FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Obit lehet elpasszoljuk a Sunderlandnek 5 milláért
legtehetségesebb saját nevelésünk, és sajnos kinézem, hogy elengedjük...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Szerintem egyikünk sem ment be a Milan-topikba, linkelte be az õszi szezon statisztikáját, miszerint Ranocchia volt a legjobb Európában az elmúlt 4 hónapban, és írja utána, hogy jobb védõ, mint Thiago Silva, vagy Maldini, vagy mittudomén 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
De most komolyan, neked valami bajod van? Egész nap folyamatosan írsz facebookon és itt is privátban, hogy hogy rommá lettem oltva, stb. Te erre vered?

Csak hogy tisztázzuk, és az utolsó hozzászólásom: a transfermarkt gólpassznak vette azt is, amikor kiharcolt egy 11-est, a másik forrás meg nem. Húú, milyen buta vagyok, tényleg.

Azért jól esik hogy mielõtt bárki is kicsit jobban utánajárna a dolgoknak beolt, még a Juve topikból is átjön verni a nyálát, mert ez lett a trendi itt az sg-n.
ForzaInter
a g*ci már kikezdte neki😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
😄DDDDDDDDD
szücsynek már sebes a szája

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
mindig ez a vicc jut eszembe ilyenkor:

Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide…

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
"hanem ami forrást wufra linkelt"

hát akármit írsz hülye vagy...mindig hülyeséget írsz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89

| ma 17:14 | privát | galéria | válasz | #32184 | 
Cassano 6 assists
Pazzini 0

Én errõl a kommentrõl néztem. Na de a lényeg, hogy itt akármit írok én a hülye vagyok. Branca a király, meg Cassano lesz a gólkirály, ja meg az inter a BL gyõztes!
limperatore
igen... 😄 szücsy szemében így van

ForzaInter
de az a lényeg, hogy te égtél be. rajtad röhög az egész topik😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
azért szücsy bebizonyítottad hogy mindig van lejjebb

amit wufra linkelt ott 0 gólpasszt írtak pazzonak 😄DDDDDDDDD

az nem 0, csak a 3-nál kevesebbeket nem írják ki

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/31100/giampaolo-pazzini?cc=5739

itt van azon a honlapon pazzo adatlapja meg a 2 gólpassz

😄ASDASDASDASDAs

geci többet ne írj 😄

szucsy89
Megjegyezném, hogy Matyi kezdte az egészet azzal, hogy elcseréltük "Olaszország egyik legjobb támadóját stbstb."

hát innen jött az összehasonlítás. belinkeltünk whoscored, transfermarkt, soccernet forrásokat, mind3 más számot mond, persze az a szar amelyiket én linkeltem...

A nem abból jött, hogy 4 gólpasszt adott mert 1-re emlékszem, hanem ami forrást wufra linkelt, ott 0 gólpasszt írtak Pazzininak. Erre írtam, hogy az tuti nem jó mert 1-re kimondottan emlékszem.

Ez a hülyegyerek próbálja itt elterelni a szót arról hogy most õ kezdte a hülyeséget, folyamat irogatja hogy ilyen meg olyan buta vagyok, meg ki vagyok tiltva, ti meg erre veritek a faszotokat, hát csak gratulálni tudok.
WuFraZselic
ez lett volna a következõ kérdésem 😄

limperatore
de a legkeményebb h mikor beírta h :

Idén Serie A:

Cassano 16 meccs, 5 gól

Pazzini 17 meccs, 7 gól

ez most nem jött be, talán majd máskor 😉

utána írt egy privit hogy "nagyon beégtél geci"

😄DDDDDDDDDDDDDDD<#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
de hogy lehet összehasonlítani hány gólt rúgtak? pazzini egy vérbeli befejezõ csatár. csak a góllövés a dolga. cassano pedig egy elõkészítõ csatár, aki általában amúgy is egy szezonban max 10-15 gólt lõ de mellé kioszt kb ugyanennyi gólpasszt is.

rohadtul nem egy poszt a 2 játékos, hiába csatár papíron mindkettõ. a 2 játékos idei játéka és játéktudása között pedig ég és föld a különbség.

Yo, Bitch!

