FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelè;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Disqualified: Montolivo.
Cautioned: Pasqual, Vieri.
Inter
Disqualified: -
Cautioned: Burdisso, Ibrahimovic, Samuel.
Dec. 1. 09:21 -MILANO- Három év telt el mióta Esteban Cambiasso Madridból Milanóban költözött, lejátszott 137 mérkõzést és azok is akik nem az Internazionalenak szurkolóknak beláthatják hogy Cuchu a bajnokság egyik meghatározó tagja pedig ezt nem sokan gondolták volna róla annak idején. Mindenki elégedett tehát a középpályással, de Cambiasso is elégedett hogy az Inter játékosa lehet, sõt a jövõben is az szeretne maradni. ”Amennyiben elém tennének egy olyan szerzõdést a vezetõk amely a karrierem végéig szólna, becsukott szemmel aláírnám. De egyelõre ez még nem került napirendre mivel két és fél évig érvényes még a jelenlegi kontraktus is.” Errõl és más dolgokról is a SkySporton elhangzott hosszú interjúban lehet hallani érdekes dolgokat Cuchu fiatal koráról egészen Mancini kontra orvosok elleni botrányáig. Most csak pár gondolat ebbõl a beszélgetésbõl.
Nézzük mit mondott a Real Madridról. ”Már tizenöt évesen leigazolt a Madrid, aztán késõbb a vezetõk nem ragaszkodtak annyira hozzám és hagytak elmenni. Pedig sosem hittem volna hogy azok az emberek akik belém hittek egyik pillanatról a másik lemondanak majd rólam. Ezért is volt az Internek rizikós és persze nekem is a váltás annak idején. Az itteni vezetõk úgy álltak hozzám az elsõ pillanattól kezdve hogy kétségem sem volt a döntésen helyessége elõtt. Amúgy mikor 15 évesen Madridba érkeztem Fabio Capello volt az edzõ és azonnal meghívott a felnõtt kerethez a nyári edzõtáborba. Nagyon sok mindent megtanultam tõle, például jobb lábbal is õ kezdett el tanítani játszani.”
Beszélt a mostani közösségrõl is ami az Internél van. ”Nagyon szép pillanatokat éltünk meg a Fenerbahce ellen, például mikor Jimenez betalált. Az egész csapat odarohant hozzá hogy megünnepelje, de ez így volt David találatánál is. Szerintem ha nem lenne ilyen a hangulat nálunk akkor nem lennénk ilyen sikeresek.”
A hétvégén Firenzében lép pályára a csapat ahol egy évvel ezelõtt Cambiasso a góljánál az égbe emelte a kezeit és Giacinto Facchettinek ajánlotta a találatot. ”Szerencsém volt annál a gólnál és persze az elsõ gondolatom azonnal az volt hogy neki kell ajánlani. De ez így volt akkor is amikor megnyertük a bajnokságot Sienában. Facchetti már az elsõ napokban felkarolt és gyorsan éreztette velem hogy milyen is itt a felfogás a fociról. Az Inter olyan mint egy család és minden dolgot úgy old meg mint egy igazi család. Legyen az rossz vagy jó…A scudetto ünneplésén hirtelen támadt az ötletem hogy felvegyem a hármas számú mezt. Persze ezt elõtte megbeszéltem a gyerekeivel akikkel amúgy folyamatos kapcsolatban állok. Õk azonnal odaadták nekem Facchetti mezét, hatalmas megtiszteltetés volt ez a számomra.”
A változó idõkrõl is beszélt. ”Évekkel ezelõtt az Internél mindig figyelnünk kellett a többi csapat eredményeit, most eljutottunk oda hogy elég ha mi jól játszunk nem kell foglalkozni a másokkal. A Bajnokok Ligája? Kiszámíthatatlan dolog. Olyan kicsiben mint a világbajnokság, ahol elég egy rossz meccs és vége mindennek. Talán jobb lenne hogyha több ember látogatna ki a meccsekre, de tudom hogy sok a meccs és az embereknek nincs pénze mindenhova jegyet venni.”
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Külföldi labdarúgás
Roy Hodgson, a finn válogatott szövetségi kapitánya távozott posztjáról, és az olasz bajnok Internél folytatja pályafutását.
Az angol szakvezetõ a finn szövetség marasztalása ellenére távozott az északi válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Hodgson elmondása szerint az Internél folytatja pályafutását, de egyelõre nem tudni, hogy pontosan milyen minsõgben igazol az olasz bajnokhoz.
- Hodgson remek munkát végzett a válogatott mellett, ha rajtunk múlt volna, szerzõdést hosszabbítunk vele. Megértjük, hogy mások is igényt tartottak szolgálataira, és ezúton is a legjobbakat kívánjuk neki a jövõbeni munkáihoz - nyilatkozta Pekka Hamalainen, a finn szövetség elnöke.
