FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
már nem kell sokat várnod Matyi és mást fogsz írni, ezt garantálom

oké 😄

Forza Italia
ok. Bajnokságot azt megnyeri az Inter de bl-t azt nem fog nyerni. Ebben biztos vok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

de hidd el, õ komolyan gondolja

szia

Forza Italia
Ezt te se gondolod komolyan

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jolvan be lehet fejzni, nem más csapattal kell foglalkozni

ne foglalkozz a juvesokkal, vmibe kapaszkodni akarnak mert nemtudják elviselni hogy sehol sincsenek hozzánk képesek és azért írogatják a híreket meg a faszságiakat 😊

azzal törõdj hogy egyedül uraljuk a serie a-t, megnyerjük a bl-t meg a kupát és a világ legjobb csapata vagyunk

ennyi

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Forza Italia
te se engem.

2 meccses eltiltás Vieiranak!

nagyonfasza...

ez a Moratti egy fél Isten 😄😄😄:😄

sztem nem érdekelsz senkit

😄AS😄AS_DASD_SA

volt az a msn-s kép az még nagyobb volt

láttam már más topikban is egy csapatot kiparodizáló képeket, nem lett semmi, aki érti a humort annak vicces, ennyi...

sztem meg igen, ennyi 😊

Forza Italia
Fantasztikus micsoda vicces emberek vannak. Sztem nem vicces.

ForzaInter
nem mertem ide berakni, nehogy kibannoljanak😄

Yo, Bitch!

:ADSDasdasds

kit érdekelnek? majd ha a bokánkig érnek legalább akkor magyarázzanak, láttam én is h juve topicba beírtál a táblázatot bírói segítség nélkül és akkor a juve az elsõ :ASD:AS_DASD annyit sírtam szegényeken

szóval ilyenekkel ne törõdj, nagy csapatok közül csak minket nem büntettek meg mivel mi nem csaltunk.

TISZTA MINT AZ INTER !!!!!!!!!!!!!!!

fsgh
mikor nem voltunk elsõk azért piszkálodtunk mikor elsõk vagyunk meg azért...(nem csak és kifejezetten erre a forumra értem) UNALMAS már olvasni sok ilyen jellegû hsz-t😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

erre azt mondom leszarni lehet de felszarni nem, és amíg mi vagyunk a trónon addig a juve a roma a milan csak tiszta szar

ezeken csak sírok (a röhögéstõl) 😄

ForzaInter
"Tényleg igaza volt valakinek, miszerint ez a bajnoki cím(ha meglesz) sem fog érni semmit sem. Az elsõt ugye kaptuk, a másodiknál elõnyben voltunk, most meg a bírók jóvoltából vagyunk ott ahol. Hát kapják be a fa*zom azok, akik tényleg így gondolják. Akár milyen eredményeket fog elérni Roberto Mancini, akkor is Spaletti a jobb......Akár kit fog igazolni Moratti, elküldik a halál fas*ára, mert Berlusconi csapatában több olasz van........Akár mennyi gólt fog rúgni Balotelli, mehet a búsba, mert Pato az übermegaorbitálisvilágszenzáció becenevû játékos."

ebben a hozzászólsában nagyon sok az igazság...

Yo, Bitch!

Lombardini
Sõt ez több mint valószínü. Mert az igaz, hogy az Inter is játszik szerda-vasárnap-szerda-vasárnap meccseket sokszor, de akkor ugyanazzal a csapattal van, ugyanott edz. De egy ilyen kis "kiruccanás" egy más stílusu edzõvel, egy más típusu technikával, megspékelve egy fárasztó utazással, nem nyerõ dolog.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

hátjah :S

meg lehet, hogy ezek a játékosok a bajnoki meccsre elfáradnak és nem bírnak 100%-osan teljesíteni

Lombardini
Hát körülbelül. Én viszont nem szívesen nézném meg, hogy esetleg Chivu vagy Mátrix megsérül. <#szomoru1>

ez max. csak a semleges nézõkenk jó, akik 1 hét alatt láthatnak válogatott és klub meccseket is...

persze, hogy értem, ez a kis idõ semmire nem elég... 😊

Lombardini
Milyen igaz. De amúgy érted mire akartam célozni? Nem támogatom a bajnoki szünetet sem persze, de ha már csapatépítés, csapatfelkészítés van az EB-re akkor ez a három nap nem valami nagy haszon a válogatottak szempontjából.

ha minden a logikán alapulna akkor nem itt tartanánk 😄

Lombardini
Tudom, hogy hivatalos játéknap. Ezzel tisztában vagyok. Nem is ezt nem értem. Hanem akkor már inkább két válogatott meccset kellett volna beiktani, mert ez a három nap kevés a válogatott építéshez. Általában ez így szokás, hogy van egy hét szünet a bajnokságban és akkor a szövetségi kapitányoknak van egy teljes hetük a saját csapataikkal lenniük, van két meccs, egyszóval együtt van a csapat. De ebben az esetben túlzottan nagy összetartó tréningezésrõl nem beszélhetünk hiszen megérkeznek, edzés aztán meccs és rögtön utazás. Nyomás vissza a klubhoz és uzsgyi bele a bajnokságba vissza. Így logikátlannak tartom.

ez egy hivatalos nemzetközi játéknap, már több éve így van, megszokták az emberek, term. a klubboknak ill. sok játékosnak sem jó, hogy ennyire megterhelik õket, de mást nemtudnak csinálni...

