FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Nah akkor jöjjenek a pletykák😄

-Suazo marad elvileg
-Chivut hívta a Barca de nem akar menni
-Stankovic után érdeklõdik a Man City és a Liverpool
-Scolari lett a Chelsea edzõje tehát Deco mostmár inkább a Chelsea-be fog enni úgy tûnik.
-Scolari kijelentette hogy neki nem kell Lampard mert hozza Decot tehát Lampard ide szerzõdése egyre valószínûbb
-Mancini a Romából nagyon valószínû hogy jön...Már folynak a tárgyalások eddig úgy áll hogy pénz+Andreolli másik fele.
-Quaresma Kell Mourinhonak!
-Quaresma lenyilatkozta hogy aláírt egy nagyobb klubbhoz de ennél tbbet nem mondhat. Leht találgatni...Morinho miatt lehet hogy ide írt alá, Scolari miatt lehet hogy a Chelsea-hez de akár a Real is képbe lehet. Szal reménykedjünk

Na mai pletyka rovatunk végéhez értünk😄dd 1-2 nem olyan nagy pletyka...Mancini igazolása elég sanszosnak tûnik...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gondoltam, hogy oda írom ezt is, hogy Ronaldo miatt talán mi vagyunk az esélyesebbek, de nem akartam, hogy vita tárgyát képezz, természetesen nem veled 😄

viszont megeszem a kalapom, ha a Chelsea-t v. a L'pool-t választotta 😮

Sztem ti vagytok az esélyesek ... sajnos nálunk nemtudni semmit átigazolások terén a CR ügy miatt 😞

REAL MADRID

mondjuk sztem 1értelmû, hogy a Real és az Inter között fog eldõlni :o

ForzaInter
Inter vagy Real, Chelsea nem hinném, Scolari válogatottba is nagyon mellõzi, Poolt meg tuti nem.

Yo, Bitch!

aztarohadjon meg és most húzza az agyunkat 😄

16:10 - Quaresma: "Egy nagy klubhoz igazoltam, de többet most nem mondhatok." A játékost szóba hozták a Real Madrid, az Internazionale, a Liverpool és a Chelsea csapatával is. Azt, hogy jövõre hol folytatja, a portugál zseni csak az Európa Bajnokság után jelenti be. /goal/

ide is becopyzom 😊 lehet találgatni

REAL MADRID

Sz.tem tudja majd ezt nyújtani.Már szimpatizálok vele,szeretném ha nálunk lenne...

★ 汤姆 李

Hát ez ígyvan, de félek ha jön akkor a fejesek eladják Robinhot

REAL MADRID

ForzaInter
nektek jó lesz C.Ronaldo😛

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát Deco eddig gecijól nyomja ebn, ha ezt tudja nálunk is nyujtani jöhet, Quaresmával együtt😄

Yo, Bitch!

Hleb hez jelenleg a Barcelona áll a legközelebb szvsz, Quaresmat pedig mi is szeretnénk leigazolni 😛

REAL MADRID

WuFraZselic
hát ha deco v hleb akkor egyértelmûen hleb. abban az esetben ha Quaresma is ottvan a pakliban, ofcourse hogy õt akkor 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

amugy a Barcelona is le akarja igazolni

egyenlõre még semmi, vszeg nem is lesz belõle semmi... (remélem)

ha õ jönne akkor vagy Deco nem jönne vagy Quarsma, az az érzésem, hogy inkább az utóbbi, tehát nemkell

WuFraZselic
tényleg , most jut eszembe, március körül hallottam hogy Hleb már aláirt hozzánk... ennek mi a valóságalapja? na mondjuk õ nem lenne rossz, felettébb kreativ a srác

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

köszi 😊

9csöves9
az nso,nb1hugy,topfoci,gólpontkom,tribálfutball és társain lehetett olvasni szerintem azt hogy marad.külföldi fórumok meg az olasz oldalak szerint nem nagyon bíznak benne.én a tuttomercatoweben láttam azthiszem,majd megkeresem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jah azért 😄

miki36

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Az elmúlt évek egyik legpechesebb futballistája az Inter játékosa, Adriano Leite Riberiro. A még mindig csak 26 éves ék az elmúlt fél évet hazájában, a Sao Paulo együttesénél töltötte, ahol végre ismét gólerõsnek bizonyult.
Talán ennek és Massimo Moratti jó szívének is köszönheti, hogy klubja, az Inter visszavárja.
A sokszor sérüléssel is bajlódó Adriano a Mancini-éra alatt leginkább a kispadon "porosodott", az új vezetõedzõnél, José Mourinhónál talán ismét kiharcolja a kezdõcsapatba kerülést.

ezt hol ovastad?

9csöves9
az alapozásra visszamegy hozzátok,de nagyon valószínû hogy elmegy

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

elvileg visszajön

Tényleg Adriano kölcsönben lesz még? vagy visszajön szezonkezdetre?

