FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
szerk:ott is van!
★ 汤姆 李
Vicenza 0-2 Inter (HT: 0-1)
Scorers: Napoli 34, N'ze 90+3
Inter: Belec; Filippini, Federici, N'ze, Fatic (F.Mancini 90+3); FILKOR (Perissinotto 87), Bolzoni, Krhin, Siligardi; Litteri (Gerbo 73), Napoli.
Subs not used: Tornaghi, D'Angelo, Maaroufi, Slavkovski.
Coach: Vincenzo Esposito.
tehát akkor Attila visszatért 😊
(ja és ha már a kamu tizi meg lett említve, akkor az is legyen, hogy a Catania gólja les volt, és még az elsõ félidõben lefújtak egy akciót les miatt, amibõl tizenegyes lett volna, persze nem volt les...
ezt nem neked címeztem, csak a teljesség kedvéért)
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
Jan. 12. 13:25 -Appiano Gentile- Jelenleg az Inter 25 fõs felnõtt keretébõl hét fõ sérült. Közülük Samuel és Dacourt már biztosan nem fog ebben a szezonban pályára lépni kék-fekete mezben, hiszen sérülésük annyira súlyos, hogy elképzelhetetlen a néhány hónapos rehabilitáció. A maradék öt sérült közül Stankovic és Toldo már a csapattal edzett tegnap, így náluk a rehabilitáció befejezettnek mondható. Figo, Vieira és Suazo egyéni, személyre szabott munkát végeztek. Figo aerobikozott és labdás gyakorlatokat (például dekázva kocogás a pélya szélén egymás után többszõr) végzett. Suazo esõsorban szobakerékpározot, míg Vieira egyéni labdás gyakorlatokat hajtott végre.
de ne tõrödj a középcsapatokkal
melyik olasz játékos nem dobja fel magát?, ennél sokkal kevésbé megadható tiziket is adtak már meg meccseken.
én nem ezt mondtam, azt mondtam, hogy ez nem volt büntetõ, ennyi; ha a bíró nem a Catania játékos seggét nézte volna hanem valahol oldalt állt volna akkor õ is látja, hogy DP akkorát dobott magán, mint aki a magasugrás világcsúcsát készül megdönteni 😊
pff...
eurosport.com
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!
az volt vmikor:d
egyszerûen elfelejtették számításba venni nagy csapatnál... sajnos egyre messzebb kerül nagycsapattól... mondjuk nem meglepõ:s
Yo, Bitch!
Íme a többi párosítás:
ALBINOLEFFE - FIORENTINA
CESENA - CHIEVO
MILAN - UDINESE
RAVENNA - EMPOLI
TREVISO - ATALANTA
TRIESTINA - RIMINI
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
én jobban örülök, hogy csak kölcsön vettük és nem igazoltuk le, mert ha nem válik be akkor még utána jöhet más is 😊
jó rugótechnikája van
FORZA INTER!

Roberto Mancini a hétfõi Dubai kupadöntõ vereség után nyilatkozott.
"Meg akartuk nyerni ezt a bajnokságot"-mondta az olasz edzõ. "Senki nem szeret veszíteni, de a Porto Alegre ellen nagyon kemény volt, és nekünk fel kellett készülni a bajnokság folytatására."
"Nagyon elégedett vagyok ezzel a téli edzõtáborral. Egy jó, eszményi éghajlaton edzettünk, a fiúk keményen dolgoztak, két igazi tesztünk volt, nem csak hagyományos barátságos mérkõzések, ez a szünet után alapvetõ volt."
"Ma kicsit fáradtak voltunk az egész heti munka után amit végeztünk."
Az edzõnk dicsérte a brazil csapatot: "Ez a Porto Alegre, viszont mindent megtett a gyõzelemért."
A hétvégi bajnoki folytatásról így vélekedett Mancini:
"Mindazonáltal elégedett vagyok mert az újrakezdés vasárnap egy egészen más történet lesz és a gyõzelem az ami számít ott nekünk Sienában nem lesz könnyû. Magabiztos vagyok? Én mindig magabiztos vagyok, a vasárnapi idegenbeli mérkõzés elõtt is az vagyok."
Azon játékosokról, akik azon dolgoznak, hogy vissza nyerjék a legjobb erõnlétüket a sérülésük után ( Stankovic és Figo Dubaiban, Toldo és Vieira Appianoban), az Inter edzõje ezt mondta: "Megtesznek minden tõlük telhetõt, hogy olyan gyorsan visszatérhessenek, amilyen gyorsan csak lehet. Stankovic folyamatosan fejlõdik, de a többiek is jól dolgoznak."
A keret szerdán tér vissza az edzõpályára Olaszországban egy dupla edzés keretében.
inter.hunsport.hu
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Yo, Bitch!
Na mindegy. Nekem csak a mutatott játék nem tetszett igazán.
megérdemelten nyert a Brazíl csapat
grat nekik
bazmeg :S