FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
csak egy jó kapus kell Gigi mellé, plusz egy jobb védõ, és megvan a dolog (szigorúan szvsz) 😊

limperatore
😄 ti inkább írjatok petíciot h vegyetek embereket mert ezzel a kerettel a chievoval fogtok versenyezni 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
😛 😄

ForzaInter
Mi az a Juve?<#idiota>

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Szerintem be fogja jelenteni hogy idén nem tudtok versenyre kelni a Juve fantasztikus csapatával, így megelõlegezve felajánljátok nekünk a bajnoki címet, és bejelenti, hogy mostantól az Inter a Juve fiókcsapata lesz <#idiota>

ForzaInter
vége a szabinak😄

a csapat ma megkezdi a felkészülést és néhány primaverás is csatlakozik a nagyokhoz: Francesco Bolzoni, Jonathan Ludovic Biabiany, Andrea Mei és Davide Santon. Bolzoni valószínû hogy idén felnõtt keret tagja lesz, ja és Jose ma délután tart sajtótájékoztatót, kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Yo, Bitch!

hy all: http://ifsforum.extra.hu/

megynitottam a forumot is😄
http://ifsforum.extra.hu/
Fabio Capello
NSO szerint megegyeztek, Dinnye megy a milanba

ForzaInter
<#eljen>

ForzaInter

nagy fogás a brazil.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem szélsõ, 3 vkp, mint rombuszban okostojás... ha észrevetted volna játszott idén is ott párszor, de teljesen mindegy középályán bárhol bevethetõ...

Yo, Bitch!

hulyeség nem éri meg és kit hagynál ki zlatant ö-ö
limperatore
4-5-1be meg Adriano elõl mivel igazi erõcsatár

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
abban az esetben persze hogy nem játszana ott 😊 én kitartok akkor is a
lampard
mancini zanetti
cambiasso
középpálya mellett; elõl meg az én kis kedvenc adrianom zlatannal 😊 a 4-5-1 távol állna az inter játékától viszont, mourinhoétól viszont nem 😄 igazolásoktól függ persze, ha silva/quaresma és lampard is idejön, akkor megkell oldani hogy pályán legyenek, és ottvan még cambiasso és capitano, akik kihagyhatatlanok 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
az egy dolog h ideiglenesen mindenhol jó, de nehogy már bal középpályás legyen egész szezonba, akkor minek van vieria cambiasso lampard(?) maicon(aki inkább támadjon mint zanetti) meg ha jön quaresma v ez a valenciás srác

visszavont középpályásként még tökéletes lenne, ugyis felszántja az egész pályát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
capitano mindenhol bevethetõ gyakorlatilag belsõ védõ és csatár poszton kivül 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
úristen 😄😄😄😄😄 j zanetti bal középpályás 😄

nem volt sok mostanában a manager?😄

...

ForzaInter
az egy dolog hogy Barca mit akar elfogadni, ha Rondaldinho nem akar Citybe menni akkor nem fogják elfogadni, egyébként állítólag szerdán már Milan játékos lesz...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
tökmind1 ki van még versenyben lampardért, õ mourinhoval akar dolgozni 😊 szóval ide irna alá ha végre valahára elfogadja az ajánlatot a chelsea

amugy nem ronaldinhon mulik a dolog, lehet hogy "pénz nem döntõ nála" , de a city 32õt ajánlott, a milan 10et, a barca a 32õt akarja elfogadni....

ForzaInter
ugytûnik csak mi😄

Roni emg tuti Milant fogja választani, ha van esze, pénz sztem már nem döntõ nála, remélem elfogadja Milan ajánlatát, kell egy ilyen játékos Serie A-ba.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Lampardért csak ti vagytok versenyben?

Ronáldinnyérõl jutott most eszembe, aki sztem lesz olyan marha hogy a Cityt válassza a piros-feketék helyett 😄

ForzaInter
Quaresmáról egyre több cikk van hogy nem jön Interbe, így õt már lassan ki vehetjük... Silváért elvileg ment 20 millios ajánlat Valenciába, Lampardnak meg elvileg 48 órát adtunk, amugy a Chelsea hétvégén utazik Kínába, kiváncsi vagyok hogy Lampard velük fog-e tartani, ha igen akkor tuti nem jön...

Yo, Bitch!

ForzaInter
de az meg 3 csatár, azt meg tuti nem válallja be Mourinho... túl veszélyes lenne, még ha Ibra kicsit hátrébb játszana akkor is, én a rombusz alatt meg a Mancini félét értem, ahol 3 vkp és egy irányító az az igazi rombusz, de persze annak van több variácios lehetõsége is két szélsõ egy vkp és egy irányító, de nem tom, majd meglátjuk mi lesz, de hogy még egy szélsõ tuti jönni fog abban biztos vagyok, csak kérdés ki...

