FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
remélem még héten megjön mezem😄

jó a banner!😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Pelét túl korán dobta be a mélyvízbe Mancini.

Csalódásokal egyetértek, sajnos Stankonak se sikerült jól szezon, de küzdenitudásból 10-es jár neki, elképesztõ mennyi imádja Intert, és nagyokat küzd,hajt meccsen, de ez a szezon nem jött neki össze, de ezt betudhatjuk sok sérülésnek, remélem jövõre ujra régi lesz.

Yo, Bitch!

<#taps><#taps><#taps>

bizony de sztem most mindenki boldog, a nagy elvárások lehullottak róluk és most teljesen oda tudnak majd koncentrálni és sztem behúzzuk azt a meccset is 😊

<#eljen>

Cambiasso,Zanetti és J.Cesar!!! õk voltak a legjobbak 😊

és igaz, nagyon leírták Rivas-t mikor megvettük én is bevallom lenéztem, hogy csak eltûnik majd, de az egyik legbiztosabb védõnk volt idén, sztem a köv. szezonban rendszeresen kezdõ lesz
Jimenez nekem az 1ik kedvencem lett idén, igaz keveset játszott de amikor játszott akkor nagyon jól, sajnálom hogy formánkívüli Stanko játszott szinte állandóan helyette

és ha Balotelli így folytatja akkor az egyik legjnagyobb játékos lehet belõle az Inter történetében, elsõ évben ilyen teljesítményt mutatni, nah az nemsemmi 😊

nekem Pelé-vel sem volt semmi gondom, igaz volt 1-2 olyan meccse amikor nagyon sokat hibázott de ez sztem betudható annak hogy nagyon fiatal még

számomra a csalódások az: Mancini,Burdisso,Stanko - az edzõtõl és a játékosoktól vártam sokkal többet idén

ForzaInter
Szombaton kupa döntõ Roma ellen, és letudtuk szezont, meg kell nyerni azt is, de ha nem akkor se történ katasztrófa, nyertünk már eleget belõle:d a SCUDETTO a miénk és ez a lényeg.

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
de õt nem idén vettük, primaverából jött fel, persze õ is nagyott jáccot, utolsó fordulókban beugrott Ibra helyére, és a csapat vezéregyénisége tudott lenni, 3 gól 3 gólpassz, és nem semmi mezõnybeli munka, sokszor jobb szélen jáccot szélrõl beindulva, 17 évesen nem semmi teljesítmény, egy igazi kincs a srác! Egyik legtehetségesebb labdarugó Olaszországban, és nem soká lehet olasz válogatottba is fogjuk látni, mivel Ghánai meghívót visszautasíttota mert Olasz válogatottban akar játszani, és ugy neki még profi szerzõdése sincs Interrel mivel nincs 18, de ez hamarosan meg fog változni.

Yo, Bitch!

a legfontosabb embert kihagytad MARIO BALOTELLI! õ az idény felfedezettje!

ForzaInter
[url=http://www.sports.it/it/cmc/calcio/200820/cmc_121591.html]éves értékelés

sztem Cambiasso,Capitano és Julio Cesar voltak a szezon legjobbjai.
Rivas pedig az idény meglepetése!! Ki gondolta volna??? ha így folytatja Cordoba helyét is átveheti idõvel.

Azért ha végignézzük igazolásokat, szinte egytõl egyig mind bevált, Chivu az allrounder, nagyon jó volt, Rivas már írtam, Jimenez õt se gondoltuk volna sokan, õ is ha így folyatatja átvehti a karmesteri pálcát Figótól, Pelé nem volt vmi jó, de õ még fiatal, sztem Mancini túl korán dobta be a mélyvízbe, Suazo se volt összesgében annyira rossz, azért csak rugott 8 gólt, pedig szinte mindig csere volt.

Amit egyébként nagyon sajnálok hogy Vieri nem lehetett soha bajnok Interrel, és Toldot aki sajnos cserekapus lett... de Julio nagyon jó kapussá érett, jó tudni hogy 2 ilyen fantasztikus kapusunk van.

