FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ellenszenvbõl írom - felõlem visszamehet az Interhez - de ez megint egy félrefordított médiacsavar. Nem mondta, hogy vissza fog menni. Egyszerûen megkérdezte egy olasz újságíró, hogy visszatérne e az Interhez, erre õ az válaszolta: Miért ne?

REAL MADRID

Mourinho nyilatkozata az 50. születésnapjáról:

„Nagyon gyorsan eltelt, de tényleg. Ugyanolyan, mint a 49. vagy az 50., nincs nagy különbség. Ez egy szép szám, és egy olyan pillanat, amely lehetõvé teszi, hogy visszanézzek és elemezzek mindent, ami eddig történt velem az életem során. Úgy érzem, hogy még 20 év vár rám a foci világában. Még sok dolog van a számomra, amit meg kell tennem – az egyik, hogy visszatérjek az Interhez, miért ne?”

Oziris666
13? én ilyen 6-7 millió fontokat olvastam...

Bár az max olasz szinten jó ár

ForzaInter
hát ez kb a reális ára.

azért õ már lehúzott 3 évet európában és nem sokat tudott bizonyítani (bár az nem feltétlen az õ hibája volt..) ehhez képest 13 millio elég jó pénz.

Yo, Bitch!

Oziris666
Az ár a vicces,nem az h eladjátok!Noname brazilokért 2szer ennyit szoktak fizetni...

(poolban senki se tudott mostanában bizonyítani aki odament😄DD )

ForzaInter
elég jó játékos lehet, ha cout és sneijdert is beáldozzuk érte😄

Yo, Bitch!

limperatore
itt nem cou eladásán van a lényeg, hanem hogy eladtuk sneijdert meg cout h hozzunk 1 paulinhot akirõl aztán semmit nem tudunk lehet nagy csõdtömeg lesz

kurvára nem értem a vezetõséget, ha nincs pénz ennyire akkor adják el a csapatot de ne tegyék tönkre mert a ha a bl-ben nem indulunk jövõre onnantól jön a nagy lejtõ lefelé

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
hát nem örülök cou eladásának, de nem biztos, hogy ez rossz döntés volt.

tehetséges játékos, de majd most dõl el, hogy klasszis focista lesz-e. ha a poolba sem tud bizonyítani, akkor nem volt rossz döntés az eladása, bár jelenleg annak tûnik:S

Yo, Bitch!

szabii98
ilyen átigazolásokkal jövõre is az elben indultok 😄😄
vagy moratti célja hogy a két milanoi gárda egy szinten legyen?xdd

I met God. She's black

WuFraZselic
Roma elleni meccs meg ismét jól sikerült, elsõ 20 percben kaphattunk volna vagy 5 gólt. ez a 2-1 mondjuk nem rossz, szerencsére 3 hónap múlva lesz a visszavágó, de a csapat/középpályás védekezés még mindig kritikán aluli

Cassano nélkül nincs játék, hiába mondhatni el Guarinról, hogy talán élete formájában játszik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
4 meg 6 milliós embereket nem tudunk kifizetni, és ilyen "nagy" neveket ígérnek a szurkolóknak, mint Lucas, Lavezzi, Tevez, Dzeko, Belhanda

szerintem ha nyárig kenyér + víz kombón él a csapat, akkor talán leigazoljuk Paulinhot, és egy ideig k*ss lesz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
haha 😄 1 millio euronk nincs 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Hivatalos oldalon azt írják h semmilyen ajánlatot nem tettünk érte...
inter.it

WuFraZselic
fiatal, tehetséges irányító, többek közt neki köszönheti a Montpellier a bajnoki címét

mérföldekkel Coutinho és Alvarez elõtt jár, én örülnék, ha jönne!

limperatore
és õ jó? 😄

WuFraZselic
a Montpellier elnöke szerint elfogadták a 14 milliós ajánlatunkat Belhandáért

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mor3llo
jaja sztem ez még jól is jön Brancának 😄

végre ismét repülhet 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
szegény Branca mindig csak repül..

#acm

limperatore
moratti bepoccent brancara ahogy sneijder ugyet intezte, lehet repul vegre

adna Isten h ez a nyomorek branca eltakarodjon innen

limperatore
megtettük a hivatalos ajánlatot paulinhoért, 15 millió euro

Effe88
na hát
mik vannak😊

Az szép tizenegyes 😄 (mármint az "esés")
limperatore
köszi 😊

Fabio Capello
HBD Matyi 😊

WuFraZselic
utóbbi 4 meccset buktuk idegenben, jó lenne nyerni, mert Fio - Napoli, illetve Palermo - Lazio lesz, mindkét közvetlen rivális megéghet

...a Napolinak pedig visszaadták a 2 pontot,így ismét elég tömör a tabella eleje.

