FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a poszt nem is nagyon szól a védekezésrõl

amugy sztem az angolokat is elég könnyen meglehetne számolni

ForzaInter
sztem meg nem, nem hiába nem látsz egy spanyolt se olaszba játszani, teljesen más a 2 bajnokság... olaszoknál sokkal nagyobb hangslyt fektetnek védekzésre és taktikára lassabb a játék, spanyolországban ez pedig pont fordítva van...

Yo, Bitch!

gondolom Joaquínra gondolsz

sztem egy spanyol játékos sokkal jobban beleillik egy olasz csapatba mint egy angol

ForzaInter
ahogy spanyol se.

Yo, Bitch!

angol játékos nem való az olasz ligába, egyszerûen nem kell, komolyan, inkább akkor jöjjön Deco de nem Lampard :S

fsgh
? Stankovicnál biztos jobb lenne...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lampard nem kell ide!

fsgh
Egyértelmû hogy középpályások kellenek fõeg ha mostantól a szélsõ játékot erõltetjük...Mancini,Quaresma,Lamprad triót gondolkodás nélkül hoznám😊 És akkor ennyi elég is lenne

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

védõ sem kell meg csatár sem

semmi baj ezzel a mátrix-samuel-córdoba trióval, mind1ik kemény de ha jó formában vannak, bízzunk benne hogy córdoba és Samuel jó formában térnek vissza, ott van még Chivu ha nagyon hátvéd kell, Burdisso teljesen jó tartaléknak, Rivas meg az egyik legbiztosabb védõnk volt, 1 védõ sem kell nemhogy 2-3

2 posztra van 5 játékosunk + Chivu-t is idevehetjük tehát 6

csatár sem kell max ha valamelyik elmegy akkor esetleg

WuFraZselic
lampard, quaresma, hleb/deco/mancini közül 1, drogba jólenne. vagy eto'o is de érte asszem ibrát akarják. azt meg azé nem. igazából még mindig amellett vagyok, hoyg 2-3 középsõ védõ kell, materazzi samuel cordoba trió egy mészáros, burdisso olyan hogy 1x megy 1x nem, rivas meg azért még ugyanmár, van még fejlõdnie és egyenletesen jó teljesitményt nyujtani.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Ne higyetk már el mindent a fele se igaz😄 Ma pl a goal.com-on írták hogy érdeklõdünk Xavi és Van Persie iránt is....

eddig a nevek: Mancini,Quaresma,Lampard,Deco,Xavi,Van Persie,Eto'o,Drogba,Carvalho. Szerintem is mind jönni fog😄

WuFraZselic
egy quaresma - cambi - lampard - capitano jobban tetszene 😊 vagy u.a csak zanetti helyett deco irányítana 4-3-1-2ben ;> persze capitano menne jobbhátvédnek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
csak joakint ne, hulladék😄 olaszba tuti fos lenne, inkább Mancini õ 100* jobb, és tuti beválna.

Yo, Bitch!

limperatore
jah igen 😄😄D

csak ezzel az a gáz h Capitano meg Maicon :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bubu13
2 Quaresma?😄 Joaqint akartál irni jobbra

EEE 1899

limperatore
meg mancini is szóbajött :s

akkor lehet, vagy quaersmat megvették bal oldalra joaquint meg jobb oldalra 😄

Quaresma - Cambiasso - Essien - Quaresma nem lenne semmi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tényleg jó játékos, nem becsûlték meg a Valencianál, pedig amit a Betisben csinált az nem volt semmi 😊

remélem nem azért jött õ szóba, mert Quaresma nem minket választott? 😮

limperatore

limperatore
amúgy ha torinoban ti nyertek és milánóban x lesz és az összes többi mérkõzést nyerjük akkor rendben van 😄

limperatore
majd mourinho berohan a pályára azt jol megrugdossa a juve játékosokat és mi fogunk nyerni 😄

Fabio Capello
dehogynem, J betûvel kezdõdik és uventus-ra végzõdik 😄DD

figyeld meg, Torinoban mi nyerünk, Milánóban x-lesz

ígylegyen - ígylesz <#worship>

limperatore
azaz igazsáh ha most mancini maradt voltna szinte biztos nem nyertünk volna meg a bajnokságot, moratti jókor váltott és most mégerõsebbek leszünk, iszonyat durvák leszünk, 1-2 jó igazolás kell csak

nemhiszem h bajnokságba lehet ellenfelünk.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ez a serie A

<#ravasz1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#worship><#worship><#worship>

ForzaInter
ugytûnik, 1,3 millás fizetést fog kapni ami az évek során 3 milliot is elérheti.

Yo, Bitch!

2013ig hosszabbított?

jaja, hát gondolom a Moratti család most nem eszik egy hétig 😊

bár ha nekem kéne ezt befizetni akkor én nem csak 1 hétig nem ennék 😄

Fabio Capello
az 😄 de mondjuk küldhetnék nekem, én nagyon szívesen eltenném 😄

jah igen 😄

Az olasz szövetség tájékoztatása szerint pénzügyi szabálytalanságok miatt súlyos pénzbüntetéssel súlytották a Milant és az Inter, de büntetésre számíthat a Sampdoria is.
2003 és 2005 között elkövetett pénzügyi szabálytalanságok miatt, az olasz szövetség a Milant az Intert és a Sampdoriát is pénzbüntetéssel súlytotta.

