FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
az igazo gyoztes

😄DDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
az a poén, hogy a juve meccs óta most játszottunk elõször jól. értem ezalatt, hogy volt elképzelés, kidolgozott helyzetek, viszonylag jó védekezés. ez az elmúlt 1-1.5 hónapban nem igen sikerült

a nagy ziccer után rögtön jött Di Natale, a piros lappal pedig eldõlt minden

hozzáteszem, az elsõ félidõs Palacio ziccer néhány csapatnak tizenegyes + emberelõny kombót eredményezett volna, 10bõl 9x

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
csak Pozzo kijelentette, hogy nem eladó. ez a srác pár év múlva 30-40ért fog elkelni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem ezt a Mureilet akartátok megvenni? Vagyis szóba jött. Erre meg Rocchi...
limperatore
szerencsére szopott a juve és a fio is, remélem napoli roma is kedvezõ lesz nekünk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
neeee ASF:ASSDGSGDHFJ

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
az a vicces, hogy 1-0ig volt 3 óriási ziccerünk, amivel a 60. percig eldönthettük volna meccset... aztán jött az, ami a Genoa, Siena, Cagliari ellen, rögtön megbosszulja a kihagyott helyzeteket az ellenfél

Sneijder pedig tényleg igazoljon el, nem egy középcsapatban a helye
Rocchi, Lodi, Andreolli, ez kell ide!

limperatore
nincs itt baj, rocchi sajnos még nincs formában de 4-5 hét múlva már 3asával lövi a gólokat és év végén talán még messit is megveri az aranylabda szavazáson

grande rocchi, grande moratti

ForzaInter
hát nem kicsi..

Yo, Bitch!

Azé' itt van baj....
Effe88
de nyomorék ez a palacióXDXD

Oziris666
Olaszba nem is kell gyors ember úgyis megölik a védõk😛

Sorrentino már majdnem a tiétek 😞 😞
WuFraZselic

bakkerman
"egy MU" ?? ezt úgy írtad mintha nem tudnád hogy 7 ponttal vezetik a PL-t...amíg SAF az edzõ ott,bármikor bennük van a lehetõség egy BL döntõre is akár. Szerintem továbbjut a MU,de kivételesen én abban a párharcban a Realnak szurkolok,hogy tovább gyûljenek a koeff. pontok a la liga-nak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
lehet hogy szar helyzetben van a Real, de egy MU biztos nem fog elbánni velünk. Aztán kitudja...

I met God. She's black

Grove4
hát pedig szerintem is megveri a Mu a Realt

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szabii98
MU jóvicc 😄

a Milan nyeri a blt, mert elment tõlük zingarino, elfelejtetted? Majd jövõre

I met God. She's black

limperatore
😄DDDDDDDDDDDD akko nem mostanában megy 😄 bl-ben a barca is, a juve is de még az mu is erõsebb ennél a realnál

szabii98
a faszt 😄
mondjuk ezzel a csapattal ha Mou nem bír, akkor senki nem....talán del Bosque

I met God. She's black

ForzaInter
akkor onnét megy nyugdíjba😄

Yo, Bitch!

szabii98
különben is Mourinho megmondta hogy nem távozik amíg nem nyer BL-t a Reallal

I met God. She's black

limperatore
ennyi pénzbõl aztán sokra vittétek 😄DDDDDD

szabii98
a kulonbseg, hogy mi bent vagyunk a blben, ti meg nem 😄

I met God. She's black

limperatore
hat gaz ja, de ti meg ennel is gazabbak vagytok, 1 milliard eurobol osszehoztatok 1 spanyol kupat meg bajnoksagot es a csapatotok romokban ce ronaldo menni akar, jose menni akar 😄DD

szabii98
35 éves te atyaúristen 😄
eddig jól igazoltok

I met God. She's black

WuFraZselic
akkor sem illik bele a tervünkbe 2 millánál magasabb fizuval... elküldjük a 28 éves klasszis Sneijdert 6 miatt, és idehoznánk egy 34 éves angolt évi 3-4ért

más kérdés, hogy örülnék neki, de ha Sneijdert elküldjük, és ilyen Mariga/Chivu/Stankovic/Jonathan szipkázzák el a pénzt, és ezt a klub is hagyja, akkor inkább menjen máshova

ForzaInter
hát de most szinte semmibe nem kerülne. 2 évre simán jó lenne. most nem azt mondom, hogy csak 30 éven felülieket vegyünk, de lampard még mindig klasszis.

Yo, Bitch!

limperatore
hát az olaszok eléggé ellenzik ahogy olvastam fb-n

jövõ csapatát építjük és akk lampard? jó játékos persze de lassú nagyon már

ForzaInter
azt mondta komoly célokért küzdõ csapatba akar menni. akkor az ilyen arab, amerikai csapatok kivannak zárva. ilyen city, psg féle pénzes csapatoknak meg úgy sem kell. na meg megkeresett õ már annyit, hogy szerintem nem a pénz érdekli elsõsorban, ha meg az érdekli akkor elmegy az arabokhoz vagy amerikába.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
csak jelenleg évi 10 millát keres 😄DD

ennek mi a harmadát adnánk meg nagyon maximum

ForzaInter
stanko 2,5 milliot keres.

lampard kurvajó lenne. lehet már öreg, de még mindig klasszis, 2 évre simán jó lenne.

Yo, Bitch!

limperatore
talpának a szõrtelenítése elég drága 😄

Fabio Capello
Chivu mire fel keres kétmillát? <#idiota>

limperatore
persze, 400e euro lazionak, 800e euro rocchinak

sneijdernél évi 2 millió eurón voltak kiakadva, stanko ha jól tudom 3m felett keres, chivu évi 2m eurot keres

az ilyen selejteket kéne kibaszni akik már nincsenek hasznára a csapatnak nem sneijdert 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
rocciXDXD
35 éves kutyaütõXDXD
mit akartok ti??XD
legalább fizettek érte??😄😄😄😄

limperatore
most Lampardról mennek a pletykák, de tuti kamu
bár amekkora gyökéra vezetõség kinézem h tényleg akarják 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ja hát mostani formája alapján 2ft-t nem ér 😄 nem hogy 20-30 milliót

meg a fesztivált fogja csinlni

DONGUBA
😊 mint hozzank buzitelli minek..ha jon.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
senki nem tudja 😄

DONGUBA
De hova ki helyett kell ez a nyugdijas?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
Bár ezen a meccsen nem lõtt gólt, de ez volt a legjobb meccse

limperatore
Én is néztem a képeket, következõn már félmeztelenül nyomja 😄D

Kivan csípve mint a tejes zacskó 😄

Remélem az esküvõ után most beindul

WuFraZselic

WuFraZselic
az utóbbi napok kérdése csak az volt, hogy ma este, vagy kedden jön orvosira...

gabber_saviola
azt hittem vicc, de Rocchi már nem a Lazio játékosa, és kedden orvosira megy hozzátok. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

WuFraZselic
mondjuk tény, hogy neki a legnagyobb a konkurenciája, Cambiasso, Guarín, Gargano és Mudingayi (Mariga, Stankkovic) mellé még hozni akarjuk Kuzmanovic/Meireles/Paulinho/Fernando/Fernandinho ... de nem is értem mit keres itt Chivu vagy Mariga, ha Obinak sincs helye..

limperatore
majd jövõre megveszi a milan 10 év törlesztõre kölcsön opcióval aSD:SA

ForzaInter
meg se lepõdök😄 fiatal, tehetséges, saját nevelés mi a fasznak végülis😄

pedig õ már bizonyított is a nagycsapatban.

Yo, Bitch!