FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jolvan nekem nincsen perpill ilyenre pénzem 😄

limperatore
én 8 rugot tettem h roma nyer catania ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

*még ha 😊

nem rakok a kedvenc csapatom ellen ha még nem is velük játszunk 😊

limperatore
minden pénzedet tedd fel tippmixen roma-ra 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Cambiasso is lesérûlt, nem játszhat sem a Parma ellen sem a Roma ellen

nagyon jó, hogy nem láttam a meccset, legalább nem akkor basztam fel az agyam!!! :S:SSSSssss

hogy lehet ennyire egy áááá nemistudom milyen bagázs, megkaptuk az ajándék meccset és így elkúrták :CCCCccccc

Gratulálok a Roma-nak a bajnoki címhez, sehogysem verjük meg a Parma-t idegenben :C

szerintem én sem fogom megnézni

FORZA INTER!

ForzaInter
ki nem, de talán jobban teszem ha meg se nézem... nem sok esélyt adok gyõzelemre... nem hinném hogy lenne idegrendszerem a meccsre...

Yo, Bitch!

limperatore
én a hétfõtõl

én félek a vasárnaptól!:S

FORZA INTER!

ForzaInter
csatársor rendben van... Pelét kezdõbe? normális vagy???????? jó messzzire el zavarni hogy soha ne lássuk többet, katasztrófa aza gyerek, egy edzõnél nem jácot volna 2 meccsnél többet... csak Mancini balfasz ezért erõlteti, kb 2 jó meccse volt, az is olasz kupa volt, botrány az az ember, nem tudom mit látsz benne, talán te vagy egyedül aki nem zavarná el... középályára kell 3-4 ember, csatár nem nagyon max Crespo helyére vki, mert õ valószínû megy, védelembe sem lesz gond ha visszatér Samu és Cordoba, ez a tavaszi szezon egyértelmûen Mancini hibája, nincs sajnos már szava neki az Internél... Pool elleni kiesés óta ez van, ott baszott el mindent.

Yo, Bitch!

fsgh
õ legalább belõtte volna azt a 11est...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nekem tetszik a játéka és a stílusa.

Ezt ismeritek?😛

★ 汤姆 李

limperatore
ibrát én is várom, ebben az évben már 1 akciógolt lõtt

Azért tényleg hihetetlen,hogy Siena-t nem lehet legyûrni 1 ilyen tét meccsen.
Nagyon várom már az átigazolási idõszakot.Erõsíteni kell itt új Player-ekkel sz.tem.
Nem nyújtunk kiemelkedõ teljesítményt jelenleg viszont nem rossz focit játszunk.
Teknikás játékosaink vannak de némelyik tapasztalatlan sz.tem és itt kitérnék Mario-ra.Úgyvélem neki cserének kellene lennie nempedig kezdõben játszatni.Cruz-tol sem vagyok elájulva mondjuk sosem voltam😊
Én természetesen Ibra-t várom vissza,Suazo-t mellé,Crespo-t hát nem is tudom talán cserének még jó lenne egy szezonra:S,Drogba kellene ha beteljesülnek a hírek vagy Diego-t,jó lenne az a bizonyos 3 Olasz közül ha megkaparítanánk kettõt(Aquilani-t mindenképp).
Védelembõl Mati-t kivenni középpálya egyébként és a védelem megfelelõ.
Maniche-t visszaadni,Pelé-t kezdõbe de én a csatársort nagyon megváltoztatnám😊

★ 汤姆 李

limperatore
jövõhétre 15 eurot teszek roma gyõzelemre 😄 v bajnoki cím v pénzt nyerke 😊

fsgh
molst értem haza...hát jó hogy nem láttam ezt a meccset...a jó büdös kurv@ élet b@ssza meg!!!!!!Hát mi a f@xért nem lehet megnyerni 1 meccset???????
áhh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nem mátrix az egész csapat

Yo, Bitch!

Matrix cseszerintette el :S szal ne Piero-ra haragudj 😛 végzi a dolgát 😄

ForzaInter
nem csztetem del pierot mindig is tiszteltem, most se írtam semmi rosszat róla.

Yo, Bitch!

Forza Italia
del piero a gólkirályi címre hajt és neki ez a gól jol jött. Amúgy meg az inter magának köszönheti. Inkább ti is a csapatot meg materazzit csesztesétek ne del pierot

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
ha õ nem lõ gólt kiesik a parma... és egy tétnéküli meccsre odamenni parmába ahol cuper az edzõ az megint más ha ugy megyünk oda hogy még van esélyük bentmaradásra.... leht öürülni juvésok, járjatok örömtáncot...

Yo, Bitch!

Forza Italia
nem a del piero döntötte el... az ajándék 11 est kellene belõni. ennyi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
ezt nem hiszem el istenem:@@@@@@@@@@@@vvvvvvvvvvvvvvv
mér kell minden gól után leállni????????? mehetünk a pokolba del piero eldöntötte bajnoki címét ugy érzem........ bajnok roma, rajtunk röhög az egész világ......

Yo, Bitch!

bubu13
Izgalmassá tettük a bajnokságot...

EEE 1899

5x-6x megnyerhettük volna a meccset,engem kiábrándított ez az Inter ma..remélem az utcsó körben meglesz a bajnoki cím!

Count Adyn
Nah izgi lesz az uccsó forduló^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

+4perc imádkozzunk 😄

WuFraZselic
hát ezt nem hiszem el... kapunk egy ajándék büntit és kihagyjuk, közben meg az elsõ 15 percben eldönthettük volna a meccset kb 3-4 góllal
na gyerünk srácok, 6-7 perc alatt bekell vágni azt az 1et, és megvagyunk!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mindenki más belõtte volna:S

★ 汤姆 李

Jön Crespo lesz gol.
Gyerünk Inter gyerünk!!

★ 汤姆 李

A Romaval...istenem..Ibra belõtte volna vagy Jimenez!Most hagyja ki......te jó isten

Count Adyn
Mátrix kivel van ?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát így nem lesz jó<#confused>
1-et kell még rugni.Roma nyerõben van jelenleg😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bubu13
Balotelliiiiiiiii 2-1

EEE 1899

bubu13
1-1

EEE 1899

Góóól<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
weeeee 1-0 geeeec 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jelenlegi formája miatt tényleg sok érte, ha formában van akkor kb. ez a reális ára

bubu13
Az nso szerint 40 millió eurót adnánk Eto'o-ért.Az szerintem sok érte

EEE 1899

Várható kezdõ (4:3:1:2):

J.Cesar – Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell – Vieira, Zanetti, Cambiasso – Stankovic – Crúz, Balotelli

limperatore
talan kaptok csontot, de a hús a mienk 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

ForzaInter
hétvégén teltház lesz, elvitték az össze jegyet.

Yo, Bitch!

majd rájössz 😄DDDdddd

Ujra kupadonto<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>, kibereltuk a kupadontot az utobi 4 evben, es most megint rajtunk a sor hogy megnyerjuk
Inter
Disqualified: -
Cautioned: Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Chivu, Cordoba, Figo, Jimenez, Julio Cesar, Maicon, Rivas, Stankovic.

Siena
Disqualified: -
Cautioned: Maccarone, Rossi.

azbiztos, mert este megyek sörfesztiválra 😄

limperatore
meg sok sörrel 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco