FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
szia
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azzal törõdj hogy egyedül uraljuk a serie a-t, megnyerjük a bl-t meg a kupát és a világ legjobb csapata vagyunk
ennyi
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
nagyonfasza...
volt az a msn-s kép az még nagyobb volt

szóval ilyenekkel ne törõdj, nagy csapatok közül csak minket nem büntettek meg mivel mi nem csaltunk.
TISZTA MINT AZ INTER !!!!!!!!!!!!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ebben a hozzászólsában nagyon sok az igazság...
Yo, Bitch!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
meg lehet, hogy ezek a játékosok a bajnoki meccsre elfáradnak és nem bírnak 100%-osan teljesíteni
😄
Cristian Chivu: Israel v Romania (Tel Aviv, Wednesday 6 February at 19:45)
Julio Cesar: Ireland v Brazil (Dublin, Wednesday 6 February at 20:45)
Maniche: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)
Marco Materazzi: Italy v Portugal (Zurich, Wednesday 6 February at 20:45)
Pelé: Vale do Tejo U-21 tournament: Portugal, Scotland, Sweden, Ukraine (Portugal v Scotland, Abrantes on Tuesday 5 February; Portugal v winners of Sweden v Ukraine, Rio Maior, Wednesday 6 February)
Patrick Vieira: Spain v France (Malaga, Wednesday 6 February at 21:00)

Mancini: Véleményem szerint sem a miénk sem pedig amit a Livorno kapott nem voltak büntetõk mert a védõ játékos, jelen esetben Vannucchi nem akart kézzel beavatkozni a játékba, egyszerûen rápattant és kész. Az ilyen esetekért nem szabadna büntetõt adni.
Bevallom ezen meg vagyok lepõdve rendesen mert én nem így látom, mégis úgy gondolom korrekt ez a Mancini nyilatkozat.
egyébként én is befújtam volna...
Bocs egy kicsit ittas vagyok. 😄
amugy jah szar meccs volt
J.Cesar nagyokat fogott
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
10-el már nagyon megy😄
tizi most egyértelmûen ajándék volt, ezvan nem tudunk mit csinálni, beszélhetnek riválisok csalásról meg mindenrõl nem érdemes vele foglalkozni, de hogy a bíró hogy tudott ilyen szarul vezetni egy mecset azt nem értem... katasztrófa volt, Vieira meg egy balfasz, nem tudom miért kellet annyit pofáznia, gondolom nem anyucizot eleget😄 mindenesetre megérdemelt gyõzelem, amelyik csapat 10 emberrel tud nyerni az megérdemli, Romai meccs is jólalakult számunkra😊 mindenesetre idén még nem nagyon volt jó meccsünk, de mutatja csapat erõsségét hogy ígyis hozni tudjuk meccseket, Julio Cesar idén még megfog pár tizit fogni😄 ettõl függetlenül Toldot kapuba😄
Yo, Bitch!
szerencsére a Roma kikapott és a Juve is x-elt, bár nekünk ebbõl a Roma a lényeg 😊
na de mind1 8 PONT az elõny😊)))