Lombardini
Most nem azért de ennek a hétközi válogatott meccseknek mi az értelme? Vasárnap lejátsszák a bajnoki meccsüket a játékosok(most nem csak az Inter játékosaira gondolok) majd utazás haza, két nap edzés, utána egy barátságos meccs, utazás vissza a csapathoz és máris bajnoki. Ebben a variációban mi a jó? Ez sem a válogatottnak sem a klubnak nem válik elõnyére véleményem szerint. Na és akkor még nem beszéltem az esetleges sérülésrõl.

most ki nem szarja le a 11-est ha nem fújja be akkor lehet lövünk 5-t.. ha anyámnak fsza lett volna..
😄

Lombardini
Nyugi én is befújtam volna. 😊

6 játékosunk ment el egyenlõre (?) a válogatottakhoz

Cristian Chivu: Israel v Romania (Tel Aviv, Wednesday 6 February at 19:45)

Julio Cesar: Ireland v Brazil (Dublin, Wednesday 6 February at 20:45)

Maniche: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)

Marco Materazzi: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)

Pelé: Vale do Tejo U-21 tournament: Portugal, Scotland, Sweden, Ukraine (Portugal v Scotland, Abrantes on Tuesday 5 February; Portugal v winners of Sweden v Ukraine, Rio Maior, Wednesday 6 February)

Patrick Vieira: Spain v France (Malaga, Wednesday 6 February at 21:00)

szerencsére a bíró nem így gondolta, amúgy én is befújtam volna, sõt még jó pár bíró rajta kívûl...

remélem erre a meccsre felpörögnek a srácok, mert ha nem akkor egy nagyon nehéz Szicíliai meccset fogunk látni... (szerencsére a TV is közvetíti <#eljen> )

Lombardini
Na ez a meglepetés!

Mancini: Véleményem szerint sem a miénk sem pedig amit a Livorno kapott nem voltak büntetõk mert a védõ játékos, jelen esetben Vannucchi nem akart kézzel beavatkozni a játékba, egyszerûen rápattant és kész. Az ilyen esetekért nem szabadna büntetõt adni.

Bevallom ezen meg vagyok lepõdve rendesen mert én nem így látom, mégis úgy gondolom korrekt ez a Mancini nyilatkozat.

Lombardini
Hát evvan. 😄

gercse
😊 csak én nem vagyok bíró...Collina az volt

Lombardini

egyébként én is befújtam volna..

Na látod. 😉

gercse
„Úgy vélem, hogy Pierluigi Collina elég egyértelmûen fejezte ki magát. Ha a labda elõször a testet érinti és majd csak utána a kezet, az nem minõsül tizenegyesnek.”

egyébként én is befújtam volna...

Lombardini
A 11-es tök jogos volt! Aki mást mond az had ne mondjam tovább. 😄 Cesar iszonyat nagyot fogott, Vieira meg mi a gránátért pofázik? Zanetti egy óriási játékos. Milyen szólókat és cseleket csinált? Nagyon jó csapatunk van! Pááááva! 😄

Bocs egy kicsit ittas vagyok. 😄

szvsz nem volt kamu tizi, csak annyi, hogy elõbb a srác fejéhez ért a labda és onnan a kezéhez, ennyi...

amugy jah szar meccs volt

J.Cesar nagyokat fogott

fsgh
4 meccsbõl 3-mat nagy részben 10 emberrel játszottunk le😄Dd szerintem a vezetõség nehezíteni akar ezért mindig megkérnek valakit hogy álítassa ki magát😄D így edzenek a srácok😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Mancini most mit fog nyiltakozni? mosmár 9 emberrel kezdjünk meccset?😄DDDDddd
10-el már nagyon megy😄
tizi most egyértelmûen ajándék volt, ezvan nem tudunk mit csinálni, beszélhetnek riválisok csalásról meg mindenrõl nem érdemes vele foglalkozni, de hogy a bíró hogy tudott ilyen szarul vezetni egy mecset azt nem értem... katasztrófa volt, Vieira meg egy balfasz, nem tudom miért kellet annyit pofáznia, gondolom nem anyucizot eleget😄 mindenesetre megérdemelt gyõzelem, amelyik csapat 10 emberrel tud nyerni az megérdemli, Romai meccs is jólalakult számunkra😊 mindenesetre idén még nem nagyon volt jó meccsünk, de mutatja csapat erõsségét hogy ígyis hozni tudjuk meccseket, Julio Cesar idén még megfog pár tizit fogni😄 ettõl függetlenül Toldot kapuba😄

Yo, Bitch!

nah a kiállítás miatt a meccs egy szar volt, hála Istennek tudtuk hozni, nemértem hogy Vieira mi a fszért osztotta a bírót?! <#shakehead>

szerencsére a Roma kikapott és a Juve is x-elt, bár nekünk ebbõl a Roma a lényeg 😊

fsgh
na megvan😊) Jó nagy sz@r volt a bíró😄 csak az ellenünk befújt 11 volt jogos 😄Dd azon kivûl még vagy 2 Empoli játékos már rég pirosat kellett volna h kapjon...

na de mind1 8 PONT az elõny😊)))

NON MOLLARE MAI

fsgh
5perc hosszabítás😄 persze😄Dd szánalom ez a bíró