Hodgson 2006 januárjában vette át a finn nemzeti csapat irányítását, és meglepetésre egészen az utolsó pillanatig harcban állt együttesével az Eb-kvalifikáció megszerzéséért.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ravennában kilenc perc elteltével Siligardi szabadrúgásának köszönhetõen vezetéshez jutott az Inter, majd a 24.percben egyenlített a hazai csapat mikor Barillá emelt át egy labdát a kimozduló Alfonso felett. A 26.percben Filippini lövése az oldalhálót találta el majd a 31.ben ismét megvolt az elõny. Maaroufi lõtt be egy szabadrúgást amit Napoli fejjel jutatott a Ravenna kapujába. A félidõben tehát megvolt az elõny, ami a második félidõ hetedik percében már tovább nõtt mikor is Siligardi lõtt be egy szögletet Litteri pedig fejjel vette be ismét Rossi kapuját. A 77.percben aztán Siligardi egyéni akciójával állította be a 4-1-es végeredményt melynek köszönhetõen az Inter átvette a B-csoport vezetését úgy hogy egy meccsel kevesebbet játszott a riválisainál és természetesen továbbra is száz százalékos mutatóval áll. Az összes eredmény és a tabellák megtalálhatóak a fõlap baloldalán a Calcio majd Primavera menüpontok alatt.
RAVENNA – INTERNAZIONALE 1 – 4
gól: 9´ és 77´ Siligardi (I), 24´ Barillà (R), 31´ Napoli (I), 52´ Litteri.
RAVENNA: Rossi; Zazzaro, Bevoni, Gallinucci, Acquaviva; Filipi, Marandella (80’ Canova), Rocchi, Barillà; Fusco (65’ Asturi), Ancarani (60’ Fancello).
INTER: Alfonso; Filippini, Fatic, Esposito, Perissinotto (78’ Federici); Maaroufi (51’ Pedrelli), Khrin, Filkor, Siligardi; Napoli, Balotelli (38´ Litteri).
vezette: Bergher (Rovigo).
internazionale.hu
mindegy... legyen már végre a régi eza legfontosabb.
Yo, Bitch!
2007. 12. 02. 15:00 (Firenze)
Serie-A, 14. forduló
:

Nov. 28. 10:22 -MILANO- Az Internazionale FC Brazil támadója talán élete legnehezzebb részén van túl, ugyanis õ maga vallotta be, hogy idei gyenge teljesítményének fõ oka az alkoholproblémája volt. Nyilatkozatában elmondta, hogy már túltette magát a dolgon és mindent el fog követni annak érdekében, hogy visszanyerje régi formáját!
-Milyen tanácsokkal látták el csapattársai?
”Fõleg Iván Córdobával beszélgettem sokat, de mindenki nagyon rendes volt velem. Mindannyian tudják, hogy ha jól érzem magam, akkor tudok segíteni a csapaton, és ezért õk is segítettek nekem. Õk is látják, hogy megváltoztam, és bíztatnak, hogy ha így folytatom, akkor csak jobb és jobb leszek.”
-Mit jelent önnek a labdarúgás?
”Azt a lehetõséget, hogy ismét az az erõs Adriano legyek, mint két évvel ezelõtt. Minden megteszek annak érdekében, hogy visszanyerjem a régi önmagamat, és szerencsére nagyon sokan észrevették a változást a hozzáállásomban, ami további megerõsítést jelent számomra.”
<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
amugy meg Grat a csapatnak, örülök, hogy végre nem ilyen 1 gólos gyõzelmet arattunk és hogy nem kaptunk gólt
és Mátrix-ot megint pályára küldte Mancini, igaz megint csak kb. 2 percet kapott, remélem a köv. meccsen már több lehetõséghez jut <#eljen>#eljen>
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Szvsz,szivesen látnám focizni ha bárholis csak játszon.
★ 汤姆 李
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Buon compleanno a Roberto Mancini!!! a mester ma 43 éves!
remélem egy nagy arányú gyõzelemmel kedveskedik neki ma a csapat 😊
Nov. 27. 17:58 -ROMA- Ma is meghozta a szokásos döntéseit Fegyelmi Bizottság, a hétvégi fordulóval kapcsolatban. Az Internazionalet 6.000€-ra büntették mert a szurkolók a 11.percben füstbombát dobtak be a szektorból, ráadásul a következõ hazai meccsen meg kell erõsíteni a biztonsági szolgálatot.
A Fenerbahce brazil mestere elárulta, hogy nagyon szívesen leigazolná az Internél évek óta csak vergõdõ honfitársát.
A még mindig csak 25 esztendõs Adriano Leite Ribeiro 2006 óta nem találja a fonalat, és már bõ egy éve Brazília válogatottjából is kijátszotta magát. Ugyan rendszeresen felbukkan neve a legnagyobb kluboknál is, így pl. szóbahozták a nyáron is a Real Madriddal, a Chelsea-vel és az AC Milannal is, a csatár végül maradt az Internél. Úgy tûnik egyik klub sem meri felvállalni a kockázatot, ami Adriano leigazolásával járna. A remek felépítésû csatár pályája sokban emlékeztet a holland Patrick Kluivertére, aki szintén 20-as éveinek elejére olyan magasra tette a lécet, hogy azt még megközelíteni sem volt képes a folytatásban. Most talán egy segítõkezet kaphat Adriano, ugyanis az egykori zseniális játékos, Zico szívesen látná csapatában.