REAL MADRID

WuFraZselic
jaja, nálam meg Adri > bárki 😊

😮

hivatalos?

a világ egyik legjobb csatára jelenleg

de azért csak azért ne jöjjön ide mert akkor Adri elmegy

ForzaInter
csak ne ide jöjjön.

Yo, Bitch!

miki36
már elengedték, jövõre Atleticóban játszik

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

limperatore
villat simán ellehetne hozni 30m-ért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
persze, ha meg se próbáljuk tuti nem 😊
de mondom, csak én vettem észre hogy az inter belsõ hátvédeinek nagyrésze egy mészáros, mmint csak milan ellen emlékszem hogy 16os vonalánál olyan simán rugtak pároslábbal a tagba mintha 40m-rõl jönne utána a szabadrugás. szal szerintem kéne egy fiatal, de higgadt, technikás középhátvéd
ááá, ibra gólja ujra, még mindig csodás 😊

Fabio Capello
õket az életben nem engedik el, kompany-t még talán, de heitingát tuti nem engedik szvsz

Valencia meg hiába süllyed, hülyék lesznek lemondani róla.

WuFraZselic
hát, majdnem többet mint a komplett Inter 😄
amugy jövõre egy ibra adri csatársor ütõs lenne valóban, egy quaresmával kiegészült kp-val... amugy elnézve a spanyol meccset... villa fantasztikus, akárcsak xavi és iniesta is, de a lényegnek Villát emelném ki, valancia, süllyed a hajó, nem bánnám ha esetleg õ jönne, és crespo suazo távozna. viszont védõre szükség van, aki nem egy fórrófejû gyilkológép, mert cordoba-samuel-materazzi trió olyanokat tud érkezni hogy hú, fõleg 16os környékén, meg piroslapok is érkeznek általában melléjük. vmi kifinomult középhátvéd mindenképp kénõ in my op. heitinga, vagy kompany

Fabio Capello
nem gyenge külsõst vágott a fickába az tuti 😄

limperatore
Hogyne, több gólt lött a 2. félévben mint bármelyik Interes 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
huha, ezt nagyon eltalálta Ibrahimovic 😊))))) 1-0

bestGP
decova nincs baj.szerintem.azért baszogatják mert sok labdát elad, meg körülményes, de! én kb majdnem minden meccsét megnéztem.annyi a "baja" hogy sokat vállal, ezért sokat hibázik is.a barsza ebben az idényben meg amugyis mindent elbaszott, senki nem ir a nagy "aszisztokbol" amikbõl végül nemlett asziszt.. meg egy vérbeli szervezõrõl van szó, és ugye a barszában csavi,dinnyo sõt még iniesta is ijen beütésû.szóval ha szabad teret kap nálunk kp-n szerintem simán jó igazolás lehet

a kezdõrõl:
maicon kivu samu maxw
quaresma camb deco (vagy figo) solari :|😄DDd tehát zanetti
elõl meg ugye ibra meg valaki

gyanus h egy centerrel fog játszani mourinho, végképp ha jönne kuaresma, és akkor a két szélsõ támadóbb alakzatot venne fel, a másik center hejett pedig kezdene viéra, vagy valami dmc, és deco vagy figo elõrébb is ugrana egy sort

hüje vagy hamán szép nem!4

a Barcelona már elég hevesen érdeklõdik Moutinho iránt, nem nehéz kitalálni, hogy Deco pótlására :S

az egészben az is szomorú, hogy mi miért nem tudjuk leigazolni perpill talán Portugália egyik legnagyobb tehetségét és miért Deco-t hozzuk inkább? :S

nem kicsit, nagyon 😄

azért van így mert ha ott van Deco akkor simán elképzelhtõ meccs közben egy ilyen felállás, term. ha nagyon támadni kell

Adri-Ibra

Deco

Cambiasso Zanetti Chivu Quaresma

3védõ

tehát hogy Chivu elõrébb jön

Fabio Capello
jééé Adriano... õ még él? 😄DD

ForzaInter
Konko lehet a harmadik😄

végülis nagy erõsítések nem kellenek, védelem simán jó, oda nem kell senki, kapus se kell, csatársor is jó, egyedül kp-re kell 3 ember, mivel Solari,Cesar,Dacourt megy, Konko jobboldalon cserének jó lesz, védelembe meg kpn is eljáccik.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ha jön Quaresma akkor 4-4-2 lesz bár Decoval meg 4-3-1-2😄 lehet variálni..

Yo, Bitch!

jaja, kemény is volt 😊

sztem akkor

Adriano - Ibra

Deco

Cambiasso <-> Zanetti - Quaresma

Maxwell - Mátrix/Samuel - Chivu/Córdoba - Maicon

J.César

de ezexerint még lehetm hogy várható 1 játékos ha Quaresma és Deco is jön

Fabio Capello
vhogy pepére emlékeztet... Bazzeg mien gólt lõtt a törököknek, szegénykém asszem posztot tévesztett, nem védõ az, hanem csatár 😄

Cambiasso így is visszahúzott kp, igazából védekezõ csak hát olyan mentalitású az ember, hogy nem bír a vérével és elõre megy 😄