34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    én szerintem annyi a baj velük (cordoba, materazzi, samuel), hogy nagy meccseken rendre mészárolnak, és többnyire a 16os környékén. emlékszem, a milan ellen kb 5 olyan szabadrúgásuk volt, amit csak kihagyni lehetett (szerencsére ki is hagyták)
  • ForzaInter
    Vagyis inkább ők sose, szal nem tudom mire írtad, rivas és burdisso tényleg sokat bakizik ők rájuk ez igaz ezért is kell eladni őket, meg néha Cordoba és Mátrix szokott, de Samuel és Chivu klasszis védők, biztos pontok.
  • ForzaInter
    Hát Chivu és Samuel nem sűrűn bakizik, náluk azért Carvalho nem jobb.
  • limperatore
    igen erős de sokszor bakizik mindegyik, kéne egy carvalho szintű biztos pont
  • WuFraZselic
    na jó cask pl rivas és cordoba tud jobb-szélsőt is játszani szükség esetén. és hát burdissoval én nem számolok, megkéne szabadulni tőle valahogyan... az igaz hogy samuel, chivu, cordoba, materazzi belső védelem igen erős, csak elférne még egy fiatalabb játékos, aki egyszer helyettesiti mondjuk materazzit / cordobát
  • ForzaInter
    Ez jó üzlet lenne, védő meg ettől meg miért kéne? 5 középhátvédünk marad ugy is az elég, mondjuk Carvalho jöhetne azért.
  • WuFraZselic
    azt jelenti, hogy* Hamsík..."
  • WuFraZselic
    hmmm, állítólag az, hgoy Obinna játékjogának fele Napolihoz került, Hamsík hozzánk érkezik (érkezhet), ezen felül még Rivas is Nápolyba menne (persze még fizetnénk egy rakat pénzt). számomra ez szimpatikus. viszont akkor sürgősen nézzünk vmi védőt mert hiába nem alapember, de fogy a védelem :D
  • ForzaInter
    Hát azt tuti veszek én is, rohadt jól néz ki..
  • fsgh
    Vennem kell egy idegenbeli mezt!:)
  • ForzaInter
    09/10-es mezek:

hazai:

vendég:

Idegenbelin ahogy nézem változtattak, nekem tetszik nagyon, hazain meg jobb így hogy sűrűbb a csíkozás.
  • Fabio Capello
    ez valóban 100% mourinho érdeme, már csak azért is, mert amióta megnyerték még csak a közelébe se jutottak...
  • ForzaInter
    A csapat megérkezett amerikába, azon belül californiába.

Képek:

• ForzaInter
    Ebben igazad van, két ilyen ember még kéne, reméljük jön is majd.
  • ForzaInter
    Persze tudom nem annak, csak hirtelen felment a pumpa, de azért a keret erős, és nem lehetetlen feladat egy ilyen kerettel blt nyerni, pláne annak az embernek aki egy sokkal gyengébb portoval nyerni tudott!
  • Fabio Capello
    ez nem kárörvendés, pusztán tény. Minden évben halljuk, hogy BL-győztes keret, mégse juttok el, még csak az elődöntőig se, persze előre nem szabad leírni semmit, ebben igazatok van.

Nem flémkeltésnek szántam.
  • limperatore
    top5-höz azért kéne még egy középső védő meg egy irányító mert nincs aki összefogja a csapatot
  • ForzaInter
    Kárörvendj máshol inkább, juvénak meg akkor semmi esélye ha nekünk se..

Ez a keret a Serie A-ban a legerősebb, és európában is bent van a top5-ben, tavalyi keretre mindneki azt mondta a bl egyik legnagyobb esélyesei vagyunk, azóta csak erősödtünk, ne hogy már egy ilyen kerettel ne lehessen egy bl győzelmet összehozni, ennél gyengébb kerettel rendelkező csapatok is nyertek blt az elmult években, pl a Porto aminél sokkal erősebb a keretünk.. Szal igaza van Morattinak nem kéne Josénak előre magyarázkodnia.. De lesznek még ugyis igazolások Branca mondta, sok idő van még és fognak érkezni emberek.
  • Fabio Capello
    ahogy az elmúlt hat évben?

már ne haragudjatok de ezen röhögnöm kell, mindenesetre én is kérek egy slukkot abból amit moratti szív :D
  • limperatore
    A La Gazzetta dello Sportban Massimo Moratti üzent csapata vezetőedzőjének. Az Inter első embere nem hagyta szó nélkül Jose Mourinho minapi szavait, a portugál szakember szerint az Inter nem elég erős, ezzel a kerettel nem lehet versenyképes csapatot kialakítani. Mourinho szerint ahhoz, hogy az Inter jelenlegi csapatából nyerő gárda legyen, legalábbis Harry Potternek kéne lenni. Mourinho azonban nem képes a csodára, ezért inkább a keret megerősítését kéri a vezetőktől. Moratti azonban kijelentette, hogy kár már előre alibizni Mourinhónak, a csapat így is képes sikerre a nemzetközi porondon is.
  • Fabio Capello
    Filkor Attila újabb egy évre visszatér a második ligás Sassuolóba

Az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Sassuolo csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét kölcsönvette Filkor Attilát, az Internazionale középpályását.

Újabb egy évet tölt el az olasz másodosztályban Filkor Attila, a korábban a magyar válogatottban is bemutatkozott középpályás. A Sassuolo csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ismét kölcsönvette az Internazionale játékosát.

