FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A Correio de Manha címû napilap úgy tudja, hogy a 35 esztendõs portugál sztár hétmillió euróért kétéves szerzõdést kötött az Anschutz Entertainment Group (AEG) csoporttal.
Az AEG tulajdonában három együttes, a Chicago Fire, Houston Dynamo és a Los Angeles Galaxy van, és a középpályás még nem döntötte el, melyik csapathoz szegõdik.
Figo 1983-tól a Sporting együttesében futballozott, onnan igazolt 1995-ben az FC Barcelonához. Öt évvel késõbb a Real Madridhoz került, a fõvárosi alakulattól 2005-ben szerzõdött az Internazionaléhoz.
A klasszis a tavalyi világbajnokság után köszönt el a nemzeti együttestõl, amelyben 127 alkalommal szerepelt.(forrás:origo)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FORZA INTER!
Dec. 30. 18:32 -Dubai- Január 5-én kezdõdik a Mohammed bin Rashid nemzetközi Football bajnokság. Az Inter-en kívül a holland Ajax, a brazil Internacional és a német Stuttgart vesznek majd részt a világ legnagyobb díjazású pénzdíjas versenyén. Az elsõ helyezett 1 millió USA dollárt kaszírozhat. A második 700 ezret, a harmadik 500 ezret, a negyedik 300 ezer dollárt. Idén másodszor rendezik meg ezt a tornát. Tavaly a Bayern München, a Marseille, a Lazio és a Benfica vettek részt rajta és a Benfica gyõzelmével zárult. Szombaton 15:00 órakor az Internacional - Stuttgart meccsel kezdõdik majd a torna, majd 18:00 órás kezdettel az Ajax-Inter találkozó következik. 7-én hétfõn aztán 15:00 órakor a bronz meccs következik, majd 18:00 órakor a döntõ. Mohammed Bin Rashid az Egyesült Arab Emirségek miniszterelnöke, és az õ nevéhez fûzõdik többek között a hét csillagos Burdzs al-Arab hotel, a 300 szigetbõl álló ½The Word½ vagy a még híresebb pálmasziget létrehozása.
Milant boldogítja, odavaló, epdig csíptem😄 de hogy miért😄
Yo, Bitch!
most a milant erõsíti xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

nekünk van a legjobb jobb oldalunk. Zanetti, Maicon világ 2 legjobb jobbszélsõje ;p
Külföldi labdarúgás
A londoniak és a királyi gárda is bejelentkezett az olasz bajnok két játékosáért, Maiconért és Ibrahimovicért.
Az Inter elnöke azonban azonnal elutasította a lehetõségét annak, hogy megváljon a keret kulcsjátékosaitól, holott mindkét érdeklõdõ komoly summát ígért. Zlatan Ibrahimovic idei teljesítménye láttán nem csoda, hogy a legnagyobb klubok jelentkeznek, és az sem, hogy Massimo Moratti hallani sem akar az ajánlatokról. A Chelsea és a Real a nemzetközi sajtó információja szerint egy másik milánói játékost is vinne, Maicon a másik kiszemelt.
A jobbhátvédet tartják posztja legjobbjának, így az éppen ezen a poszton hiányt szenvedõ Chelsea érdeklõdése nem meglepõ. A londoniak a The Independent információja szerint 90 millió eurót sem sajnálnának a két játékosért, ám Moratti még ennyiért sem hajlandó megválni legjobbjaitól.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real is "végre" úgymond normálisan igazol mi már pár éve, de azért vannak meglepõ mozzanatok, de már egyik csapatra sem lehetne azt mondani, hogy játékostemetõ; max. a Real-ra azért mert szarik a fiataljaikra...
Ma már lehet bánják, de õ már a miénk! <#wink>#wink>
A bajnoki cím mellé egy újabb elismerést besöpört Zlatan Ibrahimovic az idei évben: a Serie A-ban dolgozó edzõk õt választották az év legjobbjának.
Az Internazionale támadója egész évben jól játszott, fõszerepet játszott a milánói klub bajnoki címében, és az õszi szezonban is rugdossa a gólokat.
Ibrahimovic a 2007-es évben 42 mérkõzésen lépett pályára és 24 alkalommal szomorította az ellenfél kapusait.
A svéd futballista maga mögé utasította a 2007-ben Aranylabdát nyerõ brazil klasszist, Kakát, aki a második helyet szerezte meg. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára már egy olasz állhatott fel, Antonio Di Natale lett a harmadik. Ibrahimovic novemberben hazájában is megkapta az év játékosa címet.
Holtverseny született abban a tekintetben, hogy melyik csapat játszotta a legtámadóbb futballt az idei szezonban: végül az Udinese és az AS Roma kapta megosztva a díjat.
Még lehet jelentkezni a Pool elleni BL meccsekre is!
Liverpool - INTER
Február 18-21 repülünk Londonba, ott van 3 éjszaka szállás, eddig a repcsi illetve a szállás, reggelivel 60.000 Ft, ehhez még a meccsbelépõ jön hozzá, fakultatív program: Arsenal - Milan, itt igyekezni kell aki szeretne jönni, mert január elejéig vannak jegyeink.
INTER - Liverpool
Szokásos buszos utunk 39.999 Ft, amelyben az utazás illetve a belépõ ára van benne, itt is iparkodni kell, mert korlátozott számban vannak jegyeink, illetve már vagyunk is elég sokan, szóval hajrá, hajrá!
Természetesen a Milan, Roma, Juve, bajnokavató 😊 meccsekre, a 100. szülinapra is vannak utak, de most a BL az elsõ, bárkinek kérdése van, akkor itt megteheti:
[email protected]
azthittem, hogy tényleg akar valamit, de így... :C
Háborog a sao paoloi klubvezetés, hiszen amióta Adriano visszatért hazájába az olasz Internazionale együttesétõl partiról-partira jár és állandóan "kileng".
- Arra számítunk, hogy január 7-én, a felkészülés elsõ napján teljesen józanul fog a csapat rendelkezésére állni! - mondta a klub elnöke. Nem azért hoztuk haza, hogy itthon állandóan bulizzon! Emiatt kellett eljönnie Milánóból is! Ez a mi játékospolitikánkba sem fér bele! Ha a viselkedésén és az életvitelén nem fog változtatni, akkor nekünk is komoly bajunk lesz vele!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ne mond h nem ismered
Adriano a múlt héten úgy döntött, hogy maga mögött hagyja egy idõre Olaszországot és az Internazionalét.
Miután olasz klubja megállapodott arról, hogy kölcsönadják õt a Sao Paulónak a karácsonyi ünnepeket megelõzõen a hétvégén lekapták õt egy koncerten egy doboz sörrel a kezében a fotósok. A csatárnak bevallottan alkohol problémái vannak, miután meghalt az édesapja, egyre többet ivott, részben ez is vezetett ahhoz, hogy el kellett hagynia az Intert.
Brazíliában a bajnokság január hetedikén kezdõdik majd, mégis a lapok egy kicsit furcsának találják, hogy Adriano éppen ezért szerzõdött haza, hogy újra összeszedje magát, viszont tenni ezért keveset tesz, illetve inkább csak beszélni szeret róla, cselekedeteiben mindez nem igazán mutatkozik meg.
Yo, Bitch!
és világbéke van 😛
sorry.😄
szvsz egyik beceneve sem anti...
elolvastam 😛
egyáltalán nem befolyáslja a hétköznapi munkát