FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Bezony😄DDd Tudod milyen nagy Magyar márka!?!?!

(Bár nekem nincs és nem is lesz Tisza cuccom😄Dd de pl oszt társam szinte csak abban jár😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
TISZA PÓLÓ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
lesz@rom a trendet ebbe megyek és kész😄 Ilyenen én nem akadok fennt😊 Amúgy nem nem sok emberen látni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
ilyen sportos pólóba trendi iskolába járni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Naná😄 holnap ebbe megyek sulájba😛 Sima pamut pólo, nem mez...

| #15706: drága:S 7rugót elkértek érte...Mondjuk pl Tisza pólot is ennyiért adnak.

gabber_saviola
ezt utcán is hordani fogod? 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

inter94
fasza😊mennyibe fájt?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

fsgh
Beújítottam egy Interes Pólot😛

limperatore
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gabber_saviola
fu de virgonc itt valaki 😄ddd

eléggé kabbeafaszom -.-

limperatore
jovan 😄 elég elb*szott az a csík

fsgh
Banner alatt az a csík csak dísznek van amúgy...😄

limperatore
aztakurvadekurvamásnapos vagyok 😄

nemtudjátok adja meccsünket vmi hétvégén?

fsgh
Nagy rá az esély hogy visszatér szombaton mert Ibra ugye válogatottban van. Szerintem most kell adni a lehetõséget Adrinak mert Ibrának a térdét se kellene feleslegesen terhelni...

mellesleg Quaresma beadásait vígan bolinthatná be Adri😊 úgyis jól tud fejelni😛

limperatore
Adriano góllal ünnepelné hetedik születésnapját

A brazil csatár felépült sérülésébõl és reméli, hogy góllal ünnepelhet hétvégén.

Az Inter brazil támadója a héten ünnepli a klubhoz szerzõdésének hetedik évfordulóját. Adriano megünnepelné a szép évfordulót, ehhez azonban az is kell, hogy José Mourinho lehetõséget adjon neki a hétvégi, Catania elleni mérkõzésen. A futballista egy hónapja megsérült, a héten azonban már teljes értékû edzésmunkát végzett, és pályára léphet hétvégén.

- Olyan, mintha a születésnapom lenne. Már hét éve Milánóban játszom, és még ma is jól emlékszem arra a napra, amikor elõször tettem be a lábam az Inter öltözõjébe. Sokat fejlõdtem, mióta ide szerzõdtem, nagyon boldog vagyok, hogy ennél a klubnál szerepelhetek. Sajnálom, hogy megsérültem a szezon elõtt, mert remek formában éreztem magam. Remélem, a Catania ellen már játszhatok és góllal térek vissza az együtteshez - mondta Adriano, aki az elõzõ idényt a Sao Paolo gárdájában töltötte.
<#worship><#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
jimenez is lesérült, tiszta komoly 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Én most értem a végére... télleg érdekes min össze tudnak kapni emberek... A poén az hogy a szövetség egy nemlétezõ törvényre hivatkozva JOGI úton próbált elvinni egy teljesen korrekt, minden törvényi szempontból hatályos domain-szerzõdést... Ha ebbõl bírósági ügy lett volna, a bíró sztem röhögött volna a klubtagok képébe...

Sebaj, ez Magyarország...

fsgh
Nekem mondod...Ezt olvastam 1 óriág kb

limperatore
megy az üzlet 😄

Fabio Capello
nagyon kardoskodtak mindketten az érveik mellett, de törvény ide vagy oda, jogosan azé a domain, aki bejegyeztette és pénzeli a dolgot, nincs erre vonatkozólag semmilyen törvény, amely kimondaná hogy pl. ha az Inter bejegyzett klubja vagy, akkor csak a tied lehet az internazionale.hu...

De persze mostmár mindegy, mindazonáltal nagyon érdekes olvasmány... 😊

ForzaInter
az nem is azzal foglalkozik ha nem klubbal

Yo, Bitch!

Fabio Capello
na most elolvastam és nagyot röhögtem ezen a linkvitán... Nemtudom mit feszítettek annyira, de azért ezt az oldalt nem nevezném oly magas színvonalúnak amit az internazionale.hu csinált...

fsgh
Na és akkor még én vagyok a gazdag😄😄dd

Mondjuk az tény hogy ott van mit megvenni😛

ForzaInter
lol, de megszaladtál😛

Yo, Bitch!

limperatore
ott ugyis elbaszok még egy 50-t 😄

ForzaInter
max 50 rugó, de én leht belépek kluba héten:d megéri.

Yo, Bitch!

limperatore
Inter - Juve akkor mennyi lesz ha nem vok klubtag?

ForzaInter
ja, csak 5 rugóval drágább, mert nem jár kedvezmény nem klubtagoknak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
lényeg ott van, nem szépségverseny ez😄

Yo, Bitch!

limperatore
hát ja az nem volt szép h fenyegettek

szépen barátian kellett volna 😊

fsgh
Ja arról nincs is szó szal alap hoy maga a klub egy jó ötlet.

