FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
1-0
megpattant távoli lövés 😊
egyébként TV Ants progival nézem és ugy fasza 😊
Subs: 22 Orlandoni, 17 F.Mancini, 37 Puccio, 41 Filkor, 43 Pedrelli, 47 Filippini, 50 Siligardi.
Coach: Roberto Mancini.
Reggina: 22 Novakovic; 4 Cascione, 13 Stadsgaard, 3 Cherubin; 20 Alvarez, 14 Tognozzi, 29 Koris, 32 Pettinari; 35 Viola, 25 Montiel; 24 Tullberg.
Subs: 82 Saraò, 26 Squillace, 27 Lamenza, 31 Barbera, 33 Romeo, 36 Toscano, 38 Szatmari.
Coach: Renzo Ulivieri.
Referee: Denis Salati (Trento).
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
hátnemtom 😄ddd
elõszõr valahogy lekéne éreccségizni 😄
utána vagy szakma v. a szexárdri fõsuli 😛
jövõre mész vmi fõsulira?
<#eljen>#eljen>

supermario? 😄
Balotelli? mert ha igen akkor nekem is nemkicsit szimpi a srác, nagy játékos lesz még belõle 😊
akkor inkább 4-3-1-2
és Roni irányító😄
vazz egy egy kacsából, már azon gondolkozunk, hogy kéen összeállítani kpt😄dd
Regginát ma verni ke, rem SuperMario vág nekik avgy 3at😄
õt mindenképpen szeretném ha jövõben beépítenénk a csapatba, benne több van mint többi primaverásban, nagy tehetség, õ belõle lehet valaki, ugy érzem sokra fogja még vinni nálunk😄
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de akkor is sztem nagykamu
nem nagyon van rá amugy se szükségünk...
Yo, Bitch!
ennyire miért érné meg nekik, hogy Inter mezben játszon?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Filippini - Burdisso - Rivas - Fatic
Stanko - Filkor - Bolzoni - Solari
Crespo - Balotelli
Defenders: 16 Nicolas Burdisso, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 21 Santiago Solari, 30 Pele', 31 Cesar, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 41 Attila Filkor, 43 Daniele Pedrelli, 50 Luca Siligardi.
Strikers: 17 Filippo Mancini, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 46 Aiman Napoli
amugy nemkicsit bírom a Ronit 😛
naa 100. éva alkalmából?😄DDd Cesza Te az ilyen pletykákat nem szoktad szeretni😊 fogadjunk nem bírod Ronit😛
„Egy álom, hogy itt vagyok. A világ egyik legnagyobb csapatához csatlakoztam, és van néhány fantasztikus játékos itt.”
„Büszke vagyok, hogy van egy másik portugál is ebben a csapatban, amely nagyon erõsnek bizonyul. A honfitársam Figo sokat mesélt nekem az Interrõl. Azt mondta olyan ez, mintha egy nagycsaládban lenne, és nagyon boldog leszek ebben a csodálatos csapatban.”
„Ma Robeto Mancinivel beszéltem. Egy nagy edzõnek ismertem õt, most egy edzõként fogom ismerni. A szolgálatában állok teljesen.”
„A Bajnokok Ligája? Az Inter gyõzni akar, és jól tud szerepelni. A Liverpool ellen nagy összecsapás lesz. Gyõzni akarunk, és tovább akarunk jutni. „
inter.it

Jan. 15. 09:53 -MILANO- Továbbra is menetel az Inter, ám most kicsit kikerült a csapat a reflektor fénybõl, ez pedig elsõsorban Pato érdeme hiszen majd egy hete mással sem foglalkozik az olasz sajtó mint a Milan brazil fiataljával. Az már nem is annyira hír érték hogy az Internazionale tizenegyedik gyõzelmét szerezte meg zsinórban, hogy huszonnégy meccs óta veretlen és hogy idegenben a legutóbbi 29 fellépésén nem talált legyõzõre. Ezek azért komoly számok, annyira mindenképpen komolyak hogy megemlítsük õket. A pontgyártás melletti másik fontos hír Maniche érkezése, aki az orvosi vizsgálatok után ma elvileg alá is írja a szerzõdését az Interhez és a tervek szerint szerdán be is mutatják a portugált a nyilvánosságnak is. A középpályás mint köztudott kölcsönbe érkezett ingyen az Atlético Madridtól és amennyiben Morattiék meg lesznek elégedve a teljesítményével akkor 6 millió euró ellenében nyáron ki lehet váltani a játékjogát is. Nuno Manichevel kapcsolatban Moratti pedig a következõket mondta tegnap: ”Személyesen még nem sikerült beszéljek vele, de akikkel konzultáltam elmondták hogy egy igazi profi játékossal van dolgunk. Hogy gond szokott lenni a viselkedésével? Nem, errõl nem is beszéltünk, biztos vagyok benne hogy hasznos tagja lesz majd ennek az Internek.” Természetesen az újságírók Morattit is megkérdezték a Milan vasárnapi meccsérõl. ”Csak a mérkõzés elejét láttam, de meg kell mondjam igen jó benyomást tett rám Pato, aki fiatal kora ellenére nagyszerû játékos már most is.”
Ezután arról faggatták az elnököt hogy mi a véleménye a saját csapata produkciójáról. ”Egyáltalán nem lepett meg az amit Sienaban láttam. Azt kaptam ami ilyenkor törvényszerû, mindenki tette a dolgát az eredmény pedig meg is lett. Örültem Stankovic visszatérésének is, mivel a csapatnak nagy szüksége volt már rá és örültem annak hogy Ibra megcsinálta amit kértem tõle. Az edzõtáborban mondtam neki hogy több gólt szeretnék tõle 2008-ban, azt hiszem most feltette a lécet azonnal. A második találata nagyon tetszetõs volt!

#acm
ha védõitek átlagéletkor nem 50 lenne akkor lenne versenyhelyzet =D
#acm
bár minket nem érint mivel nem sok vizet zavar a milan 😄
meg másik csapat se
OFF
Ennél a 2 f*sznál nagyobb ilandrukkert nehéz összeszedni a sport1-en erre az esti meccsere .
A leggyengébb jelzõjük a "káprázatos" volt . Pato meg megindult a tavaszi 30 gólos sorozatában 😊 LOLLL
ON
Forza INTER - gyengus játékkal is a toppon
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
#acm
★ 汤姆 李
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Yo, Bitch!