FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és sztem rombusz fogalmával legtöbben tisztában vannak:d
Yo, Bitch!
2 millával többet ajánl most Moratti érte..
Inter To Up Lampard Bid
★ 汤姆 李
sztem a két "szélre" befér zanetti,stanko,cambi,viéra, kivu. szerintem, és ott mindegy meik oldal (akár zanetti is lehet baloldalt)
a két "szélsõ" mögötti tényleges szürõ lehetne dakur,cambi,viéra, kivu akár burdisso de ugye az a nagyonutolsómegoldás
a tetején meg figo jimenez (lampard) esetleg cruz, bár õ már inkább befejezõ lett itt nálunk
de mancini semmiféleképp nem illik a rombuszba.ez ojan mintha kilyt vagy sergio konszenszót vagy vandermejdét akarta volna bárki is berakni rombuszba (vagy máshol céronáldót,zsoakint..ezek a tipikus "wingerek" akik csak szélen vannak otthon)
szvsz ,)
hüje vagy hamán szép nem!4

FORZA INTER!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄ASDasdasdasdasdsa (hajjak meg ha nem úgy néz ki mint egy buznyák 😄)
mondjuk Cambiasso,J.Zanetti,Moratti,Mátrix
õk legyenek sztem benne
a többit ahogyan te akarod 😊
de így hogy olvastam az utánafordított cikket, teljesen lényegtelen ezen filózni, mert így nem arra utalt hogy van alternatíva :S
"Nem titok, hogy nagyon jó viszonyt ápolunk Frankkel (Lampard, a szerk.). De tiszteletben kell tartani a Chelsea szándékait is. Ami biztos, szükségünk van egy játékosra az õ posztján, és errõl a csapat játékosai is tudnak. Már ki is néztem magamnak egy futballistát Itáliában, aki egyébként nem nagycsapat alkalmazottja"
Így az átigazolási szezon közepén talán az interjú egyik legérdekesebb részlete ez, csakhogy ez így ebben a formában erõsen félrevezetõ, ugyanis ezt nem így, és fõleg nem ebben a formában mondta Mourinho, és mivel a nyelv egy igen veszélyes eszköz nem mindegy hogy hogyan használjuk.
A baj ott kezdõdik hogy a szerzõ egy idézõjel alatt közli a szövegrészletet, mintha ez így egyben hangzott volna el, pedig nem. Itt 3 különbözõ kérdésre adott 3 választ ollózott össze a tisztelt szerkesztõ mintha azok egy egységet alkotnának.
Az elsõ kettõ még úgy ahogy logikai egységet is alkot, viszont a szöveg 3. és tulajdonképpen érdemi része borzalmasan félrevezetõ, és egyáltalán nem biztos hogy szervesen kapcsolódik az elsõ 2 megállapításhoz, ugyanis miután Mourinho beszélt mind Lampard-ról, mind arról hogy szüksége van még egy középpályásra, az interjú csak egy jóval késõbbi szakaszában kérdezte tõle azt a riporter, hogy az Inter játékosain kívül mely Serie A futballista játéka tetszik önnek a legjobban? És erre nem azt, és fõleg nem olyan összefüggésben felelte Mourinho azt amit a sporthirado.hu idéz így, hanem a következõket: "Ez egy egymillió dolláros kérdés. A játékos aki nagyon tetszik nekem, nem a Juve,Milan vagy a Roma, azaz nem egy nagycsapat játékosa"
Magyarul, a cikk kreált és erõltetett összefüggést próbál hozni 3 kérdésre adott 3 válasz között, úgy hogy azokat egy idézõjel alatt egy válaszként közli.
A másik idézet, ami nagyon szúrja a szemem:
"Elbelszélgettem Sztankoviccsal, és õszintén megmondtam neki, hogy a Lazionál mutatott formáját kell hoznia az Interben is. Ha ez nem sikerül neki, akkor fel is út, le is út."
Ezzel csak egy gond van, ilyet nem mondott Mou. Õ a következõt nyilatkozta Sztankovicsról, amikor a riporter a szerbrõl, illetve az õ eladásáról szóló pletykákról kérdezte: "Sztankovics nem jelent problémát. Kedvelem õt mint játékost, és most is azt tudom mondani amit korábban, és azt amit neki is elmondtam, úgy látom õ még az Interben nem tudta magából azt a teljesítménít kihozni amit a Lazio-ban nyújtott, de nekem kihívás hogy vele dolgozhatok, és ha lehetséges újra a régi Lazios formájába hozzuk õt."
Hol van ebben a válaszban az az ultimátum amit a cikk fordítása igen erõsen sugall?? Confused Confused"
így hangzott pontosan...
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
annak is örülök, hogy van Olaszországból perspektívája Lampard helyére 😊
kiscsapat... ööö talán Rosina?
nah mind1 is, sok sikert nekik 😊
de tényleg nem vmi erõs nevekbe a keretetek
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Zaratét FM-bõl már jól ismerem 😄DD
Yo, Bitch!
de hagyjuk.
"am sztem elég jól alakulunk, és én személy szerint örülök a milan erõsödésének is, és drukkolok hogy egy jó dinnyó jáccon. remélem a lazio is beujít valakivel (a juvéról nemis beszéle)"
ezzel pedig egyetértek.
Yo, Bitch!
nemakarok okoskodni, de szerintem mourinho az az ember aki pontosan látja már most is hogy kit miért hánypercet hol és hogy fog játszatni 😊
am sztem elég jól alakulunk, és én személy szerint örülök a milan erõsödésének is, és drukkolok hogy egy jó dinnyó jáccon. remélem a lazio is beujít valakivel (a juvéról nemis beszéle)
hüje vagy hamán szép nem!4
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de persze a menedzsert az eredményei határozzák meg nagy részben, szóval meglássuk 😊
Yo, Bitch!
Elkezdte a munkát szerda délelõtt az olasz bajnoki címvédõ Internazionale labdarúgócsapatának sztáredzõje, José Mourinho a klub appiano gentilei fõhadiszálláson. A mester délután sajtótájékoztató keretében számolt be elsõ tapasztalatairól, elvárásairól, és szokásához híven néhány csipõs megjegyzést is megengedett magának, amelyeknek még komoly visszhangja lehet Itáliában.
"Elsõként érkeztem az edzésre, ha másfél órával a kezdés elõtt megjelenek, akkor világos lesz a fiúk számára, hogy a késés az elfogadhatatlan - kezdte nyilatkozatát José Mourinho a délutáni sajtótájékoztatón. "Huszonöt perces taktikai értekezlettel indítottunk, ahol tisztáztuk a játékszabályokat. Az edzésen nem beszéltem sokat, inkább csak az arcokat figyeltem, az elszántsággal úgy látom, nem lesz probléma. "
Mindenki hadra fogható az Inter keretébõl, az Európa-bajnokság utáni megérdemelt pihenõrõl visszatérõ Chivu, Materazzi, Ibrahimovic, Vieira, a sérülésébõl felépülõ Samuel, Córdoba, és Dacourt, illetve a Dél-Amerikából visszaérkezõ Zanetti e Maicón is megjelent a tréningen.
Mourinho hozzátette, szankciókkal nem szeretne élni, de ha valakiben nincs meg a kellõ alázat és a tisztelet, akkor rögtön a lelátón találja magát.
"Hogy mit várok el? Azt, hogy akarják a játékosaim a gyõzelmet, újra, újra és újra. Velem könnyû jóban lenni, de ugyanolyan könnyû rosszban is. Nem akarok forradalmat, de fel kell venniük az általam diktált ritmust. Olyan vagyok edzõként, mint az életben, szenvedélyes, ambíciózus, karakteres egyéniség és egyenes ember, és ehhez tartom is magam."
Mourinho az Inter átigazolási terveivel kapcsolatban sem köntörfalazott:
"Nem titok, hogy nagyon jó viszonyt ápolunk Frankkel (Lampard, a szerk.). De tiszteletben kell tartani a Chelsea szándékait is. Ami biztos, szükségünk van egy játékosra az õ posztján, és errõl a csapat játékosai is tudnak. Már ki is néztem magamnak egy futballistát Itáliában, aki egyébként nem nagycsapat alkalmazottja".
Ami a csatársort illeti, Mourinho elmondta, hat támadó szellemû labdarúgójuk van, ebbõl kettõ a cserepadra szorul, egynek pedig nem lesz helye a keretben. A középsõ védõkbõl túltengés van a fekete-kékeknél, az edzõ ezzel kapcsolatban csak annyit reagált, hosszú még az átigazolási idény.
Az olasz sajtó régóta cikkezik arról, hogy Dejan Sztankovicsnak kitelt a becsülete a csapatnál, a tréner ezt a kérdéskört sem kerülte ki:
"Elbelszélgettem Sztankoviccsal, és õszintén megmondtam neki, hogy a Lazionál mutatott formáját kell hoznia az Interben is. Ha ez nem sikerül neki, akkor fel is út, le is út."
A brazil csatár Adrianóra rátérve elárulta, nem hangzatos szavakat, hanem kõkemény munkát vár a braziltól, és ha ennek elget tesz, annak meg is lesz a foganatja.
Mourinho amellett, hogy tett egy tiszteletkört Ronaldinho felé - "Az õ érkezése nemcsak a Milannak, az olasz labdarúgásnak is sokat jelenthet" - máris támadásba lendült az õsi rivális piros-feleték irányába:
"Ancelottinak rövid a memóriája" - replikázott a Milan edzõjének hónapok ezelõtti kritikájára, amelyben "Carletto" arra utalt, Mourinho nagy hibája, hogy profi játékosként nincs tapasztalata a futballról.
"A Sacchi éra alatt játszották a legszebb futballt a Milannál. És Sacchi hozzám hasonlóan játékosként nem produkált maradandót" - zárta mondandóját a karizmatikus tréner.
sporthirado.hu
😄D
Yo, Bitch!