FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD

fsgh
Jó szerencsére César nem játszhat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Inter v Empoli: disciplinary situation:

Inter
Disqualified: Cesar.
Cautioned: Chivu, Burdisso.

Empoli
Disqualified: -
Cautioned: Balli, Giovinco.

Lombardini
Hoppá! <#wow1>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
Lombardini
Grazie! 😉

thx <#worship>

Jagumo
nemvolt semmit a tegnapi meccs!!!! GRAT

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

nah, ennyi...

Lombardini
Serie A: tisztázták a Milant és az Intert a hamis könyvelés vádja alól
Az AC Milan és az Internazionale labdarúgóklubot is tisztázta a milánói bíróság a hamis könyvelés vádja alól.

Ezzel összhangban Adriano Gallianit, az AC Milan alelnökét, illetve Rinaldo Ghelfit és Mauro Gambarót, az Inter alelnökét és korábbi igazgatóját is felmentették.

A bíróság a két klub 2002-es és 2003-as könyvelését vizsgálta.

Korrekt és már ideje volt tisztázni.

Sok sikert neki! <#eljen>

remélem még valamelyik elsõosztályú csapatban látjuk viszont, egy top bajnokságban

Lombardini

Attila az új csapat mezében. Olyan fura.

Balotelli:”A végére hulla voltam”

Jan. 31. 14:44 -TORINO- Két gól a Juvenak, méghozzá egy mérkõzésen – ez igen sok labdarúgónak az álma. Nos Mario Balotellinek ez 17 évesen valósult meg hiszen a duplája amit tegnap lõtt elengedhetetlen feltétele volt az Inter továbbjutásának. ”Nagyon elégedett vagyok hiszen remekelt a csapatunk. A meccs végére már teljesen elfáradtam de tényleg boldog vagyok. A góljaim? Az elsõ elõtt jól sikerült magam elé tenni a labdát aztán szerencsére bejött a lövés. Maniche passza nagyon jó volt onnantól már nem szabadott hibáznom. A másodiknál levettem a labdát elõbb gondolkoztam hogy visszpasszoljak-e mert hallottam hogy kiabál valaki, ám végül lövésre szántam el magamat és bejött.”
Roberto Mancini is csak az Inter Channelnek nyilatkozott, a Rai kamerái elõtt nem szólalt meg. ”A srácok nagyon ügyesek voltak, de véleményem szerint jobb most õket békén hagyni, fõleg Mariot mert még nagyon fiatalok. A tehetségük meg van, de neki például el kell felejtenie ezt a két gólt és a jövõre kell gondolniuk. Nem szabad elszállnia, hiába lõtt most is és Reggio Calabriában is kettõt, fejlõdnie kell és azért dolgoznia hogy még jobb legyen.”

nagyonnagy király lesz ez a csávó, ha nem száll el magától és még fejlõdik, szinte minden adottsága megvan ahhoz, hogy jó csatár legyen belõle; sok sikert kívánok neki 😊

közvetítik 😊

Rockynhooo
vétlen 😄DDDDDDDDDd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tudtjuk ti jobbak vagytok nálunk na helo

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
ígyvan

Yo, Bitch!

Hegeace
Hát azért a Buffon, Chiellini, Grygera, Andrade 4-es elég nagy híjja a védelemnek de mind1 ti megtehettétek h pihentettek nekünk meg muszály volt ilyen védõsorral felállnunk. ez a futball (sajnos) 😊

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
messze volt az az a csapattól..., de ti is tartalékosok voltatok, mi is, a mi tartalékosaink kevésbé képzettek, mint a tiétek, így ti nyertetek

ForzaInter
nem a legjobbal, de szinte az a csapattal, mi meg nagyon tartalékosak voltunk

Yo, Bitch!

Hegeace
Ezt úgy írod mintha a Juve a lehetõ legjobb összeállításában játszott volna

Heló szia remélem hogy vagy

mancininek igaza volt, gyõzni mentük tegnap torinoba =D

Lombardini

Lombardini
FORZA INTER

Lombardini

fsgh
Ballotteli még csak most kezd "felfedezõdni" hogy magyarosan mondjam😄Dd szal nyugi...am nálunk nem kell tehetséget kezdõbe rakni mert nekünk van elég jó kiforrott játékosunk😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lombardini
Jól van te legalább veszed a zrikát. 😉 Odaát a Juve topicban egynéhány ember igencsak korlátolt.

LasCar16
a jövõ másik nagy ígérete😛 és már stabil kezdõ az 1. csapatban nálunk😛, amit még Ballotteli barátunk nem mondhat el magáról😛 de majd valahol tuti befut😛 ennyi erõvel írhatnám Paloschi-t is😛 -.- ésígytovább:}

#acm

😄

Lombardini
Na de visszatérve a mieinkre, nagy meccset játszottunk. Balotellit minden dicséret megillet! Ez a srác ennyi idõsen amit mûvel az nem akármi. Ezek után azt kérdezem: ki az a Pato? 😄

fsgh
Camoranesi az uj Materazzi😄

jah meg hogy jövõre vesznek egy 50 éves védõt és nem kapnak tõlünk gólt és ujra visszaáll a rend
nah ez van sajnos

😞(

de az a lényeg hogy náluk több az olasz és több bajnokságot nyertek és elõbb lesz meg a 3. csillag mint nekünk a 2...a lényeg hogy jobb csapat a juve mint az Inter nah

😄😄D:😄::SAD_ASD:ASDAS_D:ASSDA_SD

#12353: erre mondják h álmodik a .. 😄D de az a san siroba lesz ott nemtudtok nyerni 😛

LasCar16
vak is látta hogy továbbmentek ma, még ilyen "hiányos" csapattal is, mi is kezdünk végre játszani, tavaszi derbyn kikaptok-.D

#acm

Lombardini
Ezek után a bajnokságban az "A" csapattal is elkenjük õket. 😄

de most tényleg azt hitték h kiejthetnek minket????? 😄 ne nevettes
csak kérdés volt h mikor mutatkozik meg a 2 csapat közti különbség eredményben is, és ez nem is a teljes csapat volt, az majd a derbyitalian 😊)

szvsz monnyuk csökkent neki, de hála Istennek a góljai és szép megmozdulásai meg fordított arányos azzal 😄

LasCar16
csak az arca lett nagyobb:}ASD

#acm

GRAT A CSAPATNAK

a köv. fordulóban a Lazio vár ránk 😊

tökmind1

jajám 😊

nálunk nincs ilyen, zlatan nézd milyen volt a juveba itt jelentõs változáson ment át

LasCar16
Juve topicban most egy világ dõlt össze, pont Camoranesi pirosánál kapcsoltam oda, kap pár meccses eltiltást az ziher:} Ballotteli az a feka srác volt?asd

#acm

tökmind1, ha Interben játszanak akkor is eltíltanám a gecibe

csak nézd meg h melyik csapatnál játszik 😊

Pelé elvitte a labdát õ meg hátulról a támaszkodó lábán megrugta a térdét de teljesn szándékosan, nem is reklamált, nagy fasság volt szvsz több meccses eltíltás vár rá, szerencsére nem lett asszem komoly baja Pelé-nem pedig ez durva volt

én az ilyennek szétverném a fejét

mit csinált?????????

Solari - Maicon csere

haha piros

FORZA INTER!

Camoranasi a jó büdös kva any@d