FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
2012-tõl lehet belõle vmi, de az unio valószínû nem fog belemenni mivel az unio fifa felett van és a klubok ugye a munkáltatók, és ez a munkaerõ korlátozását jelenti, ami ugye tilos...

Ibra-Etoo cserének nem tom hogy van-e alapja, sztem kamu az egész, várható volt hogy ha jön Mourinho akkor ujsagok minden hüjeséget összefognak hordani...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Ha már igazolgatások, valaki nem tudja, hogy mi lett azzal a tervezettel, miszerint minimum X játékosnak hazai nemzetiségûnek kell lenni/korlátozzák a fiatal külföldi tehetségek beinvesztálását?

szerk: egyre több helyen látom az Ibrahimovic - Barca dolgot, van ennek alapja?

fsgh
Mourinho még itt sincs😄 nem hogy már nevekkel dobálozna...sztem lesz 2-3 nagyobb igazolás és annyi

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
sztem minden mourinhora kell bízni, van tapasztalata benne és jobban tudja a dolgokat mint mi 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

általában ezek a dolgok ott voltak gazzetta-n is, ha csak a hitelesebb lapokat tekintjük, de legyen igazad és ne legyen ekkora átalakítás

ForzaInter
ezzel egyetértek, de azt is tudni kell hogy legtöbb ilyen cikk kamu...

Yo, Bitch!

kicsit féltem a csapatot most :S

nem nagyon szeretném ha ennyire szétszednék, mint amit írnak mindenféle honlapokon

az sem lenne jó ha túl sok játékos jönne, értelmetlen, mindenki csak reklamálna, hogy nem jut neki elég játékelehetõség

felesleges csatárt is hozni, nemértem minek? Adriano úgytûnik visszanyerte a régi formáját, vissza kell hozni, nem kell ide Eto'o meg Drogba meg mittoménki

ez a Deco - Lampard dolog is szép is jo mert arra a posztra tényleg kéne egy játékos de nem õk, viszont ha valamelyikük akkor inkább Deco legye, hisz játékstílusban is jobban illik ide nomeg Mourinho-val õk már alkottak

meg R.Carvalho? minek teljesen jó így a védelem :S

egyedül Quaresma az akire aztmondom, hogy jó döntés

limperatore
kivancsi vagyok mi lesz ebbol a zlatan mourinho ügyletbõl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tök mind1, sosem fog az Interben játszani :S

ForzaInter
Acqauafrsca iránt érdekklõdik a Torino és a Palermo, nem kéne elherdálni srácot, nagy tehetség, belõle lehet vmi, visszahozni teljesen felesleges lenne még mert még nincs helye, de pár év mulva lesz, Torinoba én semmiképp nem engedném el, bár Palermoba se😄

Yo, Bitch!

limperatore
stankovic nagyon sír h mancini elment, rájött hogy nem lesz kezdõ 😄

bestGP
hát maicon egész olaszorszagban bombaigazolás.
goal.com on nézzétek meg kivannak osztva a "dijak" mint az fmbe kb.
legjobb hatved a szezonba maicon több szaklap szerint
illetve a legjobb külföldi játékos

stankovic valóban elmehetne, vagy ha meg játszani akar akkor azt kéne gyakorolnia_

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
zanetti már csak azért sem lesz csere, mert állandó a jó játéka..
nyócvan éve 😄

szerintem akinek mképp értelme volna az essien (bár ezt kétlem)
és quaresma. érte bármit megkéne adni

csatár meg felesleges, mert crespoban olaszba még van 1 nagyonjó év, csak játszatni kéne nem 10 percekre odalökni

hüje vagy hamán szép nem!4

Internazionale: immár hivatalos Roberto Mancini búcsúja

Immár hivatalos, amit napok óta mindenki szinte biztosra vett: az Internazionale menesztette Roberto Mancini vezetõedzõt.

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a búcsú egyik oka az a közjáték, amit a tréner a Liverpool ellen elveszített BL-nyolcaddöntõ után rendezett.

Mint ismeretes, Roberto Mancini az angolok ellen 3–0-s összesítéssel elveszített párharc után bejelentette, hogy távozik a klubtól, majd ezt az állítását késõbb visszavonta és maradt a kispadon.

