FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Madridból igazolhat az Inter
Külföldi labdarúgás

Az Inter vezetõi másodszorra megszerezhetik Mahamadou Diarrát, a Real Madrid középpályását.

A Real Madrid vezetõi jelezték, hogy a mali középpályás távozása elé nem gördítenek akadályt, amennyiben megfelelõ ajánlat érkezik a futballistáért, akár már januárban megválnak tõle. Bernd Schuster érkezése nem hozott szerencsét a középpályásnak, a német szakembert nem tudta meggyõzni, hogy helye van az együttesben, és azóta jobbára a kispadot koptatja.

Miután a madridiak elhatározták, hogy eladják a játékost, az Inter máris elkezdett érdeklõdni Diarra után, akit már két éve is szerettek volna leigazolni, de akkor még nem engedte el a Lyon, késõbb pedig a futballista a Real Madridot választotta.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
😄DDd
te hova ragsztottad:d

Yo, Bitch!

Crespo matrica van a sztár sportba.
Vkit csak érdekel :]

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
csak egy ember... nincs tisztában dolgokkal...

Yo, Bitch!

Lombardini
Már megint edzõt akartok cserélni? Ez vicces

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Mindentõl függetlenül grat a tabella élén álló csapatnak és remélem tartani is fogjuk tudni ezt<#worship>

Jah és jó az új Banner<#eljen>;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Na és ne felejtsük,hogy a többi SerieA-s csapatok sem remekelnek mostanában.
Ilyenkor kell 1 csapatot(Inter-t)erõssé tenni minden játékost megbecsülni(ezzel Adriano-ra gondoltam elsõsorban).
És igen.Én is szivesebben látnék más edzõt a jelenlegi helyett,Adriano-t meg persze támadóként kezdõbe!
Nagyot mutatna Adriano mert erõs fizikumu jó csatár.

ForzaInter
😄D
csak arra céloztam hogy annál a Juvénál jóval meggyõzõbbek vagyunk😄
tudom neked rossz példát hoztam felD😄

Yo, Bitch!

de ne akarjunk már a juvera hasonlítani 😄
õk nem úgy nyertek hogy akcióbol löttek gólt hanem 94. percben kaptak egy 11-est a bíró jóvoltából

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
a Juve se volt megggyõzõbb mikor 1-0-ával hozták a meccseket...
ameddig eredmény van, addig teljesen felesleges edzõváltásról beszélni, azért nem olyan rosszul jáccunk, ha nem lesz meg a bajnokság és blbe is max nyolcadöntõig jutunk, akkor bezsélhetünk edzõváltásról, de egyelõre azt is nézzük hoyg rengeteg sérültünk is van...
azért Adrinál kicsit más a helyzet, ott sok minden közrejáccot...
reméljük kezelések végre hatni fognak, és ujra régi Adrit láthajuk...

Yo, Bitch!

hát nem vmi nagyszám a játékunk az tény bár amíg eredmény van...

mourinhot szívesebben látnám mint mancinit
és lehet h most adrival nincs jóban de máskor meg ezzel meg azzal nem lesz jóban akkor már gáz van

ForzaInter
:|
ja, cseréljük le az edzõt csak azért mert Adrianoval nincs jóba pf...
aztán jöjjön egy másik edzõ és ugyanolyan játékostemetõ leszünk mint régen...
Gilbert Silva képeségievel meg nemvagy tisztában... 1-2 évree nagyon jó megoldás lenne, mert vkpk közül elég sok sérült szokott lenni.

Yo, Bitch!

Sissoko-t igen!Mindenképpen jó lenne.

Ne öregítsük már be a csapatot!Sem Gilberto Silva sem ahoz egykoru focista nem kell😞
Tessék Adriano-t itt tartani,edzõt lecserélni és D.Suazo-t is próbálgatni.<#gonosz3>
+ persze voksolok fiatal Olasz focisták megvételére is.Igaz ez most nehéz de azért van bizta!

miért ne jönne ide ^^
pénz beszél

ForzaInter
Mascherano nem fog idejönni, Sissoko pont azért van átadólistán polban mert miattuk nem tud beférni, Sissoko jöhet, uj Vieira😄 kurva nagy tehetség, Gilberto Silvanak is elkvívánkozik Arsenalból 1-2 évre megoldás lenne, amellet hogy kurva jól védekezik nagyon gólerõs. bár õ csak valószínû akkor jönne ha Adrianot odaadnánk Arsenalnak.
még Figo helyére kell valaki csak kérdés télen vagy nyáron jön valaki... olyan játékos kellene helyére aki a rombuszba is jól tud jáccani és a 4-4-2-ben szélen is... mindenesetre télen 1 játékos tuti fog jönni.

Yo, Bitch!

mascerano meg riquelme
és akkor kb egész argentína itt lenne .D

ForzaInter
Cambiassonak meg megsérült bokája, elég súlyos... fasza, Figo,Vieira,Cambiasso
Stanko Atalanta elen vissaztér, Matrix is valószínû, télen veszünk egy vkp-t egyre biztosabb.

Yo, Bitch!

