34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    Hát most se vagyunk vmi jó formában :D sztem meg egyáltalán nem érdemeltük volna meg, igazából csoportból is ki kellet volna esnünk épp h tovább csorogtunk szaros 8 ponttal

lehet Capelloval ott lennénk :D
  • Fabio Capello
    BL-döntő: Capello szerint az Internek ott kellene lennie ma Rómában

Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hogy az Inter bejuthatott volna a Bajnokok Ligája döntőjébe.

„Az Inter megérdemelte volna, hogy bejusson a BL-döntőbe, de legalább az elődöntőig el kellett volna jutnia – mondta Capello. – Nem volt szerencséjük, mivel a Manchester Uniteddel találkoztak, és nem voltak olyan jó formában, mint most.”

Látjátok, megmondom én nektek a tutit :D:D
  • ForzaInter
    34 fős keretbe, ezek közül választja ki kik mennek dél-afrikába, Észak-Írek elleni meccsen lehet játszani fog.
  • ForzaInter
    Lippi behívta Santont az konfederácios kupára készülő válogatot bő keretébe.
  • faláb
    *fizetett
  • faláb
    Gondolom a Chelsea elég jól fiezett a kölcsönért, azért ment oda.
  • ForzaInter
    Ja és José hosszabított 2012-ig, 10 millio lesz a fizetése, ezzel a világ legjobban kereső edzője lett.
  • ForzaInter
    Egy jobb csapatban sokkal jobb teljesítményre lenne képes, nagyon jó játékos, csak beleszürkölt idővel a Toroba.

Quaresma fele játékjoga meg megy a Genoához, 10 milliot fizetnek érten a genovaiak, Preziosi jelentette be, és Crespo is ott folytatja a nyártól.

Hátha ott belelendül Quaresma és hozzászokik az olasz stílushoz, aztán visszahozzuk ha beválik ott, ha nem meg mehet vissza portugáliába, mondjuk azt nem értem minek kellet külföldre kölcsönadni, jobb lett volna olaszba kölcsönadni, és ha beindult volna visszahoztuk volna.
  • faláb
    Nézd meg az idei teljesítményét Rosinának, aztán meglátod...
  • Monoton
    Mert az miért baj?
  • faláb
    Nem hinném hogy olyan csapatból kellene igazolni, ami ki fog esni :|
  • Monoton
    Mourinho hosszabított 2012-ig.
  • WuFraZselic
    a torino elég gyanús, hogy kiesik... Rosinát ellehetne hozni...
  • karajjj
  • Tomy Lee
    Megkésve de gratulálok én is a csapatnak az első helyért
    Zlatan környékén jó hírek ez prof.Az a nyilatkozata a jövőröl kapcsolatban most az igazolásokon is múlik.
  • limperatore
    persze, ez egyértelmű
  • fsgh
    ettől független még mindig többre értékelem az akció gólokat.
  • ForzaInter
    5 méterről is jóval könyebb berugni a gólt mint 20ról, ennyi erővel ezt is nézhetnék. :)
  • fsgh
    jó de jóval könnyebb. mind1 tiziket levonnánk akkor Zlatan vezetne
  • ForzaInter
    Tizi is ugyanolyan góól, azt is bekell rúgni. :)
  • fsgh
    am azért csalóka mert pl Milito 7db 11-est lőtt be és ezért van ott ahol. Di Vaio is 5-öt... Ibra csak 2-t.
  • limperatore
    milito ibra holtverseny nem lenne rossz :D 2 golkirály lenne a csatár kettős jövőre
  • fsgh
    Di Vaio-val holtversenyben gólkirály Ibra egyenlőre. És Milito is feljött 1gólra.

Érdekes lesz az utolsó forduló ebből a szempontból:)
  • ForzaInter
    Közepes, meglátszott rajta a meccshiány.
  • ForzaInter
    Kikaptunk 2-1-re, pedig az uccsó 20 percben nagyon nyomtunk, meccs legjobbja Balotelli és Ibra.
  • limperatore
    milito 2-t lőtt

jimenez mien volt?
  • ForzaInter
    Na Chivu helyet jön Bolzoni.
  • ForzaInter
    Tehetséges a gyerek, annyiből jobb Militonál hogy fiatalabb.

Közben Acquafresca 2-1 a cagliarinak. :S
  • faláb
    Én csak azt írtam, hogy Benzema kicsit túl van sztárolva, semmivel se jobb mint Milito vagy a másik, csak jobb a sajtója. Én legalábbis nem látok benne semmi különlegeset.
    Villa tényleg jó lett volna, de most inkább középpályára hozzanak nagy nevet.
  • ForzaInter
    Jimenez le Mancini be.
  • ForzaInter
    Cruz helyére jön Balotelli.
  • ForzaInter
    kriszti mekkorát mentett:|
  • ForzaInter
    Azt is szoktunk venni, de nem ártanak tehetségek is, legalább mi beépítünk és igazolunk fiatal játékosokat is, és nem hagyjuk elöregedni a csapatot, hidd el hogy ez az Arnautovic srác sokra fogja még vinni. :)

Milan-Roma 0-1:DD
  • limperatore
    ja de az internek van pénze minek kísérletezni vegyünk rendes kiforrott játékosokat sztem

• ForzaInter
    Addig nem kéne vkit lefitymálni ameddig nem láttuk mire képes, kellenek a fiatal tehetségek is..

• limperatore
    én inkább egy villat vettem volna előre mint egy aranutovic vagy kicsodát
  • ForzaInter
    Azért ne felejtsd hogy oda nyáron 4 ember marad, vmivel a cseréket is pótolni kell (Vieira,Dacourt) fog oda még nagyobb név jönni, még jelenleg is csak 5 kp van Mottával, szal elhiehted nem ő lesz oda a legnagyobb név.
  • fsgh
    Nyugalom:) Csatár posztra nem is kell jobb ember:) Ahova nagy név kell az a középpálya. Ott mondjuk kevésnek érzem eddig Mottát mint "nagy" nevet. De még az átig szezon se kezdődött el szal még van idő
  • ForzaInter
    Real Zaragoza Primera División 2005/2006 36 14
    Real Zaragoza Primera División 2006/2007 37 23
    Real Zaragoza Primera División 2007/2008 35 15
    Genoa Calcio Serie A 2008/2009 28 21

Na nehogymár ne legyen erősítés, tökéletes befejezőcsatár ilyen játékos kell Ibra mellé, Benzema aból a szempontból jobb hogy fiatalabb, de fiatalnak itt van Balotelli aki az egyik legtehetségesebb játékos európában, és még ugye Arnautovic is, én továbbra is tartom több csatár nem kell.
  • faláb
    Benzema