A klub közleménye burkoltan utal arra is, hogy az e miatt megnövekedett médiafigyelem nem tett jót a klub presztízsének, valamint a csapat teljesítményének sem.

nah, most lett teljesen hivatalos, remélem erre vártak és végre bejelntik az új edzõt, mert már unom a sok pletykát és értelmetlen cikkeket...

bubu13
Én örülök hogy Moratti kirúgta Mancinit mert Mourinho szerintem negyon jó edzõ.
akiket igazolhatnánk:
-Drogba (ha elmegy egy csatár remélem Suazo,mert azért Ibrával jó megértenál egymást)
-Quaresma kéne egy jó szélsõ középpályás
-Carvalho- Mourinhónál biztos kezdõ lenne mert Rivas,Burdisso nem a legjobb védõk
akik távozhatnak:
- Burdisso, Rivas, Cesar
De azért már bejelenthetnék Mourinhót.

EEE 1899

Jobban tudják azt õk ott fennt,hogy kikre van-nincs szükség mint mi itt.
Ne féljetek,xar biztos nem lesz a team😊
Ha ennyi pénzük van hát had költsék😄

nem

LasCar16
Eto'o-t asszem mi szeretnénk, majd kiderül, Murinho Ufficsálé már?

#acm

ForzaInter
amugy nem értem minek 2 csatár? Drogba biztos jön, de Etoo minek?
oda akarunk igazolni ami teljesen rendben van... kp-re kellenek emberek vagy 3-4, nem csatárok...

Yo, Bitch!

ForzaInter
limperatore
akkor legalább Messit hozzuk :\

internazionale.hu fórumáról:

Gazzetta oldalán van két cikk.

Az egyik szerint a Barcát felosztja egymás között a Milan és az Inter.

Ronaldinho,Zambrotta--->Milan
Deco, Dos santos,Eto--->Inter

A másik cikk szerint a Chelseatõl jön Lampard+Drogba+Carvalho ez 60 milla lesz összesen.

és a Gazzetta nem bulvár...

A Barcások mind átadólistán vannak.
Chelseanél Drogba el akar igazolni, Lampardot el kell h adják mert jan1tõl ingyen igazolhat. Carvalho meg szívesen igazol oda ahol Mourinho van.

De viszont Ibra barcás távozása benne van a levegõben...

Inter: 57 millió euróba kerülhet az Internek az edzõváltás

Az olasz lapok számításai szerint mintegy 57 millió euróba kerülne a bajnok Internazionale labdarúgócsapatának, ha Roberto Mancini vezetõedzõt Jose Mourinho váltja a kispadon.

Az olasz szakember fizetése évi hatmillió euró és a szerzõdése még négy évig érvényes, ezért menesztése esetén 24 millió jár neki. Mourinho fizetése több lap szerint is 9 millió euró lesz évente és hamarosan három évre ír alá.

További hatmilliót kellene Mancini távozása esetén a szakmai stáb többi tagjának kifizetni.

Massimo Moratti klubelnök kedden találkozott Mancinivel, a megbeszélés azonban csak 25 percig tartott. Ezután a tréner ügynöke annyit mondott, valószínûleg véget ért Mancini milánói pályafutása, de ezt hivatalosan még senki nem erõsítette meg.

A szakember viszonya azt követõen romlott meg Morattival, hogy Mancini a Liverpool ellen elbukott Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõ után a lemondását fontolgatta, majd meggondolta magát.

Mourinho a La Gazzetta dello Sport címû lapban már arról beszélt, kikkel erõsítené meg az Internazionale keretét a következõ szezonra. Mancini sem marad munka nélkül, a lap úgy tudja, hogy Avram Grant helyét foglalja majd el a Chelsea kispadján. (MTI)

Fabio Capello
akkormár eto'o drogba, és kész a fekete sereg 😄

ForzaInter
kár hogy ezzel egyedül vagy ebben az univerzumban<#wow2>

Yo, Bitch!

Mind1,én így látom és mást jobbra tartok nála...

