34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Oziris666
    dede hozzák csak:D
  • ForzaInter
    Jól tolja a srác, már régóta kedvelem játékát, remélem elhozzuk.
  • ForzaInter
    Elano kéne.
  • WuFraZselic
    Elano viszont 2. gólpassznál jár 40 perc alatt :)
  • WuFraZselic
    durva is lenne, ha egy "klasszis irányitó" név alatt Deco érkezne. Sneijder, Van der Vaart elhozható, inkább őket próbálná a vezetőség (persze Maicon bevonása nélkül)
  • faláb
    Nehogy idehozzák Decot
  • ForzaInter
    http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ibrahimovic-a-csaladja-miatt-ugy-dontott-hogy-nem-igazol-el-241407.html

Na remélem igaz, legnagyobb igazolás az lenne ha Maicon és Ibra is maradnának... Viszont Deco nem kellene, 32 éves lesz, kiégett már, remélem nem jön, Carvalho viszont jöhet, klasszis védő, Samuel és CHivu pedig sűrűn sérült ezért jól jöhet.
  • Csesza
    hát ha marad Ibra akkor sztem vagy fel kell hozni az utánpótlásból egy csatárt vagy venni egy fiatal olasz tehetséget vagy hozni egy másodhegedűst a padra
  • WuFraZselic
    szerintem elférne még1 hasonló kaliberű csatár Ibra mellé. vagyis Agüeroról már akkor volt szó, amikor Ibrával kapcsolatos hirek fel sem merültek
  • ForzaInter
    Ha marad Ibra akkor nem hinném hogy jönne Benzema vagy Agüero, ha megy akkor sokkal valószínűbb.
  • WuFraZselic
    én azért még nem veszem készpénznek hogy elmennek... talán Ibra aki elfog, de szerintem még ő sem. Maicon nyilatkozata pedig egyértelműen fizetés emelésre való felhívás volt, semmi komoly. viszont VdV /Sneijdert el lehetne hozni mindenképp, és még mondjuk egy Agüero/Benzema előre :)
  • Csesza
    jah Ibra és Maicon nélkül :/
  • WuFraZselic
    látom már Ibra nélkül számolsz :)
  • ForzaInter
    Az jó hogy sok univerzális játékosunk van, így sokan vannak akik más poszton is megállják a helyüket.
  • Csesza
    jaja rengeteg, ami még jól is jöhet, ha mindenki tud alkalmazkodni, és nem lesznek elégedetlenségek a padon
  • ForzaInter
    Hát ez is kurva erős csapat, de sok variációs lehetőség van.
  • ForzaInter
    Chivu középen a legjobb, balon védekezésben jó, csak támadásban annyira nem:S Maradjon Maxwell és legyen ő ott, bár azt is meglehetne csinálni hogy Zanettit viszavisszük Maicon helyére, és Santon marad a baloldalon, ő ugyis tipikusan az a szélső hátvéd akit mindegy melyik oldalra raksz, kb olyan mint Zambrotta, de remélem nála jobb lesz. :D

Amugy valószínű jön Carvalho középre, ő ha jön sztem kezdő lesz.
  • Csesza
    hát én így raknám ki a csapatot (ha tényleg elmennek és jönnek emberek)

J.César

Santon - Córdoba/Mátrix - Samuel - Chivu

J.Zanetti - Cambiasso - Stankovic

(Sneijder)/xy

Milito - Aguero/Mario/xy
  • Csesza
    sztem Códoba - Számjuel lesz középen
  • WuFraZselic
    chivu maradjon csak középen samuellel szerintem :D amugy chivu is havonta lesérül , ez a legnagyobb baja :S
  • Csesza
    Chivu-t sztem ki lehetne rakni, középen úgy sem ö fog kezdeni