Filkor az elmúlt szezont is a Sassuolónál töltötte, és könnyen lehet, hogy hosszú távon is a csapat labdarúgója lesz: a második ligás csapatnak ugyanis ezúttal opciós joga van Filkor játékjogának végleges megvásárlására.

A 21 éves játékos az elmúlt szezonban alig kapott lehetőséget a Sassuolóban: mindössze 10 mérkőzésen léphetett pályára a tehetséges középpályás, ráadásul mindegyiken csereként, így összesen alig több mint kétmérkőzésnyi időt kapott.

Tavaly hét magyar játékos szerepelt a Serie B-ben (Filkor, Koman Vladimir, Vaskó Tamás, Vass Ádám, Feczesin Róbert, Szatmári Loránd és Csizmadia Csaba), közülük Koman az élvonalba feljutott Bariban folytatja pályafutását, Vaskó hazatért, Csizmadia Horvátországba igazolt, Szatmárit pedig minden valószínűség szerint ismét kölcsönadja a Reggina egy olasz klubnak.
  • ForzaInter
    Inkább focizni kéne megtanítani.:D
  • limperatore
    Amúgy sztem Suazo meglepi lesz, Mourinho megtanítja futni :D
  • ForzaInter
    Carvalho sztem jönni fog, Luis Fabianora nincs nagy szükség, ha nem jött volna Milito akkor jól jött volna, de van három csatárunk Ibra, Milito, Balotelli ők mögéjük inkább már egy olyan játékos kell aki tűri a padot is, Suazo sztem 4-5 számú csatárnak tökéletes és padot is tűri, ami legfontosabb hogy egy irányító jöjjön, utána védő aztán pedig ha kell egy csatár, de sok van még hátra az átig. piacból nem kell idegeskedni.:)
  • ForzaInter
    Most nem tom mit vagy ugy kiakadva, van még időnk igazolni, és biztos lehetsz benne hogy fogunk is min 2-3 játékost.

Középhátvéd, irányító, csatár.
  • ForzaInter
    Hát az jó nagy hülyeség, Moratti azért már elköltött közel 40 milliot, szal ezt nem mondanám, és nem adja el a csapat sztárjait..
  • Fabio Capello
    Moratti egyre inkább hajaz Berlusconira, mindkettő csak nyeli a pénzt, de ha kéne akkor ráhúzzák a cipzárt a tárcára
  • limperatore
    nemtom de engem már nem is érdekel, azt csinálnak amit akarnak
    moratti eddig össze vissza szórta a pénzt, azt se tudta hova veszi az embereket régen csak vette, most mikor kb 3 meghatározó kéne akkor átmegy zsidóba..
  • Fabio Capello
    Fabianot a Milan viszi, nagyonúgynézki.

Az MU-féle Ibrahimovic-pletykában van igazság?
  • limperatore
    Csatársorba csak kéne hozni még egy embert, mondjuk Luis Fabianot
    Középpályára csak kéne egy irányító de nem egy Deco hanem inkább egy Snejder, meg Carvalhot lekéne még igazolni. Meg szó volt még vmi nagyon nagy védő tehetségről hogy megvettük vagy csak akartuk az ki volt?
  • ForzaInter
    Amugy José ezzel a nyilatkozattal sztem csak vezetőséget akarja sürgetni, hogy igazoljanak, mert egy irányító és egy védő minndeképp kell, ha az megvan akkor tényleg készen vagyunk.

Rivas, Burdisso, Vieira és Obinnát pedig elkell adni, csak nehéz lesz őket eladni.:D
  • ForzaInter
    Mijen fos, lol? Csak azt mondta nem olyan amilyennek elképzelte, még így is a legerősebb a keret a Serie A-ban, tavalyhoz képest pedig erősödtünk, és még fogunk igazolni, egy védő és kp még tuti jön, azért ezzel a kerettel is lehetne simán blt nyerni, tavalyi gyengébb volt és még is mindenki bl győzelmet akart és a legesélyebbek közt tartottak bennünket számon.

Perememberek és az öregek távoztak, és jött 2 játékos, és a sztárjink sem mentek el mint mondjuk a Milannál, még kb 2 igazolás és készen vagyunk, csatár nem nagyon kell mert marad Suazo 4-5 számú csatárnak tökéletes, felesleges cserecsatárt venni.
  • Yulcsa
    szegény ti xD
  • limperatore
    Mourinho nyilatkozta h fos a keret, és sajna igaza van
  • ForzaInter
    Morattinak egy szavát sem szabad elhinni ha az átigazolásokról beszél, mindig ködösít, 1 irányító és 1 csatár még mindneképp kell, talán még egy védő, de az nem olyan lényeges.
  • WuFraZselic
    ígylegyen. sneijder / vdv meglehetne, és irányítóposzt kipipálva, már csak egy jó védő kéne

én off soundra, majd hétfőn re :D addig is písz srácok
  • faláb
    Úgyis lesznek még igazolások.
  • WuFraZselic
    hmm Moratti egy interjúban azt mondta, a csapat nem szorul erősítésre =/ nanemár hogy ezzel a 2 igazolással letudtunk mindent. egy normális védő és egy irányitó még kell, és esetleg még 1 csatár is
  • ForzaInter
    HÉTFŐN 19:15-KOR A SPORT 2-N LEADJÁK A BAJNOKCSAPAT ÖSSZES GÓLJÁT!
  • ForzaInter
    Kölcsönben volt.