FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

visszaraktam a nagyot

én amit eddig meg akartam nézni azt megtudtam nézni, ezt meg az tuti ki nem hagyom

ForzaInter
banner tényleg homályos

Yo, Bitch!

fsgh
az! marad az eredmény követés a Livescoreon -.- streamek mindig [email protected] érnek semmit😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
hát ez az... szenvedhetek ezzel a szar sopcastel... amin még 1* néztem végig meccset... többi mind megzsakadt általában<#levele>

Yo, Bitch!

mekkora csicskaság már, hogy szvsz az egyik legdurvásabb meccset nem nyomja sem az m1 sem a viasat :S

fsgh
Nem tom az Arsenal topikban kevesebb a hely a banner fölött ha megnézed😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

azthogy? 😄

fsgh
felülrõl azt a sok helyet kitörlöd a banner fölött és máris visszarakhatod a nagyobbat😛

tudom, de ott inkább az eredményjelzõ lett túl nagy 😄

Gunnersboy
azt is én csináltam 😄DDD (a felsõt)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

de van különbség, megnéztem, így is bele lehet kötni úgy meg pláne, azért nem variálok mert az Arsenal topikban is elég nagy a banner

fsgh
de mi baj volt a naggyal? úgy is lehetett látni a mezõt ahova írni lehet... Most se látszik több...Szal maradhat szerintem a nagy is...semmi különbség...

lehet, de ha te az eredetit jobban letudnák keskenyíteni akkor az lenne a legjobb, mert így tényleg lehet picit homályosabb :S

fsgh
így kicsit homályosabb a banner de így se rossz

Gunnersboy
várj sorban reagálok😄
- a mezek azok fmhez letöltött mezek, abba sajnos nemtaláltam ideit, esetleg a sima fehéret tudom kitenni a következõ meccsektõl fogva
- ok Guiseppe Meazza lesz, csak internazionale.hu-n San Siro-t irtak asszem, onnan irtam, nemvagyok képben 😊
- ok ezentul akkor Inter lesz, csak az meg tul rövid 😄 Internazionale megfelel e? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ForzaInter
FC az Inter elõtt van am, amugy sztem simán elég Inter, bocs sok kötekedésért😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
San Siro helyett Giuseppe Meazza legyen😛
Intereseknek örökre Meazza lesz.

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó lett nagyon, de Inter mezt plz cseréld ki ideire, ha lehet😛

Yo, Bitch!

kicsit le kell kicsinyítsem a bannert :S

Gunnersboy
elméletileg igen 😄

én kértem meg rá, mert te abba hagytad 😛

fsgh
hmm kritikus vagyok...ez az én asztalom volt anno😛😄D

és csinálod minden meccsünkre?

Gunnersboy
favba beraktam azér a topikot hogy tudjam mikor vannak a meccsek 😄DD

<#worship><#worship><#worship>

bubu13
nekem nagyon bejön

EEE 1899

Gunnersboy

rem. jolesz 😄

reméljük túl vagyunk rajta...

bizony legalább a fiatalok is megmutathatják magukat a bajnokságban is 😊

ez meg a masik
gecijok vagyunk :ASD_

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
már túl vagyunk a hullámvölgyön, csak épp azt a meccseket is hoztuk.

Yo, Bitch!

fsgh
meg az se rossz ha már 4-5 meccsel a vége elõtt bajnokok leszünk😛

de kell, mert ha nekün véletlen bejön egy hullámvölgy, akkor jobb ha minél jobban le van maradva a 2. helyezett

fsgh
a Manchestert érzem méltó ellenfélnek a döntõben. 😛 Mondjuk tõlük paráznék is....

nekünk nem igazán kell velük foglalkozni
az idei bajnokság már tavaly tavasszal eldõlt 😊
megkell nyerni a bl-t most az a lényeg mivagyunk a legjobbak be is kell bizonyítani

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

1,gól

2.gól

a faitalok megkapták a Carnival kupát 😊

Figo visszatért!

Feb. 17. 09:15 -SAN SIRO- Luis Figo hosszú sérülése után tért ma vissza. Utoljára november 4-én játszott tétmeccset, a Juventus ellen. Ma 21 perc jutott neki, mely után a következõket nyilatkoza:
½Boldog vagyok, mert rég csinálhattam azt, amit igazán szeretek, és ez pedig a csapattársaimmal való futballozás. Nagyon jól játszottunk, nekem pedig vissza kell szereznem a jó kondíciómat. Várok a további játéklehetõségekre és igyekszem segíteni a csapatot a céljaink elérésében.”
Figot ezután volt csapattársa, Ronaldo sérülésérõl kérdezték:
½Küldtem egy üzenetet, melyben jobbulást kívántam neki...½

"szerencsére" a Juventus is nyert így a Roma mégjobban lemaradt 😊

<#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Na nekem most ért véget az elsõ félidõ.Jó a meccs.A mesterhármas szép lenne!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
ezért érdemes lesz felkelni 9kor😛

fsgh
egy mesterhármas szép lenne😄 asszem idén az Interbõl még senki se lõtt mesterhármast...

fsgh
25' Inter Milan 2 - 0 Livorno

Suazo kezd elszálni😄DD 2-0😄DDD

2-0 SUAZOooooo

remélem nem, remélem 3m-es les volt utána lekönyökölte a kapust és kézzel dobta be a kapuba...

ForzaInter
lökött, szal ezse volt az...

Yo, Bitch!

bubu13
Ugye teljesen szabályos volt a gól???

EEE 1899

<#worship><#worship><#worship>