FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-1 .p

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Na most meglesz az elsõ gól😊

szerk:ott is van!

★ 汤姆 李

<#worship><#worship><#worship>

Lombardini
Olyannyira visszatért, hogy õ adta a gólpaszt Napolinak. 😉

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

sajnos a gól és az elõtt és utána lévõ 5-5 perc kimaradt az életembõl 😊

PRIMAVERA

Vicenza 0-2 Inter (HT: 0-1)

Scorers: Napoli 34, N'ze 90+3

Inter: Belec; Filippini, Federici, N'ze, Fatic (F.Mancini 90+3); FILKOR (Perissinotto 87), Bolzoni, Krhin, Siligardi; Litteri (Gerbo 73), Napoli.
Subs not used: Tornaghi, D'Angelo, Maaroufi, Slavkovski.
Coach: Vincenzo Esposito.

tehát akkor Attila visszatért 😊

gercse
na ez így van, ebben egyet értünk 😉
(ja és ha már a kamu tizi meg lett említve, akkor az is legyen, hogy a Catania gólja les volt, és még az elsõ félidõben lefújtak egy akciót les miatt, amibõl tizenegyes lett volna, persze nem volt les...
ezt nem neked címeztem, csak a teljesség kedvéért)

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

A sérültekrõl

Jan. 12. 13:25 -Appiano Gentile- Jelenleg az Inter 25 fõs felnõtt keretébõl hét fõ sérült. Közülük Samuel és Dacourt már biztosan nem fog ebben a szezonban pályára lépni kék-fekete mezben, hiszen sérülésük annyira súlyos, hogy elképzelhetetlen a néhány hónapos rehabilitáció. A maradék öt sérült közül Stankovic és Toldo már a csapattal edzett tegnap, így náluk a rehabilitáció befejezettnek mondható. Figo, Vieira és Suazo egyéni, személyre szabott munkát végeztek. Figo aerobikozott és labdás gyakorlatokat (például dekázva kocogás a pélya szélén egymás után többszõr) végzett. Suazo esõsorban szobakerékpározot, míg Vieira egyéni labdás gyakorlatokat hajtott végre.

engem nem különösebben érdekel, hogy foglalkoztak e vele máshol, a kommentátorok meg végképp nem érdekelnek, én ezt láttam, ez a véleményem, az igazság meg teljesen relatív a te és az én szemszögembõl....

gercse
mert szeretem ha az igazság kerül mindenki szeme elé, és feltételeztem, hogy nem biztos, hogy teljes mértékben igazad van (mert nem láttam, hogy bárhol foglalkoztak volna azzal, hogy megadható volt-e a tizi vagy sem, kivéve a kommentátort...)

te meg nem szíícsd mán a tüzet 😊

hát úgy csaptál le a hsz-emre, mint egy vércse 😄

gercse
ez már hiszti? 😄
amúgy legyen igazad, én elfogult vagyok...

mit vártál tõlük 😄DDDDDD góluk 90 százalékát utolso 5 percben lövik 11-esbõl xDDDD <#mf1>

de ne tõrödj a középcsapatokkal

én nem is mondtam, hogy meglepõdtem, azt mondtam, hogy nem volt 11es, ennyi 😊 nemértem miért kell hisztizni? 😄

gercse
de ezt úgy mondod, mintha te nem az olasz bajnokságot néznéd...és ez olyan meglepõ lenne,
melyik olasz játékos nem dobja fel magát?, ennél sokkal kevésbé megadható tiziket is adtak már meg meccseken.

ha neked ez a véleményed... 😊

én nem ezt mondtam, azt mondtam, hogy ez nem volt büntetõ, ennyi; ha a bíró nem a Catania játékos seggét nézte volna hanem valahol oldalt állt volna akkor õ is látja, hogy DP akkorát dobott magán, mint aki a magasugrás világcsúcsát készül megdönteni 😊

gercse
persze hogy nem volt 11-es, Juve nem kaphat 11-est soha, hisz az csak jogtalan lehet....
pff...

Juve megint nemkicsit szerencsés volt és sokat köszönhet a bírónak, mert a 89. percben megítélt 11-es miatt eltudtak hozni 1 pontot Sziciliából, ráadásul nem is volt 11-es és meg sem érdemelték még azt az 1 pontot sem :S

Az Arsenal hétvégi vereségével már csak az Inter veretlen az európai top bajnokságokban. Nincs már veretlen csapat a Premier League-ben (az Arsenal és a Liverpool hétvégi botlásával), az olasz Internazionale viszont tovább remekel.Nagyjából így foglalható össze a mögöttünk hagyott hétvége-az európai labdarúgás szemszögébõl.

eurosport.com

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ForzaInter
pool akkorse volt bajnokságba jó mikor blt nyertek és mikro döntõt jáccotak akkorse... bl speciálsiták ott megy nekik, reméljük ellenünk nemfog.

Yo, Bitch!

ForzaInter
<#whatever>
az volt vmikor:d
egyszerûen elfelejtették számításba venni nagy csapatnál... sajnos egyre messzebb kerül nagycsapattól... mondjuk nem meglepõ:s

Yo, Bitch!

persze, hogy más, de nemhiszem, hogy csoda történhet velük attól, hogy bl meccs ha így folytatják...

