FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Muntarira kiváncsi leszek.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezt most nem mára értettem, ha nem hogy elég sok Inter ellenes hsz születik ott, vak is látja.

pl ahogy írtad mos is volt egy, errõl ennyit.

Yo, Bitch!

9csöves9
akkor meg mi a rákért írsz ilyet?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nekem nem tetszett és ennyi.

★ 汤姆 李

ForzaInter
nem tudom nem olvastam most bele, de szokott elég sok Inter ellenes hsz születni, de persze nem tõled és capellótól.

Yo, Bitch!

9csöves9
most úgy komolyan,melyik hsz nem tetszett? max 1 van

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Jókvoltatok, de látszott hogy kicsit "le vagytok maradva" a felkészüléssel, amúgy nemrossz a csapategységetek, kemény ellenfél lesz a szezonban 😊

ForzaInter
ott csak az Inter fikázása megy, nem kell velük foglakozni.

Yo, Bitch!

limperatore
jó mit vársz tõlük, 1 ember kivételével csõlátásuk van 😄 konvergálnak a 0-hoz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Benéztem én is most elõször a Juve topikba.
Nagyon örülök,hogy itt nem az a szint van ami ott.
Nagyjábol ennyi de tudnám még ragozni...

★ 汤姆 李

ForzaInter
jó volt ez, alakul ez a csapat, Mancini és Maicon aki nagyon jó volt, sajnos Cambi beragadt gólnál.

Yo, Bitch!

Ó jézus:Ss
ez majdnem benntvolt részükrõl😊

★ 汤姆 李

limperatore
azé adrianot nem szarúl húzták vissza :|

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Julio Cesar😄D

Yo, Bitch!

limperatore
úúú de szép lett volna

limperatore
kb nálunk van a labda 80%-ban 😄 nem hogy alárendelt 😊

ForzaInter
teljesen mindegy, benne volt ez, Juve sokkal hamarabb elkezdte felkészülést, mi meg még nem rég, nincs nagy gond, össze kell még csiszolni ezt a csapatot, uj taktikát még gyakorolni kell, amugy egyáltalán nem játszunk alárendelt szerepet, kiegyenlített meccs.

Yo, Bitch!

limperatore
ha nem cambiasso játsza a védõ szerepet akk nincs ez a gól

bubu13
Vezet a Juve

EEE 1899

LasCar16
na minnyá jön Crespo

#acm

LasCar16
az Internek sem, eddig egyenlõ erõk küzdelme

#acm

De rossz a képminõség nálam😞(((

★ 汤姆 李

limperatore
juvesoknak nem sok momentumok van eddig

ForzaInter
jó látni ujra Adrit Inter mezben.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
hja vesztes játszik.. sry

limperatore
jaja , vesztessel játszunk

bubu13
Inter-Juve lesz

EEE 1899

limperatore
na a flash az jó

Fabio Capello
Inter-Milan következik

ForzaInter
limperatore
ez a fos stream állandoan megakad

fsgh
Nah Juve-Milan meccs 2-2... 11esek most jönnek aki veszít azzal játszunk 10perc mulva😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Andrea Mei, azthiszem és olasz

LasCar16
Mei az valami keleti gyerek ?😊

#acm

így akkor oké, kíváncsi leszek mit mûvel majd középen Mei 😊

ForzaInter
:d
elfelejtettem odaírni hogy tim cupára van ez a kezdõ:S

Yo, Bitch!

jah valami olyasmi 😄

ForzaInter
😄, azt hitted ezt tippelik kezdõnek 08-09-es szezonra?

Yo, Bitch!

ok, nem gondoltam, hogy ez a TIM csapat 😊

limperatore
nem is berlusconi kupa 😄

#14970: hidd el mi se örülnénk 😄

LasCar16
akkor ezért nem találtam semmit mer TIM Cup néven futott a cucc :}

#acm

Taranov
Valószínûleg kamu, de én római szimpatizánsként nem örülnék az Aquilani-Adriano cserének. Remélem megértitek.

Üdv!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
#14944-re ment:d

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
biztos... remélem ezt nem gondoltad komolyan.

Yo, Bitch!

ForzaInter
annál még ns is hitelesebb😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
mindkát felkészülési meccsen pályára lépett, és valószínû Tim kupán is játszani fog.

Yo, Bitch!

fsgh
a gólpontkom is írja^^
😄

mind1 majd meglátjuk mi lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
*nem látta

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez a gazzetta tippje, valószínû így fognak felállni, 1 kezdõ az elsõ meccsen 2 kezdõ meg a második meccsen.

Mourinhonak meg kell Adriano, csak sok csicska magyar lap kamuzik... és mi az hogy nem láttad játszani? egy jó edzp edzésen és felkészülési meccseken látja hogy kit érdemes elküldeni és megtartani.

Yo, Bitch!