FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ennek nem sok köze van bajnoksághoz, max pénzbüntetés lesz belõle, de sztem semmi, juvésok majd meg sírnak hogy csak ennyi, mint multkor...

Yo, Bitch!

limperatore
Burdissoért bejelentkezett a newcastle már, pelé mehetne meg suazo is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
Internazionale: lehallgatások az olasz egyesületnél

Emanuele Cipriani magánnyomozó megvádolta az Internazionale vezetõit, hogy korábban titkosszolgálati módszerekkel figyeltették sztárjaikat (így például Ronaldót, Adrian Mutut, Vladimir Jugovicsot és Christian Vierit), továbbá rendszeresen átvizsgálták adóbevallásukat.
Cipriani 2000-ben teljesített megbízást, többek között a Telecom Italia tudtával.

kezdõõõõõdik 😄 nso

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
akkor ezt benéztem.

más: kiváncsi vagyok ki fognak távozni, inter.it olasz nyelvû honlapján van egy Jose interju ahol ujra hangsúlyzza hogy csak 25-ös keretet akar, most vagyunk 28-an és ha jn Quaresma az 29, Pelét sztem kölcsön kéne adni, Suazot el, Burdisso és Rivas kettõsbõl is mennie kell vkinek, Bolzoni olasz ezért elsõ keretben marad, lehet Crespo vagy Stankovic közül is megy vki:SSS remélem õk maradnak.

Yo, Bitch!

limperatore
a-a, holnap 😄

ForzaInter
"A sajtó szerint egy André Villas Boas* nevû "kémet" küldött José Mourinho a Juventus (Bröndby) és az AS Roma (S.Bucarest) felkészülési meccseire kukkolni."

lol😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
romában csatárt is játszott😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez nem ma este lesz?<#fejvakaras>

Yo, Bitch!

limperatore
ranglétán halad felfelé, kitudja jövõre befejezõ csatár lesz 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
jaja, mancini jobb hátvédként kezdett nálunk meg bal támadó lesz?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Mancini eredetileg jobbhátvéd, de kb ugyanazt tudja középálya mindkét oldalán nyujtani, korrekt értékelés, 2-3 ember kivételével egyetértek, amugy durva hogy mennyi "univerzális" játékusunk van😄 csatársor egyértelmûen a legjobb Olaszországban talán a világon is (nem vagyok elfogult😄), Buffon meg hüje😛 szte Milan lesz a bajnok:| de hát csak Juvés:d védelem sztem is rendbe van, 2 kapus világklasszis, középpálya meg Quaresma érkezésével bombaerõs lesz, edzõt meg ahogy írtad világ legjobbja:d jelenleg magasan nekünk van a legjobb keretünk Itáliában, kiváncsian várom szezont😄 és fõleg blt, remélem ott végre vmit domborítani fogunk😄

Yo, Bitch!

limperatore
kapusok: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
védõk: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 37 Andrea Mei, 39 Davide Santon;

középpályások: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 30 Pelé, 33 Amantino Mancini;

csatárok: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

holnapi keret, sztem Mancini- Adriano- Balotelli 3-as fog felmenni

limperatore
nem, általánosságba mien volt alapba, tavaly, meg mien lehet
😊

WuFraZselic
lehet, hogy egyedül vagyok vele, de szerintem a védelmet kéne frissiteni, a középsõ alakzat szerintem igencsak instabil, cordoba-materazzi-samuel rendre 16os környékén felbasz bárkit labdával - labda nélkül, de gyakran az utóbbi, meglehet én vagyok csak ilyen kritikus persze... bruno alves lehet nem lett volna hülyeség. na jöhet a lebaszás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
ja hogy úgy pontoztad hogy szerinted milyenek lesznek? azt hittem tavalyi szezon alapján.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
Burdisso jó játékos, tavaly nem volt a legjobb szezonja ennyi. Rivas meg annyi meccset még nem játszott, kaka ugy ment at rajta mindig mint forro kes a vajon. stankonak sok a 7? tavaly fos volt de idén lehet h jó lesz ha marad egyáltalán.

fsgh
Hát ez egy igen érdekes értékelés... Burdisso 7?? az idõ szépít de ennyire? nagyon sok gólt kaptunk róla és nagyon sokszopr volt bizonytalan... Stankonak is sok a 7... Rivasd meg jobb volt mint Burdisso.

Na mind1 elég elfogult az egész😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bestGP
kicsit sok a szóismétlés, kicsit elcsépelt...
de a miénk 😄D

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
muntari szerintem meg az egyik legjobb igazolás (ha nem a legjobb)
bármelyik poszton bevethetõ középpályán. ugyebár stanko is ezt tudja papíron, de nemtudom hogy képes lesz e visszaszerezni régi önmagát.. ez a muntari gyerek meg még "ég", fiatal, nyerni akar... egykét sérüléshullám után majd melgátjátok hogy jó lesz (mint ahogy dakur is jóvolt azokban a kritikus hetekben ugyebár..)

de a kezdõt ezekbõl a plajákból kiállitani..hát nem könnyü az tuti

hüje vagy hamán szép nem!4

limperatore
picit hosszú lett 😄

limperatore
Nah nézzünk egy kis összefoglalót a keretrõl.