Én a wikipédiának hiszek! 😄
WuFraZselic
na azért ez is szücsy-szintû volt, it 0/0 a statja, kb nyáron frissíthették 😄DD

limperatore
PAZZINI 4 GÓLPASSZ MERT SZÜCSY EMLÉKSZIK 1 GÓLPASSZÁRA!!!!!!!!! NEM ÉRTED???????????????????????

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szücsy komolyan kérlek ne írj többet ide, szégyen amit magaddal is mûvelsz...elõször biztos humoros volt hogy nevettek rajtad, de most már fájdalmas, sajnálom h ilyen buta vagy tényleg :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
Pazzini
11 meccs 7 gól 2 gólpassz 3 sárgalap

http://www.whoscored.com/Players/9975/

Cassano
15 meccs 5 gól 7 gólpassz

http://www.whoscored.com/Players/711/

szucsy89
http://www.transfermarkt.de/en/giampaolo-pazzini/profil/spieler_19447.html

A Te listád már csak azért sem jó, mert konkrétan emlékszem, hogy a Pescara ellen adott Shaarawynak egy gólpasszt. A 4 gólpassz lesz a jó.
Most már valami Japán statikusokkal kell megcsináltatni ezt a rendszert, nehogy ilyen újra elõforduljon. Szerencse, hogy nem akkor történt ez, amikor már nagyvállalat lett volt az egész TM.
limperatore
szücsy butasága bedöntötte, ez a rendszer csökkentett képességûeknek készült, de szücsynek még az is magas volt :\

még 1 assistot se tud normálisan megnézni hogy kinek mennyi van, mikor ott az internet világa...

A pontozós rendszer összeomlott a karácsonyi túlosztogatás miatt?😄
WuFraZselic
http://soccernet.espn.go.com/stats/assists/_/league/ita.1/italian-serie-a?cc=5739

limperatore
pazzini melyik meccseken adta azt a 4 gólpasszt? sztem csak 2 van
privibe válaszolj mert most kivagy tiltva mert a butaságot már nagyon mélyen van
amíg nem fejlõdsz kicsit addig pihenõ van

limperatore
nem érted h többet nem írhatsz ide??????? túl buta vagy

szucsy89
Cassano 5 assists (ha már a gólokat a Serie A-ból néztem akkor az asszisztoknál is maradjunk itt), Pazzini 4 assists.

Az meg kit érdekel hogy hány meccsen lövi a góljait? De nem mondom hogy Pazzini jobb csatár mint Cassano. Csak azt, hogy olyan szar üzletet még így sem csinált a kopasz. Cassano küldött neki egy sms-t Ibra és Silva eladása után, hogy menni akar, a Milan pedig nem egy börtön, aki el akar menni had menjen (a 2 brazil is ezt kérte, ezért tárgyal most róluk Brazíliában).
WuFraZselic
Cassano 6 assists
Pazzini 0

limperatore
TE ANNYIRA HÜLYE VAGY BAZDMEG SOHA TÖBBET NEM ÍRHATSZ IDE

komolyan mondom rád nincsenek jelzõk, annyira nyomorék vagy

Grove4
Ja, csak Pazzini egy meccsen rúgott 3-at, a többi 16-on meg 4et...tehát a góljai közel felét 1 meccsen szerezte

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Idén Serie A:

Cassano 16 meccs, 5 gól

Pazzini 17 meccs, 7 gól

ez most nem jött be, talán majd máskor 😉
limperatore
aki pazziniért oda adja olaszország egyik legjobb támadóját meg 7 millió eurót 😄DDD

szucsy89
nem lehet mindenki Galliani 😊
ForzaInter
az le van szarva😄 jó transzfereket csináljon az a lényeg. a bl gyõztes csapatot kb õ rakta össze. milito-motta leigazolása is az õ ötlete volt anno. csak ebben a helyzetben neki is nehéz, ennek ellenére így is csinál jó bizniszeket mint pl a cassano-pazzini csere.

