FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan a teljesítményünknél már csak a kommentátor rosszabb :S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jimenez
pókfoci 😄
Subs: Orlandoni, Burdisso, Chivu, Maxwell, Rivas Cambiasso, Pedrelli, Pelé, Siligardi, Balotelli, Cruz.
Coach: Roberto Mancini.
elsõ percben gólt kaptunk :C
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A 2008-as esztendõt az Inter gyõzelemmel kezdte (még büntetõkkel sikerült kiharcolni a sikert akkor is), ezzel kapcsolatban a következõket mondta Mancio. ”A srácok megmutatták hogy vakáció ide vagy oda õk képesek most is kellõ koncentrálással pályára lépni. Ezt az Ajax ellen mindenki láthatta hiszen egy igen jó csapat ellen sikerült továbbjussunk, elégedett voltam minden pályára lépõ játékosommal. Vieira? Nagyon hiányzik már hiszen az õ nemzetközi rutinja pótolhatatlanná teszi a középpályán. Vele kapcsolatban is csak remélni tudom hogy minél elõbb visszatér és beáll a sorba. A mercato? Még mindig nem döntöttünk el semmit sem, de elképzelhetõ hogy lesz vásárlás a végén. Az elsõdleges dolog most hogy pontosan átlássuk a sérültjeinket és tudjuk hogy mikor fognak visszatérni.”
forrás: internazionale.hu
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4575&part=sports
1. Inter 525 pont
2. Man Utd 521 pont
3. Arsenal 479 pont
4. Barcelona 459 pont
5. Chelsea 442 pont
6. Liverpool 433 pont
7. Roma 419 pont
8. Real Madrid 414 pont
9. Porto 406 pont
10. Olimpiacos 385 pont
11. Milan 372 pont
12. Lyon 352 pont
13. Sevilla 341 pont
14. Fenerbachce 338 pont
15. Celtic 323 pont
16. Rangers 318 pont
17. Benfica 303 pont
18. Schalke 302 pont
19. PSV 288 pont
20. Sporting 274 pont
Leírás: a ranglistára való bekerülés feltétele a BL fõtáblára jutás. Beleszámít a hazai szereplés átlaga, és a BL meccsek eredményei. Külön díjazza a ranglista a lõtt gólokat, az idegenbeli gyõzelmet, nem szereti, ha otthon kap ki egy csapat, és sok gólt kap! Ez nem az IFFHS ranglista.
Yo, Bitch!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Azért remélem mi nyerjük meg, bár valószínüleg a brazil Internek jobban kell a pénz érthetõ okokból, de ha már döntõsök vagyunk akkor nyerjük meg.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
más
juve a világ 2. legjobb csapata <#szomoru1>#szomoru1>
ja és ugye a milan meg az elsõ <#vigyor3>#vigyor3>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Yo, Bitch!

★ 汤姆 李
Újraindul a játékospiac, a ½calcio mercato½ Morati legutóbb kijelentette, hogy a sok-sok sérült miatt mindenképp vásárol az Inter egy középpályást. Hogy ki lesz a befutó, azt ma még senki sem tudja, bár találgatások azért vannak. Két ilyen pletyka keringett az elmúlt év legutolsó napjaiban, és mindkettõ eredetileg a spanyol és nem az olasz lapokban jelent meg:
MANICHE (Atletico Madrid), DIARRA (Real Madrid)