FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
na még 1 kiálítást úszott meg az Empoli...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fsgh
KKKIIVVVÉÉDDII!I!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
BAZZEg 11es nekik😞(((88

fsgh
Empoli játékost nem mer kiálítani bazzeg?? Cesárra is most nem gyengén ráment....

;DDDDDDDDDD

fsgh
a Parma meccs után a bírok kompenzálnak ennyi... szvsz aztán lehet én vok paranoiás😄

Fabio Capello
sajnos.... mikor jönnek már rá az emberek hogy ezzel a viselkedéssel csak a szurkolói tábor imidzsét rontják

(De megjegyzem ez nem csak a Juve drukkerekre érvényes, minden szurkolótáborban van ilyen társaság... 😞)

fsgh
nézzük a "jó" oldalát kövi meccsen Cesár játszik majd Vieira helyett akit tök mind1 hogy kiálítanak-e vagy sem amúgyis 1 rakás sz@r -.-

ez a kiálítás olyan volt mintha egyensúlyozni akarta volna a tizit...már az elsõ sárga se volt jogos...

hát nemtudom, elég fura tényleg 4 meccsbõl 3szor piros

te nem, de a barátaid igen ;]

Fabio Capello
evvan. Sose volt bajom az Interrel, szimplán csak a juvét favorizálom, és nem is szokásom balhézni másokkal 😊

Olyan "beletörõdök az eseményekbe" típus vagyok 😄

szerk:
amúgy újabban szinte minden meccset 10 emberrel fejeztek be... ennyire fegyelmezetlenek lennének a játékosok?

szepvolt viera
már megszoktuk a 10 embert szóval xD

fsgh
oké ajándék tizi mellé ajándék piros lap is:SSSs f@szom

3. meccs óta kéz miatt kapunk 11-est xDDDDD
sok divat juves most milyen ideges lehet ;DD

fsgh
11es!!!😊)))

fsgh
mindjárt meccs😊 jó lenne megszórni az Empolit😊😛

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

végre teljesebb a keret mint eddig <#eljen>

<#eplus2>

Lombardini
A Republica énekesnõje is Inter drukker? 😄

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Nem biztos. Akik az utolsó képen háttal állnak lehet szomorúak valamiért. A jobbszélsõ meg úgy tesz mint én egy jó buli után. 😄 😄

fsgh
hát akkor biztos sokat mert mindenki mosolyog mint a tök 😄DDDdd

Moratti meglátogatta az edzést és mindenkivel elbeszélgetett (lehet megbeszélték ki mennyi prémiumot kap ha megnyerünk mindent) 😛

Cordoba, Cesar, Dacourt sérült "csak" most a csapatból úgynézki

UEFA list

Goalkeepers
1 Francesco Toldo
12 Julio Cesar
22 Paolo Orlandoni

Defenders
2 Ivan Cordoba
4 Javier Zanetti
6 Maxwell
13 Maicon
16 Nicolas Burdisso
23 Marco Materazzi
24 Nelson Rivas
26 Cristian Chivu
35 Dennis Esposito

Midfielders
5 Dejan Stankovic
7 Luis Figo
11 Luis Jimenez
14 Patrick Vieira
19 Esteban Cambiasso
28 Maniche
30 Pelé
31 Cesar
36 Francesco Bolzoni

Strikers
8 Zlatan Ibrahimovic
9 Julio Cruz
18 Hernan Crespo
29 David Suazo

B list
34 Paolo Tornaghi (gk)
38 Daniele Federici (d)
37 Gabriele Puccio (m)

thx, egyébként kurva nagy mákom volt, matek 50ponttol 2es pont 50 pontom lett, számvitel 60 ponttol 2es pont 60 pontom lett 😄DDD

fsgh
oks semmi gáz😄 am Grat😊

sry csak bevoltam baszva 😄DDDDD meglett minden vizsgám azt beownzoltam magamat 😄

fsgh
oké písz van ^^

<#eljen><#eljen><#eljen>

FORZA INTER!

