FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
a csapat ma megkezdi a felkészülést és néhány primaverás is csatlakozik a nagyokhoz: Francesco Bolzoni, Jonathan Ludovic Biabiany, Andrea Mei és Davide Santon. Bolzoni valószínû hogy idén felnõtt keret tagja lesz, ja és Jose ma délután tart sajtótájékoztatót, kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Yo, Bitch!
megynitottam a forumot is😄
http://ifsforum.extra.hu/
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
lampard
mancini zanetti
cambiasso
középpálya mellett; elõl meg az én kis kedvenc adrianom zlatannal 😊 a 4-5-1 távol állna az inter játékától viszont, mourinhoétól viszont nem 😄 igazolásoktól függ persze, ha silva/quaresma és lampard is idejön, akkor megkell oldani hogy pályán legyenek, és ottvan még cambiasso és capitano, akik kihagyhatatlanok 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
visszavont középpályásként még tökéletes lenne, ugyis felszántja az egész pályát
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nem volt sok mostanában a manager?😄
...
Yo, Bitch!
amugy nem ronaldinhon mulik a dolog, lehet hogy "pénz nem döntõ nála" , de a city 32õt ajánlott, a milan 10et, a barca a 32õt akarja elfogadni....
Roni emg tuti Milant fogja választani, ha van esze, pénz sztem már nem döntõ nála, remélem elfogadja Milan ajánlatát, kell egy ilyen játékos Serie A-ba.
Yo, Bitch!
Ronáldinnyérõl jutott most eszembe, aki sztem lesz olyan marha hogy a Cityt válassza a piros-feketék helyett 😄
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
4-4-2-vel is ki fog alakulni egy rombusz mert a 2 középsõ középpályás közül az egyik úgyis támadóbb lesz míg a másik védekezõ felfogású
ezek felállás rajzok nem sokat számítanak, amit én "mutattam be" az is lehet 4-4-2 csak az egyik játékos (jelen esetben Ibra) támadóbb lesz...
Yo, Bitch!
---Silva-Ibra-Mancini----
Zanetti-Cambiasso-Lampard
v2: 4-5-1
----------Ibra-------------
Silva----Lampard-----Mancini
-----Zanetti-Cambiasso------
simán emgoldható hogy Capitano ne szélsõ legyen, tuti nem az lesz sztem.
Yo, Bitch!
annyire unom már hogy minden másfeledik hír onnan van linkelve :S
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
lehet, hogy kell nekik a pénz, de egy friss Európa-bajnokot, ráadásul jó is volt az EB-n, nem fogják oda adni 20 millió euróért
az EB elõtt is kb. annyit ért, így meg aztán még többet
jó játékosnak tartom, jöhetne, de akkor Mancininak sûrûn kell padoznia...
Quaresma érkezésére egyre kisebb az esély... uj kiszemelt David Silva a Valenciából, állítólag 20 millio eurót adnánk érte, korábban is lehetet hallani híreket hogy Mourinhonak kéne, remélem elhozzuk legalább annyira örülnék neki mint Quaresmának, kiváló játékos, és õt simán el lehetne hozni 20 milla körül Valenciának ugyis nagyon kell a pénz.
Yo, Bitch!
#14620: Teljesen egyetértek!!<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
nem nagyon kell ide már senki
max egy csere szélsõ még és kész
irányítóra sincs nagyon szükségünk (Jimenez), maradjon itt Stanko, term. ha elmegy akkor kell még 1 ember, szélsõnek még úgyis ittvan Obinna és Figo
elegen vagyunk, abba a hibába fogunk bele esni hogy túl sok játékosunk lesz és nem találja meg Morunho a megfelelö 11et
védelem meg valami fantasztikusan telített ugyhogy nem kell senki
itt van még Samuel, Rivas és Córdoba
Chivu ki tud menni bal szélre is
elééég 😊
Ibrahimovic
Mancini - J.Zanetti
Cambiasso
Maxwell - Chivu - Mátrix - Maicon
J.César
Off-ot befejeztem<#kuss>#kuss>
★ 汤姆 李