FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lombardini
Vagy még így is lehet nézni: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4723&part=sports és ott a "atdhe 1" csatorna. A hang torz de a kép viszonylag jó.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

CRESPOOOOOO GÓÓÓL!!!

1-0

megpattant távoli lövés 😊

egyébként TV Ants progival nézem és ugy fasza 😊

tudom, hogy van, de esélyem nincs hogy felmennyek pestre 😄

Inter: 71 Alfonso; 40 Fatic, 16 Burdisso, 23 Rivas, 31 Cesar; 36 Bolzoni, 5 Stankovic, 30 Pelé, 21 Solari; 18 Crespo, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 17 F.Mancini, 37 Puccio, 41 Filkor, 43 Pedrelli, 47 Filippini, 50 Siligardi.
Coach: Roberto Mancini.

Reggina: 22 Novakovic; 4 Cascione, 13 Stadsgaard, 3 Cherubin; 20 Alvarez, 14 Tognozzi, 29 Koris, 32 Pettinari; 35 Viola, 25 Montiel; 24 Tullberg.
Subs: 82 Saraò, 26 Squillace, 27 Lamenza, 31 Barbera, 33 Romeo, 36 Toscano, 38 Szatmari.
Coach: Renzo Ulivieri.

Referee: Denis Salati (Trento).

pesten van élet nem sexárdon sok rapbuli is van 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

jah hát megy a meccs lehet is nézni de kb 5x5 centis képátmérõbe :C

szoszi 😊

hátnemtom 😄ddd

elõszõr valahogy lekéne éreccségizni 😄

utána vagy szakma v. a szexárdri fõsuli 😛

bélába mi a helyzet? ;DD

jövõre mész vmi fõsulira?

fasza, akkor majd lehet nézem is ha gépnél leszek!

<#eljen>

Lombardini
A ma esti kupameccsel kapcsolatban annyit, hogy a francia Eurosport is közvetíteni fogja és ide kattintva elérhetõ egyszerû Media Player-el elméletileg.

ForzaInter
jaja Baloltelli, rem szép karriert fog nálunk befutni.

Yo, Bitch!

😄DDDdddd

supermario? 😄

Balotelli? mert ha igen akkor nekem is nemkicsit szimpi a srác, nagy játékos lesz még belõle 😊

ForzaInter
hát fel inább ne toljuk, 2 ék mögött nagyongyenge:S

akkor inkább 4-3-1-2
és Roni irányító😄

vazz egy egy kacsából, már azon gondolkozunk, hogy kéen összeállítani kpt😄dd

Regginát ma verni ke, rem SuperMario vág nekik avgy 3at😄
õt mindenképpen szeretném ha jövõben beépítenénk a csapatba, benne több van mint többi primaverásban, nagy tehetség, õ belõle lehet valaki, ugy érzem sokra fogja még vinni nálunk😄

Yo, Bitch!

azért mondtam, hogy Roni megy szélre Stanko meg középen picit feltolva 😛

ForzaInter
Stanko midnig befér, Mancio nagy cimborája😄

Yo, Bitch!

persze-persze, de ott ugy gondoltam, hogy azért Stanko-t ki nem hagynám a csapatból 😄

mindig több kell, te is tudod 😊

ForzaInter
irányítóként is használható, ottis eltudna jól játszani, nem csak szélen

Yo, Bitch!

ForzaInter
mani az ígyis kurva sokvan

Yo, Bitch!

fsgh
Sok kis Roni fan elkezdené venni a Roni feliratú Intermezeket plusz az Inter szurkolók is beujítanának eggyel-egyell mert mégiscak milyen nagy név...1szó mint 100 megnõne a mez eladás világszerte és az sok sok mánit hoz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

értem, jolvan, sztem nem lenne rossz vétel egyáltalán, meg sztem bármikor lenne helye a csapatban, mert ugy rottyon van a csapat fele és akár 4-4-2ben oda lehetne rakni bal oldalra

de akkor is sztem nagykamu

ForzaInter
nike támogatásával... nem õ venné meg nekünk, csak gondolom kipótolni valamennyivel... amugy nemtom hogy jöjjjön-e vagy nem, kiváló játékos a világ egyik elgjobbja, annak ellenére is hogy nem volt valami jó szezonja, de nem tudom hogy jó vétel lenne-e... hogy hatna csapatra...
nem nagyon van rá amugy se szükségünk...

Yo, Bitch!

de nemértem, hogy miért tenné? 😄

ennyire miért érné meg nekik, hogy Inter mezben játszon?

fsgh
jaja eléggé hápog😊 de azér a Nike megvehetné nekünk Ronit😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Alfonso

Filippini - Burdisso - Rivas - Fatic

Stanko - Filkor - Bolzoni - Solari

Crespo - Balotelli

Goalkeepers: 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso.

Defenders: 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 21 Santiago Solari, 30 Pele', 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 41 Attila Filkor, 43 Daniele Pedrelli, 50 Luca Siligardi.

Strikers: 17 Filippo Mancini, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli

:ASDasdasdasd ekkora kacsát már régen hallottam 😄DDddddd

amugy nemkicsit bírom a Ronit 😛

fsgh
"A legújabb pletyka, hogy a Nike támagotásával kivásárolnánk Ronaldinhot a Barcelonából."

naa 100. éva alkalmából?😄DDd Cesza Te az ilyen pletykákat nem szoktad szeretni😊 fogadjunk nem bírod Ronit😛

Lombardini
Maniche nyilatkozott az Inter Channelnek.

„Egy álom, hogy itt vagyok. A világ egyik legnagyobb csapatához csatlakoztam, és van néhány fantasztikus játékos itt.”
„Büszke vagyok, hogy van egy másik portugál is ebben a csapatban, amely nagyon erõsnek bizonyul. A honfitársam Figo sokat mesélt nekem az Interrõl. Azt mondta olyan ez, mintha egy nagycsaládban lenne, és nagyon boldog leszek ebben a csodálatos csapatban.”
„Ma Robeto Mancinivel beszéltem. Egy nagy edzõnek ismertem õt, most egy edzõként fogom ismerni. A szolgálatában állok teljesen.”
„A Bajnokok Ligája? Az Inter gyõzni akar, és jól tud szerepelni. A Liverpool ellen nagy összecsapás lesz. Gyõzni akarunk, és tovább akarunk jutni. „

