FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy sztem az angolokat is elég könnyen meglehetne számolni
Yo, Bitch!
sztem egy spanyol játékos sokkal jobban beleillik egy olasz csapatba mint egy angol
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
semmi baj ezzel a mátrix-samuel-córdoba trióval, mind1ik kemény de ha jó formában vannak, bízzunk benne hogy córdoba és Samuel jó formában térnek vissza, ott van még Chivu ha nagyon hátvéd kell, Burdisso teljesen jó tartaléknak, Rivas meg az egyik legbiztosabb védõnk volt, 1 védõ sem kell nemhogy 2-3
2 posztra van 5 játékosunk + Chivu-t is idevehetjük tehát 6
csatár sem kell max ha valamelyik elmegy akkor esetleg
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
eddig a nevek: Mancini,Quaresma,Lampard,Deco,Xavi,Van Persie,Eto'o,Drogba,Carvalho. Szerintem is mind jönni fog😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
csak ezzel az a gáz h Capitano meg Maicon :|
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
akkor lehet, vagy quaersmat megvették bal oldalra joaquint meg jobb oldalra 😄
Quaresma - Cambiasso - Essien - Quaresma nem lenne semmi
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
remélem nem azért jött õ szóba, mert Quaresma nem minket választott? 😮
figyeld meg, Torinoban mi nyerünk, Milánóban x-lesz
nemhiszem h bajnokságba lehet ellenfelünk.
<#ravasz1>#ravasz1>
bár ha nekem kéne ezt befizetni akkor én nem csak 1 hétig nem ennék 😄
Az olasz szövetség tájékoztatása szerint pénzügyi szabálytalanságok miatt súlyos pénzbüntetéssel súlytották a Milant és az Inter, de büntetésre számíthat a Sampdoria is.
2003 és 2005 között elkövetett pénzügyi szabálytalanságok miatt, az olasz szövetség a Milant az Intert és a Sampdoriát is pénzbüntetéssel súlytotta.
A Milan és az Inter 90 ezer eurós, a Sampdoria pedig 36 ezer eurós büntetést kapott.
nagy összeg 😛
nem, nem hallottam róla, de utánanézek 😊
Állítólag megvágtak titeket kissé vmi pénzügyi szabálytalanság miatt, igaze?
rosszat sejtek azzal, hogy a vörös-feketék ennyire beindultak átigazolási téren, nem hiszem hogy az uefára erõsítenének ennyire 😄DD
★ 汤姆 李
A játékos elõtt három ajánlat adott, ha végül el akar igazolni, egyrészt érdeklõdik iránta a Milan, másrészt az Inter, harmadrészt Angliából a Chelsea. Ez utóbbi klub elsõsorban azért jelentkezik a csatárnál, mert jó esély van Didier Drogba távozására, aki az Interbe kerülhet. Ha ez így lesz, a Chelsea elsõszámú célpontja Eto'o lesz a támadósorba, s ezzel párhuzamosan az Inter érdeklõdése eltûnne, hiszen az kevéssé valószínû, hogy a milánói kék-feketék Drogba mellett még Eto'ót is megvennék.
A Milant pedig továbbra sem lehet kizárni, mivel Carlo Ancelotti szeretne egy európai szinten is klasszis csatárt szerzõdtetni, a gondot pedig csak az jelenti, hogy Eto'o egyáltalán nem olcsó mulatság. A magas fizetési igényei mellett ugyanis a Barcelonát is alaposan meg kellene fizetni, hiszen Joan Laporta 40 millió euróra becsüli a támadó értékét.
Eto'o konkrétumokba nem ment bele az értékelése során, csupán az Interrõl beszélt, ahonnan José Mourinho állítólag hívja, de ehhez nyilvánvalóan hozzátartozik az is, hogy a portugál edzõ Didier Drogbával is így tesz.
„Nem tudom kizárni az Intert a lehetõségek közül, de egyelõre szerzõdésem van a Barcelonával 2010-ig, s nagyon jól megvagyok ott is. Jelenleg Barcelona játékosnak érzem magam, és semmiféle nyomás nincs rajtam ennek kapcsán" - mondta a támadó, aki szót ejtett a korábban aktívan érdeklõdõ Tottenham Hotspursrõl is, akiket nem sorolt a nagy klubok táborába. „Remélem, hogy az angol szurkolók nem sértõdnek meg, de a Tottenham egy középcsapat, s én nekem nagyobb céljaim vannak ennél" - magyarázta a csatár, aki tehát várhatóan a Chelsea, az Inter és a Milan ajánlata közül fog választani, de sok mindent meghatározhat majd az is, hogy végül az egyes klubok milyen ajánlatokat tesznek le a Barca asztalára.
Mert õ kurva jó játékos !
Jun. 12. 13:47 -Brunico- Héctor Cúper vitte elõször a dél-tiroli hegyekbe, Rscone Di Brunicoba a játékosokat, hogy a nyári magaslati edzõtáborban az alapozást elvégezzék. Azóta ezen a szokáson Roberto Mancini sem változtatott, és úgy látszik José Mourinhonak is megfelel a helyszín. 10 napot fognak a helyekben tölteni a játékosok, kivéve azok akik az EB-n szerepelnek jelenleg. Ibrahimovic, Chivu, Materazzi és Vieira (és az esetleges új igazolások) vakációja tovább fog tartani természetesen. Az elsõ nap július 18-án pénteken lesz majd. Míg 27-én vasárnap mondnak ½Good Bye½-t a játékosok a hegyeknek, hogy aztán egy rövid feltöltõdés után következhessen Augusztus 5-én a Bayern München elleni meccs.
REAL MADRID