FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig nagyon ellene voltam ennek, de most egyre jobban "nembánnám" 😊

ForzaInter
A La Gazzetta dello Sport információja szerint a portugál elárulta egykori játékosának, hogy hétfõtõl az Inter vezetõedzõje lesz.

A milánói lap szerint Jose Mourinho üzenetet küldött a Bajnokok Ligája döntõje után Michael Essiennek, amelyben elárulta egykori játékosának, hogy a jövõ héten aláír az Interhez. A portugál gratulált Essiennek a döntõbe jutáshoz, és vigasztalta, hogy ne keseredjen el a vereség miatt.

- Michael, ti mind remek játékosok vagytok, a vereség ezen nem változtat. Hétfõn aláírok az Interhez, és remélem, hogy egyszer újra együtt dolgozhatunk – szól az állítólagos üzenet.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ebbõl is látszik hogy már leszarja, remélem meccs után lemond.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
már a keretbõl kilátszik hogy tartalékra vettek vissza, szvsz nem veszik már olyan komolyan, plusz közeleg az eb is, gondolom a szövkapitányok kicsit odaszóltak mancininek

nem valami nagy a választék a mai meccsre, ha a jobb játékosokat akarja felküldeni Mancini

Kapusok: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni

Védõk: Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell, Ivan Fatic, Marco Filippini

Középpályások: Zanetti, Stankovic, Vieira, Jimenez, Maniche, Solari, Pelé, Cesar

Támadók: Crespo, Suazo, Balotelli

lol,köszi mester,tárgyald le plz😛

limperatore
jó, mivel neked nem tetszik még akkor addig csak tét nélküli meccseken fog játszani
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Hát jó,hátha 1× megtetszik a focija.Egyenlõre még nem...

limperatore
-t 😄

"Mindenki más remek játékot nyújt a csapatban."

nekem cesar volt a kedvencem

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
-Mario tét nélküli meccsekre

?????????

utolsó fordulókra Mancinit betette Ibra helyére, rugott 3 gólt és adott 3 gólpasszt, ha õ nincs lehet nem vagyunk bajnookok, órisási thetség a srác, nem csoda hogy már Chelsea és MU is vinné, de nem sokára meghosszabítjuk szerzõdését, egy ilyen tehetséget nem herdálhatunk el, játszatni kell, ha nem is mindig kezdõként de 25-30 meccs kell neki egy szezonban, valószínû amugy 3. számú csatár lesz, de kövi szezonban egyre többet fog pályára lépni, és nem is baj.

Yo, Bitch!

Az új Nike reklám fantasztik😊Milyen gólt rug Ibra😄<#eljen>

Ujujj,jövõhéten jön + a mezem😄
Most kaptam értesítést.Nem gépi üzi úgyhogy valaki már dolgozik Lion S.-nál😄

Tudom szinte lehetetlen de mégis ezt szeretném:
-Mancini marad
-Adriano vissza
-Figo eladva
-Maniche visszaadva
-Mario tét nélküli meccsekre
-Viera nagyon szépen játszott az utóbbi meccseken külön grat neki(mindenképpen maradjon)
-Capitano focija mint az apjáé😊profi
Mindenki más remek játékot nyújt a csapatban.
Rajt-cél gyõzelem ne felejtsük jó teljesítmény!

limperatore
😄😄:😄😄D:

szegény milan kicsit sajnálom õket 😄 kapják az ívet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😄DDDDDDDDDDdasdasdasda

Fabio Capello
azdekemény 😄DDDD

ForzaInter
LasCar16
ja persze 😄DD retrózzunk egyet😄

#acm

jó volt ez így 😊

Legalább kék színüek emelték volna fel a BL serleget😛
De mind1 is jövõre sz.tem mi fogjuk<#crazya>

limperatore
gattusos 😄ASAS😄ASD_DSA_D_😄😄😄😄:ASD_DAS:ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
durva bajnokság lesz az biztos, de ha jól igazolunk és hozzuk a szokásos éve elei formánkat akkor az elsõ hely ismét kilesz bérelve 😛

LasCar16
nézzétek már az újoncokat😛 minnyá scudetto, nálunk böjt lesz jövõre ezér nekünk illene megnyerni😛 de az Intert jövõre is nehéz lesz megszorítani, jobb lesz mint az idei bajnokság az ziher :A

#acm

ForzaInter
nézd meg mindet😊

Yo, Bitch!

Ááá most nézem!!!Eszméletlen jó<#worship><#worship><#vigyor2>

ForzaInter
de az olyan is 4kért:d
majd õsszel megyek derbire, majd akkor mondjad mi kell😄

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

BADE
Ha esetleg érdekelnek nagyobb képek a pólókról,training mezekrõl,akkor írjatok és küldök.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Lion-nál nincs olyan ami nekem kell.
Személyesen + nem tudnám átvenni😞
4K-ért is van mez ott..

ForzaInter
hát vatera csak ugy éri meg rendelni ha személyesen veszed át cuccot, de én még nem rendltem, lionból rendeltem pár dolgot, meg milánóból hozta még cuccot nekem...

Yo, Bitch!

Vaterárol vagy ehez hasonló oldalról rendelt már valaki mezt?
Nemtudom,hogy megbízható e viszont k...a jók vannak jó áron...

BADE
én tudok beszerezni 1-2 Interes cuccot is(bolti árnál jóval olcsóbban)
Eladó cuccok

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Honnan lehet rendelni Inter-es cuccokat?
Külföldi is érdekelne ha szállítanak MO.-ra.Köszi

limperatore
juves srac megjosolta a kov bajnokságot

Juventus
Milan
inter
Roma

😄DDDD

Következõ mérkõzés:

Olasz Kupa Döntõ

ROMA - INTER

2008. 05. 24. 20:30 (Róma)

Sport2 ÉLÕ!!!

Köszönjük szépen!<#eljen>

Gratulalok, osszesegeben vegulis megerdemeltetek a cimet<#worship>
limperatore
😄D rajt cél gyõzelem volt nemtom mi a g*cit ugat

A mérkõzés ünnep részérõl van video valahol?

<#integet2>Én is védtem Ibra-t.

WuFraZselic
nem is, csak a logikát nem értem. nem fej-fej mellett ment a két csapat, hanem összeszedtünk annyi pontot amit "el lehetett szórakozni" ugymond. közük nem volt a bajnoki címhez, de nevermind. a lényeg hogy miénk a scudetto, és Ibra ugy tért vissza, ahogy azt vártam. mikor beállt egyértelmûen felgyorsult a játék, benne volt a levegõben a gól. erre tessék. remélem nem lesz semmiféle eto'o - ibra csere (és nem a góljai miatt mondom, mert mikor mindenki szidta itt én védtem kb egyedül 😊)
egyedüli dolog ami belerondított a képbe hogy a 85. perc körül atomvihar közbe kiment az áram majdnem 1 órára, és lemaradtam a jó részrõl 😞 nembaj, MAJD JÖVÕRE 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
más fórumokon szinte minden Rómás szerint megérdemeljük bajnoki címét...

Yo, Bitch!

nem kell foglalkozni az irigyekkel 😊

WuFraZselic
visszatérve De Rossi nyilatkozatához;
nem érdemeltük meg a bajnoki címet? és miért? mert 11 ponttal vezettünk? kit érdekel hogy 10 pontot elherdáltunk, ha 11 pontos elõnyünk volt velük szembe? akkor meg nem megérdemeljük? szeretem az ilyenkori kifogásokat. most õszintén, roma mint olasz bajnok, pff 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
még pár kép, ezek ütnek:d

Yo, Bitch!

😊

az biztos is, hogy neki van az egyik legnagyobb szive ehhez, mert nem az látszott rajta hogy leszarja hanem csak nem ment neki de mindig kihozta magából azt amit tudott, sajna kevés volt de biztos vagyok benne hogy 08/09es szezonban ismét az egyik legjobb lesz