FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Inter
Disqualified: Cesar.
Cautioned: Chivu, Burdisso.
Empoli
Disqualified: -
Cautioned: Balli, Giovinco.
Yo, Bitch!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Az AC Milan és az Internazionale labdarúgóklubot is tisztázta a milánói bíróság a hamis könyvelés vádja alól.
Ezzel összhangban Adriano Gallianit, az AC Milan alelnökét, illetve Rinaldo Ghelfit és Mauro Gambarót, az Inter alelnökét és korábbi igazgatóját is felmentették.
A bíróság a két klub 2002-es és 2003-as könyvelését vizsgálta.
Korrekt és már ideje volt tisztázni.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
remélem még valamelyik elsõosztályú csapatban látjuk viszont, egy top bajnokságban
Jan. 31. 14:44 -TORINO- Két gól a Juvenak, méghozzá egy mérkõzésen – ez igen sok labdarúgónak az álma. Nos Mario Balotellinek ez 17 évesen valósult meg hiszen a duplája amit tegnap lõtt elengedhetetlen feltétele volt az Inter továbbjutásának. ”Nagyon elégedett vagyok hiszen remekelt a csapatunk. A meccs végére már teljesen elfáradtam de tényleg boldog vagyok. A góljaim? Az elsõ elõtt jól sikerült magam elé tenni a labdát aztán szerencsére bejött a lövés. Maniche passza nagyon jó volt onnantól már nem szabadott hibáznom. A másodiknál levettem a labdát elõbb gondolkoztam hogy visszpasszoljak-e mert hallottam hogy kiabál valaki, ám végül lövésre szántam el magamat és bejött.”
Roberto Mancini is csak az Inter Channelnek nyilatkozott, a Rai kamerái elõtt nem szólalt meg. ”A srácok nagyon ügyesek voltak, de véleményem szerint jobb most õket békén hagyni, fõleg Mariot mert még nagyon fiatalok. A tehetségük meg van, de neki például el kell felejtenie ezt a két gólt és a jövõre kell gondolniuk. Nem szabad elszállnia, hiába lõtt most is és Reggio Calabriában is kettõt, fejlõdnie kell és azért dolgoznia hogy még jobb legyen.”
nagyonnagy király lesz ez a csávó, ha nem száll el magától és még fejlõdik, szinte minden adottsága megvan ahhoz, hogy jó csatár legyen belõle; sok sikert kívánok neki 😊

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Heló szia remélem hogy vagy
Heló szia remélem hogy vagy
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
#acm
nah ez van sajnos
😞(
😄😄D:😄::SAD_ASD:ASDAS_D:ASSDA_SD
#12353: erre mondják h álmodik a .. 😄D de az a san siroba lesz ott nemtudtok nyerni 😛
#acm
csak kérdés volt h mikor mutatkozik meg a 2 csapat közti különbség eredményben is, és ez nem is a teljes csapat volt, az majd a derbyitalian 😊)
a köv. fordulóban a Lazio vár ránk 😊
#acm
én az ilyennek szétverném a fejét
FORZA INTER!