kp-ra meg ott van Motta

amúgy meg Maxwell is ott van még
  • WuFraZselic
    szerintem Ő maradna, csak jobb fizut kéne adni neki... amugy oké, hoyg Santon pótolja a jobboldalon, de akkor ki megy balra? nehéz lenen minőségi pótlást találni in my op...
  • ForzaInter
    Ha menni akar Maicon akkor el kell fogadni, de ha maradni akar akkor semmi pénzért nem szabad eladni! Fontos tagja a csapatnak egyike a 4 kulcsembernek (JC,Maicon,Cambiasso,Zlatan) viszont azt is figyelembe kell venni hogy ők közülük a brazil a legpótolhatóbb, mivel ott van a posztján Olaszország egyik legnagyobb tehetsége Santon, aki márt 18 évesen felnőtt válogatott és már kurvajó, ő sztem ha azonnal nem is de idővel mindenképp pótolni tudná Maicont, de ott van még Capitano is aki szintén sokáig játszott jobhátvédet, és csak egy kicsivel rosszab a brazilnál, szal az ő pótlását meglehetne oldani, de ennek ellenére remélem marad, csak akkor szabad eladni ha menni akar.
  • Tomy Lee
    Bye-bye Maicon:)Köszönjük szépen az eddigi remek teljesítményét!!!
    Ilyen ajánlat,lol
    Profi,már csak alá kell írni minél hamarabb
  • Tomy Lee
    Hát jöjjön Deco.Igaz,hogy 32 de bakker lehet itt Muo mellet lenne még 2-3 jó éve.Nem 1 balfék játékosról van ám szó.
    Én támogatom az ötletet.Muo őt szeretné úgy gondolja vele tutira jól menne a munka mivel ismeri.
    Legjobb lenne először fél év kölcsön.Nemtudom Chealse belemenne e...
  • Oziris666
    Még ráraknak egy 10est és az korrekt:)
    Santon vagy Zanetti megy a helyére azt csá:D
  • Fabio Capello
    A Gazzetta dello Sport információi szerint a Real Madrid 20 millió eurót, valamint Wesley Sneijdert kínálja az olasz Internazionalénak Maiconért.
  • LasCar16
    Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Chelsea középpályása, Deco mindenképpen távozni szeretne Londonból, és most úgy tűnik, az olasz bajnok Internazionale szívesen leigazolná a portugál játékost.

"Szerződés köt a Chelsea-hez, de több más csapattól is vannak ajánlataim. Jól akarom magam érezni, ám ez nem történhet meg velem a Chelsea-nél. Szeretnék találni egy olyan együttest, amely ismét visszaadja nekem a futball élvezetét. Nem akarok itt maradni" - mondta Deco.

Az Internazionale vezetőedzője, José Mourinho (aki korábban a Portónál már dolgozott együtt a középpályással) erre reagálva úgy nyilatkozott, örülne, ha Deco a fekete-kék milánói klubnál folytatná pályafutását.

"Sokat segítettem neki, hogy érett játékos legyen, de a hozzá hasonló labdarúgók is segítettek nekem abban, hogy azzá válhassak, aki ma vagyok - emlékezett vissza Mourinho a közös évekre. - Nagyszerű lenne, ha az Interbe igazolna és újra együtt dolgozhatnánk."

Szintén az olasz bajnokhoz kapcsolódó hír, hogy a klub svéd válogatott csatára, Zlatan Ibrahimovic engedélyt kapott a távozásra - feltéve, hogy a milánóiak sem járnak rosszul az üzlettel.

"Ha Zlatan arról álmodik, hogy máshová igazoljon, akkor szabad előtte az út, de természetesen megfelelő ajánlatot kell kapnunk érte" - mondta Ernesto Paolillo, az Internazionale sportigazgatója, aki még egy nyílt célzást is intézett az egyik esetleges vevő, az FC Barcelona felé: "Az ajtó nyitva áll mindenki, tehát Joan Laporta előtt is."

Ibrahimovic mellett Ricardo Quaresma is távozhat Milánóból: olasz sajtóértesülések szerint a portugál szélsőt Mourinho "hazaküldené", így könnyen elképzelhető, hogy az Olaszországban eddig nem sokat mutató játékos a következő szezonban a Sportingnál szerepel majd kölcsönben.

• limperatore
    köcsög perec g3ci álljon már le :@
  • WuFraZselic
    nanemár =/
  • ForzaInter
    biztosra megy, ugy van vele vmék csak nyer mán vmit:D
  • 9csöves9
    milán,manu,barsza egyszerre
  • Fabio Capello
    péntek, 14:51 - Az olasz Corriere dello Sport szerint Florentino Perez a következő órákban szeretné lezárni Maicon átigazolását. A játékos egyértelműen szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, az Inter azonban minél több pénzt szeretne kapni érte. A tervek szerint a védelmet Maicon, Pepe, Ramos és Marcelo alkotnák.

