FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
amugy az idegesit fõleg hogy ezt ugylátja a "kivülálló" hogy szoros meccs, még nem az igazi az Inter, stb, miközbe kurvára végig domináltuk a meccset :S picsbe...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
roma gól :SSSSSSSS
FORZA INTER!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
S U P E R M A R I O !!!!
<#worship>#worship>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTER!
Balotelli bravúr😊
★ 汤姆 李
FORZA INTER!
FORZA INTER!
a Roma gyenge mint a hajnali harmatfing és mégis 1-1 :S
Yo, Bitch!
Persze nézem stream-en és jó a meccs csak RO a kommentár:S
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
remélem a 2. félidõben rúgunk még 1-2 gólt
FORZA INTER!
★ 汤姆 李
Muntari
A Raiuno adja. (streamerone nevû streameing programon fogható)
A rojadirecta.com és a myp2p.eu oldalon további streamek is találhatóak.
★ 汤姆 李
nem, Ibrakadabra már jól van 😊
Ibra nem úgy volt hogy sérült?
sry mellényomtam, Cseszának ment
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A disposizione: Toldo, Stankovic, Bolzoni, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz.
All.: Mourinho.
ROMA (4-2-3-1)😄oni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista.
A disposizione: Arthur, Riise, Loria, Brighi, Pizarro, Esposito, Totti.
All.: Spalletti.
ARBITRO: Saccani di Mantova.
thx
FORZA INTER!
FORZA INTER!
58'<0 - 1>0 - 1> Di Maria
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
★ 汤姆 李