FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
vazz:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jah ez a faxopó léderer mindig önti fasságokat

komolyan a teljesítményünknél már csak a kommentátor rosszabb :S

fsgh
katasztrofa a kommentár...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Ez a Léderer kiakasztó vazze. Elõször jön ezzel,hogy az Inter játékosa Francesco Coco ma ünnepli születésnapját, utána meg Ibra szabadrúgása elõtt ilyet mond: Ibrahimovicot üresen hagyták, pedig neki is dolga lehet a szabadrúgásnál. LOL 😄

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

fsgh
mekkora gól már 😄DDDd

1-1 yeeee

Jimenez

pókfoci 😄

nagyszarok vagyunk, azt kell, hogy monnyam :S

nincs ott a tornán

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Fatic; Bolzoni, Zanetti, Cesar; Jimenez; Ibrahimovic, Crespo.

Subs: Orlandoni, Burdisso, Chivu, Maxwell, Rivas Cambiasso, Pedrelli, Pelé, Siligardi, Balotelli, Cruz.
Coach: Roberto Mancini.

pfff bazmeg

elsõ percben gólt kaptunk :C

Gunnersboy
Filkor is ottvan a tornán? Vagy csak én nemláttam inter.it-n az elõzetes keretben....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Lombardini
Nos a Stuttgart-é a harmadik hely. Most mi jövünk!

FORZA INTER

Lombardini
Az Inter edzõje roppant felszabadultan és boldogan nyilatkozott a sajtónak Dubaiban, ahol az Inter jelenleg is dolgozik és készül a hétvégi folytatásra. ”Nagyon kellemes itt a klíma, a fiúk nagyon jól dolgoznak nincs semmi okunk a panaszra. Egyetlen negatívum van, Suazo szombati sérülése amirõl még nem tudunk túlságosan sokat bár elsõre nem tûnik túlságosan komolynak a dolog. Remélem minél elõbb vissza tud állni a sorba és végezni a munkáját. Stankovic? Vele kapcsolatban viszont csak jókat mondhatok, végre jobban érzi magát és rendesen tud edzeni és ha ilyen ütemben halad a jövõben is akkor hamarosan számíthatunk rá a meccseken is.”
A 2008-as esztendõt az Inter gyõzelemmel kezdte (még büntetõkkel sikerült kiharcolni a sikert akkor is), ezzel kapcsolatban a következõket mondta Mancio. ”A srácok megmutatták hogy vakáció ide vagy oda õk képesek most is kellõ koncentrálással pályára lépni. Ezt az Ajax ellen mindenki láthatta hiszen egy igen jó csapat ellen sikerült továbbjussunk, elégedett voltam minden pályára lépõ játékosommal. Vieira? Nagyon hiányzik már hiszen az õ nemzetközi rutinja pótolhatatlanná teszi a középpályán. Vele kapcsolatban is csak remélni tudom hogy minél elõbb visszatér és beáll a sorba. A mercato? Még mindig nem döntöttünk el semmit sem, de elképzelhetõ hogy lesz vásárlás a végén. Az elsõdleges dolog most hogy pontosan átlássuk a sérültjeinket és tudjuk hogy mikor fognak visszatérni.”

forrás: internazionale.hu

azbiztos 😄

ForzaInter
léderer és sportklub rulz:d

Yo, Bitch!

Lombardini
Holnapra lehet, hogy feltesznek ide egy linket amint lehet majd nézni:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4575&part=sports

ForzaInter
Klub világranglista

1. Inter 525 pont
2. Man Utd 521 pont
3. Arsenal 479 pont
4. Barcelona 459 pont
5. Chelsea 442 pont
6. Liverpool 433 pont
7. Roma 419 pont
8. Real Madrid 414 pont
9. Porto 406 pont
10. Olimpiacos 385 pont
11. Milan 372 pont
12. Lyon 352 pont
13. Sevilla 341 pont
14. Fenerbachce 338 pont
15. Celtic 323 pont
16. Rangers 318 pont
17. Benfica 303 pont
18. Schalke 302 pont
19. PSV 288 pont
20. Sporting 274 pont

Leírás: a ranglistára való bekerülés feltétele a BL fõtáblára jutás. Beleszámít a hazai szereplés átlaga, és a BL meccsek eredményei. Külön díjazza a ranglista a lõtt gólokat, az idegenbeli gyõzelmet, nem szereti, ha otthon kap ki egy csapat, és sok gólt kap! Ez nem az IFFHS ranglista.

Yo, Bitch!

inter94
csak a sportklub fugja adni?neten nem lehet majd valahol nézni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Lombardini
Én meg dolgozom. De hatra már otthon is leszek mert fél hatig dolgozom. 😊

fsgh
nekem "csak" 7 de akkor neked aza 6óra is necces lesz...

jah én sem mivel 9 órám van :C

fsgh
még jó hogy döntõt játszunk😄 3-ra nem értem volna haza a bronzmérkõzésre😛

Lombardini

Lombardini
Ami biztos, hogy a kupát az Inter fogja megnyerni. Kérdés persze, hogy melyik? 😄
Azért remélem mi nyerjük meg, bár valószínüleg a brazil Internek jobban kell a pénz érthetõ okokból, de ha már döntõsök vagyunk akkor nyerjük meg.

fsgh
huhh😊)9 azért csak ott vagyunk a döntõben😄

inter94
megnyertuk

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
CRUUZZZZZZ 2-2!!!!!

fsgh
uristen Alfonso.....pfff

Lombardini
Felkészülési tornához képest nem rossz a meccs. Sõt. Féltem, hogy sokkal lazábban fogják majd fel. Bár az Ajax többet birtokolta a labdát az elsõ félidõben, de nem ez dönti el a gyõzelmet. Kiváncsi vagyok Mancini kiket küld majd be a második félidõben. Van választék bõven.

fsgh
fasza már most megmondták hogy a meccs végét tuti nem közvetítik ha meg 11-esek lesznek azt meg pláne nem...jellemzõ Sportklubb szar közvetítés mellé csonka meccs dukál...

fsgh
bazz 1-1 :S

fsgh
CCRRRUUZZZZ!!!!😊))

Lombardini
Nos minden esély megvan arra, hogy két Inter legyen a döntõben a Dubai kupában. A brazilok már tettek errõl hisz bent vannak, most mi jövünk. 😊

serie B meséi ;DDDDDDDDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
ezt melyik mesében olvastad?<#eplus2>

Yo, Bitch!

csesza ;DDD még képet is linkeltem mikor Adriano átveszi a mezt ;]]

más
juve a világ 2. legjobb csapata <#szomoru1>

ja és ugye a milan meg az elsõ <#vigyor3>

<#nevetes1><#nevetes1><#mf1>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
az rég volt, de megegyeztek, Sao Paulo honlapján már rég fennvanak képek is mikor fogja mezt... még karácsony elõtt nyélbe lett ütve üzlet, azóta meg már jöttek is hírek hogy Sao Pauoloi vezetõség nincs megellégedved Adrianoval mert buliról bulira jár.

Yo, Bitch!

eddig az volt, hogy csak lehet, de nem tudnak megeggyezni a fizetésrõl

ForzaInter
egyiksem kell.

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄DD
már vagy kéthetes hír:d

Yo, Bitch!

Adriano félévre kölcsönbe ment a Sao Paolo-ba!

ha ez a 2 játékos közül lehetne csak választani akkor igen, de nemhiszem, hogy csak ez a 2 játékos körül forognak Moratti gondolatai 😊

Természetesen Mahamadou Diarra-t kérjük e kettõ közül!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Indul a játékospiac

Újraindul a játékospiac, a ½calcio mercato½ Morati legutóbb kijelentette, hogy a sok-sok sérült miatt mindenképp vásárol az Inter egy középpályást. Hogy ki lesz a befutó, azt ma még senki sem tudja, bár találgatások azért vannak. Két ilyen pletyka keringett az elmúlt év legutolsó napjaiban, és mindkettõ eredetileg a spanyol és nem az olasz lapokban jelent meg:

MANICHE (Atletico Madrid), DIARRA (Real Madrid)

Boldog új évet srácok!

Lombardini
Azt jelenti, hogy Boldog Új Esztendõt! 😉

ForzaInter
nemtok olaszul😄
de BÚÉK 2008van😄

Yo, Bitch!

Lombardini
Szerinted? 😄