Yo, Bitch!

ha ebbõl a 6 csatárból 2 menni fog, akkor ez is nehezen megoldható lesz, hogy 3 padozzon, mert 1 lesz csak kezdõ

4-4-2-vel is ki fog alakulni egy rombusz mert a 2 középsõ középpályás közül az egyik úgyis támadóbb lesz míg a másik védekezõ felfogású

ezek felállás rajzok nem sokat számítanak, amit én "mutattam be" az is lehet 4-4-2 csak az egyik játékos (jelen esetben Ibra) támadóbb lesz...

ForzaInter
csak Ibra,Balotelli,Cruz helye biztos, Suazo,Crespo,Adriano hármasból 2 ugyis menni fog, másik lehetõség hogy 4-4-2 lesz azt elég nehéz lenne összerakni sok mindenki kimaradna kpn, de az biztos hogy rombuszt elfelejthetjük.

Yo, Bitch!

persze és akkor a 45db csatárunk majd padozik...

ForzaInter
olasz források szerint, õk csak lefordítják hírt, ezt nem õk találták ki.

Yo, Bitch!

ForzaInter
v1: 4-3-3
---Silva-Ibra-Mancini----

Zanetti-Cambiasso-Lampard

v2: 4-5-1

----------Ibra-------------

Silva----Lampard-----Mancini

-----Zanetti-Cambiasso------

simán emgoldható hogy Capitano ne szélsõ legyen, tuti nem az lesz sztem.

Yo, Bitch!

golpontkomgolpontkomgolpontkomgolpontkomgolpontkom

annyire unom már hogy minden másfeledik hír onnan van linkelve :S

ForzaInter

Yo, Bitch!

mert 2 szélsõ pozíció lesz valószínûleg, az egyiken Mourinho ide vagy oda Zanetti lesz, másikon kérdéses ki fog kezdeni és ha Silva ide jön akkor biztos vagyok benne, hogy ez nem fog tetszeni a brazílnak és ezekbõl lesznek a gondok

ForzaInter
odavaló

Yo, Bitch!

ForzaInter
mért kellene? egyértelmûen szélsõ játékot fogunk játszani, abban pedig helye van Mancininek is, meg még egy szélsõnek, mert még tuti jönni fog vki szélre. vagy 4-3-3 lesz vagy 4-5-1.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Itt olvasta valaki az Eto'o körül keringõ baromságot? 😄DD

cikk

Mancini <#eljen>

lehet, hogy kell nekik a pénz, de egy friss Európa-bajnokot, ráadásul jó is volt az EB-n, nem fogják oda adni 20 millió euróért

az EB elõtt is kb. annyit ért, így meg aztán még többet

jó játékosnak tartom, jöhetne, de akkor Mancininak sûrûn kell padoznia...

ForzaInter
Mancini

Quaresma érkezésére egyre kisebb az esély... uj kiszemelt David Silva a Valenciából, állítólag 20 millio eurót adnánk érte, korábban is lehetet hallani híreket hogy Mourinhonak kéne, remélem elhozzuk legalább annyira örülnék neki mint Quaresmának, kiváló játékos, és õt simán el lehetne hozni 20 milla körül Valenciának ugyis nagyon kell a pénz.

Yo, Bitch!

<#worship>

#14618: Tökéletes
#14620: Teljesen egyetértek!!<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hát de sztem eskü nagyon húznánk azzal, hogy a csatár kettõs mögött ott lenne Ibra 😄

természetesen mancini és javier kinnt széleken

nem nagyon kell ide már senki

max egy csere szélsõ még és kész

irányítóra sincs nagyon szükségünk (Jimenez), maradjon itt Stanko, term. ha elmegy akkor kell még 1 ember, szélsõnek még úgyis ittvan Obinna és Figo

elegen vagyunk, abba a hibába fogunk bele esni hogy túl sok játékosunk lesz és nem találja meg Morunho a megfelelö 11et

védelem meg valami fantasztikusan telített ugyhogy nem kell senki

itt van még Samuel, Rivas és Córdoba

Chivu ki tud menni bal szélre is

elééég 😊

limperatore
szegény csapatok 😄

Adriano - Balotelli

Ibrahimovic

Mancini - J.Zanetti

Cambiasso

Maxwell - Chivu - Mátrix - Maicon

J.César

nemsokára akár lampard is rajta lehetne de ha kerlon vagy quaresma lenne rajta asse bánnám...<#nyes>
Ibra-t le ne vedd a fejlécrõl!!Valahogy õ is maradjon ott,thx😊
Off-ot befejeztem<#kuss>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

egyébkétn oskat segitenéltek ha ismerösötöknek is bemutatnátok az oldalt és hozzá szolnátok a hireknek még eléggé foghíjas az oldalt még egyáltalán nicns kész
naon köszi capello nekedi s meglátom h mien lenne ugy... nem reklámozom többet csak h tudjanak rola vna egy uj interes oldall a logo várhatolag marad csak anniy h váltakozó lesz és akkor lesz zanetti is és egyébként õ lenne rajta csak nem nézett ki olyan jól 'vele'
limperatore
jaja, kérj meg engem majd én reklámozom a te oldalad ;>

ok köszi de plz ne reklámozd a saját oldalad, mert ezen az oldalon ez tilos