FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
bár ellentábor vagyok, de azért én is véleményezem:

nagyon jó az oldal, a dizájn (szinte) tökéletes lett. A fejlécmenü betûméretét veheted nyugodtan egy fokkal nagyobbra, úgy tisztábban olvasható, valamint én a helyedben a bal oldali dupla menüsorból az egyiket áttenném a jobb oldalra (focis portálnál leggyakrabban bal oldalon vannak az oldal témái, jobb oldalon a tabella, köv. meccs, esetleg az igazolások).

Ennyit tudtam építõ jelleggel hozzátenni, utána a te dolgod hogy megfogadod -e vagy sem 😊

majd megváltoztatom...
limperatore
*miért nem

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
szép a design de nemtudom felfogni egyszerûen hogy miért egy olyan játékos van kinnt aki 2 évet töltött eddig itt és ráadásul a juvéból jött, miért J. Zanetti aki a csapat szíve

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lesz majd cska még nincs kész galléria is lesz cset is lesz forum is meg ami kell
Kár,hogy a fórum nem müxik+nincs hol regisztrálni:Ss

★ 汤姆 李

Mennyire igényes weboldal ez<#wow2>
Gratula hozzá,sok sikert!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

http://interfs.extra.hu

Magyarorszag egyik legjobb Interes oldala szekesztõket keresünk,forumhoz értõket, és még sok mást. Gyere teis nézd meg szólj hozzá a naponta frissülõ hírekhez.
WuFraZselic
hát pont errõl beszélek, ha érte ennyit elmernek kérni, akkor én nem a 30at nem sokallom quaresmáért. szeretném ha idejönne, kell 2 jó szélsõ, és lampardnak is örülnék - de nem adrianoért cserébe. õ kell, bizonyitani akar, és fog is , bizom benne nagyon 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
hagyjuk már Adebayort, 20 at nem ér sztem... MIlanba való

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jó, de érted,csak összehasonlitásképp...
amugy is quaresmát sokkal jobb játékosnak tartom, és ha választhatnék hogy adebayorért vagy quaresmáért adnék ki 30m eurót, a portugál mellett voksolnék

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Ronaldo volt 35 millio 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
MERT AZ CENTENÁRIUMI MEZ ÉS AZ CSAK EGYSZER VAN

még vki pls

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
azért mert az a centenáriumi mez, olyan pedig csak egy van a minden klub történetében...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, azért ha adebayorért 30m-et adnának, akkor Quaresmáért a 35milla az alaphang.

limperatore
Quaresma marad Portóban, vagy mégsem?

Lampard és Mancini átigazolási hercehurcái alaposan háttérbe szorították az elmúlt hetekben a szintén az Interrel hírbe hozott portugál szélsõ ügyét. Quaresma hiába egyezett meg már egy ideje a nerazzurókkal, a transzferdíj nagyságát illetõen továbbra is jócskán eltér a klubok álláspontja.

A briliáns technikájú játékos már egy ideje kinõtte hazája bajnokságát, ezért érthetõ, hogy idén nyáron szeretne egy jelentõsebb pontvadászatba igazolni. Habár több csapat neve is felmerült, mint lehetséges célállomás, konkrét ajánlatot csak az Inter tett, amelynek kispadját ráadásul idõközben átvette a honfitárs, José Mourinho. Az átigazolás természetesen nem is múlik Quaresmán, de a Porto vezetõsége nem hajlandó alkudozni, és kõkeményen megkéri az árát. A kék-fehérek már tavaly is bebizonyították, hogy nem a legkellemesebb tárgyalópartnerek, amikor is sikerült 30 millió eurós vételárat kialkudniuk a Real Madriddal szemben a középsõ védõ Pepéért.

A hírek szerint ezen összeg alá most sem hajlandók menni, de a milánóiak ajánlata ettõl egyelõre lényegesen kevesebb (hozzávetõlegesen 20 millió euró). Pinto da Costa elnök elszántságát mutatja, hogy minap kijelentette, Quaresma jelen pillanatban a Porto játékosa, ezért velük kezdi meg a felkészülést, és a jelek szerint jövõre is náluk futballozik.

