FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
De ha BL szereplés gyengus lesz akkor ideges leszek<#ejnye1>#ejnye1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a csúcsformában lévõ Deco-val nem lenne gond de lesz-e õ abban a formában is valaha?
Yo, Bitch!
Frank Lampard kész tárgyalásokat kezdeni a Chelseavel, ám csak az angol válogatott közelgõ barátságos mérkõzéseit követõen.
Az angol középpályást több európai élcsapat is szeretné soraiban tudni, ám Lampard úgy néz ki, maradna a kékeknél.
„Az elmúlt pár napban a szerzõdésem volt a legutolsó dolog, ami foglalkoztatott, most azonban, hogy véget ért a Bajnokok Ligája, mindenképpen le fogok ülni tárgyalni a vezetõkkel, ám csak a válogatott mérkõzései után. Remélem sikerül megegyeznünk” – nyilatkozta a játékos.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sztem nem illene bele a csapatba
én inkább ilyen Diego szintû embereket hoznék ide
meg furcs is lenne egy angol ebben a csapatban, sõt bármelyik olasz csapatban az lenne 😊
Edzõ váltással üggyel történhetne már valami biztos:-)Nem ártana azért tudni...
term. vannak kivételek, mint pl. Zanetti,J.César,Mátrix,Cambiasso
de mi ezt így egyenlõre nem nagyon tudjuk megítélni, maximum találgathatunk 😊
még az uj edzõ érkezése sem biztos, sajna :S
kapusok:
Julio Cesar-õ biztos marad legyen az edzõ akárki
Toldo-szintén
Orlandoni-3 számú kapusnak tökéletes.
védõk:
Maicon-megkérdõjelezhetetlen helye.
Rivas- kérdõjel, Mancininél marad, reméljük Mourinho figyelemel követte Nelon teljesítményét és számítani fog rá a közeljövõben.
Cordoba-biztos akárki lesz edzõ.
Materazzi-õ maradása is megkérdõjelezhetetlen, az Inter egyik emblematikus figurája J. Zanetti mellet.
Samuel-õszi formája után nem hinném hogy tábozna, mindkét edzõnél biztos pont.
Burdisso-??? Mancininél biztos, Mourinhonal tuti távozó lehet.
Maxwell-baloldalon kezõdként és csereként is megbízható, tuti marad.
Chivu-az all rounder, mindegy ki az edzõ alapember lesz.
középályások:
J.Zanetti- õ Capitano
Stankovic-Mancininél alap kezdõ, Mourinhonal max csere, de eladni biztos nem fogja klub akárki is legyen edzõ, Nord egyik kedvence imádja Intert...
Vieira-hullámzó teljesítmény, Mancininél és Mourinhonal se biztos helye, van egy olyan érzésem hogy Jose két lábbal rugdosná ki öltözõbõl...
Cambiasso-mindenki tudja
Dacourt-mikor játszik akkor nagyon jó, de sokat sérült és nem elsz már fiatalabb õ se, valószínû megy Mancininál lehet marad...
Solari-tuti távozó, egyik kedvencem, de az oalsz karrier nem jött össze neki, mondjuk Mancinit nem is adott neki sok lehtõséget...
Cesar-Mancininél marad akármijen szarul is játszik, Mourinhonal tuti távozó.
Figo-elvileg nyáron menne, Mancini-nál biztos, Mourinhonal már nem, tudjuk mit nyilatkozott...
Maniche-tuti távozó Mancininél, a portugál már lehet számítana rá.
Pelé-Mancininél csere, Josenél kölcsön, elmult meccseken bizonyította hogy van benne vmi, és nem kéne eladni végleg.
Jimenez-megvettük ugy tûnik, szal marad, de hogy mennyit fog játszani az kérdõjel...
csatárok:
Crespo-noha azt nyiltakozta bárki legyen edzõ marad, én sztem menni fog, Mourinhonal Chelseaben se nagyon játszot, Mancini se erõltette már idén, pedig ha annyi lehetõséget kapott volna mint tavaly akkor bizony nem 4 gólal zárt volna...
Cruz-Mancininél biztos, Mourinhonál is ugytûnik.
Balotelli-biztos marad
Ibrahimovic-marad
Adriano-Mourinhonál õ is.
tehát van kb 2 tuti távozónk és egy halom játékosnak bizonytalan helyzete, jó lenne már eldönteni ki lesz edzõ, mert átigazolások is attól függnek, és azis hogy ki megy...
Yo, Bitch!
biztos vagyok benne, hogy próbál majd 1-2 játékost megszerezni a Chelsea-bõl, bár ez itt nem lesz olyan könnyû mint anno a Porto játékosok elhozatal
Crespo-nak sztem mindenképpen mennie kéne, meg is érdemelne egy olyan szezont ahol rendesen számítanak rá, mert itt ezt már nem fogja megkapni
sajnos sztem Suazo lesz az akit nagyon mellõzni fognak
és kérdéses, mert ha jön Drogba, akkor Ibra-Drogba-Adriano 3as tuti nem fog megférni egymás mellett, tehát ez a 3 nemhiszem, hogy így össze fog jönni
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de ezzel most én is ígyvagyok 😄DDDddddddd
ha egy kis szerencsénk van akkor végén az a fejes bemegy és akkor dönci 😊
de amugy megérdemelt Roma gyõzelem volt, fõleg az elsõ félidõ alapján
Yo, Bitch!
igaz legalább nyertem 4 eurot mert sejtettem hogy mit fogunk csinálni
Subs: 12 Julio Cesar, 11 Jimenez, 18 Crespo, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 40 Fatic.
Coach: Roberto Mancini
tudja a dolgát a kapitány
Yo, Bitch!