34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#32732 Thohir (indonéz milliárdos): Az Inter egy nagy klub és tárgyalásban állok továbbra is Moratti úrral és szeretnék 51%-os részesedést a klubból. Ha sikerül megállapodnunk akkor annyit megígérhetek a szurkolóknak,hogy egy új időszámítás kezdődik a klub életében és a csapat megerősítésére 250 millió €-t szánok,plusz emellett kifizetem a klub tartozást és ezzel biztos anyagi hátteret biztosítok a klub számára.
azonnal oda kell neki adni a klubot -
#32731 Sandro Mazzola was highly critical of the black-and-blue club for an eventual return of Leonardo to Inter’s upper management. The ex-manager and Inter legend has even threatened to change his football faith in the event that Leonardo does return soon: “If Leonardo returns, I won’t be an Interista anymore. As a coach, he has not won anything, and if he joins the upper management, things will be even worse”. -
#32730 jó, hagyd ő az ilyen gazdasági dolgokhoz segghülye :D -
#32729 mellesleg ma coutinho megint 2 akkora gólpasszt adott h öröm volt nézni... -
#32728 ja és ez kb. szücsy szintXD
tökorrú pont járna ezért:D -
#32727 a többségi tulajdonos dönt mindenről -
#32726 hát akkor pont beszopná
dójcsba pont ezért van az 50+1-es szabály
-
#32725 elnök ő maradna tuti, és a 49% még csak az övé lenne. -
#32724 hát eladja az 51%-t akkor hogy maradna főnök? :D -
#32723 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szücsy :D bazdmeg...
a lazio meg az inter drukkerek jó viszonyt ápolnak egymással, emiatt énekelték hogy SOLO LA LAZIO A ROMA LA LAZIO
romában csak a lazio van -
#32722 meg se lepődök, hogy nem érted:D:D -
#32721 ? -
#32720 és? attól még jó edző. amúgy a juvénak sincs komoly ellenfele. -
#32719 1:43 mekkora :)
-
#32718 Sky szerint
“Resounding and incredible news is that Lucas is regretting his choice of having chosen PSG and wants to leave. He is now sending messages of love to Inter.”
Lucas menni akar a PSG-bol, csak kerdes mennyiert adjak el...remelem Leo hozza ot is. -
#32717 de bajnokságra elég lenne meg azért már sokkal tapasztaltabb
állítólag mazzarit akarja moratti -
wright #32716 Mert nem volt ellenfél,azt ne felejtsd el.Nektek újra kell építkeznetek az alapoktól,ahhoz nem mancini a megfelelő szvsz.Bár remélem sokáig tart az építkezés...:D -
#32715 mancinit szívesen látnám újra, nyertünk vele 3 scudettot -
#32714 mikor már azt hiszem h nincs lejjebb, te mindig bebizonyítod hogy de még van -
#32713 Ja mert ebben mérik, hogy ki mennyire jó, hogy mennyi BL-t nyert? Semmi más? Akkor a te logikád szerint Ferguson nem jó edző? 26 év alatt arra a 2 BL-re? Fuck logic.. -
#32712 abban az évben tripláztak. Tudod az mit jelent?
És azt írta, hogy "minden idők egyik legerősebb olasz csapata". Én egy olyan csapatot semmiképp se neveznék gyengének vagy szarnak, aki ilyet véghezvisz. Bár én nem szeretem sőt utálom az olaszokat és az olasz focit, de kétségtelenül egy erős keret volt az akkori és csapat szinten kb ugyan olyan volt az összetartás akkor, mint most a Bayernnél. Ez pedig becsülendő dolog, mert tényleg így lehet ilyen dolgokat véghezvinni.. -
#32711 Minden idok egyik legerosebb olasz csapata? :D :D :D :D :D ezt te se gondolod komolyan?MIRE FEL?Arra az 1 bl-re? -
#32710 de attól hogy eladja a klubot még ő maradna a főnök:D -
#32709 hát pedig jó lenne...mert amit csinál...egy elnök h lehet ilyen amatőr én el se hiszem, egy igazi balek
lehet interista meg minden, de 3 év alatt 0-ra vitte minden idők egyik legerősebb olasz csapatát -
#32708 attól még szar edző:D védekezésről fogalma nincs.
a klub többségi tulajdonát meg egyértelmű, hogy egy külföldinek nem fogja eladni Moratti. -
#32707 Erick Thohir megakarja venni a klub 51%T, de ez a balek moratti max 20-t adna el...a csávóé a philadelphia 76ers meg részesedése van a dc untied mls csapatába is, 2 kosárcsapata van indonéziában.. -
#32706 és benitez?XD
megvertétek a masembát veleD: -
#32705 Hát José után ő volt a legjobb edzőnk :D -
Monoton #32704 Vannak már befektetők? :D -
#32703 csak edző ne legyen mert annak kurva szar:D -
#32702 Moratti after meeting Strama: "I don't want to talk. Strama is happy and calm? Good for him..."
Leo állítólag vissza jön az Interhez és ő fog irányítani mindent, ő kapja meg a feladatot h újjá építse a csapatot. Ehhez gondolom párosulni fog a tőke amit a befektetők adnak, az a fasszopó fassone meg a stadiont fogja intézni. -
#32701 Nemtudom...lattam valakinel azt hittem ez jo dolog divatdrukkernek lenni :)))) -
#32700 akkor az aláírásod is hazugság? akkor miért írod ki? -
#32699 nem tudom...nincs kedvenv csapatom meg uj vagyok itt -
#32698 lesz ido ujraepiteni a csapatot
es nalad mizu? azert iden is bajnok lett vmelyik kedvenc csapatod nem? :D -
#32697 Milyen lesz jovore europa nelkul? :D -
#32696 :DDDDDDDDD -
wright #32695 Hogyne tudnék...31 ;) -
#32694 :DDDDSD?SD?S:AD -
#32693 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ROMMÁ