FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
ez a faszi nem bírja beismerni a vereséget, mi? 😄D😄

limperatore
Mourinho a Milan szurkolóit is bírálja

Az Inter vezetõedzõje szerint a piros-feketék szurkolói minõsíthetetlenül szidták a bajnok védõjét, Marco Materazzit.

A milánói derbit a Milan nyerte Ronaldinho góljával, az Inter vezetõedzõje még nem tért napirendre a vasárnapi kudarc felett. Jose Mourinho hétfõn a Milan szurkolóit kritizálta, akik nem éppen irodalmi stílusban becsmérelték a rivális játékosát. A Milan szurkolói az egész meccsen Materazzit szidó rigmusokat énekeltek, Mourinho szerint az ultrák túlzásba estek.

- Ha valaki, akkor én igazán a rasszizmus ellen vagyok. Ugyanakkor nem tudom megérteni, ami Materazzival történt, akit folyamatosan dalokkal támadtak, és még édesanyját is szidták. Még egyszer mondom, nem vagyok rasszista, de nem értem, hogy miért büntetik a rasszista rigmusokat, ha a vasárnapihoz hasonló megnyilvánulásokat büntetlenül hagyják? – tette fel a kérdést az Inter portugál vezetõedzõje.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Yulcsa
örülök hogy így egyetértünk 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

megérdemeltük én azt mondom

nagyon szarok voltunk, de fel a fejjel és szép játékkal alázni az elkövetkezõ meccseken!
szar játékkal és les góllal tudott csak megverni minket a Milan, ez nem olyan borzasztó, a "visszavágót" mi meg majd megnyerjük és kész

limperatore
jasja s:ASD:ASD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
simán jobbak voltunk, de végülis nem az Inter kapott ki hanem Mourinho

#acm

limperatore
persze 😄

Yulcsa
ahogy ezt a kommentátor is mondta - és kivételesen egyetértek vele - az elsõ félidõben meg nektek volt egy hasonló szabálytalanságotok Kakával szemben, a 16-oson belül, szóval 1-1 a helyzet 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore

limperatore
😄 te is jöhetsz ha van 40.000-d 😄

Count Adyn
Duplán rohadj meg😄DDSAD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
thx

REAL MADRID

limperatore
Azért az tényleg durva ahogy Adrianot lekönyökölte az a maki a 16oson belül azt semmi, azt kötelezõ lett volna befújni 11-esnek, Muntari 3 meccset kapott Adriano meg egy monoklit holnapra...

limperatore
Mourinho: "A Milan lõtt egy gólt, mi nem, ennyi történt a meccsen. Nekik is volt néhány lehetõségük, nekünk több, még emberhátrányban is. Nem láttam jobbnak a Milant, de ilyen a futball. A Milan céltudatos volt, kihasználta az adódó lehetõségét, ezért gratulálok nekik. A játékvezetésrõl inkább nem beszélek, mert a következõ meccsen is a kispadon szeretnék ülni..."

Ibra: "Ma nem a Milan nyert, hanem a játékvezetõ!"

Javier Zanetti: :"A Milan nem múlt felül minket, egyszerûen egyetlen igazi helyzetét kihasználta."

limperatore
😄DDDDDdd itt van mindjárt a derby italia 😉 én meg a nézõtérrõl röhögök majd rajtatok 😄

Fabio Capello
álmoggyál, kaptatok egy kis elõnyt hogy ne legyen olyan fájó amikor az ezüst vagy a bronz jut nektek a Juve mögött 😄😄😄😄

limperatore

limperatore
igaza van és ott is maradtok <#mf2>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Mourinhot kérdezték a meccs után h nem zavarja az h nem vezetik a bajnokságot, erre õ Milan,Juve,Roma,Fio mögöttünk van a többi nem érdekli :A

#acm

limperatore
inkább ti mint a milan vagy a juve 😄 de "sajna" kevés arra az esély hogy ne mi legyünk 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lazio

és igy lesz majd a végén is meglátod 😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

fsgh
5ponton belül 12 csapat... Elég szoros egyenlõre a dolog...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
lol, mikor volt olyan utoljára hogy a lazio vezette a bajnokságot?😄😄😄

Napoli második helyen... azigen 😄

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Yulcsa
grat nektek is, egy jó meccshez jó ellenfél is kell 😊

limperatore
hát jah, na mindegy legalább idén nem lesz unalmas a bajnokság

limperatore
olyan ideges voltam majdnem a 7es bmw visszapillantoja bánta mikor jöttem ki 😄

Fabio Capello
ez bármelyik meccsben bennevan, sajnos nagyon sokszor múlik rajta 1 vagy akár 3 pont is...

nemrég volt egy angol bajnoki, a partjelzõ beintett egy olyan gólt, aminek köze nem volt a kapuhoz, a watford emiatt bukott három pontot...

Tõlem kapott volna sokat az biztos a gyökér!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

2007 õszén nagyon ment a csapatnak, de újév után valami megtört :S

FORZA INTER!

Azért Zlatan-t többször helyzetbe kellett volna hozni,normális támadást indítani az újaknak nem gólra törekedni.
Nem volt ma csapatjáték mintha mindenki mindenkit idegennek nézett volna<#nemtudom>
Amúgy jól szórakoztam,söröm is elfogyott😄
Majd legközelebb jók leszünk,np.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
hát én nem bírtam volna ki az biztos...

Yo, Bitch!

limperatore
mondjuk milan lesgólt rugott meg mikor adrit lekönyökölték az kapásból 11es

limperatore
mert?😄

Adri baszki mit fejelt mellé a végén azt hittem neki baszom a korsot a milanos gyereknek a kocsmába
végig kiabálta hogy csicska inter

szerintem ez a 2008-as év nem a miénk :SSS

FORZA INTER!

Fabio Capello
Nos itt a vége, lássuk be, ma a csapat messze nem hozta ki azt a formát, amit elvártak volna tõlük, az hogy a kapott gól szabályos volt e vagy sem, mindenkinek megvan a véleménye, mindenesetre sajnos azt kell mondanom, ma nem nagyon voltatok partiban..

sorry, de mindettõl függetlenül szép meccs volt, mégha a végén kicsit el is szabadultak az indulatok

ForzaInter
lélektelen szar játék, próbálom gyorsan elfelejteni ezt a meccset...

Yo, Bitch!

fsgh
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

jujj

FORZA INTER!

Count Adyn
Na ez mondjuk instant piros Stankovicnak szvsz...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fsgh
ott volt a lehetõség...

WuFraZselic
adrit se könyökölték le végülis... birókám kicsit félrefuj

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Materazzit meg komolyan kiállították a padról? O.o

ForzaInter
Burdisso bazmeg, mondtam, ennyire sazrul játszani istenem, szégyen amit csinálunk...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem hiszem el, ez tényleg igy idióta... éreztem kiállitják burdissot, bejött

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Count Adyn
Ajaj jön a titkos fegyver, az emberhátrány😮

fsgh
Buktuk.

Piros lapokat még mindíg kapjuk... F@szért nem lehet fegyelmezetten játszani...

Fabio Capello
Pfff... ennek itt a vége, kiállították Burdissot... :S

fsgh
A játékunk így se jobb...Mondhani egy kalap sz@r... Ha néha kapura is lõnénk akkor esélyesebb lenne az egyenlítés...