Yo, Bitch!

Azé amit Mancini mûvelt az utcsó 3-4 meccsen az se volt kicsi xD oan Mourinho-s beütése volt,vagdalózott üvöltözött a Siena elleni meccsen amikor Matrix kihagyta a büntetõ akkor majd megõrült xD de azé jó edzõ mégha a BL nem igazán megy neki és a csapatnak..majd jövõre! meg szombaton a kupába 😛

limperatore
😄AS_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter

CAPITANO!!!!! CAMBIASSO MELLET NEKI KÖSZÖNHETJÜK TALÁN LEGJOBBAN BAJNOKI CÍMET!

Yo, Bitch!

ForzaInter
De Rossi szerint nem érdemeltük meg bajnoki címét, és íbrok nyerétk meg nekünk. Maicon ere azt nyilatkozta hogy De Rossinak ajánlja bajnoki címünket😄DDDDDDDdddddddd
kész ez az ember😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
:d
most akartam berakni😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
a mult nem isméelte meg magát, hálistennek nem kellet átélni ugyanazt, bár elsõ félidõben nem gyengén paráztam... 2 gól után végleg megnyugodtam, és még erre Catania kiegyenlít, tökéeltes forduló😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
megvan a 16. BAJNOKI CÍM EMBEREK!!! NAGY NEHEZEN DE SIKERÜLT VÉGÉRE, KÖSZÖNJÜK EZT AZ ÉVET A FIUKNAK<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
ÉS ZENGÁNAK ÓRISÁSI GRATULA NEM SEMMI AMIT Õ ELÉRT CATANIÁVAL

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

Yulcsa
grat

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

köszönjük 😊

LasCar16
legalább ma lesz Milánóban ünneplés, grat

#acm

fsgh
thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miki36
grat

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

9csöves9
gratula

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
ja és Milan uefa kupában indul...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

így van!!!!!!! forza inter go ibra

fsgh
16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAJNOK AZ INTER!!!!!!!![/brutálnagy]

limperatore
grat 😊

nah lépek tanulni, hogy fõnek a levükbe most eggyesek xDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#eljen><#eljen><#eljen>

limperatore
kb lefosom 😄DDDD

INTER BAJNOK ENNYIKÖSZCSÁÁÁ 😄

buktad a pénzed, mi? 😄D

limperatore
ENNYI <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2>

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Campione d'Italia: INTERNAZIONALE

HATALMAS GRATULÁCIÓ INTER-NEK A BAJNOKI CÍMHEZ!!!!!!!!

de BAJNOKCSAPAT!!!!!!!

Arra inkább nem leszek kiváncsi...

hát télleg gyenge tavaszi idény volt...

limperatore
mind1 😄 most bajnokavatás van majd 1x elmagyarázom 😄

Fabio Capello
egyetértek, a tavaszi idényben kritikán aluli volt amit a csapat csinált... ha jól emlékszem 8 pont elõnyt herdáltatok el?

ki vak?

limperatore
ennyi vak embert

limperatore
haggyad már ezt a hülyeséget 😄DD
ma jól játszik tény de a 100%os ziccert kihagyta ezt a bajnokságot az õszi Inter nyert meg

Fabio Capello
közepes grat a bajnoki címért, de remélem jövõre sikerül alaposan megszorongatni titeket 😊

Ibra papaaaaaaaa sejtettem h csak bekell állítani és bajnokságot nyer nekünk xDD Olééééé BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!! <3Ibra<3
Mondjuk Máricus óta gyenge játékot nyujtottunk Ibra nélkül is..sajnos,de így is megvan a bajnoki cím!!!!!!!!!!!!!

fsgh
#13641:

nem is tudom...TALÁN MERT Õ NYERI MEG A BAJNOKI CÍMET AZ INTERNEK!!!!!!!😄DDddd

Micsoda játékos!!!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor2><#worship><#worship>

IBRAAAAAAAAAA gooooooooool