Következõ mérkõzés:

2007. 11. 24. 20:30 (Milánó)

SERIE-A 13. forduló

INTER FC : ATALANTA

Zanetti új rekordja
Nov. 18. 09:09 -Buenos Aires- Tegnap este Bolivia ellen lépett pályára az argentin válogatott és J.Zanetti 116-szoros válogatottságával megelõzte a 115-nél tartó eddigi rekorder Fabian Ayalát. A 2010-es VB selejtezõn 3:0-ra gyõztek a hazaiak, ám ½Capitano½ sikere mellé egy rossz hír is érkezett Milánóba. Esteban Cambiasso a 68. percben Ronald Gutierrez durva belépõje után nem tudta folytatni a találkozót. Ezzel Vieira, Stankovic, és Figo után újabb érzékeny veszteséget könyvelhetett el a középpályánk. - Emlékeztetõül, a Lazio ellen az alábbi középpályás sor volt nevezve: Jimenez, Dacourt, Cambiasso, Solari, Pelè, Cesar - Az elsõ hírek szerint a jobb bokája sérült meg Cambiassonak. Nicolas Burdisso nem lépett pályára a találkozón

ja õ jó srác
meg mellé jöhet még messi is <#vigyor>

ForzaInter
hát most elkellene egy kp, 1 ember tuti jönni fog, Riquelme jöhet😊

Yo, Bitch!

nemtudom
nemtudom
nemtudom

fsgh
aztán az lesz mint mindig...Nem jön senki...

Am Mancini már megmondta Figo és Vieira sérülése után hogy nem akar senkit se venni. Van elég embere a középpályára stb,stb... szal hiába cikkeznek itt(tavaly is ez volt)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Jöjjön!!!😊

Lombardini

Jön!Jön!Jön?

januárra visszavárják

^^

nemhiába mondták hogy játékos temetõ

Lombardini
Játékoscserét tervez az Arsenal és az Inter

Olasz sajtóértesülés szerint az Arsenal és az Inter közel került ahhoz, hogy játékost cseréljen. Az angol és az olasz bajnoki éllovas egy több játékost érintõ ügyletben gondolkodik.

A londoniak Thierry Henry távoztával klasszis támadóval erõsítenének – Milánóban akad is egy perifériára kerülõ világsztár: Adriano Leite Ribeiro.

A brazil a Bajnokok Ligájában sem szerepelt, így akár pályára is léphetne a kupasorozat tavaszi, egyenes kiesési szakaszában. A megegyezést nehezíti, hogy az olaszok által óhajtott Rosicky és (vagy) Gilberto Silva játszott már az európai kupaporondon.

Csak elad az Inter?

Az sem kizárt, hogy az olaszok csak eladóként lépnek be az üzletbe. A 25 millió euróra taksált brazil támadóhoz ugyanakkor Massimo Moratti ragaszkodik, jól sejtve, hogy a napjainkban kiégett csillag benyomását keltõ, depresszióra is panaszkodó dél-amerikaiban benne van a potenciál.

A jelenleg szülõföldjén rehabilitációs edzéseket végzõ, s januárra visszavárt Adriano eddig négy alkalommal ölthette magára a fekete-kékek szerelését, Roberto Mancini ugyanakkor hangsúlyozta, hogy abban az esetben számol a csatárral, ha letudja problémáit.

Gilberto Silva is kiszemelt

Angliából korábban a Manchester City és a West Ham United is jelentkezett, hogy kölcsönben foglalkoztatná a brazilt, az Arsenal készülõdése azonban komolyabbnak tûnik.

Az Inter részérõl a héten vetették fel, hogy Moratti egyik „kedves célpontja”, a cseh Tomas Rosicky úgymond beférne az olasz bajnok középpályájára, ám a Gazzetta dello Sport szerint nem kizárt, hogy végül a tapasztaltabb 31 esztendõs Gilberto Silva lehet a cserealap, akinek játékstílusa az olasz sportnapilap szerzõi szerint jobban illene a Vieirát, Zanettit, Cambiassót, Sztankovicsot és Dacourt-t felvonultató lombard csapatrészbe.

A brazil világbajnok középpályás csapatváltását erõsítheti, hogy a jövõ nyáron visszavonuló Luis Figo pótlására Rosickyn kívül más alternatívája is van az olaszoknak: a francia csodagyerek Nasri, a Napoliban idén berobbanó argentin Lavezzi, a portugál Quaresma, illetve a Moszkvában utolsó idényét töltõ brazil Carvalho is kiszemelt. Az offenzív egységben nem terveznek új igazolást az olaszok, még Adriano egyre valószínûbb távozása esetén sem. Valószínû, hogy az ificsapatban szereplõ Mario Balotelli lép majd feljebb.

Megszorító intézkedések

További olaszországi hír, hogy a múlt vasárnapi tragédia és az azt követõ botrányok nyomán a labdarúgó-bajnokságot érintõ megszorító intézkedéseket vezetett be a kormány. A következõ fordulóban - november 24-25-én - 15 stadionban lezárják azokat a lelátó-részeket, ahol hagyományosan a „balhés” szurkolók gyülekeznek.

Emellett az élvonalbeli Atalanta, AS Roma, AC Milan, Sampdoria, Torino és Catania ultra-csoportjainak megtiltják, hogy elkísérjék kedvenceiket az idegenbeli mérkõzésekre. Ugyanakkor azok a szurkolói csoportok, amelyek a múltban semmiféle veszélyt nem jelentettek a biztonságra, továbbra is utazhatnak - közölte a belügyminisztérium.

Vasárnap, egy autópálya-pihenõben egy rendõr lelõtte a Lazio egyik szimpatizánsát, s a hír hallatán Olaszország-szerte zavargások törtek ki a stadionokban és a futballpályák környékén.

forrás: fn.hu

itt aztán van ám élet ^^

15 játékosunkat hívták be különbözõ nemzeti válogatottakba, a Primavera játékosokkal együtt

Champions League Matchday 5 fixture between Inter and Fenerbahçe (Stadio Giuseppe Meazza, Tuesday 27 November at 20:45)

ugyebár:

Elmaradt az Inter-Lazio meccs
Nov. 11. 17:36 -MILANO- Tragikus események történtek ma ismét az olasz foci világában. Délután Arezzo közelében Bano di Pinonál összecsapott egymással a Lazio és a Juventus ultráinak egy csoportja, a kiérkezõ rendõrök pedig agyonlõtték a rómaiak 26 éves szurkolóját Gabriele Sandrit. A rendõrség tragikus hibáról beszél, de ez bizony most nem sok mindenkit érdekel, hiszen az események hatására ma igen nehezen kezelhetõvé váltak a dolgok. Milanóban az Inter szurkolók támadtak a hír hallatán a rendõrökre, Bergamoban a hetedik percben félbeszakadt a meccs a hazai ultrák miatt, Rómában pedig már most áll a bál és így elmarad az esti Roma-Cagliari összecsapás is.
A szemtanúk szerint Gabriele Sandrit 30 méterrõl terítették le mikor már régen véget értek az események az autópálya parkolóban. Pontosan persze még nem lehet tudni hogy mi is történt, mindenesetre az ügy komoly folyamatokat fog elindítani.
Azt hogy mikor sikerül majd lejátszani az elmaradt meccset még kérdéses, de jelenleg ez úgyis csak sokadrendû kérdés...

ForzaInter
jaja, sztem jó lenne, elég jól nyomta mind2 meccsen ellenünk, 15-20 millio közt mozog az ára:|

Yo, Bitch!

akkor már inkább ezt a jo-t vegyük meg ha nagyon kell csatár

nah bejött vieri a fioba ;]

fsgh
:@@@@@@@@

pedig úgy vártam...tv-s is lett volna😞((

Lombardini
Igen eldõlt. Elmarad a meccs.

Lombardini
Arezzo környékén a Lazio és a Juventus szurkolók csaptak össze és sajnos egy ember meghalt. Állítlag lelõtték. 😞
Nyugodjon békében! 😞

fsgh
uhhh:ssss

tuti elmarad a meccs szvsz...

most hallottam a Feyenoord - Ajax meccs szünetében, hogy megöltek egy Lazio szurkolót a meccsre tartva(?), volt valami nagy balhé és az is lehet, hogy 1 rendõr piszolyából származott a lövés, még nem tudnak pontosan semmit, csak ennyi, hogy Roma egyik leghíresebb Dj-e volt az illetõ

a fogadásokat már beszüntettették és lehet, hogy a meccs is elmarad :S

Nyugodjon békében!

*elnézést ha nem pontosak az infok

jaja, mindenképpen vagy el kell adni vagy kölcsönadni valamelyik csapatnak, mert ez a helyzet senkinek nem használ

nemhiszem, hogy sokáig türnie kéne 😊

9csöves9
Parma v. Fiorentina,vagy spanyolban egy Zaragoza szint simán verne 15-20 gólt.ha Moratti ezt nem veszi észre,az Interben sosem fog

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hát jah, és nem angliába kéne kölcsön adni hanem spanyol v olaszba

9csöves9
Adriano egyébként hatalmas pléja lehetne,azegyetlen normális megoldás a kölcsönadás lenne

másnak is voltak magánéleti problémái,másnak is meghalt az apja és nem az ivásba menekült.muszáj Del Pierot felhoznom példának aki apja halála után lõtt egy kurva szép gólt 2001-ben a Barinak,és ott a gólörömén látszott hogy kiment minden feszültség belõle(szétrúgta a mikrofont stb)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hat kar

fsgh
jajj ká volt veled vitát kezdeni Adrianoról😄DDd

lehet elobb megy mancini mint adriano

ForzaInter
Bianchira kibáncsi lennék... csak kérdés tûrné-e padot?:S
ha Adrit meg eladjuk nem Angliába kéne...

Yo, Bitch!

ForzaInter
jövõjel kapcsolatban énis ugy vagyok vele, hogy van neki de nem itt... mivel Mancinivel is megromlott kapcsolata... teljesen felesleges itt tartani... Mancini egyértelmûen nem számít rá, én inkább azt mondom mennyel egy másik csapathoz és legyen ujra a régi...

Yo, Bitch!