Yo, Bitch!

limperatore
ja csak a csapatnál is utálja mindenki, mikor muntari elment lenyilatkozta

ForzaInter
branca kiváló szakember, de így, hogy kevés a pénz nehéz..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért Branca elég jó transzfereket hoz össze, gyakorlatilag akit megakarunk venni, és zöld utat kap, azt megszerzi rendre jó feltételekkel. attól félek, hogy ez a dél-amerikai buzulás Moratti rögeszméje, mindenképp akar magának találni egy Ronaldot vagy egy Messit...

limperatore
itt a csapatnál amúgy branca a fék, de ezt mindenki elmondta már nem értem miért nem basszák ki...lehet morattit kúrja titokban 😄

WuFraZselic
kicsit off:
Demba Ba 7 millióért kerülhet a Chelseahez ma este. megértem, hogy kurvajó a Copacabanán caipirinhát vedelni Brancának, de máshol is körülnézhetnénk!

WuFraZselic
látod, hogy a Juve is inkább vár nyárig, csak hogy ingyen kukázhassa Llorrentét, meg a Lazioval kapcsolatban is ilyen Szalai neve merül fel :ASD

nem igen van pénz olaszországban... és úgy tûnik, csak a serie a klubok veszik csak komolyan az FFP-t, stadionok hiányában

limperatore
miért az elmúlt 3 évben lõtt vagy 8 gólt :ASD

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

limperatore
pool 10m-t akar adni érte 😄DDD

kérjük suarezt aztán mehet

WuFraZselic
de ha nem kap megfelelõ ajánlatot örömmel kitölti a szerzõdését 2015ig, mert szeret itt lenni

gondolom tudja, hogy szar helyzetben van a klub, ezért ha kapunk érte 15öt és megspórolunk 3 év alatt bruttó 36 milliót fizetésbe, akkor azzal segíti a csapatot

mindenesetre kíváncsian várom a végkifejletet, november elején kijelentettük gyakorlatilag, hogy nem kell, sok a fizuja, ezért a klubok nyilván minél olcsóbban akarják megszerezni. ilyen 15 millás ajánlat vicc, pláne hogy az egylábas ricky alvarezért 12õt adnának...

Végül is tegnap ezt nyilatkozta: "Sneijder: It’s Better For Everyone If I Leave In January".

REAL MADRID

WuFraZselic
Milito helyén Palacio. mondjuk Cassanot nem szívesen játszatnám szélsõ támadónak, ott azért futni is kell... mondjuk legalább ledobna pár dekát végre 😄

Rocchi úgy néz ki jön, talán még ma bejelentik. istenem, ezt hogy gondolja a vezetõség? Milito cseréjének a 34 éves, komoly sérülésen túllevõ Rocchit szánják? inkább vegyük meg 10ért Rossit, még 50%osan is többet érnénk vele... ráadásul jó korban is van

Longo-Livaja csatársor lehet a Sienában, ennek örülnék, együtt játszanának és a Serie A-ban. más kérdés, hogy akkor 4 db 30 feletti csatárunk lesz júniusig 😄 jézusom...

annyira adja magát Quagliarella meg-/kölcsönvétele. nyáron majdnem elcseréltük Pazzinire, most Conte megint kibaszta, õ szélsõtámadónak is tökéletes

amúgy kölcsön+opciót írnak Meirelesért, ami mondjuk jelenleg tényleg "ingyen" lenne, viszont Fernandot vagy Rolandot megkaphatjuk Ricykért...

(mondjuk azt azért érdemes figyelembe venni, hogy a Porto kb Európa legjobb gépezete vásárlás/eladás terén, és nem véletlen, hogy látnak fantáziát Rickyben, de az sem, hogy "mindenáron" szabadulnának Rolandotól. nehogy újabb Silvestre legyen belõle. Fernando esete más, õ kijelentette, hogy távozni szeretne, nem is írta alá az új szerzõdést)

limperatore
cou helyett cassano persze 😄

limperatore
az lehet de a vezetõséget ismerve ha tudnak spórolni 1 centet már az olcsóbbat veszik 😄

viszont úgy néz ki Sneijder marad aminek gecire örülök

én kis csapatok ellen kipróbálnám a 4:2:3:1-t

zanetti..rano..juan...pereira
......cambiasso..guarin
..palacio.....sneijder...coutinho
..............milito

ezzel tripláztunk kurva életbe

WuFraZselic
azért szerintem Fernando elõrébb van a listán, mint a Meireles