A klubvezetõ nyilatkozatát egyfajta felhívásként is értelmezhetjük az Inter felé, miszerint a portugálok tisztában vannak játékosuk értékével és kvalitásaival, nem létszükséglet az eladása, de ha meg akarják venni, akkor szabad a pálya, viszont csak és kizárólag az általuk megszabott ár ellenében mondanak le róla.

Elõrelépés tehát egyelõre nincs az ügyben, de biztosak vagyunk benne, hogy Mourinho szava lesz a döntõ. Jelen pillanatban nincs konkurencia a szélsõ megszerzéséért, tehát az Internek sem sürgõs a dolog, de ha az egykori Chelsea-tréner azt mondja Morattinak, hogy tényleg mindenképpen kell neki Quaresma, akkor meg is fogják szerezni.

--------------------------------------------------------

nehogymár 30m-t érjen 😄
de azért a real is marha okos kiadtak 30m eurot pepéért 😄 sztem porto azt hiszi h õket átb*szták minket is áttudnak

WuFraZselic
mert az a centenáriumi mez volt, azé' volt benne a piros flesség

Jól van,nem bántam meg,hogy megvettem a tavalyi Inter mezt😊
A új vendég meznél miért tüntették el a piros részt<#conf>

bubu13
limperatore
remélem bl-re kiadják azt a 3. mezt

szintén ez a véleményem

bubu13
Nagyon jók az uj mezek mondjuk szerintem a tavalyiak jobbak voltak

EEE 1899

sztem is

FORZA INTER!

ForzaInter
hazai mez

vendég mez

sztem nagyon szép mindkettõ.

Yo, Bitch!

<#idiota><#idiota><#idiota>

limperatore
akk szopja le 😄

ForzaInter
hát ha Mourinhonak annyira kell Lampard:S

Yo, Bitch!

limperatore
meg nem is hülye, egy 30 éves emberért szted odaadna egy sokkal fiatalabb csatárt? kitudja nem is igaz ez az ajánlat

limperatore
😄D

jolvanjolvan, reméljük nem csalódsz mert kitudja mi lesz akkor <#idiota>

ForzaInter
nem ugytûnik...

Yo, Bitch!

Az Inter fiatal tehetséget szerzõdtetett

A bajnoki címvédõ Internazionale szerzõdtette a harmadosztályú Folignótól a 18 éves Stefano Giacomellit, akit sokan a Juventus fiataljaként, s az Empoliban tavaly megismert Sebastian Giovincóhoz hasonlítanak. Giacomelli az U19-es válogatott tagjaként már a reflektorfénybe tudott kerülni, s úgy néz ki az Inter fantáziát, valamint a jövõ leendõ meghatározó emberét látja benne, hiszen megszerezte magának, igaz még csak kölcsönben. A kis termetû (165 cm, 65 kg) játékosra a kölcsönszerzõdés mellé jövõbeli vásárlási opciót is szerzett az Inter, így jó teljesítmény esetén jövõre végleg a milánói csapat tagja lehet.

(calcio.hu)

ez jól hangzik <#eljen>

ForzaInter
gazzetának nyilatkozta, nem elég? akkor azt se hidd el hogy Mancini aláír, mert nem mondta neked Moratti pl😄

amit gazzetában olvasol nyilatkozatokat abban biztos lehetsz hogy egyiksem kamu, de hát azért azt már mindenki látja hogy Lampard nem akar a Chelsea-nál maradni... ehez nem kell személyesen ismernem Orialit vagy Brancát:d

Yo, Bitch!

limperatore
Morattinak meg Adriano .

nem azt mondtam, hogy ö hazudik, de te tõle halottad? 😄

ForzaInter
Oriali biztos hazudik😊 grat

Yo, Bitch!

csak annyit érts meg, fingod sincs az egészrõl, hogy mi van ott, nekem sincs, sõt itt senkinek nincs, egyedül a klub körül lévõ emberek tudnak talán valamit

azt hogy most te hallottál v. olvastál egy olyan nyilatkozatot, hogy Lampard nálunk akar játszani, ez kb. olyan hír is lehet, hogy Gyõzike teherbe ejtette Anettkát...

fsgh
Nem értem miért estek pánikba😄 Semmi hivatalos alapja nincs egyenlõre hogy Adriano benne lenne a transzferba😊

(Ezért is jó hogy elmegyek egy hétre nem kell minden hülye pletykát átrágni 20x-or😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nem érted... Lampard visszautasította 4 éves 140 ezer fontos heti fizetést, amivel a legjobban keresõ játéks lett volna angol bajnokságban, korábban arról szóltak hírek hogy Lampardnak az a baja hogy Chelsea csak 2 évet ajánl neki, és õ 4-et akar, kapott egy olyan szerzõdést aminél jobbat nem kaphat, és azt is visszautasította innét egyértelmû a dolog, plusz Oriali a napokban nyiltakozta hogy Lampard nálunk akar játszani, és sztem sanszos hogy 15 milla+Adrianot el fogja fogadni Chelsea...

Yo, Bitch!

sztem is mást kéne idehozni, de ez a Moutinho-s dolgot csak én szeretném, sajna nincs róla szó :S

Quaresma körülötti kisebb szarkavarási hacacáré ellenére sztem nemsokára ide fog igazolni

itt semmi sem egyértelmû

az is lehet, hogy Lampard és ügynöke azért nem utasított minket vissza, hogy jobb szerzõdésfeltételeket vívjon ki magának a Chelsea-nél

ForzaInter
Mourinhonak fontosabb Lampard sztem...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mancini már megvan, mindkét hivatalos oldalon írták hogy megegyeztek felek, már csak arra várnak hogy Mancini visszatérjen nyaralásából és aláírja szerzõdését.

Yo, Bitch!

limperatore
Moratti meg Mourinho is mondta h számít Adrianora ergo segget csinálnak a szájukból

fsgh
Na holnap eltûnök egy hétre...Nem leszek net közelben, de mire visszajövök Mancini,Lamp és Quaresma vigyorogjon egy Inter mezzel a kezében vagy nem tudom mi lesz<#zavart1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
egyértelmû hogy Lampard ide akar jönni, ha nem akarna már rég megcáfolta volna híreket vagy õ vagy az ügynöke, és szerzõdést sem utasította volna vissza... egyébként teljesen logikus lenne ha Adrianot bevonnák Lampard transferba, Chelseanek kell egy nagyon jó befejezõ csatár, és már korábban is érdeklõdtek iránta, és azért valljuk be nem lenne meglepetés ha Moratti és Jose se számítani Adrianora, kapott kismillio esélyt nem élt vele, azért már ezt Moratti és unja sztem... mindenesetre én adnák neki még egy esélyt, sztem Mourinho keze alatt összekapná magát, és ujra régi lenne, de nem lepõdnék meg ha ez a transfer létrejönne.

Yo, Bitch!

9csöves9
ez nem Anglia,Itáliában a vezetõség igazol nem az edzõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mostmár én is úgy gondolom,hogy nem kell õ nekünk.
Ha nagyon akarna akkor már nyilatkozott volna.Meg amúgy is ne az õ neve képviselje már az átigazolási idõszakot Inter háza táján.

Mancini egyböl reagált az ajánlatra,látszik õ vágyódott Inter-hez!
Meg is érdemli a posztját.
Quaresma,Moutinho-val sem jósolok jókat különben:S
Azt sem látom,hogy Murinho nagyon oda tenné magát az igazolások ügyben mivel lehet fõként Moratti rendezgeti itt a dolgokat😛

eddig is ezen voltam, de így meg fõleg

limperatore
na jo inkabb maradjon lampard a chelseabe