Filkor-al az a gond, hogy sérült, nem?

ForzaInter
bl más tészta

Yo, Bitch!

remélem a L'pool a BL meccsre nem nagyon szedi össze magát, mert ha így játszik ahogy mostanában akkor nem nagyon kell félni tõlük 😊

Lombardini
Nem csak az A ligában, de a primavera bajnokságban is véget ért a szünet. Ma 15:00-kor ismét pályára lép a csapat, az persze kérdés, hogy Filkor Attilával vagy nélküle. A Vicenza otthonába utaznak fiataljaink és ott próbálják begyüjteni a 3 pontot, tovább biztosítva ezzel a helyet a tabella élén.

Íme a többi párosítás:
ALBINOLEFFE - FIORENTINA
CESENA - CHIEVO
MILAN - UDINESE
RAVENNA - EMPOLI
TREVISO - ATALANTA
TRIESTINA - RIMINI

az vitathatatlan 😊

mondjuk még az inter.it-en sem írják, mind1

én jobban örülök, hogy csak kölcsön vettük és nem igazoltuk le, mert ha nem válik be akkor még utána jöhet más is 😊

hát nem 1 nagy gólt lõtt már 😊)
jó rugótechnikája van

Lombardini
Jó lõtt egy nagy gólt az egy dolog. Ettõl függetlenül még nem tudni, hogy kék-fekete mezben mit tud majd villogni. Remélhetõleg megfelelõ pótlás lesz a sérültek helyén. De majd kiderül.

az igen😄

FORZA INTER!

kölcsön vettük maniche-t

Lombardini

Lombardini
Mancini: "Egy gyõzelem Sienaban fontosabb"

Roberto Mancini a hétfõi Dubai kupadöntõ vereség után nyilatkozott.

"Meg akartuk nyerni ezt a bajnokságot"-mondta az olasz edzõ. "Senki nem szeret veszíteni, de a Porto Alegre ellen nagyon kemény volt, és nekünk fel kellett készülni a bajnokság folytatására."

"Nagyon elégedett vagyok ezzel a téli edzõtáborral. Egy jó, eszményi éghajlaton edzettünk, a fiúk keményen dolgoztak, két igazi tesztünk volt, nem csak hagyományos barátságos mérkõzések, ez a szünet után alapvetõ volt."

"Ma kicsit fáradtak voltunk az egész heti munka után amit végeztünk."

Az edzõnk dicsérte a brazil csapatot: "Ez a Porto Alegre, viszont mindent megtett a gyõzelemért."

A hétvégi bajnoki folytatásról így vélekedett Mancini:

"Mindazonáltal elégedett vagyok mert az újrakezdés vasárnap egy egészen más történet lesz és a gyõzelem az ami számít ott nekünk Sienában nem lesz könnyû. Magabiztos vagyok? Én mindig magabiztos vagyok, a vasárnapi idegenbeli mérkõzés elõtt is az vagyok."

Azon játékosokról, akik azon dolgoznak, hogy vissza nyerjék a legjobb erõnlétüket a sérülésük után ( Stankovic és Figo Dubaiban, Toldo és Vieira Appianoban), az Inter edzõje ezt mondta: "Megtesznek minden tõlük telhetõt, hogy olyan gyorsan visszatérhessenek, amilyen gyorsan csak lehet. Stankovic folyamatosan fejlõdik, de a többiek is jól dolgoznak."
A keret szerdán tér vissza az edzõpályára Olaszországban egy dupla edzés keretében.

inter.hunsport.hu

fsgh
annyira nincs messze...Vasárnap 3 óra😊 elszalad az idõ😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kövi meccs a serie a-ban, de messze van még (remélem jól kezdjük a köv. félévet) 😊

Kaplartom
én is elaludtam! XD cask én az 1. félidõben😛

ForzaInter
szarmeccs vót, mindegy nagyon nem rázott meg, fõleg hogy a 75 perc tájékán elis aludtam rajta😄

Yo, Bitch!

Lombardini
Az ominózus Jimenez pókfoci:

<#worship><#worship>

Lombardini
Mindenesetre 700 ezer dollárt kap a csapat.

Lombardini
A tegnap elõtti ifjoncokból álló csapat százszorta motiváltabb volt mint ez a mai, felkészülési meccs ide vagy oda. A brazilok megérdemelték ma a gyõzelmet sajnos. Én megértem, hogy a felkészülési meccs nem számít semmit, meg ilyenek, de ez maximum egy önmegnyugtatás lehet. Ha már elmentünk és döntõbe jutottunk nem illett volna megnyerni?
Na mindegy. Nekem csak a mutatott játék nem tetszett igazán.

kikaptunk

megérdemelten nyert a Brazíl csapat

grat nekik

ez az Ibra . Balotelli csere is megmutatja, hogy Mancini leszarja hogy nyerünk e vagy nem :S

aztageci migólt kaptunk 😮

bazmeg :S

Lombardini
Hát ez csúnya volt. <#szomoru1>