34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bubu13
    Moratti tárgyal a Barcával Ibráról. Állítólag az ajánlat: Eto'o+40 millió+Hleb kölcsön
  • faláb
    Most néztem inter.it-et, és a vendégmez nem függőleges, hanem vízszintes csikú lesz
  • ForzaInter
    Azért jó lenne ha jönne, persze Sneijder még jobb lenne.
  • Tomy Lee
    Ez az,ez a beszéd-nyilatkozat tetszik Stankoo,így kell ezt XD
    Szókimondó,nemám leszólni ezért!!
  • limperatore
    Hleb managere nyilatkozta h nem tudja megerősíteni a hírt h az Interbe jönne Hleb
  • limperatore
    Stankovic: A Juventus jobb mint a Milan, de az Inter mindkettőt veri
  • limperatore
    Fú de király h megvettük Lúciot, hát inkább Snejder mint Hleb :D
  • WuFraZselic
    na ez nem is rossz. most meg repüljünk rá sneijder / hamsíkra meg még esetleg egy klasszis csatárra (Ibra-Milito párosból az egyik lesérül, nem igazán van kinek pótolnia... főleg Ibrát, ő a csapat esze...) aztán irány a BL-döntő
  • bubu13
    A Bayern hivatalos oldala közölte de Moratti azt mondta még nem 100 %
  • Tomy Lee
    Lució biztosan már az Interé??
    Alá van írva minden ilyesmi már meg is történt?Erről nem láttam tájékoztató cikket sehol..
  • Tomy Lee
    Ha te mondod én elhiszemXD
    Kölcsönbe végülis,na jó úgy egyenlőre persze okés a dolog.
  • ForzaInter
    Hát Hleb sokkal jobb mint Deco és fiatalabb is jóval, kölcsönbe megéri, semmi veszteniválónk.
  • Tomy Lee
    NE,Hleb-et ne!
    Nem bírnám ki ha itt játszana nálunk
    Inkább Deco vagy mindenki más aki eddig szóba jött,ps..
  • ForzaInter
    Pedig áa sky italia szerint állítólag jön kölcsönbe, sztem jó játékso nagyon, sokat fut, jó passai vannak, nem csak irányítóként de középső kpént is bevethető, én örülnék neki, kölcsön meg pláne jó, mert ha beválik megvesszük, ha nem meg akkor sem vesztettünk semmit, mert ingyen volt..
  • Mor3llo
    Mert rohadt gyökér a vezetőség, élen a kolbászgyárossal!!!
  • DONGUBA
    idiotak.....az egyik legjobb kozepso vedo a vilagon ezek meg elengedtek.
  • faláb
    Én se örülnék neki...
  • Csesza
    remélem nem Hleb jön, sosem tetszett a játéka, tőle sokkal jobb irányítókat lehetne szerezni
  • Csesza
    zsír, van még benne pár jó év
  • faláb
    Nem hinném hogy jönne Hleb, akkor belevonták volna a Maxwell üzletbe.
  • ForzaInter
    Am miért nem hosszabítottak vele? Alapember volt nálatok, és klasszis védő.
  • Mor3llo
    Jól jártatok a brazillal, mi meg csak verhetjük a fejünket a falba. Illetve Höeneß idióta szenilis fejét verhetnánk a falba....alig hiszem el, hogy ekkora gyökér a vezetésünk!
  • Tomy Lee
    Tuti Hleb fog jönni.Nincs olyan mázlink,hogy Sneijder jöjjön:Ss
    Lució klasszis így van
    Jó igazolás
  • ForzaInter
    Leigazoltuk Luciót a bayerntől, örülök neki, klasszis védő, hátul akkor meg is vagyunk. Egy irányító kell Sneijdert és Hlebet írja a goal.com, viszont a hollandnak az ügynöke azt mondta érdeklődünk iránta.
  • ForzaInter
    Nem láttad játszani? Ha nem lenne olyan jó nem szorította volna ki, 27 éves amugy.
  • DONGUBA
    hany eves maxvell?
  • Tomy Lee
    Na ez meglepetés számomra,hogy Maxwell távozik.
    Santon ennyire jó lenne?Hmm azért érdekes,nem tudom mi lesz ebböl.
  • ForzaInter
    Am meg már csak egy év volt hátra a szerződéséből, ezért is ment csak ennyiért.
  • ForzaInter
    Ahogy csöves írta átig topikban, kiszorította egy 18 éves gyerek, többet nem nagyon adott volna érte senki, max a City ha kellett volna nekik.:D
  • ForzaInter
    Santon meg akkor válthat 6-osra, Mei amugy meg a Crotonéhez került kölcsönbe.

Mostmár csak a Rivas, Burdisso, Vieira, Obinna négyest kell eladni, Suazo ugy tűnik marad 4-5 számú csatárnak José azt mondta, annak megteszi:D Monduk a Burdisso-Rivas kettős közül is marad egy valószínűleg, remélem az argentin, bakizik néha, de vannak jó meccsei is, és amugy is szimpi.:D
  • fsgh
    4,5 millióért???? Ennél többet kellett volna kérni...

Amúgy sajnálom:(
  • ForzaInter
    Meg nem riválisnak adtuk el legalább.
  • limperatore
    nem baj legalább jó csapatba ment
  • ForzaInter
    Hát de Santon miatt nem sok lehetőséget kapott volna, szimpatikus volt de én azért többet vártam tőle.
  • limperatore
    nemáááár :\

Pedig voltak szép megmozdulásai és összességében bírtam a csávót
  • ForzaInter
    Maxwell a Barcáé 4,5 millio euróért, sok sikert neki itt már nem volt jövője Santon miatt, max csere lett volna csak, egy ilyen játékost meg luxus lett volna padoztatni, összeségében nem volt rossz, de a világot nem váltotta meg, idei szezonja meg elég gyengusra sikeredett. A Barca stílusa és játéka amugy is jobban fog feküdni neki sztem.
  • limperatore
    ja Chivu nem szokott mondjuk, de Samuelnek is vannak néha kirohanásai :D Cordoba meg 16os előtt állít meg mindenkit amiből tényleg veszélyes szabadrúgások jöhetnek főleg rangadókon van ez...

kíváncsi vagyok Kerlonnal mi lesz, remélem marad és jobb lesz mint Diego ;>>
  • ForzaInter
    Elano is, de nálam Hamsik jönne, mert ő 4-3-3-ba is beleillik, egyszerre védekezik-támad stílusó kp mint mondjuk Lampard és gólerős is nem mellesleg rohadt fiatal, jó lenne megszerezni.
  • WuFraZselic
    hát Hamsík mindenképp kéne, esetleg még miguel velose ha ő nem jönne össze, és egy irányitó szintén, ha már sporting akkor joao moutinho, de vdv / sneijder szintén hozható... lényegében "bárki" csak ne deco :S
  • ForzaInter
    Hát a védők általában szabálytalankodnak ha nincs más.:D

Burdissot és Rivast kell eladni, és hozzuk Carvalhot csak az a baj nem vmi fiatal már, Bruno Alvesről írták még de ő meg olyan mint Burdisso, meg rohadt drága csak tudném mire fel, de Porot mindenki lehúz.

Carvalho sztem tuti jönni fog és lesz jövőre egy Chivu,Samuel,Carvalho,Mátrix,Cordoba ötös, bár Burdisso sztem marad, 6 számú védőnek megteszi, kpre meg jöjjön Hamsik és készen vagyunk, csatársorba Arnautovic pedig tuti érkezik, milánóban ápolják és az első edzésre Appianoba is ellátogatott, de az ő szerződtetése ráér, ugyis csak télen játszhat.