FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen.Küzd a Catania de kevesek hozzánk képest.

Suazo
2-0<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

és bemakkoltunk egy gólt 😊

Cambiasso

1-0

Komoly<#worship>
Fõleg a Martins gól😊

Na sikerült hazaérnem a második félidõre😊
Látom eddig az eredmény nem kecsegtetõ:S

ForzaInter:Tuti a logo-d<#eljen>

ForzaInter
senki nem pánikol, de ebben az évben a csapat gyenge, Juve ellen volt max jó meccs, de ottse voltunk vmi jók, többin semmi.
kisebb hullávölgybe vagyunk meccsek óta, de valhogy hoztuk midnig... hátha kapunk egy kamutizit😄DDD

Yo, Bitch!

Fabio Capello
tény. de ha láttál pár juve meccset, amikor belardi védett, azért õ is odatette magát rendesen 😊 Amúgy ma kissé mintha lélektelenül játszana a csapat, valahogy nem érzem bennük a gyõzelemhez szükséges pluszt. Persze ehhez hozzácsapódik a catania életveszélyes taktikája, az atombunkerbõl való gyorsroham

Lombardini
Azért nem kell pánikolni és rémmeséket kreálni.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ForzaInter
ilyen szinten ez megengedhetetlen, minden meccsen 100%ot kell nyujtani.

Yo, Bitch!

Lombardini
Lehet Szicíliában nem is szabad nagyon kockáztatni. Azért a déli csapatok odahaza kemény ellenfelek.

ForzaInter
rémgyenge ma is a csapat... mint ebben az évben eddig... megse közelítjük ebben az évben a tavalyi telejsítményüket...

Yo, Bitch!

szvsz arra várnak a játékosok, hogy majd talán úgyis bekotrunk 1et a kapuba de nem nagyon tesznek érte :S

Lombardini
Hát nem úgy játszunk ahogy igazán megszokhattuk az tény. Mondjuk ne fosszuk meg a Cataniát attól, hogy megszervezték a játékukat. Készültek erre a meccsre mi meg nem tudunk ezzel mit kezdeni. Vagy nem akarunk?

de nekünk jó, hogy itt ez van, mert így mind a 2 kapus 150% nyújt 😊

Fabio Capello
látod ezzel nálunk nincs probléma (mivel nincs nagynevû második kapusunk <#hehe>)

ám, de rohadt unalmas ez a meccs :S

semmi helyzet, a Catanianak volt egy veszélyes kapuralövése oszt annyi :C

valamilyen egészséges harc kell legyen a 2 kapus között, hogy mind1ik tudja; hétrõl-hétre a legjobb teljesítményt kell hozni, mert ha nem akkor ott a másik játszópajtás és megy a helyemre 😄

Fabio Capello
😊 csodálom hogy nincs köztük ellentét, mindkettejük brutáljó kapus

úgyvolt, ezekszerint nem volt nagy gáz és simán vállalni tudta a mérkõzést

Fabio Capello
amúgy nem úgy volt h Toldo lesz a kapuban?

(nemflémetkelt csak érdeklõdne)

34' 0-0

Inter (4-3-1-2): 12 Julio Cesar; 16 Burdisso, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 11 Jimenez; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Subs: 1 Toldo, 24 Rivas, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 18 Crespo, 29 Suazo.
Coach: Roberto Mancini.

Referee: Farina (Novi Ligure).

Lombardini
Jah. <#szomoru1>

ForzaInter
jóa banner

Yo, Bitch!

bubu13
Figo mégse tér vissza😞

EEE 1899

Lombardini
Keret holnapra:

Kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Védõk: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Középpályások: 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé.

Csatárok: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

;DDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
remélem nem

Yo, Bitch!

Lombardini
Semmi gáz szerintem. A Pool ellen õ lesz a kapuban nyugi. 😉

én sem aggódom a teljesítménye miatt csak sajnálom, hogy Cesar megsérült :S

Lombardini
Julio Cesar megsérült, így vasárnap Toldo fog védeni. Megmondom õszintén nem aggódom emiatt. Hihetetlenül jó kapus Toldone még mindig. Ez a jó, hogy két ilyen hálóõrünk van. 😉

Lombardini
Hétvégén lehet visszatér Luis!

Balotelli ott is nyomott 2 gólt 😊

Grat a fiataloknak! <#worship>

Lombardini
A Primavera csapat 4-3-ra legyõzte a Cisco Romát a Karnevál kupában.

Inter 4-3 Cisco Roma

Gólszerzõk: Fortunato 18, Balotelli 36, 90, Obi 37, Iovino 45+1, Zanga 68, Morbidelli 81.

Inter: Belec; Filippini, Caldirola, Federici, Fatic; Siligardi (Puccio 46), Khrin, Fortunato (Gerbo 64), Obi (Pedrelli 78); Ribas, Balotelli.
Kispad: Tornaghi, Esposito, N'ze, Destro.
Edzõ: V.Esposito.

Cisco Roma: Previti; Formiconi, Gasperini, Padella, Conte; Proietti (Cassandra 46), Amadio, Iovino (Mallardi 52), Sola; Bianchi (Morbidelli 46), Zanga.
Kispad: Giudice, Di Pastena, De Santis, Piro.
Edzõ: Lopez.

Vezette: Zanichelli (Genoa).

Sárga lap: Caldirola, Puccio, Previti, Padella, Conte, Mallardi.

Kiállítva: Lopez, Di Pastena.

Lombardini
Köszönöm szépen! Baggio nagy kedvencem volt! 😊

ForzaInter
de a legnagyobb Bobo😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
:| dik,
Batigol beszt:d

Yo, Bitch!

az egyik kedvenc pléyám, term. Batigol mellett 😛

én azért, mert nekem a kedvenc pléyám volt 😊

9csöves9
annak kb minden 2. olasz klubnak szurkoló örül<#vigyor3>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nemhiszem, hogy lenne belõle valami...

(mármint az ideigazolásával kapcsolatban)

fasza kis videó lett, és örülök, hogy egybõl Baggio-val kezdted 😊

Lombardini
Valamit elszúrtam.

Lombardini
Én csináltam. Milyen lett?
http://www.youtube.com/watch?v=xBZ1LOTG7Eg

Lombardini
Julio Cesar és Ronaldhinho

Julio Cesar tanácsa szerint jót tenne Ronaldinhonak, ha csatlakozna hozzá Milánóban, és ne törõdjön azokkal, akik szerint a brazil játékmester pályafutása a végéhez közeledik.

Az Internazionale 28 éves brazil hálóõre kijelentette, hogy honfitársának a volt FIFA év játékosának felüdülés lenne egy környezetváltás, és szívesen játszana vele egy csapatban. Szó, ami szó a 2005-ös Aranylabdás Gaúcho igen szegényes szezont tudhat maga mögött, mind a pályán, mind a magánéletében akadtak problémák, és úgy tûnik szívesen elhagyná Barcelonát a szezon végeztével.

A januári átigazolási idõszaknak, már vége, de az olasz sajtó szerint az Inter és a Milan igen elkötelezett a 27 éves játékosért folytatott harcban. A két „óriás” legkésõbb nyáron le szeretné igazolni a 2003 óta a Barcelonát erõsítõ támadó középpályást, aki a spanyoloknál 129 meccsen 62 gólt szerzett.

„Azok, akik szerint az õ pályafutásának vége, semmit sem értenek a futballból” – jelentette ki határozottan a kapus.
„Egy olyan valaki, mint õ, mindig képes ragyogó teljesítményt nyújtani, és újra képes lesz erre. Azt tanácsolom neki: jöjjön az Interbe és újra boldog lesz.”

Az olaszokon kívül a Chelsea az egyetlen valószínûsíthetõ klub, amelyik még eséllyel szállhat harcba a katalánok tizeséért folyó harcba.

forrás:frissport.hu

Lombardini
Azért örülnék ha nem általánosítanál. Ez a ti bajotok, hogy lekezeltek minden Inter szurkolót, és ebbõl jönnek a viták.

hülyeség, maximum annyi, hogy különbség van közted és közte, ennyi...

Forza Italia
na látod ez a különbség egy Juve és egy Inter szurkoló között. Na én megigérem h többet nem jövök ide. csá.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a 2 tábor nem tud összeugrani, mivel mi magasan vagyunk õk meg lennt vhol a mélybe 😛

õk legfeljebb kiabálni tudnak felfele mi meg köpködni lefele 😄😄

Lombardini
Ne csináljátok már! Más fórumon is ez megy. Ne üljetek fel a provokációknak! Juvésok ti se gyertek ide provokálni és Interesek ti se menjetek át provokálni. Ezek az újságcikkek is csak azért vannak, hogy összeugrasszák a szurkolókat, hogy legyen ügy, legyen csámcsogni való. Ne feledje senki sem, hogy az újságok csak olyan részletet szeretnek kiemelni amit ha egy kicsit megmásítanak máris szenzációt lehet belõle kreálni. Most is az megy. Az olasz sajtó elkezdett egy hadjáratot az Inter ellen, ezzel megmozgatva az állóvizet. Higyjétek el csak az a bajuk, hogy mi állunk az elsõ helyen. Vagy az is lehet, hogy Moggi van a háttérben. Ez sem kizárt. Szóval nem kell ezekkel foglalkozni.

most hiába vesztek akárkit a csapat 3 éve összefort nagyon és ezt egykönnyen nem lehet megbontani, nem áll az Inter olyan hûde nagy nevekbõl mégis iszonyat erõsek. ez az összetartás ez a csapat ereje nem zlatan

nagyon sok idõ kell nektek ahhoz 😊

és pestis járvány milánóba