FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
sérült mind.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
baziegyszerû: a halálnak van kedve Chimentit játszatni, inkább Buffon...

Milant viszont én sem értem, hótgyenge a keret amivel jönnek szvsz

Na kicsit azért vissza a lendületbõl Muri bácsi<#ejnye1>

remélem ez hatalmas kamu..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

meg azt sem értem, hogy nálunk Toldo és J.Cesar is ottvan nem értem, hogy a Juvénál meg a Milánnál mert csak Buffon vagy Kalac van ott

jah meg ott van még Nedved is mind2 csapatban

nso vagymiez?

Fabio Capello
az mégiscsak más mint egy tétmeccs, akkor derül ki igazán hogy mit tud valaki...

Csesza: htx

fsgh
Edzések és felkészülési meccsek voltak már. (egy edzõ csak letudja szûrni ezekbõl hogy hogy is áll egy játékos)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fiatal középsõ védõ

nem értem miért rakták oda, egyenlõre esélytelen és nincs is szó róla, hogy a felnõtt keret tagja legyen

😄DDdddd

jolvan csak csodálkoztam, hogy ott van Mei meg Santon, monnyuk Santon nem tom mi a rákot keres jobb hátvéd poszton? 😮

Fabio Capello
apropó, ki az a Mei? Életemben nem hallottam még...

limperatore
sérült, nemtom, sérült, nemtom

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Samuel, Chivu, Córdoba, Cruz?

Fabio Capello
ez volt a baj a Chelseanél is anno, és emiatt nem volt szimpatikus sose murinnyó: ha akár csak egy meccsen is nem azt a teljesítményt nyújtja vki amit elvár, puszipá, elnök bácsi ad pénzt új játékosra...

Még el sem indult a szezon, nem is nagyon láthatta Adrianot tétmeccsen játszani, de pusztán az amit hallott, az elég ahhoz, hogy kipenderítse a csapatból

limperatore
köszönjük emese

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ajánlom különben a pazza intert fogom énekelni a sírja felett -.-

fsgh
Fáj vagy nem valahol igaza van Mourinhonak. Miért Adriano legyen a kivételes akivel folyton foglalkozni kell külön? Amúgy meg Mourinho látja, ha nem játszik jól eladja ha igen akkor nem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
egy az hogy azt mondták hogy nem lesz több igazolás, aquilani hova férne már? másik meg hogy ha lesz az max quaresma szóval no para

limperatore
jó ez biztos kamu 😊

Fabio Capello
állítom neked, hogy murinnyót jobban izgatja az, hogy az orrunk elõl happolja el a jó pléjákat, mint az hogy a csapattal törõdjön 😄

kva annyát :S

limperatore
Adriano lehet Mourinho elsõ áldozata

José Mourinho, az Inter vezetõedzõje nem ragaszkodik a brazil támadó megtartásához.

Mourinho nemrégiben kijelentette, hogy 22 mezõnyjátékossal vág neki a bajnokságnak, ám jelenleg ennél magasabb a létszám a milánóiak kereténél, így több játékostól is elbúcsúznak a következõ napokban. Az egyik áldozat Adriano lehet, akit az Inter mepróbál elcserélni a Romával Aquilanira, a fõvárosiak ugyanis éppen támadókat keresnek.

- Adrianónak szüksége van arra, hogy egy edzõ folyamatosan ott álljon a háta mögött és felügyelje. Én azonban férfiakat edzem, nem pedig gyerekeket - nyilatkozta a brazilról a napokban Mourinho.

A Romával nem lesz könnyû megegyezni az Aquilani-Adriano cserérõl, ha azonban az Inter mégis sikerrel jár, akkor kész évi 3,7 millió eurós fizetést adni a középpályásnak.

<#idiota> gec 😄😄

limperatore
ja de ha jön kvárezsmá

fsgh
Dacourt helyett ott van Muntrai.

fsgh
28-an vagyunk... elég ha 3 ember elmegy.

