FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Ja. Kiváncsi lennék mire is képes.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Figo perceit megkaphatná😄

Yo, Bitch!

fsgh
😊 Obinna. Kiváncsi leszek mi lesz a szerepe. Pl Torino ellen leül-e a padra vagy valami...(Együtt edz már a csapattal..)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

<#worship><#worship><#worship><#worship>

ForzaInter
aham😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola
a lánya az At. Mardidos Agüeroval kavar? 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
sztem a lánya, Agüero felesége vagy barátnõje (pontosan nem tudom)

Yo, Bitch!

gabber_saviola
ki az a finom kis sunesz ott mellette?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter

a jó öreg Diego ugy ynéz ki vmi játékosmegfigyelõ féle lesz nálaunk, reméljük vejét (Agüerot) elcsábítja 1-2 év mulva😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
jellemzõen gólpontkom, bírom amikor két forduló után már tudják ki fog nyerni... Juve drukker vagyok, örülnék is neki ha így lenne, na de azért két kör után ilyeneket nyilatkozni, az súlyos.... félreértés ne essék, ha az mondta volna hogy az inter vagy a milan nyeri, akkoris csak röhögnék rajta...z

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ééés ADRIANooooooooooooo 😊

ForzaInter
lol😄

Yo, Bitch!

limperatore
biztos sokat fotosoppolt azt agyára ment 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
cssak ott Muntari és Vieira volt két belsõ kp, és Adri helyett Balotelli volt másik csatár.

Yo, Bitch!

ForzaInter
úristen te mirõl beszélsz?<#wilting>

-----------Ibra-Adriano----------
Quaresma-Zanetti-Cambiasso-Mancini

ebbõl csak két szélsõ támad ha nem tudnád, szal nem vágom mirõl beszélsz, ez a klasszikus 4-4-2, amit Catania ellen is játszottunk...

Yo, Bitch!

limperatore
összefoglaló nélkül 😄

limperatore

limperatore
cambiasso - j zanetti középen 😛

fsgh
Valószínû😄Ddd és akkor lesz egy 1db szûrõ!? Bátor gyerek vagy😄Ddd Többet kapnánk mint rugnánk😄

ForzaInter
kövi fordulóban Adri-Zlatan kettõs, Quaresma-Mancini szélel, remélem beválalja Toro ellen Jose😄

Yo, Bitch!

limperatore
nah akkor örülök ha jó volt 😄

majd ha egyiknek nem megy ott lesz a másik, de adrinak meg zlatannak is menni fog akkor megnézném hogy mit érez az ellenfél védelme 😄

ForzaInter
nem sírok, de most tényleg jó volt😛

Yo, Bitch!

limperatore
de te maki ne legyél ilyen okos ha õ nincs akkor 10 emberrel játszunk vagy mi?

limperatore
jovan ne sírjál már, csak agyon van sztárolva koptatni kell belõle 😄

amúgy ha õ nincs van más szal ennyi 😄

ForzaInter
nincs jobb dolga

Yo, Bitch!

ForzaInter
mindkét gólpasszt õ adta, elég nagy szerepe volt abban hogy nyertünk... de inkább menj és nyiss egy AntiZlatan klubot mert marhára idegesítõ már akkor is gúyolodsz rajta meg szidod mikor jó...

Yo, Bitch!

Igen ez így van.
2 gólpaszt adott.NEMLÁTTAD??????????

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
Õ is jól játszott most mit kell fikázni!?

fsgh
Vége meccsnek 0-2!! Mancini,Adriano! 😊 Nagyon sokat számít hogy Adrianoról már most lekerült az elsõ gól meglövésének terhe😊 mourinho lassan gondolkozhat hogy elöl kit kezdessen😛 Mancini,Quaresma,Adri,Ibra,Balotelli...3 helyre😊 Remélem ezek után már nem lesz feltétlen szükség Figora, úgy érzem ez 5 játékos közül mind jobb teljesítményt tud nyujtani mint õ.

limperatore
ha õ nincs akkor nem nyerünk?😄 ezt most így komolyan mondtad? 😄

Na jól van.Meccsbõl láttam vagy 5 percet(jó a stream,grr):S
Viszont a lényeg,hogy gyõztünk<#worship><#worship><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
gratulálok, ha õ nincs most nem nyerünk, de te még így is gúnyolódsz rajta...

Yo, Bitch!

fsgh
Amúgy kiáncsi vagyok hogy pl mikor Adri bejött Átáltunk 442-re vagy Ibra kihúzodott szélre!?

limperatore
adjunk neki akkor 20 millios szerzõdést, 11 kevés 2 gólpasszhoz 😊

limperatore
VISSZATÉRT A CSÁSZÁR <#worship><#worship><#worship><#eljen>

ForzaInter
ha jól hallottam Ibra adta gólpasszt, egy meccsen 2 gólpassz, respect neki is.

Yo, Bitch!

fsgh
Ki ugratta ki? mert TV6-on benyomnak ilyen 5mp-s videokat a gólról de azt nem láttam ki adta a gólpasszt...

WuFraZselic
gyengén sokat jelenthet most neki ez a gól 😊 hétvégén folytat(hat)ja 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Adri bizonyít😄 Nem volt sok ideje de azalatt betalált😊

RESPECT!!

WuFraZselic
és igeeen Adriano !!!! kemény 4 perc kellett neki kb. E L'IMPERATOREEEE 😊)))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZ

Yo, Bitch!

WuFraZselic
baszki, elég vérszegény a meccs, és akkor Adrit a 82. percben kell beküldeni?! ennél azért többet érdemelne... amugy nettv-n átugrottam roma meccsre. ez komoly?!

ForzaInter
titkon reményked hogy van vmi linked, minden behalt😞

Yo, Bitch!

gabber_saviola
2-0 Adri

gabber_saviola
nem sajnos 😞
a roppant unalmas OM-Pool meccset nézem a tv6-on.

ForzaInter
bejjöt végül Adri Mancini helyére, 82 percben.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nézed?

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Adrit mondjuk én nem hoznám már be, inkább a bajnokságban adnék neki egy egész meccset.