perezpapa nagyon szórja a pénzt, jól megy neki, bár nekem menne ennyire a szekér :D
  • limperatore
    multkor meg milan drukker voltal :D
  • ForzaInter
    Zlatan már mindent tud...
    Jun. 12. 08:01 -MILANO- Ibrahimovic két gólt vállalt a hétközi világbajnoki selejtezőn a Málta elleni 4-0-s győzelemből, majd pedig a meccs után azt mondta: ”Nagyon jól tudom hogy hol fogok játszani a következő szezonban, de ezt az információt megtartom magamnak.” Egyszóval tovább megy a találgatás, pedig a hét elején gyakorlatilag mindenki biztos volt benne hogy az üzlet a Barcelonával megköttetett. Az ügynökének, Raiolanak a szavait tegnap már idéztük, ám ezzel a megnyilatkozással kapcsolatban még nem. ”Persze hogy tudja Zlatan hogy hol fog játszani, hiszen mindenki tudja hogy ő az Inter játékosa! A saját felvetésemre pedig továbbra is várom a választ, azaz Eto´o plusz 11 millió euró de erre nem jött érdemi válasz. Az összeget pedig amennyit ér a Zlatan nem igen akarja majd senki sem kifizetni.”
    Laporta annyit mondott a héten hogy azért találkozott Morattival hogy átbeszéljék Eto´o sorsát akit álltítólag Mourinho igencsak szeretne a csapata soraiban tudni. Persze a Radio Catalunaban tegnap nem egészen ezt mondta ő sem. ”Azon dolgozunk hogy meghosszabbítsuk Eto´o szerződését, persze ettől függetlenül nem zárkózunk el másféle megoldástól sem vele kapcsolatban amennyiben a dolgok úgy alakulnának. A csere ügyében pedig azt mondta mint Moratti, azaz hogy egyelőre az ég világon semmi sem dőlt még el.
    Aztán nézzük mit mondott tegnap José Mourinho az ügyben mert az is beszédes dolog. ”Nyugodt vagyok, mert pontosan ismerem hogyan mennek ezek a dolgok a foci világában. Tudom hogy az ügynökök rengeteget dolgoznak és azon vannak hogy minél szenzációsabb üzletet hozzanak össze és hogy minél jobban a közvélemény középpontjába kerüljenek. A rengeteg munka pedig néha azzal jár hogy nem az igazat mondják. Kakával és Cristiano Ronaldoval jelenleg a Real Madrid a mercato királya és egy igen komoly csapat van most ott kialakulóban. Az Inter viszont végzi a saját munkáját én pedig úgy készülök és gondolkozok hogy Ibrahimovic a mi játékosunk bár megjegyzem ez csak az én megérzésem és senki sem mondott nekem semmi konkrétumot az ügyben. A mi csapatunk is jobb lett, érkezett Milito és Thiago Motta akik mindenképpen erősítést jelentenek majd, ám az sem titok hogy további két emberrel szeretnénk még szerződést kötni.”
    A hírt küldte: gaRRy
  • ForzaInter
    Kb 15 gólpasszt adott, és zsinórban ez a harmadik szezon hogy ő adta a csapatban a legtöbb gólpasszt, ő nem egy szimpla csatár, sokkal több annál, Eto'o egy befejezőcsatár, addig Ibra egy sokkal sokoldalúbb csatár, aki visszavontabban játszik, és góljai mellet sokat előkészít, ráadásul sokkal technikásabb, alapból leköti egy meccsen 2-3 védő figyelmét.. Teljsen más stílusú csatár Zlatan, ezért is lenne hülyeség Eto'o-ra elcserélni, mert ő nem tudná pótolni, őt egy Agüero típusú csatár tudná.
  • DONGUBA
    En ibrat utalom mint a szart de nagyon jo jatekos.Nemtom melyik jobb etoo vagy ibra es ezt mint barca szurkolo mondom.
  • Fabio Capello
    Inter: Zlatan Ibrahimovic már tudja, hol fog játszani

Svéd újságírók kérdésére válaszolva Zlatan Ibrahimovic, az Inter svéd válogatott támadója elmondta: tudja, hol fog játszani a következő szezonban.
    „Tudom, hogy hol fogok futballozni, de most még megtartom magamnak az információt” – mondta Ibrahimovic, akit a Barcelonával hoztak összefüggésbe az átigazolási szezonban.

fúúú de misztikusak vagyunk :D Amúgy sokan mondják, hogyha az interben maradna, akkor nem titkolózna...
  • WuFraZselic
    így van, Ibra biztos hogy top3ban végzett a kanadai táblázaton a szezonban :D
  • Csesza
    Ibra játéka nem csak a gólról szól, sztem a támadások 80%-a tőle indul