ForzaInter
Dacourt hasznos játékos mikor nem sérült, de egyszezonba arra a 10 mecccsre feleslges megtartani... Pelé mehet kölcsönbe, Suazo el, Crespot nagyon szeretném hogy maradjon, de valljuk be vele csak sokan vagyunk😞 és legalább hárman elõtte vannak csatárposzton, futóbajnokunkat is vihetik, Stankot pedig meg kéne tartani egy rossz szezon után sztem nagy hüjeség lenne elküldeni, biztos vagyok benne hogy Mourinho keze alatt ujra régi lenne, védelembõl meg Burdit már Spurs is vinné, csak az a gond hogy bajnokság elején csak 3 védõnk lesz, Matrix,Rivas,Burdisso:S így sztem max télen kellene rajta túl adni.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
hja, le kéne szokni róla, de tény ami tény, mindig próbálnak naprakészek lenni

limperatore
Tõlem mind az 5 mehet, mondjuk Dacourt-ot sajnálni fogom mert ha sérülés hullám lesz akkor jól jönne a játéka

ForzaInter
nsot ne olvass😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
gazzetta szerint a Suazo, Dacourt, Crespo, Stankovic, Pelé ötösbõl kerülnek ki a távozók, de az is lehet hogy megy az összes, mivel Jose 25 fõs keretet akar.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
akkor eltévelyegtem valahol, eskü NSO-n kinn volt a hír... de akkor hantáztak ahogy mindig

fsgh
Látszik hogy NSO😊 Mármint ez így tényleg elhangzott. De nem Mourinho szájából hanem Oriali nyilatkozta ezt. Miközben Branca meg olyan nyilatkozatot adott hogy a héten meglehet Quaresma...

akármeléyik lehet kacsa majd meglátjuk.

limperatore
😄😄

ForzaInter
gyakorlatilag Mancini postja ugyanaz lesz mint Rómában, jobb vagy baloldali tkp😄

Yo, Bitch!

hova vitted te mutut? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
nem hozták el Mutut😊

az kacsa volt.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
reméltem is 😊

Tommy: Romában nem nehéz dolog középpályást csatárnak állítani, ha egy épkézláb csatárjuk sincsen (most elhozták ugyan mutut, de még õ sem az az igazi befejezõ, inkább elõkészítõ)

ForzaInter
Mancini a Romában is szinte csatárt játszott, gyakorlatilag a 4-3-3-ban egy csatár van aki középen van, másik kettõ inkább szélsõ.

igazolni meg tuti fogunk még, csak ködösítés😄

Yo, Bitch!

limperatore
Szeritnem jobb oldolali támadóközéppályás lesz, és rád nem vonatkozik a 24-es komment 😊

limperatore
Komolyan mondom a Juvesok jobban gyulolik az Intert, mint szeretik a sajat csapatukat...

Fabio Capello
Murinnyó szerint Muntari volt az uccsó igazolásotok, más már nemjön. De mivel NSO a hír, ezért fene tudja... 😄

Az a 4-3-3 elég keménynek tûnik, de mancini nem hinném hogy jó a csatárposzton (persze ha támadó kp lesz, az más.. de a felállás nem errõl tanúskodik.. :S)

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
létezni létezik, csak magyar sajtó, elferdíti nem gyengén...

Yo, Bitch!

limperatore
ja samsungsporttól nem várhatunk mást😄

szvsz ezeknek az "interjúknak" a fele nem létezik...

9csöves9
ez is egy szép szenzációhajhász magyar fordítás

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
Mourinho: Jobb, ha fél a Juventus!

José Mourinho, az Inter vezetõedzõje kijelentette: a két gárda keddi összecsapásán a torinóiaknak van több veszteni valójuk.

Az Inter és a Juventus kedd este a TIM-kupán mérkõzik meg egymással, a találkozó azonban mindkét fél számára több egy sima felkészülési összecsapásnál. José Mourinho úgy véli, a Juventusnak van több veszteni valója, ezért a torinóiak jobban teszik, ha tartanak csapatától.

- A Juve jobb, ha fél az Intertõl, mert ha mi nyerünk, akkor az ellenfélnek megtörhet a lendülete. A Juventus nagyon jól kezdte a felkészülést, meggyõzõen szerepelt edzõmeccsein. Mi sokkal késõbb kezdtük az alapozást, ha legyõznénk õket, az megtörhetné az önbizalmukat a Bajnokok Ligája-selejtezõjük elõtt - vélekedett Mourinho

kezdi 😄

limperatore
nah mi nem tetszik írd le nyugodtan aztán megvitatjuk

ForzaInter
mos nézem mi a nikked😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezek tények.

kín bácsi meg poolba ment, emlékszik még rá vki?:d játszott vagy 5 meccset:o

Yo, Bitch!

semmi elfogultság, jól érzem ?😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema