FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
<#bee1>

limperatore
nehogy maradjon :ss

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Itt biza még 4 év lesz Mancini-vel aláiratva.Mondtam én..(örül😊
De ha BL szereplés gyengus lesz akkor ideges leszek<#ejnye1>

ForzaInter
Muorinho hír tegnapi, míg Mancini maradása még friss hír...

Yo, Bitch!

fsgh
na most semmit se lehet tudni...mondják azt is hogy Murinyó ide igazolt meg azt is hogy mancs marad...áhh...nagyon remélem hogy nem marad

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nem hinném, bár Mourinho lehet ki tudná belõle hozni... de inkább ne jöjjön.

Yo, Bitch!

jaja már szinte 100% de Deco nemkéne, legalábbis az a Deco nem kell aki idén így játszott a Barcában

a csúcsformában lévõ Deco-val nem lenne gond de lesz-e õ abban a formában is valaha?

ForzaInter
Moratti és Mancini ma tálálkozik, Mourinho órákon belül aláírhat, 9 millios fizetés 3 év, rossz hír hogy hozná kebelbarátját Decót...

Yo, Bitch!

Chelsea: Lampard kész tárgyalni a szerzõdéshosszabbításról

Frank Lampard kész tárgyalásokat kezdeni a Chelseavel, ám csak az angol válogatott közelgõ barátságos mérkõzéseit követõen.
Az angol középpályást több európai élcsapat is szeretné soraiban tudni, ám Lampard úgy néz ki, maradna a kékeknél.

„Az elmúlt pár napban a szerzõdésem volt a legutolsó dolog, ami foglalkoztatott, most azonban, hogy véget ért a Bajnokok Ligája, mindenképpen le fogok ülni tárgyalni a vezetõkkel, ám csak a válogatott mérkõzései után. Remélem sikerül megegyeznünk” – nyilatkozta a játékos.

ha idejönne akkor sztem is ott lenne a helye, bár én nem tartanám jó döntésnek az idehozatalát...

fsgh
lehet hülyeséget mondok de Lampard simán mehet egy rombuszban elõre mint anno Figo vagy Stanko

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nekem nincs semmi bajom Lampard-al, jó játékosnak tartom, de én nem hoznám ide :S

sztem nem illene bele a csapatba

én inkább ilyen Diego szintû embereket hoznék ide

meg furcs is lenne egy angol ebben a csapatban, sõt bármelyik olasz csapatban az lenne 😊

fsgh
tõlem jöhetnének...Lampardot ha jó áron meg tudnánk szerezni jöjjön...César,Solari,Figo menjen és Stankovic végre kerüljön már a padra ha szarul játszik...

Na és ha lenne helyettük Drogba,Lampard..miért ne?
Edzõ váltással üggyel történhetne már valami biztos:-)Nem ártana azért tudni...

Teljes mértékben egyetértek!!

ForzaInter
vagy jön Mourinho vagy marad Mancini...

Yo, Bitch!

sztem ezt így nem nagyon lehet tudni elõre, hogy kinek mennyire biztos a helye ha más lesz az edzõ

term. vannak kivételek, mint pl. Zanetti,J.César,Mátrix,Cambiasso

de mi ezt így egyenlõre nem nagyon tudjuk megítélni, maximum találgathatunk 😊

még az uj edzõ érkezése sem biztos, sajna :S

ForzaInter
játékosok jövõjét nézzük végig egy kicsit😊

kapusok:

Julio Cesar-õ biztos marad legyen az edzõ akárki

Toldo-szintén

Orlandoni-3 számú kapusnak tökéletes.

védõk:

Maicon-megkérdõjelezhetetlen helye.

Rivas- kérdõjel, Mancininél marad, reméljük Mourinho figyelemel követte Nelon teljesítményét és számítani fog rá a közeljövõben.

Cordoba-biztos akárki lesz edzõ.

Materazzi-õ maradása is megkérdõjelezhetetlen, az Inter egyik emblematikus figurája J. Zanetti mellet.

