34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#19430 BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!:)))
17!!!!!!!! -
Monoton #19429 Na akkor ON. -
Monoton #19428 Jajj fejezzétek már be, keressetek egy flém topikot vagy PM-ben beszéljétek ezt meg. -
#19427 Itt ne vitázzatok, beszéljétek meg privátban. campy te pedig vegyél vissza, ez nem a játszótér. -
#19426 1. nem a hibát keresem benned, a hibát te generálod azzal, hogy egy csapat amúgy is meglévő problémáit nagyítod fel, mint pl Juve-Inter után: "simán nyernünk kellett volna, szánalmas volt ez az inter" - szted nem vagyunk vele tisztában, így is eléggé fáj, nem kell még belénk döfni a kést
2. Nem mondtam hogy szemét alaknak tartalak, nem bírom a stílusod, ennyi az egész, sokakkal van ez így
3. Véleményem szerint egy fokkal megbecsültebb és régebbi tagja vagyok ennek a közösségnek, mint te.
4. Felőlem engem is megbüntethet, de nem hiszem hogy a szabad véleménnyilvánításért büntetőpont járna, elvégre szidni nem szidtalak, nem parasztoztalak le (veled ellentétben), pusztán elmondtam, mi a véleményem rólad.
5. Mintha arra ment volna ki a játék, hogy Mono téged büntessen meg...
6. Ha kapásból mindenkinek nekiesel, ahelyett, hogy írnál egy privátot, hogy "Kérlek, mondd el mi a gond, beszéljük meg", és normálisan letárgyalnád a dolgot, akkor ne várd el, azt hogy normálisan reagáljanak rá... Tudod, mindenki azt kapja vissza, ahogy viselkedik
7. Ha csak egy kicsit is figyeltél volna az elmúlt egy évben, tudnád hogy sose voltam Inter-szurkoló, tősgyökeres Juve-fan vagyok, csak egyesekkel ellentétben én képes vagyok normális viszonyt fenntartani a rivális szurkolókkal. -
campy #19425 te csak a hibát keresnéd bennem..szánalmas egy alak vagy, nem is írok ide már mióta aztán itt szidsz ha engem egy szemétalaknak tartasz te sem vagy különbb...tipikus gyökér vagy és nem érdekel tudom h engem fog Monoton megbüntetni->S E G G N Y A L Ó vagy -
#19424 na ebből látszott mennyire figyeltél... de no comment, magadról állítasz ki bizonyítványt, nem rólam -
campy #19423 álomvilágban élsz:D azt se tudom ki az a Cassone egyetlen nevem van...de hamarosan töröltetem ha ilyen véleménnyel vagytok rólam szép...nagyra vagytok magatokkal majd jönnek az első pofára esések fogtok ti még szenvedni... -
campy #19422 gondolkozz 2003-ban voltatok utoljára BL elődöntőben ezen törd a kis buksidat...meg sztem az összes Interest evvel lehetne bosszantani:D na csáó további jó pletyizést rólam és gratulálok Campioni D'Italia! -
campy #19421 te neked meg mi bajod van? bántottalak én téged egy szóval is?...olyan rég írtam már ide egyébként nem tűnt fel h visszavettem?...mi van hozzám hasonlítasz minden hülyét?...és ti mit csináltok? beleütitek a JUVÉ-sok dolgaiba az orrotok! marharépa F Capello... -
#19420 -
Csesza #19419 -
#19418 jó, campyról legalább két éve tudjuk, hogy oda üti bele az orrát ahova nem kéne :D -
#19417 Campioni D'Italia!!!Szép volt fiúk!!! Forza Inter!!! -
eddie #19416 Maxi egyetértés a ehhez a hozzászóláshoz.Mindenkinek így kellene szurkolnia. -
#19415 jaja, vannak jó juvesok is,
te, csöves, bade, adyn
de pl ilyen cassone meg campy ( bár lehet egy és ugyanaz ) meg béka úr .. nc :D -
#19414 Csak viselkedéstől függ, tőlem írha tide ellendrukker is akármikor ha normálisan ír... -
#19413 quaresmában sokkal több volt ennél, nem értem mi történt, nagyot csalódtam az idei szezonjában...
