FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuh..kiimádkoztam Ibra-ból 😄

Jó lett a meccs😊

limperatore
ZSSÍÍÍÍRRRRR

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

mondtam én xDDDDDDDD

WuFraZselic
OTTVAN! igen, Zlatan, IGEN!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IBRA gooooool

Hehe itt van Zlatan papa,vége a dalnak!!

fsgh
mint az utobbi meccseink általában...:/

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ez eddig nagyon gyenge...

WuFraZselic
na jó ha most vieira kiállítatja magát... faszé nem lövünk 1 gólt, hú de idegesít...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
remélem nyer mind2 csapat mert akkor nyerek 14 000-t + bajnoki cím 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
vezet a roma

FORZA INTER!!!!!

fsgh
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
sztem nem azt fogunk de ne legyen igazam

ForzaInter
MA NEM HIBÁZHATUNK! NYERNI KELL! REMÉLEM EGY NAGYON ELSZÁNT INTERT FOGOK A PÁLYÁN LÁTNI! FORZA INTER!!!

Yo, Bitch!

LasCar16
simán beveritek a Parmát, nem tudom mit izgultok Catania meg elég szopatós csapat hazain😊

#acm

fsgh
rosszabb nem lehet a mostani impotens csatársornál...(jó Balotelli nem az õ mehet mellé...)

limperatore
minek játszon???

Játszani fog?
Tegyék be kezdõbe nagyonszépenkérem!
Lenne csoda de ha nem õ akkor Suazo fog nekünk góllal nyerni.
Mario-t hagyjuk sz.tem,hagyjuk Crespo-t is,maradjon Cruz is kispadon.
Menjünk 2 csatárral,több középpályással(Viera,Jimenez).
Támadnunk kell egész meccs alatt,nincs szünet,nincs megállás ha ész nélkül is de gólok kellenek.
Nem szép meccset akarok látni hanem gyõzelmet minden áron.Nemérdekel most a szép meccs.Scudetto a miénk!!Mi érdemeljük+.

ne csodát tegyenek holnap hanem normális játékkal hozzák a "kötelezõt" és akkor nem lesz gond

fsgh
na Ibra tesz-e csodát holnap?

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

ForzaInter
Livorno is jön fel mint a talajvíz:d

Yo, Bitch!

Fabio Capello
😄DDDDD

nemtom nembiztos mert most a Brescia nagyon nyom :S

Fabio Capello
tévedésben vagy, a Cagliari lesz... 😄

limperatore
nem, a milan

Ki lesz a Bajnok?Mi leszünk?

Buon compleanno!

Oziris666
Bejön az öreg mi?!😄

limperatore
tiszta model alkat 😄

limperatore
nyád 😄😄D makákó 😛

ForzaInter
Ma ünnepli 63. születésnapját Massimo Moratti!
Buon compleanno!

Yo, Bitch!

Oziris666
Te kezdet Mátyás utánad meg Ibra következik<#nyes>

<#idiota><#idiota><#idiota>

FORZA INTER!

limperatore
megmondta ha nem nyerünk bajnokságot mindenkinek körbe kell mennie morattin orálisan 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

remélem Moratti feltüzelte vagy legalábbis befenyítette õket edzésen 😛

Crúz három meccses eltiltálst kapott

May. 14. 08:57 -Milánó- Kihirdették az olasz kupa fegyelmi bizottságának határozatait is. Julio Crúzt 3 kupameccsre tiltották el, miután a Lazio elleni elõdöntõ második félidejének 32. percében kézzel megütötte Koralovot és ezt a játékvezetõ nem vette észre. Ezen kívül Materazzi két meccses eltiltást kapott a piros lapja miatt, Roberto Mancinit pedig 10.000,- eurós büntetésre ítélték.

A hétvégi bajnoki meccsre nincs eltiltottja az Internek, míg a Parma csapatánál Dessena, Mariga és Rossi is az eltiltásukat fogják tölteni.

fsgh
elsõ félidõ végén 0-2-re megyünk és a Roma 2-0-ás vereségre áll asszem lesz idegrendszerem továbbnézni😛😄

😊

ForzaInter
Egy TV-vel kevesebb

May. 12. 14:15 -Pisa- Tegnap miután Materazzi kihagyta a „scudetto 11-est”, egy pisai szurkoló kidobta a 28”-os színes TV készülékét a második emeleten lévõ szobája ablakán. A készülék a San Benedetto utcában lévõ társasház elõterében landolt. A szurkolót veszélyeztetésért feljelentették a rendõrségen.

A hírt küldte: Youme

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó elõjel, bizakodjunk, csak azt nem tudom hogy lesz idegrendszrem végignézni a meccset:d Siena elleni uccsó fél órát igen nehezen bírtam idegekkel, jó hogy nem volt senki bent:d

Yo, Bitch!

azzal az edzõvel, most rakta el 4-2re az Inter a primavera csapatukat 😛

ForzaInter
most olvastam énis nem rég, én se tudom most hogy ez jó vagy nem, bár utolsó fordulóban kirugjak edzõt az nem vmi jó... és Cúper nagyon tudja játékosokat tüzelni, szal nem tudom hogy fog ez hatni Parmára, egyébként Parma primavera edzõje fog leüllni padra.

Yo, Bitch!

Az utolsó forduló elõtt menesztették posztjáról Hector Cúpert, az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának vezetõedzõjét.

😮

nemtom, hogy ez most jó e vagy rossz nekünk?!

:ASDasdasdasdasd

limperatore
😄😄 pesten multkor kibasztak kidobok, mert nemtudtam magamról 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem is mond gecc 😄 fél6kor értem haza Paksról - Ladánybene koncert volt 😄 csúúúszás 😄DDddd

matek legyen meg a 2es, többi meg jó lenne ha 3as lenne 😊

limperatore
😄DD nem kéne annyit innod

érettségi mien lett am?