FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chili7
Köszi a segítséget srácok...

Lombardini
Ahogy érzed. Szíved joga.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

gabber_saviola
Más ezért a reklámért bant kapott volna, de ha kevésnek érzed a kommenttörlést, akkor szólj és adom azt, amit másnak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Chili7
Akkor itt senki nem tud abban segíteni, hogy hova vegyek jegyet, ha nem akarok egyik táborba sem menni? És hogy merrõl menjek a stadionhoz, hogy ne találkozzak rómaiakkal?

<#buck>

FORZA INTER!

Lombardini
Ejnye de kemény lett itt a szigor. Nem a cipõmet akartam eladni. <#rolleyes> Na mindegy.

ForzaInter
ja bola szerint, akik szerint már vagy 6* leigazoltuk Quaresmát😄

Yo, Bitch!

Lombardini
-reklám-

limperatore
Messi milyen jól beleillene most a 4-3-3-ba jobb szélen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

elöbb olvastam h a pool meg akarja szerezni quaresmát

FORZA INTER!

limperatore
Istenem 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
Ha kicsit régebb óta itt lennél az esgén, akkor tudnád, hogy Matyika 8. regjét fogyassza körünkben. Ebbõl kiindulva nem hiszem, hogy másképp kéne vele bánnom...de tudod mit, csak a kedvedért és csak most. Ha legközelebb valami baj lesz vele, akkor jön a zéró tolerancia, és kivágom mint macskát az illemhelyére.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
hát matyinak már nem ez az elsõ rege 😄 jól ismerik már egymást gabberral 😄

#acm

Off
A mod. aki adta neked a büntipontot magát is moderálhatná.Elég tré megjegyzést tett
On

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
kerüld a fekete limuzinokat 😄

limperatore
😄AS:ASDASD:_ASD::ASDDAS:

Chili7
Úgy néz ki, hogy ki tudok menni a szuperkupára. Nem voltam még milánóban, mire figyeljek, hova vegyek jegyet, és merrõl közelítsem meg a stadiont,hogy ne ütközzem ellenséges római csapatokba.
Köszi

jaja nekem is olyan volt 😄

Fabio Capello
nemtom de nekem ilyen:

szerk: na mostmán rendbenvan 😄

hátdemiarákom van 😄 hozzá nem nyúltam

miafasz 😄

Fabio Capello
Csesza te mi a rákot mûvelsz a címmel, szétszedte a kedvencek soromat, olyan hosszú lett... szedd már ki az interes linket <#idiota>

fsgh
majd meglátjuk hogy nekem volt-e igazam <#mf2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
köszönjük imike

😄

fsgh
Kiváncsi leszek erre a Quaresma ügyre mert nekem eléggé habinak tûnik... Azzal probálják magyarázni pár játékos eladását hogy Quaresmat akarjuk megszerezni? Szerintem amúgy is eladnánk ezeket a játékosokat (Suazo,Dacourt, esetleg Crespo) hisz Mourinho ár régen megmondta hogy hány fõs keretet akar és most nem annyian vannak...

Quaresmához visszatérve, miért nincs egyetlen nyilatkozat se Q ügynökétõl? Miért nem erõsti meg a porto hogy igen érdeklõdünk vagy valami. Mert eddig nekem csak az jön le hogy ahányszor felmerül hogy eladunk egy játékost az ujsgíró oda fûzi mellé hogy ez bizonyára azért van mert meg akarjuk szerezni Q-t...
Én azt mondom hogy nem fog jönni. Figyljétek meg.(aztán én lennék a legboldogabb ha jönne😄 de jelenleg nekem ez a véleményem)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
jah meg balotelli is szóval nincs itt gond 😄

ForzaInter
és még Cruz is ottvan😄

remélem ujra ilyen jó szezonja lesz mint 06/07-ben.

Yo, Bitch!

limperatore
csak ennyit kell csinálnia 😊

még szerencse hogy van ennyi jó csatárunk

LasCar16
mi az istent csinálnak Ibrával is? :S

#acm

ForzaInter
ja és Dacourt mellett Pelé lesz nagy valószínûséggel aki távozik, de õ csak kölcsönbe, míg Suazo távozása is biztosra vehetõ õt most Man. City vinné.

Quaresmát meg sztem Moratti 20 alatt elfogja hozni, csak kivár😄 1-2 nappal piac vége elõtt sztem nyélbeütjük üzletet, Portonak nincs más választása muszáj eladniuk mivel Quaresma hetek óta nem edz csapatával, és meccseken se játszik, rajtunk kvíül meg senkinek nem kell eddig (szerencsére).

Yo, Bitch!

ForzaInter
igen, válogatott meccsen nem fog játszani és szuperkupát is kifogja hagyni... így se Adri se Ibra, valószínû Crespo fog kezdeni...

Yo, Bitch!

limperatore
Adriano lehet új szerzõdést kap
Ibra térde asszem rottyant megint
Quaresmáért meg több pénzt adnánk

ForzaInter
nálam az a játékos szürköl be aki rosszul játszik, Dacourt meg mikor játszot fasza volt.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
pont a kurvajó játéka miatt bírtam 😊

ennyi sérüléssel pedig akaratlanul is beszürkül az ember....

ForzaInter
szürkölt a faszt😄 mikor játszot kurva jó volt, csak hát ugye sérülések:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
:SS

de mér õt adjuk el? egyik legjobb középályásunk volt mikor nem volt sérült, nagyon jó meccsei voltak Vieiránál sokkal jobb volt, bár már sokat volt sérült, de sajnálom hogy távozik, nálunk ujra régi formájában játszott, jó tett neki a Római váltás...

Yo, Bitch!

limperatore
Õ nagyon jó volt mindig nálunk, csak nagyon sérülékeny és ezért nem játszott 😊

Fabio Capello
Várható volt, amennyi játéklehetõséget kapott...

Régen nagyon bírtam a palit de mostanra nagyon elszürkült sajna...

limperatore
bammeg ez ilyen vén már?😄

ForzaInter
Matrix ma 35. éves, Buon Compleone!

Yo, Bitch!

limperatore
de ez nekünk jó -> kevés az interes divat drukker
😛

ForzaInter
ja ott mindenki Toro fan

Yo, Bitch!

Fabio Capello
mégmindig többen vagyunk mint az interes divatdrukkerek -.- 😄😄D:

limperatore
jah, de minek nektek uj stadion? alig van drukker torinoban 😄

Fabio Capello
az új stadion nekünk is Olimpico (a volt Communale)

limperatore
olimpico az nem a roma stadionja ? -.-'

limperatore
még torino közelébe se <#vigyor1>

Fabio Capello
ne csak a saját stadionotokban legyél nagylegény, gyere ki az Olimpicoba 😄DD

ForzaInter
hát abból fájt lenne nem gyengén😄D

Yo, Bitch!

limperatore
szerinted melyik Interes menne egy juve interre?😄