Kapusok:

J. Cesar : Azt hiszem nem kell sokat hozzáfûzni, rengeteget köszönhetünk neki, tavaly talán az év legjobb kapusa volt Olaszországban. 10/10

Toldo : Ha lehet ilyet mondani akkor a világ legjobb cserekapusa, sztem J. Cesarral egyszinten vannak. 10/10

- Tehát kapus poszton a lehetõ legjobban állunk. 10/10

Védelem:

Bal oldal:

Maxwell: Jó felfutásai vannak, sokat segít a támadásban és védekezésben is nagyon jó. 10/7

Chivu: Ha kell akkor bal oldalon és középen is bevethetõ, tavaly nagyon jó szezont produkált. 10/8

- Nem hiszem hogy lesznek problémák bal oldalon, de nem ez a legerõsebb posztunk 10/7,5

Középsõ védõk

Materazzi: Az Inter egy meghatározó egyénisége, szurkolók kedvence, kicsit már belassult de ott a helye a csapatban. 10/8

Burdisso: Szívvel, lélekkel küzd, tavaly sajna Juventus elleni mérkõzés után sokan szidták pedig szerintem egy nagyon jó kis játékos 10/7

Cordoba: Õ egy fal, ha formában van nem sokan mennek át rajta, gyors és megbízható, egy hátránya hogy sokat szabálytalankodik a 16-os elõtt. 10/8

Samuel: Tavaly a legjobb formában lévõ védõnk volt mielõtt lesérült, ha hozza azt a formát akkor nem lesznek védõ gondjaink 10/9

Rivas: Sokan szeretik, de én nem értékelem nagyra, izmos felépítésû, talán belejön Mourinho alatt ha marad nálunk 10/6

- Szerintem rendben vagyunk ezen a poszton 10/8

Jobb oldal

Javier "Capitano" Zanetti: Nem kell kommentálni, õ elõtte mindenki leborulhat 10/10

Maicon: Az év talán legjobbja volt, jelenleg a világ egyik, vagy talán a világ legjobb jobb bekkje. Támadásokban sok jobb szélsõ megirigyelhetné, rendkívûl gyors, jól cselez, pontosan ad be, és 90 percen keresztûl fel-le futkároz és minden meccsen hozza a formáját. 10/10

- Ennél jobb jobb oldallal egyik csapat sem rendelkezik 10/10

Középpálya:

Bal oldal:

Mancini: Ha jól tudom bal oldalra vették meg Mancinit, szerintem az Interben élete formáját fogja hozni, Dacourt és Chivu és jobban teljesített nálunk mint a Roma-ban, remek támadó aki védõbõl lett, tehát védekezéssel is rendben lesz. 10/8

Quaresma: Bár még nincs nálunk, de valószínûleg jön ezért beleszámolom. Jobb és bal oldalon is bevethetõ de valószínûleg a bal lesz az övé, robbanékony jól cselezõ kavarógép aki mellesleg távolról is veszélyes. 10/9

- Ha jön Quaresma, akkor nem lesznek problémák. [10/8,5

Középsõ középpályások

Cambiasso: Nincs nagyon nála jobb szûrõ a világon 10/10

Vieria: Õ egy zsoldos, bár képességeibõl nem von le semmit, ha nem sérült akkor rengeteget hozzá tesz a játékhoz, rendkívûl jó védekezésben és támadásban egyaránt. 10/9

Dacourt: Sokat volt sérült tavaly, de ha ép minden meccsen képes jól teljesíteni. 10/8

Jimenez: Tavaly mikor játszott, jól játszott. Rendkívûl sokat bír futni jól cselez, lõ és passzol. Ha Mourinho képes lesz beépíteni a csapatba akkor jól járunk vele. 10/8

Muntari: Csak videókat láttam róla, nem nagyon láttam játszani de sokak szerint az év igazolása. Az biztos hogy rengeteget bír futni. 10/8

Stankovic: Kérdés hogy megy vagy marad. Tavalyi év nem az õ éve volt, meglátjuk mi lesz. 10/7

- Elég sokan vannak, de ha azt vesszük hogy 2-en gyakran sérültek akkor már is nem tûnik olyan soknak, talán egy klasszikus irányító hiányzik ( Diego pl. ) amúgy ez a poszt is rendben van. 10/9

Jobb oldal:

Figo: Tapasztalt játékos, gyorsasága kopott de sokan tanulhatnak tõle és félidõket szerintem simán végig játsza, csereként nagyon jó lesz. 10/9

- Mancini és Quaresma is képes ezen a poszton játszani, de Maicon lesz valószínûleg a kezdõ, persze mind taktika függõ. 10/9

Csatárok:

Adriano: Meglátjuk hogy a brazil élet mennyire tett jót neki, tavasszal 15 gól körül lõtt, ami elég jó teljesítmény, Balotelli szerint õ van most a legjobb formában. Reméljük a régi Adrianot látjuk és akkor nem kérdéses a gólkirályi cím se. 10/8

Zlatan: Reméljük a térde rendben lesz, és több akció gólt lõ idén mint tavaly és Adrianoval és Balotellivel remek 3-ast alkotnak majd. 10/8

Balotelli: Még nincs 18 éves, még messze nincs a csúcson és már most sok csatár megirigyelhetné a képességét. Szeret szélen is játszani, rendkívûl jól vezeti a labdát és 1-1 elleni szituációban is nagyon higgadtan fejezi be a támadást. 10/8

Crúz: Beáll és gólt lõ, jól fejel és hihetetlen milyen mákos gólokat tud lõni 😊 10/8

Crespo: Igazi klasszis befejezõ, nagyon érzi a kaput de nehéz dolga lesz bekerülni a kezdõbe. 10/8

Suazo: Nem vált be sajnos, de ha marad talán Mourinho alatt régi önmagát mutatja, és akkor lehet építeni a kontrákra. 10/7

- Csatár poszton nincs még egy ilyen csapat ami ilyen jól állna, szerintem Buffon a nyilatkozata elõtt elfelejtett ránézni az Inter támadó sorára. 10/9

Edzõ:

Mourinho: Világ egyik legjobb edzõje. 10/10

limperatore
Crúz is 9-es 😛

ForzaInter
sok helyen írják érkezõnek, de egyelõre szerzõdés még nincs vele, de ahogy írtam ugy van hogy olimpia után fog aláírni, gondolom azért írják már tényként mindenhol.

Yo, Bitch!

az internazionale.hu-n már kinn van az érkezõk között

Áhh,nem úgy gondoltam:Sss
Na mind1😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
vissza kellet vonultatni azt a mezszámot😄

Yo, Bitch!

limperatore
és?😄

Szerepelni már biztos hogy fogunk a BL-ben... XD

LasCar16
jaja 😄DDDDd

#acm

Lesz e szereplésünk idén BL-ba?
Én úgy érzem(látom)igen!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
ugylátom Muntari Chino mezszámát kapta meg😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát ugytûnik még nem, olimpián van, de Chievonal már kijelentették hogy már nem számít a játékosuknak, akkor várható a megegyezés ha 1 hónap mulva visszatér Olaszországba, de ez függ Quaresma ügytõl is.

Yo, Bitch!

limperatore
obinnát nem vettük már meg?:o

ForzaInter
1 igazolás még biztos lesz, kérdés Obinna vagy Quaresma lesz-e.

Yo, Bitch!

fsgh
Oriali meg azt nyiulatkozta hogy ez volt az utolsó igazolásunk...na most akkor Branca vagy Oriali hazudik?

limperatore

bubu13

EEE 1899

ForzaInter
én tutton olvastam, kösz linket, remélem héten nyélbe ütjük ezt az üzletet😄

Yo, Bitch!

jól áll neki a photosopp 😄

fsgh
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul28f.html itt van angolul😛

fsgh
Branca nyilatkozott Quaresmárol😊 Azt mondta fontos nap lesz ez a mai Quaresma ügyben. És hogy ezen a héten már meg is lehet.😊 Jó lenne.

ForzaInter
asszittem má leigazoltuk, ám Branca vmit nyilatkozott róla... csak nemtok olaszul:S

Yo, Bitch!

fsgh
jó photoshopp😄

bubu13
Új mez jobban fog

EEE 1899

limperatore
jól áll neki 😛

limperatore
😄

ForzaInter
Mi van vele?😄

Yo, Bitch!

limperatore
nah végre

Értelmetlennek tartod Muntari leigazolását? Mourinho nem tartotta annak, és ez nekem bõven elég. KP-n is lesz/nek távozók, Solari meg már majdnem egy hónapja csapat nélküli, mert lejárt a szerzõdése, de mindegy.

WuFraZselic
amugy Muntari egész pontosan melyik pozícióra jön? mert cambiasso, mancini, zanetti tuti kezdõ, és még ottvan egy vieira - jimenez - stankovic - figo - pele -esetleg még solari középpálya, és ugyebár Muntari és (reményeim szerint) Quaresma is... szóval én értelmetlennek tartom a leigazolását, de ne legyen igazam, és zárjon igencsak ütõs szezont nálunk 😊 remélem Adri igazán magára talál, és ott folytatja ahol ~2005 végén abbahagyta
Mourinho nyilatkozata pedig iszonyat szimpatikus, nem birtam a chelseanél, vélhetõen mert nem olvastam ennyi nyilatkozatát... kiváncsi leszek erre az "új" Interre, ráfért a csapatra valami színesebb játék, ez a fõleg-labdás-edzés meg a 200-apróbb-gyakorlat dolog csak jót jelenthet 😊 azt' holnap együnk zebrát :F

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio