FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ja Rossi és Materazzi nagyon jó barátok, nem mellesleg Rossi óriási Inter drukker😄

Yo, Bitch!

Yamaha-Fiat-Rossi - Friends ? - Inter ?
mega LOL 😄

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

ForzaInter
lol😄

Yo, Bitch!

9csöves9
Materazzi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

<#worship>Húzd neki haver!Profi a gépezet<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

fsgh
Azt se tudom ki ez😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
nekem nem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola

haverotok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
kicsi martins

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

jah tudtam 😄

ForzaInter
pontosabban: Joel Chukwuma Obi

😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
vmi olyasmi neve van:d

Yo, Bitch!

😄 ez a csukvukka vagy ki? 😄

ForzaInter
jól megnõtt

Yo, Bitch!

limperatore
_ASD:AS_

limperatore

gabber_saviola
lustakecifax :ASDasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszfaszdmeg <#puszis>

hát akkor az egyik dolgom ugrana 😊

nincs, csak amikor van egy kis idõm akkor végigpörgök a fórumon és nem nagyon foglalkozok a teendõkkel

fsgh
😄DDdd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
na beraktam én, nem bírom nézni ezt a szenvedést :ASDadad

fsgh
😄DDdd Akár, lehetek😄 Ha Csesza valamikor lemondana vagy ilyesmi akkor átveszem a hg-t. Addig nem erõltetem.

gabber_saviola
szegény...mi lenne ha még nõd is lenne? 😄ddd

9csöves9
nemvolt még juveinter<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
sok dolog amugy sincs😄

Yo, Bitch!

lehet, a meló meg a suli mellett eléggé nem érek rá :S

gabber_saviola
Imibaba, akarsdz itt hg lenni? :ASDadasdasdadas

de akkor Imikém, aggyá linkt vagy valamit

jovan minnyá fszomatbelétek, nem érek én rá ilyenekre -.-

gabber_saviola
f@szér nem cserélted még le a hátteret t3k3cifej :ASDadsasd

limperatore
Ibra dicsérõ szavai az edzõjérõl

Oct. 8. 08:44 -STOCKHOLM-
Zlatan Ibrahimovic igen elismerõ szavakkal illette tegnap edzõjét, igaz ezt nem elõször teszi mióta nyártól együtt dolgoznak. ”Ez alatt a pár hónap alatt többet tanultam mint az elmúlt öt évben összesen.” mondta a svéd a Gazzettának mely interjút készített vele a ma reggeli számban.
-Beszélt az új milánói csapattársával a Quaresmaval a hétvégi meccsükrõl?
”Nem, mert még nem igen tud olaszul illetve angolul sem beszél így igen nehéz vele a kommunikáció. Annyit mondtunk csak egymásnak, hogy meglátjuk mi lesz Stockholmban.”
-Nem beszélt a meccsrõl Mourinhoval sem, hiszen õ portugál tudott volna ezt azt tanácsolni.
Nem, vele sem beszéltem ezzel kapcsolatban.”
-Tényleg mit gondol Mourinhoról?
”Csak két-három hónapja az edzõm, de rengeteget tanultam tõle eddig is. Õ legösszetettebb edzõ akivel valaha együtt dolgoztam, mindent tud mindenrõl. Ez alatt a pár hónap alatt többet tanultam mint az elmúlt öt évben összesen. Ami pedig a legfontosabb hogy vele továbbra is fejlõdni fogok!”
-Mi az a nagyon különleges benne?
”Például az hogy megtanított arra hogy miképpen kell beszélni Önökkel újságírókkal…”
-Mostanában nincs sok gondja a pályán…
”Azért nincs mert végre már nem fáj a térdem. Ma ugyan csak kondi teremben edzettem, de ez csak az óvatosság miatt volt. Fizikálisan nagyon jól érzem magamat, de ezzel az egész csapat így van még akkor is ha az eredmények még nem jönnek úgy ahogyan azt mindenki elvárná tõlünk. De hát a foci már csak ilyen…
-A Bologna elleni gólja gyönyörû volt…
”Egy csatárnak a legfontosabb dolga a gólszerzés, ettõl lesz meg az önbizalom ami elengedhetetlen a játékhoz. Hogyha pedig mellette az a gól szép is akkor semmi gond mert beszél róla mindenki. De számomra nincs jelentõssége hogyan szerzem, csak legyen meg!”
-A hétvégén találkozik Cristiano Ronaldoval is. Ki lesz a jobb?
”Teljesen különbözõ játékosok vagyunk. Róla nem is kell sokat mondani: egy klasszis játékos az egyik legjobb a világon és ezt mindenki tudja. Az hogy melyikünk a jobb nem az én tisztem eldönteni, erre megvannak az alkalmasabb személyek is.”

ez az ember :_ASDS😄ASD:

limperatore
szegény adri 😞 utalok neki kis pénzt hogy tudjun venni reggelit <#idiota>

fsgh
:SSS Remélem elkapják õket.

:S

Adrianot kirabolták
Oct. 7. 08:00 -MILANO- Csak a betörõk tudták tönkretenni a brazil játékos szombat estéjét, akinek a hazaérkezésig minden tökéletesen alakult. Újra behívták a válogatottba, kezdõ volt az Interben, nyert a csapat ráadásul majd egy év után ismét gólt szerzett a csapat mezében bajnoki meccsen. Aztán mikor hazaérkezett a San Fermo della Battagliaban lévõ villájához kellemetlen meglepetés várta. Gyakorlatilag ameddig a pályán volt addig kipakolták az egész házat a betörõk…
Kihasználva a távollétét eliminálták a biztonsági berendezéseket, majd igen sok mindent, többek között a páncélszekrényt is eliminálták. Nem kinyitották hanem kibontották a falat és elvitték az egészet, illetve rengeteg személyes dolgot. A mûszaki cikkeken kívül a ruhatárat és amit találtak. A biztonsági kamerák azért valamit rögzítettek így Adrianon lesz a sor hogy a felvételek alapján tud-e valakit azonosítani. A betörõk biztosan ismerték a terepet és mint tudjuk régebben a támadó igen kétes alakokkal járt szórakozni elképzelhetõ hogy közülük került ki a tettes.

FORZA INTER!

ok, akkor ha hazaértem akkor berakom :/

gabber_saviola
ami az Imibabás topikban van károly

+
Viszont a széleken(mindkettõn) látszódhatna a címer..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

+ 😛

REAL MADRID

limperatore
haggyad már a hülyeséged 😄 mindig jössz h mit fogtok nyerni azt lokukit nem nyertek 😄 idén is így lesz hidd csak el 😉

fsgh
Jaja az adta az ötletet😛

limperatore
héé

😄

+

fsgh
+

+

FORZA INTER!

ForzaInter
hát nem tom, ott az uj címer van annyiból jobb, de ez talán még is jobb:d
szal: -

Yo, Bitch!

kéretik szavazni

-/+

részemrõl: -

fsgh
Lenne itt egy kérdés😄

A mostani háttér helyett lenne egy szerintem jobb háttér. Csesza szerint meg ez a jobb.

De mivel nem cak mi járunk ide ezért nézzétek meg a topikomban a hátteret és döntsetek ti hogy a mostani vagy az új -e a jobb..

(topikom: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162409728)

LasCar16
korai ennyire elfogultnak lenned 😉

#acm