Apropó, egy személyes megjegyzés: bár mindenki tudja hogy valójában merre húz a szívem olasz fociban, így egy teljes veletek (is) töltött szezon után merem kijelenteni, hogy egy remek összetartó szurkolói csoporttal volt dolgom, akik (az elmúlt pár évben tapasztaltakkal, és a vártakkal ellentétben) szívesen fogadtak, és nem kellett végighallgatnom a már annyiszor végigzongorázott köcsöghülyejuvés, mocskoscsaló, stb kifejezéseket. Gondolom én, ennek nyilvánvalóan köze van az én viselkedésemnek, közeledésemnek is felétek, de mindettől függetlenül nagyon jól ér(e)z(t)em magamat köztetek, mégha riválisnak is szurkolunk. Persze a véleményemet fenntartom, a másik csapat érdemeinek, eredményeinek elismerésével senki nem lesz kisebb ember, max megtanulja becsülni az ellenfelét, és ez az a dolog, ami talán itt a fórumon a legfontosabb. Mondanom sem kell, az itt (és a Juve topikban) jelenlévűk majd felét nagyon régről ismerem, ők tudják milyen volt itt régen a focifórum, és jó érzés látni, hogy ők is próbálják a régi fényt visszahozni :) -
#19412 -
#19411 inter.it egyből megváltozott meg be is lassult, gondolom mindenki odalépne be:D -
#19410 -
faláb #19409 Hát Mancini és Quaresma egyértelműen csőd volt, Muntari is pocsékul játszott hónapokig, de már úgy néz ki összeszedte magát. -
#19408 Hát Mourinho annyira tudta kit kell leigazolni h 3 ember kért
Quaresma, Mancini, Muntari :D
ebből Muntari aki bevált úgy ahogy, de engem nem zavarna ha menne nyáron :D
-
#19407 soha ne mond h soha ;))) -
#19406 jó a vezetőségetek, gyakorlatilag ennyi a titok nyitja, és jó a vezetőedző. Murinnyó mindig is híres volt arról, hogy tudta, kiket kell leigazolnia hogy topcsapatot csináljon, gondolom ez jövőre se lesz másképp, moratti pedig nem az a fukar fazon, aki a játékosokon spórol. Ez a súlyos probléma nálunk, hogy a mélyen tisztelt kontárbrigádnak egy poulsen vagy egy knezevic csúcsminőségi igazolást jelent, és amíg ez így megy, nulla az esélyünk még csak arra is, hogy egyáltalán ellenfelek tudjunk lenni egymás számára. Messze van már a 2000-01-es keret, pedig de szerettem én azt... Persze már nem sokan maradtak akkoriból, de mennyivel más idők voltak még azok.
Egy szó mint száz, az idei szezonunk 75%-ban a vezetőségen, 25%-ban ranierin úszott el. Egy év alatt több emberrel balhézott össze, mint az előző három edző egész Juvés pályafutásuk alatt. No sebaj, jövőre talán már egy kiélezettebb bajnokságot láthatunk, mindenki örömére :) -
eddie #19405 Őket soha nem fogjátok! -
daviddavid #19404 BAJNOKCSAPT!!! Forza Inter! -
#19403 attól nem kell félni, juvét kell beérnünk :D -
#19402 még nyerünk zsinórban vagy 5öt:D hogy milan nehogy visszaelőzzön:D -
#19401 jövőre megelőzzük a milant -
#19400 hát igen, csak már unalmas h 4. éve mi nyerünk :D -
#19399 Gratu gyerekek, megérdemelt volt :) -
faláb #19398 Bajnokcsapat! -
Campioni D'Italia
-
#19396 17 -
#19395 Köszönjük! -
eddie #19394 Grat Nektek a bajnoki címhez! -
#19393 88. perc: Udinese-Aranylabdások szakköre 2-0, ez már eldőlt, a holnapi meccs eredményétől függetlenül bajnokok vagyunk zsinórban negyedjére!
Campioni D'Italia!! Utolsó két meccsünkön hazai pályán lehet ünnepelni, gyanítom már ma este nagy ünneplés tör ki az utcán. -
#19392 hát jah, építsünk csapatot klasszisokból de ne öregekből de ne is úgy mint az arsenal -
Csesza #19391