FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
Mourinho Mancininek ajánlja az Internazionale kupagyõzelmét

José Mourinho elsõ hivatalos mérkõzésén ült az Inter kispadján vasárnap, és a Roma legyõzésével rögtön meg is szerezte elsõ trófeáját új állomáshelyén. A Szuperkupa elhódításában azonban szerinte a milánóiak elõzõ edzõjének, Roberto Mancininek is nagy szerepe van, így neki is ajánlja a gyõzelmet. Egyúttal megjegyezte, hogy a remek színvonalú, látványos összecsapással méltó választ adtak az olasz futballt unalmasnak tartó embereknek.

Bár kétszer is megszerezte az Inter a vezetést a Roma elleni Szuperkupa-mérkõzésen, mégis csak tizenegyesekkel tudta elhódítani a trófeát. José Mourinho elégedetten értékelt a találkozó után:

„Meg akartuk nyerni a kupát, és úgy gondolom, meg is érdemeltük, mert a 120 perc alatt többet tettünk a gyõzelemért – mondta a milánói csapat kispadján ezen a találkozón debütáló edzõ. – Nagyon jól játszottunk, de el kell ismerni, hogy a Roma is remek dolgokat mûvelt. Látványos válasz volt ez a meccs mindazoknak, akik szerint az olasz futball unalmas. Esett négy gól, rengeteg helyzetet láthattak a nézõk, és a végén jöttek a tizenegyesek, szóval izgalmakban nem volt hiány. Ha a többi csapat is úgy játszana, mint az Inter és a Roma, mindenki számára élvezetes lenne a labdarúgás.”

A portugál edzõ számára külön öröm, hogy ezúttal gyõztesen jött ki csapata a büntetõpárbajból.

„Sosem volt szerencsém a tizenegyesekkel. Tavaly így buktuk el az angol Szuperkupát, valamint a BL-elõdöntõt is a Chelsea-vel, és – bár már más edzõvel – az idei BL-döntõben is büntetõkkel maradt alul egykori csapatom.”

Mourinho nagyvonalúan nem feledkezett meg Roberto Mancinirõl sem:

„Ki szeretném emelni, hogy bár a csapat velem nyerte meg a Szuperkupát, a siker legalább annyira Roberto Mancinié is, hiszen az õ irányításával nyerték meg a bajnokságot a fiúk, így tehát nagy része van mostani diadalunkban.”

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
nah gratuláciokat privibe kérem

Fabio Capello
<#heureka>

calci di rigore

van egy olyan tippem, hogy olyasmi mint a penality? 😮

Fabio Capello
Supercoppa Tim '08: Inter-Roma 8-7 (dcr)

hamár kopizol, magyarázz is, mi az a dcr? 😄😄:😄

hát mi biztos 😊

sry real meccset lestem és épp most néztem be xD

limperatore
gec 😄 errõl írunk fél órája h nyertünk 😄 és megkérded 😊

miért nem? XD

limperatore
nem

nyertünk?

ForzaInter
ÉN meg azt hittem berugta, Cambiasso góljánáé már beakartam írni hogy nyertünk, erre folytatódott😄

Yo, Bitch!

szarul lõtte, erõbõl és nem helyezte, szinte bele lõtte a kapusba

gondoltam hogy ö vagy Ibra majd kihagyja

limperatore
stanko mit lõtt amúgy?😄 mert nem nagyon láttam csak hogy nem ünnepel

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

WuFraZselic
thats it 😄😄😄😄😄:

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
mivel nem feledkezhetek meg arról hogy Bianconeri vagyok, de tisztelem a riválisokat is, ezért összességében egy picigratot megajánlok nektek

tény, roma nagyon makker volt a meccsen...

szóval picigrat 😄

jah nálatok már ennyire elõre van

köszi a megelepetést 😊

MEGVBAN!!!!!

FORZA INTER!

bubu13
Megvan!Szuperkupa gyõztesek vagyunk!!!

EEE 1899

kapufa 😄

ForzaInter
CAPITANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEGNYERTÜK SZUPERKUPÁT!!!!!!!!

Yo, Bitch!

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee CESARRR

limperatore
CAPITANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bazmeg stanko :s

WuFraZselic
igy is 39.5ös lázam van, nem hiányzik hogy mégjobban elbasszák a napom a romaiak :S

na, tiziket remélem beverjük, eddig 1-1 az állás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
ilyenkor nyer az acsapat aki semmit nem csinált :s

ForzaInter
még most kezdõdik.

Yo, Bitch!

igen, megvan

ForzaInter
már justinon, sopcast behalt

Yo, Bitch!

holnézed?

ForzaInter
tizik, meg kell nyerni!!!! hosszabítás is miénk volt.

Yo, Bitch!

nem igaz, hogy egy rohadt meccset nem lehet végignézni :S

ForzaInter
istenem, semmi nem megy be... sopcast közbe behalt:###############:@@@@@@vvvv

Yo, Bitch!

limperatore
ez a balotelli miet lott gec

<#eljen><#eljen>

jah nem :S

limperatore
<#worship>

SOPCAST

TvAnts

a Sopcastes az biztos hogy jó

ForzaInter
sop://broker1.sopcast.com:3912/18190

Yo, Bitch!

megint szarakodik :SS

FORZA INTER!

Ó a francba😞((((

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ma megy kicsit szaggatva

FORZA INTER!

😮OO szopjákki :S

limperatore
mivan?😄 én 2:1nél kinyomtam h megnyertük, ez a roma nemtom mit akar közük nincs a meccshez

LasCar16
22:45ig volt adás

#acm