Samuel-õszi formája után nem hinném hogy tábozna, mindkét edzõnél biztos pont.

Burdisso-??? Mancininél biztos, Mourinhonal tuti távozó lehet.

Maxwell-baloldalon kezõdként és csereként is megbízható, tuti marad.

Chivu-az all rounder, mindegy ki az edzõ alapember lesz.

középályások:

J.Zanetti- õ Capitano

Stankovic-Mancininél alap kezdõ, Mourinhonal max csere, de eladni biztos nem fogja klub akárki is legyen edzõ, Nord egyik kedvence imádja Intert...

Vieira-hullámzó teljesítmény, Mancininél és Mourinhonal se biztos helye, van egy olyan érzésem hogy Jose két lábbal rugdosná ki öltözõbõl...

Cambiasso-mindenki tudja

Dacourt-mikor játszik akkor nagyon jó, de sokat sérült és nem elsz már fiatalabb õ se, valószínû megy Mancininál lehet marad...

Solari-tuti távozó, egyik kedvencem, de az oalsz karrier nem jött össze neki, mondjuk Mancinit nem is adott neki sok lehtõséget...

Cesar-Mancininél marad akármijen szarul is játszik, Mourinhonal tuti távozó.

Figo-elvileg nyáron menne, Mancini-nál biztos, Mourinhonal már nem, tudjuk mit nyilatkozott...

Maniche-tuti távozó Mancininél, a portugál már lehet számítana rá.

Pelé-Mancininél csere, Josenél kölcsön, elmult meccseken bizonyította hogy van benne vmi, és nem kéne eladni végleg.

Jimenez-megvettük ugy tûnik, szal marad, de hogy mennyit fog játszani az kérdõjel...

csatárok:

Crespo-noha azt nyiltakozta bárki legyen edzõ marad, én sztem menni fog, Mourinhonal Chelseaben se nagyon játszot, Mancini se erõltette már idén, pedig ha annyi lehetõséget kapott volna mint tavaly akkor bizony nem 4 gólal zárt volna...

Cruz-Mancininél biztos, Mourinhonál is ugytûnik.

Balotelli-biztos marad

Ibrahimovic-marad

Adriano-Mourinhonál õ is.

tehát van kb 2 tuti távozónk és egy halom játékosnak bizonytalan helyzete, jó lenne már eldönteni ki lesz edzõ, mert átigazolások is attól függnek, és azis hogy ki megy...

Yo, Bitch!

igen, sztem bárhova megy Mourinho, oda megy majd Drogba is

biztos vagyok benne, hogy próbál majd 1-2 játékost megszerezni a Chelsea-bõl, bár ez itt nem lesz olyan könnyû mint anno a Porto játékosok elhozatal

Crespo-nak sztem mindenképpen mennie kéne, meg is érdemelne egy olyan szezont ahol rendesen számítanak rá, mert itt ezt már nem fogja megkapni

sajnos sztem Suazo lesz az akit nagyon mellõzni fognak

és kérdéses, mert ha jön Drogba, akkor Ibra-Drogba-Adriano 3as tuti nem fog megférni egymás mellett, tehát ez a 3 nemhiszem, hogy így össze fog jönni

fsgh
Crespo,Suazo,Cruz mehet. Saját vélemény...

ForzaInter
bár ha jön Mourinho akkor bizony jön Drogba is... mert hozni fogja embereit... akkor Crespo tvozása biztosra vehetõ, és talán Suazo se olyan biztos...

Yo, Bitch!

persze, nem kell oda senki már, fõleg ha RM elmegy és jön helyette valaki más, akkor vszeg Adriano is visszajön és ez is még bõven sok már

ForzaInter
tobábbra sem támogatom csatár érkezését, az az egyetlen pont kapusok mellet ahova nem kell ember... középályás kell legalább 3, és egy 1-2 védõ. csatársor: Ibra,Balotelli,Cruz,Suazo õk biztosak ls kérdõjel Crespo és Adriano...