Lombardini
Nyugi van srácok. Mi szükség erre?

fsgh
"Szádra" ezt akartad írni nem? 😄

Amúgy meg nagyon kemény vagy gratulálok!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
a szülei Juve drukkerek és ez nagyon érzékenyen érinti õt...sokszor meg is verik mikor inter meccset néz😞 nem lehet könnyû neki😄DDddd

Lombardini
R9 benned szerintem elfolytott indulatok lapulnak meg, melyek esetleges traumára vezethetõk vissza. Más fórumon is rendkívül agresszívan nyilvánulsz meg. Akarsz róla beszélni? <#vigyor>

akkor jól tartja magát 😄SD_A

fsgh
mikor volt már az😄

ForzaInter
már tuti elérte😊

Yo, Bitch!

majd ha elérted a 15 éves kort szoljal

fsgh
Bezony mi az értelmes színvonalat képviseljük😄

R9 meg...na mindehova kellenek klikkek😄ASDASda

gabber_saviola
A viselkedéseddel voltak mindig is problémák, igaz mostanában próbálsz normálisabb lenni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tetszik=teszik

az nem a viselkedésem miatt volt hanem az admin nem csipázott, volt mikor semmiért kaptam 5 pontot de mikor juve topicba elküldi az Intereseket a kurva annyukba egy senki és azt írja h dögölnének meg az kap 1 pontot
szóval ne gyere itt a faszságaiddal, én meg mondom a frankot mindig és ez sokszor nem tetszik egyeseknek de legalább nem puncsolok végig mint egyesek tetszik
és ezt a pontot se azért kaptam mert másik topicba mentem át hanem "flémkeltés" néven.
remélem világos voltam

LasCar16
nem tévedsz, de mindig abból van a vita ha valaki átmegy máshová flémelni, Csesza és mettyú is azér kaptak pontot, de az más kérdés hogy ki mennyire húzza fel magát a dolgokon, Juvésok pl nagyon😊 engem csak az olyan szlogenek húznak fel mint a tiszta mint az Inter pl remélem tudod hogy miért, de mindenkinek ott legyen nagy a szája ahol stabilan áll, ti idén az élen...nekünk a 4. hely kell, ezért alapból más a hozzáállásunk a bajnoksághoz(sajnálom azért hogy így elcsesztük az õszt, de nyártól radikálisabb változások lesznek, és akkor kiélezettebb lehet a bajnokság) mert sem a Roma-ban sem a Juvéban nem érzek annyi potenciált h befogjon titeket a közeljövõben, BL meg magáért beszél, ott mi vagyunk eredményesebb, szal az arányok megegyeznek hogy kinek mi a fontosabb

#acm

Lombardini
Ne haragudj de kivételesen nem rád értettem amit írtam. Tudomásom szerint te nem trágárkodsz és nem jössz elõ hülyeségekkel. De néhány más fórumozó igencsak. Ráadásul nem csak a Milan szektorra értettem, hanem a tegnap esti Juve-Inter utáni töménytelen szapuló, káromkodó hsz-ra ami felénk irányult. De ma is láttam néhányat nálatok is. De nem te vagy az akivel gond van, sõt éppen, hogy veled lehet normálisan vitázni, mint ahogyan azt jelenleg is tesszük odaát. Vagy tévednék?

LasCar16
vegyél példát mettyúról viselkedésügyben az X. regével eggyütt, és szerintem pont most te arcoskodsz ezzel a lenézõ stílussal, értelmezd pontosan h miket írok, nem tudom mégis ki megy át kihez flémet kelteni, de örülök neki hogy te ilyen értelmes és színvonalas vagy mindig mindent egybõl vágsz

#acm

Lombardini
Alessandro Costacurta fia Inter-drukker. LOL! 😄

Moratti erre annyit mondott: "Ez azt jelenti, hogy jó apa, mert engedte a fiának, hogy maga válasszon." 😊

eddig idegesített h miket írnak, de mostmár leszarom a nyomorukat

TISZTA MINT AZ INTER

Lombardini
Azt kell mondjam benézve a Milan és a Juve topicba, hogy itt nálunk ebben a szektorban vannak a legértelmesebb egyének. Ebben az elõbb említett kettõben néhány hozzászóló hát, hogy is mondjam erõsen veri az alacsony színvonalat. Minket szidni, acsarkodni, fikázódni és gyerekes marhaságokat írni nagyon tudnak. De ez annyira szánalmas, hogy már nevetséges is. Komolyan mondom büszke vagyok rátok Inter fanok mert Ti nem ezt a színvonalat képviselitek. 😉
FORZA INTER