FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suazo
2-0<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Cambiasso
1-0
Fõleg a Martins gól😊
★ 汤姆 李
Látom eddig az eredmény nem kecsegtetõ:S
ForzaInter:Tuti a logo-d<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
kisebb hullávölgybe vagyunk meccsek óta, de valhogy hoztuk midnig... hátha kapunk egy kamutizit😄DDD
Yo, Bitch!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Yo, Bitch!
semmi helyzet, a Catanianak volt egy veszélyes kapuralövése oszt annyi :C
Inter (4-3-1-2): 12 Julio Cesar; 16 Burdisso, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 11 Jimenez; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Subs: 1 Toldo, 24 Rivas, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 18 Crespo, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.
Referee: Farina (Novi Ligure).
Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Középpályások: 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.
Csatárok: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Grat a fiataloknak! <#worship>#worship>
Inter 4-3 Cisco Roma
Gólszerzõk: Fortunato 18, Balotelli 36, 90, Obi 37, Iovino 45+1, Zanga 68, Morbidelli 81.
Inter: Belec; Filippini, Caldirola, Federici, Fatic; Siligardi (Puccio 46), Khrin, Fortunato (Gerbo 64), Obi (Pedrelli 78); Ribas, Balotelli.
Kispad: Tornaghi, Esposito, N'ze, Destro.
Edzõ: V.Esposito.
Cisco Roma: Previti; Formiconi, Gasperini, Padella, Conte; Proietti (Cassandra 46), Amadio, Iovino (Mallardi 52), Sola; Bianchi (Morbidelli 46), Zanga.
Kispad: Giudice, Di Pastena, De Santis, Piro.
Edzõ: Lopez.
Vezette: Zanichelli (Genoa).
Sárga lap: Caldirola, Puccio, Previti, Padella, Conte, Mallardi.
Kiállítva: Lopez, Di Pastena.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(mármint az ideigazolásával kapcsolatban)
http://www.youtube.com/watch?v=xBZ1LOTG7Eg
Julio Cesar tanácsa szerint jót tenne Ronaldinhonak, ha csatlakozna hozzá Milánóban, és ne törõdjön azokkal, akik szerint a brazil játékmester pályafutása a végéhez közeledik.
Az Internazionale 28 éves brazil hálóõre kijelentette, hogy honfitársának a volt FIFA év játékosának felüdülés lenne egy környezetváltás, és szívesen játszana vele egy csapatban. Szó, ami szó a 2005-ös Aranylabdás Gaúcho igen szegényes szezont tudhat maga mögött, mind a pályán, mind a magánéletében akadtak problémák, és úgy tûnik szívesen elhagyná Barcelonát a szezon végeztével.
A januári átigazolási idõszaknak, már vége, de az olasz sajtó szerint az Inter és a Milan igen elkötelezett a 27 éves játékosért folytatott harcban. A két „óriás” legkésõbb nyáron le szeretné igazolni a 2003 óta a Barcelonát erõsítõ támadó középpályást, aki a spanyoloknál 129 meccsen 62 gólt szerzett.
„Azok, akik szerint az õ pályafutásának vége, semmit sem értenek a futballból” – jelentette ki határozottan a kapus.
„Egy olyan valaki, mint õ, mindig képes ragyogó teljesítményt nyújtani, és újra képes lesz erre. Azt tanácsolom neki: jöjjön az Interbe és újra boldog lesz.”
Az olaszokon kívül a Chelsea az egyetlen valószínûsíthetõ klub, amelyik még eséllyel szállhat harcba a katalánok tizeséért folyó harcba.
forrás:frissport.hu
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
õk legfeljebb kiabálni tudnak felfele mi meg köpködni lefele 😄😄
és pestis járvány milánóba