A Milan és az Inter 90 ezer eurós, a Sampdoria pedig 36 ezer eurós büntetést kapott.

nagy összeg 😛

majd rájössz 😄DDddd

nem, nem hallottam róla, de utánanézek 😊

Fabio Capello
természetes, mi elsõk, ti másodikak, õk meg még befutnak harmadik helyre 😄DDD

Állítólag megvágtak titeket kissé vmi pénzügyi szabálytalanság miatt, igaze?

tök mind1 mennyire erõsítenek akkor is max. csak 3.ak lehetnek...

Fabio Capello
kemény harcban vagytok idén a milannal igazolások terén ahogy elnézem...

rosszat sejtek azzal, hogy a vörös-feketék ennyire beindultak átigazolási téren, nem hiszem hogy az uefára erõsítenének ennyire 😄DD

Bakker Moratti,készítsd a pénztárcádat<#hehe>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Samuel Eto'o elõtt több lehetõség is adott a jövõjével kapcsolatban, mert továbbra is arra van nagyobb esély, hogy a kameruni végül el fogja hagyni a Barcelonát. A támadó egy kameruni televíziónak adott nyilatkozatában mérlegelte a lehetõségeit, bár egyelõre azt sem zárta ki, hogy gránátvörös-kékben folytatja.

A játékos elõtt három ajánlat adott, ha végül el akar igazolni, egyrészt érdeklõdik iránta a Milan, másrészt az Inter, harmadrészt Angliából a Chelsea. Ez utóbbi klub elsõsorban azért jelentkezik a csatárnál, mert jó esély van Didier Drogba távozására, aki az Interbe kerülhet. Ha ez így lesz, a Chelsea elsõszámú célpontja Eto'o lesz a támadósorba, s ezzel párhuzamosan az Inter érdeklõdése eltûnne, hiszen az kevéssé valószínû, hogy a milánói kék-feketék Drogba mellett még Eto'ót is megvennék.

A Milant pedig továbbra sem lehet kizárni, mivel Carlo Ancelotti szeretne egy európai szinten is klasszis csatárt szerzõdtetni, a gondot pedig csak az jelenti, hogy Eto'o egyáltalán nem olcsó mulatság. A magas fizetési igényei mellett ugyanis a Barcelonát is alaposan meg kellene fizetni, hiszen Joan Laporta 40 millió euróra becsüli a támadó értékét.

Eto'o konkrétumokba nem ment bele az értékelése során, csupán az Interrõl beszélt, ahonnan José Mourinho állítólag hívja, de ehhez nyilvánvalóan hozzátartozik az is, hogy a portugál edzõ Didier Drogbával is így tesz.

„Nem tudom kizárni az Intert a lehetõségek közül, de egyelõre szerzõdésem van a Barcelonával 2010-ig, s nagyon jól megvagyok ott is. Jelenleg Barcelona játékosnak érzem magam, és semmiféle nyomás nincs rajtam ennek kapcsán" - mondta a támadó, aki szót ejtett a korábban aktívan érdeklõdõ Tottenham Hotspursrõl is, akiket nem sorolt a nagy klubok táborába. „Remélem, hogy az angol szurkolók nem sértõdnek meg, de a Tottenham egy középcsapat, s én nekem nagyobb céljaim vannak ennél" - magyarázta a csatár, aki tehát várhatóan a Chelsea, az Inter és a Milan ajánlata közül fog választani, de sok mindent meghatározhat majd az is, hogy végül az egyes klubok milyen ajánlatokat tesznek le a Barca asztalára.

fsgh
ja csak mekszokás..😄DDDd

sztem is, és nem is olyan vészes az ára ahhoz képest, hogy kulcsember a Roma-ba

limperatore
hát a pontozás 😄 nem örülnél neki vagy csak úgy poénból pontoztál?😄

fsgh
hogy hogy mi akart lenni?😄

limperatore
Mancini... mi akart lenni?

Mert õ kurva jó játékos !

vszeg kölcsönadjuk Pelét a Bolognanak

Hatodszor is Brunico látja vendégül a csapatot

Jun. 12. 13:47 -Brunico- Héctor Cúper vitte elõször a dél-tiroli hegyekbe, Rscone Di Brunicoba a játékosokat, hogy a nyári magaslati edzõtáborban az alapozást elvégezzék. Azóta ezen a szokáson Roberto Mancini sem változtatott, és úgy látszik José Mourinhonak is megfelel a helyszín. 10 napot fognak a helyekben tölteni a játékosok, kivéve azok akik az EB-n szerepelnek jelenleg. Ibrahimovic, Chivu, Materazzi és Vieira (és az esetleges új igazolások) vakációja tovább fog tartani természetesen. Az elsõ nap július 18-án pénteken lesz majd. Míg 27-én vasárnap mondnak ½Good Bye½-t a játékosok a hegyeknek, hogy aztán egy rövid feltöltõdés után következhessen Augusztus 5-én a Bayern München elleni meccs.

úgynézki, hogy marad még 1 évet

Figo val mi a helyzet?

REAL MADRID

természetesen ha más felállás lesz akkor kell is

fsgh
Szélsõket akar Mourinho mert elvileg szélsõ játékot akar játszatni...Márpedig szélsõnk az nem nagyon van mert Mancininál nem voltak szélsõk...Éppen ezért képzelhetõ el sztem mind a 2 játékos az Interben.

Mancini + Quaresma? gondolom akkor csak az 1ik :S

fsgh
nah megelõztetek a Quaresmas üggyel de így is vam mibõl szemezgetni a hszembõl😄