ForzaInter
még csak az kéne...

Yo, Bitch!

fsgh
Eto-Adriano?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nem tom mijen meccseket nézel te, de Balotelli Olaszország egyik hanem legnagyobb tehetsége, ezt kb mindneki észrevette rajtad kívül... óriási jövõ elõtt áll.

Yo, Bitch!

Nee Balotelli😞Miért erõltetitek?Bennem eddig semmi maradandót nem okozott.Legyen csere,fejlõdjön még aztán késõbb talán.Én nem látok benne jó focistát..

Adriano természetesen,mindentovábbi nélkül😊

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
inkáb egy Ibra-Balotelli.

Yo, Bitch!

inkább egy Adriano-Balotelli

"ibra-drogba csatársor"
Úgylegyen<#worship>

LasCar16
Galliani ma még viccelõdött, egyenlõre írjon alá 😛 legyen ufficsálé

#acm

ez a fa apám szivacsból van hozzátok képest, ezért nem ment oda, pedig arról is volt szó 😊

LasCar16
szegény Zsózé nem tudja milyen kemény fába vágta a fejszéjét<#idiota>

#acm

limperatore
sztem abban a pillanatban repülne mourinho is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Annak örülök hogy Stankovicot végre valaki felébreszti az álomból...szar játékkal igen is padozzon!!Az idén mutatott játéka alapján akár el is mehetne...Burdissoval együtt..(egy szellem volt a pályán Stanko mikor játszott...)

ForzaInter
😄
Capitano mint csere?😄DDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

Yo, Bitch!

ForzaInter
érdekes nyár elé nézzünk😊

nagyon kiváncsi leszek a Mourinho féle Interre.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezt mondom én is, azért felsleges itt tartani hogy padozzon...

Yo, Bitch!

nem is nagyon lehetnek vele elégedettek, mert 10 meccsenként 1szer bedobták, 0 meccsrutin és 90%ban a tartalékos felállásban játszott a kupameccseken, azt mondom én is hogy mennyen, oda ahol majd játszatják

ForzaInter
nem sok olyna Inter drukkert ismerek, aki meg van Suazoval elégedve, köztük én se, nézz fel indexre vagy internazionale.hu-ra... semmi értleme itt tartani, Mourinhonál annyit se fog jáccani mint Mancininál...

Yo, Bitch!

tehülyevagy 😄

ForzaInter
Suazo katasztrófa, 10 bõl 8* elesik... idény egyik baklövése,jobb lett volna engedjük milanhoz.... lehet menni fog õ is, mert Jose Drogbát hozni akarja, és Adrianot vissza akarja hozni, szal ebbõl az jön le hogy két csatár megy Crespo az egyik, másik meg Cruz vagy Suazo... d einkább hondurasi,

Yo, Bitch!

Fabio Capello
elég nagy baj az hogy nem számítanak rá... pedig irtózatosan tud a srác, kár lenne veszni hagyni... 😞

Suazo az idény 1ik legnagyobb meglepetése lett volna ha többet játszatják és nem a "lassú" csatárainkkal(Crespo,Cruz) rakják mindig össze hanem olyanokkal akik tudják szépen kiszolgálni és indítani, mert azt a srácot nem lehet elkapni ha 1szer megindul 😄

vszeg elfog menni v. 1 évet tartalék lesz mert tuti nem fognak rá számítani :S

nem kell mindent elhinni 😊

Fabio Capello
drogba nagyon távozni akar a chelseatõl, de õszintén nekem nem szimpatikus sem mint ember, sem mint focista, ha mourinho elhozza, akkor "kötelezõ" lesz neki a kezdõcsapat, mert ha egy percet is padoznia kell, akkor jönni fog a rinyálás. A másik pedig, ha jön, akkor gyanús egy ibra-drogba csatársor, holott sztem balotelliben van annyi, hogy simán végignyomjon jó teljesítménnyel egy meccset. szóval nem az új igazolást kéne erõltetni, hanem a meglévõ tehetségeket (pl Suazoval mi lesz? amekkora agyonsztárolt igazolás volt, csak nagyon kevés meccsen láttam játszani...)