Ugye aki nem klubtag az is mehet bármikor meccsre!?

ForzaInter
hát sztem igaza volt, õ ezt az oldalt garryvel 99 óta csinálják, felípették saját szabadidejükbõl, pedig eztuán fizetniük is kellet, nem amolyan hobbioldal, hír lehet nincs sûrûn, de legalább csak minõségi hiteles híreket közölnek, meg azért amennyi adat van oldalon az durva, sztem nem nagyon más ilyen oldal ahol ennyi info lenne, 99-ig visszamenõleg szinte minden info,adat,statok, sztem jó így ahogy van, jobb ha külön oldala van ICU-nak, meg azért neked is vki küld egy fenyegetõ levelet hogy ha nem adod át akkor megyünk bíróságra, közben õ ezt szabadidejébõl közel 10 év munkája van benne, én megértem õket, de hát ki hogy látja.

Yo, Bitch!

fsgh
Ha akarsz még olvasni az akkori vitáról akkor megteheted. Mert a forumban ment még a vita...

itt---> http://www.freeweb.hu/youme/forum/phpBB/viewtopic.php?t=22 és itt lapozz vissza egészen a 2007 Jún. 03. 09:15-ei hozzászóláshoz...

limperatore
nem is rossz? iszonyat szar 😄

fsgh
Vicc az hogy Youme felajánlotta hogy kiteszi a híreiket meg minden de õk mindenképp teljes jogot akartak...

ForzaInter
aham, azóta már van külön oldala ICUnak, nem is rossz, mindenesetre jó hogy van ez a klub, mert elég jók az árak, Panathinaikos ellen 20-25 ezer ajándék... bár Juve ellen 50 rugó körül lesz, de az más, mert az nem jövünk-megyünk, ot van szállás, 4 csillagos szálloda, luxusbusz:d városnézés, este meccs, másnap stadiontúra múzeum öltözõk mind meglehet nézni😄 de a repcsis utak nagyon jó árban vannak.

Yo, Bitch!

limperatore
nemtom azért youmenak nem kellett volna ennyire makacsnak lennie..., a honlap elég elmaradott, kapott volna egy új designt egy új motort + utazások is ott lettek volna sztem több hír is lett volna..., szvsz elb*szta

fsgh
Szerintem is. Amúgy azóta mi történt? Semmi különös elváltak utjaik és kész?

fsgh
Internazionale.hu --> itt bal oldalt exkuív ott Inter klub ott ICU-ra katt

Ott olvasgass me lesz ott egy link is..

ForzaInter
ja én olvastam, érdekes volt, de Youméknak volt igaza.

Yo, Bitch!

limperatore
azt se tom mirõl beszélsz de azért linket adhatsz 😄

fsgh
javítanék 2007 Juniusában volt a balhé. Ti olvastátok akkor?😄 én most olvasom ujra és érdekes...

cserélnék veled buxát 😄

fsgh
Jó családi háttér😄 Nem szarom de mondjuk 1-2meccsre szerintem ki tudok menni egy évben.

fsgh
Picit off.

Most hogy kicsit utána néztem az Inter Club-nak megtaláltam az Internazionale.hu-n lévõ balhé még 2007 januárjából hogy kié legyen a Domain...:o Az elég ura vita volt....

szarod a pénzt? :o

ez még kell nekünk :SSS

Baljós jelek a hétvége elõtt

Sep. 8. 09:22 -MILANO- Ma reggel kezdi meg a csapat a felkészülést a hazai bemutatkozásra, a sors fintora pedig nem mást mint egy ex-interest Walter Zengát és az õ Cataniáját sodorja majd erre a meccsre a San Siroba. Az általános helyzet a szombat esti mérkõzés elõtt nem éppen ideális. A gondok elsõ sorban a középpályára koncentrálódnak ahol igen sok lesz a hiányzó. A legfrissebb kiesõ Jimenez aki meghúzódott és esély sincs a hétvégi szereplésére, de még a BL meccsre sem lesz leadva a neve.
Aztán ott van Chivu aki elvileg már felépült, de gyakorlatilag pénteken nem láttuk õt a pályán a Locarno ellen. Stankovic és Ibra csak csütörtök reggel érkezik meg, Balotelli elõtte este, de például Julio Cesar és Maicon csak csütörtök este jönnek, Cambiasso és Zanetti pedig még náluk is késõbb, péntek reggel. Jogosan merül fel a kérdés, miképpen lehet pályára küldeni olyan játékosokat akik két meccset lejátszanak, utaznak 7-8 órát idõzónákon át…
A Locarno ellen például lehetõséget kapott a fiatal szélsõ Santon aki a jobb oldalon hátul akár szerepelhetne is, igaz ehhez jó adag bátorság kell Mourinho részérõl. A jó hír viszont Cordoba visszatérése, aki a Liverpool ellen sérült meg és most visszaveheti a helyét a védelem tengelyében.

fsgh
Ha minden összejön és haverral megyünk Werder ellen lehet Juve ellen is belefér majd😛