FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hogy lehet ennyire egy áááá nemistudom milyen bagázs, megkaptuk az ajándék meccset és így elkúrták :CCCCccccc
Gratulálok a Roma-nak a bajnoki címhez, sehogysem verjük meg a Parma-t idegenben :C
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
FORZA INTER!
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
Nagyon várom már az átigazolási idõszakot.Erõsíteni kell itt új Player-ekkel sz.tem.
Nem nyújtunk kiemelkedõ teljesítményt jelenleg viszont nem rossz focit játszunk.
Teknikás játékosaink vannak de némelyik tapasztalatlan sz.tem és itt kitérnék Mario-ra.Úgyvélem neki cserének kellene lennie nempedig kezdõben játszatni.Cruz-tol sem vagyok elájulva mondjuk sosem voltam😊
Én természetesen Ibra-t várom vissza,Suazo-t mellé,Crespo-t hát nem is tudom talán cserének még jó lenne egy szezonra:S,Drogba kellene ha beteljesülnek a hírek vagy Diego-t,jó lenne az a bizonyos 3 Olasz közül ha megkaparítanánk kettõt(Aquilani-t mindenképp).
Védelembõl Mati-t kivenni középpálya egyébként és a védelem megfelelõ.
Maniche-t visszaadni,Pelé-t kezdõbe de én a csatársort nagyon megváltoztatnám😊
★ 汤姆 李
áhh
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Yo, Bitch!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
mér kell minden gól után leállni????????? mehetünk a pokolba del piero eldöntötte bajnoki címét ugy érzem........ bajnok roma, rajtunk röhög az egész világ......
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na gyerünk srácok, 6-7 perc alatt bekell vágni azt az 1et, és megvagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
★ 汤姆 李
Gyerünk Inter gyerünk!!
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1-et kell még rugni.Roma nyerõben van jelenleg😞
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
J.Cesar – Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell – Vieira, Zanetti, Cambiasso – Stankovic – Crúz, Balotelli
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
Disqualified: -
Cautioned: Balotelli, Burdisso, Cambiasso, Chivu, Cordoba, Figo, Jimenez, Julio Cesar, Maicon, Rivas, Stankovic.
Siena
Disqualified: -
Cautioned: Maccarone, Rossi.