FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rózsaszín köd lassan még a Te szemed elõl is el kéne szálnia...Adriano egyszerûen nincs abban a helyzetben hogy pl megsértõdjön...
#11378: ennyi idõ után ez már hülyeség! Ti amúgy milyen eseményeket követtek évek óta???😄 Adriano MINDIG kezdõ olt 1 évig úgy hogy egyáltalán NEM lõtt gólt ÉS szarul játszott...Szerintem nagyonis elõnyösek voltak vele szemben. Akkor még bíztam is benne de ez már lassan a 3.év lesz és szerntem neki már nincs jövõje...vagy ha van is akkor már tuti nem itt
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nem is olvastam sehol, mi van vele?
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 29 David Suazo.
Ariano megint sehol
Nov. 10. 08:40 -MILANO- A minap a brazil O’Globo napilapban lehetett olvasni Adrianoval interjút ahol a jelenlegi helyzetét ecseteli a brazil támadó. ”Játszani akarok és véleményem szerint az edzéseken jól is végzem a munkámat, Mancini mégis kihagy méghozzá úgy hogy ezt nem is indokolja meg nekem. Remélem hogy a vezetõség és az edzõ is elmondja majd hogy mit kellene csináljak ahhoz hogy játéklehetõséget kapjak, mert a pályán szeretnék lenni mind a klubomban mind pedig a válogatottban is.”
Innen tehát már láthatjuk hogy valami valóban nincs rendben vele, majd így folytatta. ”Mikor meghalt az édesapám nagyon nehéz idõszak következett az életemben, depressziós voltam és nem tudtam sem az edzéseken sem a meccseken a megfelelõen koncentrálni. De most már minden megváltozott, a családommal vagyok és magam mögött hagytam a múlt rossz emlékû korszakait. Edzek és a fejem is a helyén van, tehát már csak játszani szeretnék.”
Tegnap este Gilmar Rinaldi találkozott a játékossal majd pedig a klub vezetõivel is és két órán keresztül elemezték a helyzetet. Ma pedig együtt fog vacsorázni Adrianoval hogy beszámoljon neki a fejleményekrõl. ”Az elkövetkezendõ napokban megint fogok találkozni az Inter vezetõivel, holnap vagy hétfõn legkésõbb. Egyáltalán nem igazak az Adriano távozásával kapcsolatos pletykák, ugyanis a tegnapi beszélgetésünkkor még csak fel sem merült ez a kérdés benne. Most azt szeretnénk elérni hogy tudjuk a klub szándékait és ezáltal rájöjjünk hogy mi lenne a teendõ ennek a helyzetnek a megoldásához. Magától ez nem fog megoldódni, így ránk vár ennek a feladata.”
Érdekesség még hogy a vasárnapi ellenfél Lazio egyik brazil játékosa Emilson Cribari a következõ üzenetet küldte a sajtón keresztül Adrianonak. ”Arra lenne a legnagyobb szüksége hogy most békén hagyják mert ez a mostani káosz nem vezet sehova sem. Félek hogy nem lesz jó vége ennek az egész történetnek hogyha nem fognak felé segítõ kezek nyúlni. Ez így van még akkor is ha az elsõ kéznek saját magának kellene lennie…”
érdekes módon, Mancini mindig azt mondja, hogy közös a megeggyezés alapján döntöttek úgy, hogy nem nevezik Adriano-t a meccsre
te vagy az egyik és talán az egyetlen akit a Juve topikból bírok és normális megjegyzéseket is tud írni
és köszi az infot, látszik, hogy nemtudok olaszul 😛
semmi köze nincs a Juvehoz,két külön cikk annyi hogy a Juve 35 milliót is elköltene a téli mercato-ban
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mi köze van akkor ennek a Juve-hoz?
Adriano menne a Citybe,Bianchi meg hozzátok
Nov. 8. 23:50 -SHEFFIELD- Hetven percet játszott a magyar válogatott elleni meccsen megsérült Marco Materazzi ma, igaz nem tétmeccsen és nem a társakkal, hanem Sheffieldben a helyiek fennállásának 150.évfordulóján rendezett találkozón ahol a két klub fiataljai csaptak össze. Remek alkalom volt ez Matrixnak a játékra hiszen a Lazio ellen akár már a padra is kerülhet, sõt a skótok elleni élet-halál EB selejtezõn is Donadoni rendelkezésére állhat. Persze a ténylegesen játékra majd csak a szünet után az Atalanta ellen van reális esélye a klasszis védõnek. Összesen tehát 70 perc játék, ami bíztató az eredmény pedig magért beszél hiszen az Inter 5-2-re gyõzött Balotelli (2), Pelé, Slavkoski és Litteri góljaival a hazai csapat ellen. 30.000 nézõ volt kíváncsi a meccsre amely elõtt Ernesto Paolillo egy Ibrahimovic mezt ajándékozott a hazaiak elnökének
Fc Internazionale - CSZKA Moszkva - felvételrõl
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
most csak ezt a bannert találtam Csesza:S tedd be és majd a hétvégén csinálok valami ujjat😊

bár ha úgy vesszük akkkor sztem mind1ik gól szép volt, de persze a legszabb az Ibra gólja volt 😊
egyik gól sem olyan "talált" gól volt, hanem szép akciókból v. esetleg szögeltbõl
BL gólok
9 Inter
8 Fenerbahce
4 PSV Eindhoven
1 CSKA Moscow
Inter 4-2 CSKA Moscow (HT: 2-2)
Scorers: Jo 23, Vagner Love 31, Ibrahimovic 32, 75, Cambiasso 34, 67.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 15 Dacourt, 6 Maxwell (21 Solari 66); 8 Ibrahimovic (29 Suazo 84), 18 Crespo (9 Cruz 63).
Subs not used: 22 Orlandoni, 11 Jimenez, 24 Rivas, 36 Bolzoni.
Coach: Roberto Mancini.
CSKA Moscow: 35 Akinfeev; 24 V.Berezutski (21 Eduardo 70), 6 A.Berezutski, 50 Grigoriev; 17 Krasic, 20 Dudu (39 Taranov 83), 25 Rahimic, 18 Zhirkov; 7 Carvalho, 9 Vagner Love, 10 Jo (22 Aldonin 46).
Subs not used: 1 Mandrykin, 5 Ramon, 19 Janczyk, 88 Caner.
Coach: Valeri Gazzaev.
Referee: Paul Allaerts (Belgium).
Booked: Rahimic 39, Dudu 45, V.Berezutski 65, Zhirkov 72, Dacourt 84.
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
😄DDDd oké meg lesz ez😛
FORZA INTER!
FORZA INTER!
korábban ezt írta a fórumin vki , de netes vrs.
FORZA INTER!