Yo, Bitch!

LasCar16
lefosom a bokám ha hozzátok "igazol" mind a kettõ 😮OO

#acm

elég biztosnak néz ki, hogy ide jön Mourinho és állítolag Drogba visszautasította a Real-t hogy követhesse Mourinho-t

jah 😄DDdddd

limperatore
jah zlatanon 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
melyiken?😄

szakadok a beszólásodon Matyi :ASdasdadasdad

de ezzel most én is ígyvagyok 😄DDDddddddd

amugy meg nagyon-nagy gól volt amit Pelé rúgott, mondjuk eddig is lehetett látni, hogy szeret messzirõl lövöldözni 😊

ha egy kis szerencsénk van akkor végén az a fejes bemegy és akkor dönci 😊

de amugy megérdemelt Roma gyõzelem volt, fõleg az elsõ félidõ alapján

sejtettem, hogy nem fogunk, nyerni, de azért én azt vártam, hogy odateszik magukat a srácok és max. úgy veszítünk, várható volt de azért mert a Roma nem volt tartalékos és idén nem nyertek még semmit, tudtam, hogy õk nagyon rá fognak menni erre a meccsre, de sajnálom, hogy nem is akartuk megnehezíteni a dolgukat

fsgh
profi focisták...mi az hogy nem érdekli õket? kb ez a mentalitás miatt lett ilyen szoros a bajnokság...

ForzaInter
ez a meccs egy ünnep volt, semmit nem küzdöttek fiuk látszot... csak nyûg volt nekik meccs, meccs végén láccot rajtuk hogy egyáltalán nem érdkelte õket se Mancinit a meccs, vigyorogtok, ölelkeztek roma játékosokal, aztán arébb ünnepeltek... mondjuk szurkolókat se nagyon érdekelte meccs, Milánóból 10 ezer drukkert vártak enek csak töredéke jött el...

Yo, Bitch!

limperatore
mi az hogy mivan? 100. évforduló miatt azért oda tehetnék magukat az emberek. jó hogy nem kikapni megyünk oda

igaz legalább nyertem 4 eurot mert sejtettem hogy mit fogunk csinálni

fsgh
fogy az idõ nagyon:S ez így necces lesz😞

fsgh
PPPEELLLÉÉÉÉ!!!!!!!!ATYAÚRISTEN!!!!!!!

ForzaInter
és akkor mivan? ennyi örömük legyen nekik egész évben😛

Yo, Bitch!

fsgh
2-0...bukjuk a kupát...várható volt de szarul esik...:S

ForzaInter
jók vagyunk😄DDd

Yo, Bitch!

navégre, Mario-Suazo csatárpáros <#eljen>

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti; 45 Balotelli, 14 Vieira, 5 Stankovic, 31 Cesar; 29 Suazo.
Subs: 12 Julio Cesar, 11 Jimenez, 18 Crespo, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 40 Fatic.
Coach: Roberto Mancini

fsgh
Nah Magyar mecsrõl kapásból Inter meccsre kapcsolhatok😄

limperatore
csak a saját véleményem

tudja a dolgát a kapitány

ForzaInter
na õ meg hogy jön ide? Mourinho kell ide, Scolari neve szóba se jött, õ csak válogatotknál edzõ amugy is.

Yo, Bitch!

ForzaInter
leht nagy arca, van mire 😊

Yo, Bitch!

nekem a mentalitása az tetszik, a nagy arca az nem, de ezt elviselném ha jól csinálná itt majd amit talán csinál 😊

limperatore
én scolarit szívesebben látnám, de ha nincs ló 😄

ForzaInter
világ egyik legjobb edzõje, akármennyire nem is csíped, én csípem búráját, pont nagyképû dumái miatt meg hogy mindnekinek beszól :-) így talán jobban megérteti magát balhésabb játékosinak mint pl Ibra,Matrix,Vieira...

Yo, Bitch!