WuFraZselic
állítólag Moratti megegyezett a Galatával, hogy február 5-ig nem adhatjuk el másnak Sneijdert

ez egy ritka geci húzás, 2 lehetõsége marad így, vagy marad itt a történtek után, vagy megy a süllyesztõbe Törökországba

undorító a vezetõségünk, de ezt már a nyáron bizonyították

hétvégén nem lesz Cassano, Coutinho, Alvarez és Milito a Roma ellen. jó lenne pontot tenni az ügy végére, mert egy formán kívüli Sneijder is sokat segítene az Olimpicoban
(igaz, Roma is túlórázott tegnap, ráadásul Totti-Lamela-Osvaldo játéka is kérdéses, de így is nagyon nehéz meccs lesz)

társszerkesztõt keresek az internazionale blogomhoz. http://inter.blog.hu/
aki érez hozzá kedvet az írjon pü-t 😊

Effe88
na azért😄D:😄

laziosok és interesek tartsanak össze😄

limperatore
aztakurva guarinmekkora gol 😄

limperatore
azóta változtak a dolgok 😄 az ultrák tuti nem fognak emlékezni 😄

valaki az esti meccsre tud stream-et adni?

Effe88
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20130115-weisz-arpad-az-olasz-foci-rasszizmus-elleni-jelkepe.html

limperatore
most csalódtam bennetekD:😄
szendrõlád feelingD:😄

limperatore
1,6 euro volt 😄DD

Mor3llo
fail 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
Handanovic;Silvestre-Cambiasso-Chivu;Jonathan-Zanetti-Benassi-Guarin-Pereira;Palacio-Cassano.

raktam is 1 kis pénzt pescarara 😄

Serie A, Inter-Pescara: 24 convocati

Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Centrocampisti: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

Pont fordítva lett, Samuel nincs nevezve, de Gargano igen. Hátul így komoly gondok lehetnek.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

WuFraZselic
Galata amúgy nagyba van, 15 millát ajánlottak Boatengért...

Samuel minden bizonnyal felépül a Pescara elleni meccsre, de JJ és Rano eltiltott, nem lesz könnyû így, hiába gyenge a Pescara

Gargano viszont biztosan nem játszik, a helyén Duncan kezdhet. na ennek viszont örülök, múltkor is jól szállt be a meccsbe, szerintem nem fog kilógni. ha beválik, akkor én személy szerint elengedném Obit megfelelõ ajánlat esetén

WuFraZselic
igen, csak kb hétfõn 😊

Sneijder még aznap közölte, hogy ha mennie kell, akkor a Premier Leaguet preferálja, de azért címekért is akar küzdeni (ezért nem tetszik neki a QPR és a Liverpool)

Az nso meg a gazettarol szedte.

REAL MADRID

WuFraZselic
ja, hát ha a nso megírta...!

Ja ezért kérdeztem én is, mert a klubok megegyeztek 😄

REAL MADRID

bakkerman
Az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke, Massimo Moratti az olasz sajtónak elmondta, hogy elfogadják a Galatasaray ajánlatát Wesley Sneijderért, így gyakorlatilag a holland középpályáson múlik, hogy távozik-e a csapattól.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
dehogy

Sneijder megy a Galataba? <#taps>

REAL MADRID

Pár napja még a Lazioba ment, meg Sir Alex elvileg tagadta a sajtóinformációkat. Mondjuk én is tagadnám. <#vigyor1>

REAL MADRID

limperatore
na lampard megy az mu-ba ugy nez ki 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Schelotto, és Douglas/Andreolli egyike biztos érkezõknek tekinthetõk jelen állás szerint (én Douglast választanám egyértelmûen, plusz a szerzõdése is lejár a nyáron)
Sorrentinoért a Palermo tett egy 3 millás ajánlatot, ezt szerintem hülyeség lenne megfejelni, 2-3 hónapra értelmetlen a padra igazolni ennyiért. Livaja + Mariga kölcsönbe, valami hasonlónak lenne értelme. persze Sorrentino is csak fél szezonra jönne ebben az esetben

nyári célpontnak Dzekot tartják, de a magas fizetése miatt õ problémás lesz. a két alternatíva Damiao és Lewandowski. mondanom sem kell, a brazil lényegesen jobb mindkettõnél, ráadásul az Internacional után kétlem, hogy évi 8-10 millát akarna keresni, mint Dzeko

szóba jött még Loic Remy a Marseillebõl