„Ha választhatnék egyetlen játékost, akit leigazolhatnék, Adrianora esne a választásom. Csodálatos támadó, ha újra maximálisan a pályára koncentrál, akkor minden csapatba beférne. Szívesen segítenék neki visszatalálni a helyes útra. Túl sok figyelmet szentelt az élet egyéb örömeinek, elkövetett hibákat és nem könnyû a legjobbak között maradni. Csapatváltásra, új környezetre lenne szüksége, biztos vagyok benne, hogy ha visszatérne Brazíliába, újra régi önmagát idézné rövidesen. Sõt, talán épp Törökországba kellene jönnie...” – mondta Zico.
topfoci.hu
Hát lehet, hogy a Fenerbe megtáltosodna. Hát vigyék ha gondolják de két variációval.
1.szigorúan csak kölcsönbe és miután magára talált visszajön Milánóba
vagy
2. cserébe elhozzuk az õ braziljukat. <#nyes>#nyes>
Bajnokok Ligája, 5. játéknap
INTER FC : FENERBAHCE
Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
siman behuzzuk ezt a bajnoksagot is
bar azert en vennek par jatekost a kispadra, közeppalyara
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
az elsõ félidõ még nézhetõ volt, de a másodikat már nem bírtam folyamatosan nézni, annyira szar volt :S
talán Suazo volt nálunk a legjobb, küzdött, hajtott, sajnos azon kívûl, hogy nagyon durván felrugdosták, nem tudtak ellene mit csinálni
hála Istennek Mátrix is visszatért, remélem így már a köv. bajnokin kezdõ lehet és a kapott gólok csökkennek majd ezzel <#worship>#worship><#worship>#worship>
Farkas meg egy nyomorék, egyfolytába spanyol bajnokságról meg imádott barcájáról pofázott, senkit nem érdekel egy Inter meccsen a spanyol bajnokság hogy álll és hogy dinnyét mért nem nevezték... megnézném fordítva mennyire beszélne Interrõl és olasz bajnokságról:|
lényeg hogy megvan a meccs, és végre Mátrix visszatért😊
Yo, Bitch!
FORZA INTER!!!!
majd mancini õt is hazaküldi mert nem lõ gót
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Chivunak és Cambiassonak nincs komoly baja
Nov. 23. 09:42 -MILANO- Aggodalomra adtak okot a válogatott meccsekrõl érkezõ hírek melyek szerint sérülést szenvedett Cambiasso és Chivu is a héten, ám szerencsére nincs nagy baj. Cambiassot a Bolívia elleni meccsen le kellett cserélni mert kapott egy komoly rúgást a bal bokájára, ettõl függetlenül játszott Kolumbia ellen és épségben ért haza Burdissoval illetve Javier Zanettivel egyetemben.
Chivu ellenben nem ennyire jó állapotban érkezett meg nála izomhúzódást állapítottak meg és már most biztos hogy ki kell hagynia az Atalanta elleni meccset, talán a Fenerbahce ellen ott lesz majd a pályán.
Marco Materazzi a Sheffield és a Pro Patria elleni edzõmeccsek után most már komoly bajnokira is készenlétben áll, de azért hogy ne legyen teljes az öröm van néhány gond is. Maicon és Julio Cesar csak ma érkeznek meg Brazíliából, Vieira, Figo és Cesar sérültek, Stankovic pedig szintén csak tegnap jött vissza Szerbiából és valljuk meg nincs éppen a legjobb formában. Maxwell és Suazo sincsenek 100%-os állapotban az elõbbinek a jobb bokája dereka fáj de a hondurasi ettõl még ott lesz a kispadon Crespoval szombaton még a kezdõ támadó duó Ibrahimovic illetve Cruz lehetnek. Adriano ugye hazautazott Brazíliába és õt elvileg januárig nem is látjuk (vele kapcsolatban lesz majd egy külön írás) mert addig mind testben mind pedig lélekben fel akar készülni az idény hátralévõ részére.
A kapusposzton mindenképpen Julio Cesar fog védeni, pedig Toldonak most itt lett volna a lehetõség csak hát ugye a sérülés közbe szólt, még Maicon helyén Burdisso játszhat aki a BL meccsekrõl még mindig el van tiltva. A bal szélen Maxwell kaphat helyet középen pedig Cordoba és Samuel. Materazzi esetleges beállásával Samuel menne ki a szélre Maxwell pedig fel a középpályára. Legalábbis így volt a Pro Patria elleni edzõmeccsen így elvileg ezt a lépést most is meglépheti Mancini. A jelen állás szerint a középpályát J.Zanetti, Dacourt, Cambiasso és Solari alkothatják majd. Pontos részletek pedig ezzel kapcsolatban majd holnap.
thx