inter.it

Ibrahimovic az év sportolója lett Svédországban! 😊

Moratti hasznos igazolásnak tartja Manichet

Jan. 15. 09:53 -MILANO- Továbbra is menetel az Inter, ám most kicsit kikerült a csapat a reflektor fénybõl, ez pedig elsõsorban Pato érdeme hiszen majd egy hete mással sem foglalkozik az olasz sajtó mint a Milan brazil fiataljával. Az már nem is annyira hír érték hogy az Internazionale tizenegyedik gyõzelmét szerezte meg zsinórban, hogy huszonnégy meccs óta veretlen és hogy idegenben a legutóbbi 29 fellépésén nem talált legyõzõre. Ezek azért komoly számok, annyira mindenképpen komolyak hogy megemlítsük õket. A pontgyártás melletti másik fontos hír Maniche érkezése, aki az orvosi vizsgálatok után ma elvileg alá is írja a szerzõdését az Interhez és a tervek szerint szerdán be is mutatják a portugált a nyilvánosságnak is. A középpályás mint köztudott kölcsönbe érkezett ingyen az Atlético Madridtól és amennyiben Morattiék meg lesznek elégedve a teljesítményével akkor 6 millió euró ellenében nyáron ki lehet váltani a játékjogát is. Nuno Manichevel kapcsolatban Moratti pedig a következõket mondta tegnap: ”Személyesen még nem sikerült beszéljek vele, de akikkel konzultáltam elmondták hogy egy igazi profi játékossal van dolgunk. Hogy gond szokott lenni a viselkedésével? Nem, errõl nem is beszéltünk, biztos vagyok benne hogy hasznos tagja lesz majd ennek az Internek.” Természetesen az újságírók Morattit is megkérdezték a Milan vasárnapi meccsérõl. ”Csak a mérkõzés elejét láttam, de meg kell mondjam igen jó benyomást tett rám Pato, aki fiatal kora ellenére nagyszerû játékos már most is.”
Ezután arról faggatták az elnököt hogy mi a véleménye a saját csapata produkciójáról. ”Egyáltalán nem lepett meg az amit Sienaban láttam. Azt kaptam ami ilyenkor törvényszerû, mindenki tette a dolgát az eredmény pedig meg is lett. Örültem Stankovic visszatérésének is, mivel a csapatnak nagy szüksége volt már rá és örültem annak hogy Ibra megcsinálta amit kértem tõle. Az edzõtáborban mondtam neki hogy több gólt szeretnék tõle 2008-ban, azt hiszem most feltette a lécet azonnal. A második találata nagyon tetszetõs volt!

úgy legyen 😊

LasCar16
júliustól már nem lesz annyi az átlagéletkor:} és igen azért mert Pato nevezetû láncszem hiányzott a játékunkból, és nagyot dobott a csapat teljesítmény Ronaldoval egyetemben:} majd nézz meg egy összefoglalót ha komolyabban érdekel a dolog:}

#acm

vagy azért mert ebben a szezonban nyertetek otthon 1et ?<#wow3>

már miért lenne versenyhelyzet?😊 mert vettetek 1 embert?😄

ha védõitek átlagéletkor nem 50 lenne akkor lenne versenyhelyzet =D

LasCar16
ne legyél már ennyire elfogult, inkább örülj h lesz majd egy kis versenyhelyzet a jövõben, ha már idén tiétek a scudetto, következõ derby már más eredményt fog hozni😛 vak is látta h milyen jó meccs volt, szurkolói hovatartozástól függetlenül😊

#acm

tehetséges játékos csak nehogy a túlsztárolás elrontsa
bár minket nem érint mivel nem sok vizet zavar a milan 😄
meg másik csapat se

Sziasztok .

OFF
Ennél a 2 f*sznál nagyobb ilandrukkert nehéz összeszedni a sport1-en erre az esti meccsere .
A leggyengébb jelzõjük a "káprázatos" volt . Pato meg megindult a tavaszi 30 gólos sorozatában 😊 LOLLL

ON
Forza INTER - gyengus játékkal is a toppon

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

LasCar16
egy 3-2vel én is kiegyeznénk a mi meccsünkön, Pato remekül játszik csak egy kicsit feszült de rúghatott volna már nem egy gólt😛

#acm

kíváncsi vagyok erre a Pato gyerekre azért nézem a meccset, de hála az égnek nem rossz a meccs és még 1 plusz pont, hogy nem a Milan vezet 😄

Hajrá Napoli<#crazya>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
nem jáccotunk ma jól, de megvan a gyõzelem ígyis, kb 40%ot adtod ki a csapat magából... pár játékos nagyon gyenge teljesítményt nyujtott ma...

Yo, Bitch!

Lombardini
A betyárját mekkora meccs volt. A vége még izgalmas volt, ha Cruz belövi akkor 4. Mindenesetre a 3-2 is jó eredmény, de tény, hogy nem hittem volna, hogy ilyen nehéz találkozó lesz ez.

fsgh
2-3... de legalább nyertünk.

fsgh
IBRA😮OO mekkora gól

világ legjobb csapatának elég ennyi is ;]]]]

fsgh
1-2 mekkora meccs ez eddig😊 bár nem játszunk valami fényesen