FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
akkor meg megérdemli az eredményeket

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

esélyed nincs :C

limperatore
Adri ujra a valogatottban ;>

ibra remelem most hiaba fogja szopni mourinho f*szat kispadra kerul csak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
😄😄😄D:

:SSSSSSSs

ForzaInter
elmehet a f@szomba az egész csapat, elképesztõ amit csinálnak, elsõ félidõben sokkal jobbak voltunk, berugtuk gólt, utána még simán rughattunk volna min 1 gólt, erre vazze ráülnek eredményre, cselezgetnek, sétálnak és magukra húzzák Werdert, és persze hogy nem hagyják ki ezt az esélyt és kiegyenlítenek, azt hiszem néhány játékosnál fejekben nagy gondok vannak, fõleg Ibránál... gól után már csak mentünk elõre, de már késõ volt, az elsõ félidõben ezt a meccset el kellett volna dönteni, csalódott vagyok nagyon, mert nem ezt vártam, mikor tanulják már meg hogy nem elég 1 félidõt jól játszani? jó lenne ha végre észbekapnának páran... lassan visszasírom Mancinit...

Yo, Bitch!

Azthiszem nekem is cserélnem kellene,nincs vészes ára és szebb..

★ 汤姆 李

ForzaInter
kellet ráüllni eredményre bazmeg, simán berughattulk volna második gólt, sokkal jobbak voltunk, erre elkezdtek laszálni fiuk cselezgetni értelmetlenül és magunkra húztuk õket, megérdemeltük...

Yo, Bitch!

shit :S

FORZA INTER!

ForzaInter
ez eddig nagyon jó, így kellett volna Milan ellen is... de másodikban be kell rugni 2 gólt, mert azért Werderben benne van egy gól...

Yo, Bitch!

fsgh
Maicon se babonás😄

13-as mezszámmal a 13.percben lõ gólt😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Nah félidõ 1-0.

Komolyan felüdítõ ezt az Intert nézni a milán meccs után😊 Jól játszunk sztem. Adriano egyre jobb. Balotelli most elég rossz... akár jöhetne helyette Mancini, vagy Quaresma...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

MAICON!!!

FORZA INTER!

ForzaInter
az összes link szar...

Yo, Bitch!

ForzaInter
jóaz😄

ja vmi olyasmi ugy tudom én is.

Yo, Bitch!

inter94
nter (4-3-3): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic, 10 Adriano.
Subs: 1 Toldo, 9 Cruz, 14 Vieira, 16 Burdisso, 33 Mancini, 36 Bolzoni, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.

Werder Bremen (4-3-1-2): 1 Wiese; 15 Prödl, 29 Mertesacker, 4 Naldo, 3 Pasanen; 22 Frings, 6 Baumann, 11 Özil; 10 Diego; 9 Rosenberg, 24 Pizarro.
Subs: 33 Vander, 2 Boenisch, 7 Vranjes, 8 Fritz, 14 Hunt, 18 Sanogo, 20 Jensen.
Coach: Thomas Schaaf.
FORZA INTER😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

9csöves9
eladó😄 egyelõre csak próbaidõ de csak nem baszok el semmit

asszem alapító tag a csávó

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
kösz, remélem mûködni is fog

Yo, Bitch!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
nekem meg még tvsem, na ezt übereljétek:d

Yo, Bitch!

limperatore
nekem még m1 sincs pesten :ASD

nekünk is, de a kép 1 rakás sz*r

FORZA INTER!

rohadj meg :S

megnézem, hogy be tudom e hozni, de nemhiszem

fsgh
Van Sat1-ünk! Látom élõben a meccset!😊)))

fsgh
Ez mekkora lol😄DD lehet kapni Interes Karácsonyfa díszt😄D 3darabot 2ezerért😛

fsgh
Van. Csak lusta vagyok felvasalni. Meg nem is tudom pontosan hogy kell szal inkább nem baszom el a mezt...

ForzaInter
scudetto jel nélkül nem mez😄

Yo, Bitch!

fsgh
Itt van 2 kép. a "gyûjteményembõl" elsõ képen két szelsõ Lionsportból van a középsõ meg ma jött meg. Semmi különbség nincs, vagyis én nem látok pedig átvizsgáltam.

ForzaInter
ja igen fürgenyuszinak a fõnöke, ICU klubtag, Inter drukker ha jól tudom😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
onnét rendeltem centenáriumi mezt😄 off: mit fogsz ott dolgozni? ha azsbad megkérdeznem😄

Yo, Bitch!

fsgh
Nekem minden a helyén van😊 semmi baja nincs😊

9csöves9
dettó.ahol most fogok dolgozni(fürgenyuszi) van a mezetek,rendes számozást is lehet rá csináltatni és ICU tagoknak 10% kedvezmény van😄

ForzaInter
hát kb ilyen volt nekem is, de nekm több minden hiényzott😄 ami meg rajta volt máshogy volt ráírva😄D sztem ezek nem eredeti mezek, csak beszereznek kínába vagy nem tom hol hozzá egy gagyi anyagot, meg matricákat, oszt összerakják, gondolom én, és emiatt ilyen olcsó, én inkább veszek eredeti, bár majdnem 2* annyi, de legalább semmi gond nincs vele.

Yo, Bitch!

9csöves9
rendeltem egy hazait elõször.nem volt rajta a két csillag,nyakán lévõ matrica elvolt baszva,mindenhonnan cérnák lógtak ki a támogató meg kétszer volt ráragasztva.bár az utóbbit megértem mert kicseréltettem a vendégmezre,azon majdnem minden stimmelt,de olyan szar anyagból volt nyomatva rá a támogató,hogy szanaszét jött

ForzaInter
😄D

te is rendeltél onann nem? azzal volt vmi baj?

Yo, Bitch!

9csöves9
kb olyan az egész,mintha meglenne nekik az összes cucc amit rá kell tenni meg az összes anyag csak egy balfasz rakja össze

ForzaInter
honnét van? én sportrugázatról rendeltem tavaly és kopincs volt, jól meg kell nézni cmkéket és össze kell hasonlítani eredetivel, mert elsõ ránézésére én se vettem észre hogy kopi, aztán jöttek a a koppánások, ez se olyan mint eredeti, ez hiányzik róla stb...

Yo, Bitch!

fsgh
De bizony az😉

😄SADasdsa

ForzaInter
hát akkor az sem eredeti😄

Yo, Bitch!

fsgh
Megjött az eredeti hazai Quaresmás mezem😛

csak 8500 volt:o

kár hoogy a sat1-en qrva gagyi a kép (nekem)

FORZA INTER!

keret a Bremen ellen:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

hát ja

FORZA INTER!

ForzaInter
Cambiasso nem hagy itt minket, õ már most olyan mint Capitano, imádja klubot, arról nem is beszélve hogy ti kinézitek Mourinhoból hogy egyik legjobb játékosát elengedje? másik amirõl híres Mourinho hogy ragaszkodik kulcsembereihez, 30 millio meg nevetséges érte...

Yo, Bitch!

FORZA INTER!

LasCar16
szegény Matrix, most ne állítsátok be magatokat áldozati báránynak 😄

#acm

"és még édesanyját is szidták" gratulálok

FORZA INTER!

9csöves9
nem szokott hozzá