FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mega LOL 😄
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
★ 汤姆 李
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
haverotok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Oct. 8. 08:44 -STOCKHOLM-
Zlatan Ibrahimovic igen elismerõ szavakkal illette tegnap edzõjét, igaz ezt nem elõször teszi mióta nyártól együtt dolgoznak. ”Ez alatt a pár hónap alatt többet tanultam mint az elmúlt öt évben összesen.” mondta a svéd a Gazzettának mely interjút készített vele a ma reggeli számban.
-Beszélt az új milánói csapattársával a Quaresmaval a hétvégi meccsükrõl?
”Nem, mert még nem igen tud olaszul illetve angolul sem beszél így igen nehéz vele a kommunikáció. Annyit mondtunk csak egymásnak, hogy meglátjuk mi lesz Stockholmban.”
-Nem beszélt a meccsrõl Mourinhoval sem, hiszen õ portugál tudott volna ezt azt tanácsolni.
Nem, vele sem beszéltem ezzel kapcsolatban.”
-Tényleg mit gondol Mourinhoról?
”Csak két-három hónapja az edzõm, de rengeteget tanultam tõle eddig is. Õ legösszetettebb edzõ akivel valaha együtt dolgoztam, mindent tud mindenrõl. Ez alatt a pár hónap alatt többet tanultam mint az elmúlt öt évben összesen. Ami pedig a legfontosabb hogy vele továbbra is fejlõdni fogok!”
-Mi az a nagyon különleges benne?
”Például az hogy megtanított arra hogy miképpen kell beszélni Önökkel újságírókkal…”
-Mostanában nincs sok gondja a pályán…
”Azért nincs mert végre már nem fáj a térdem. Ma ugyan csak kondi teremben edzettem, de ez csak az óvatosság miatt volt. Fizikálisan nagyon jól érzem magamat, de ezzel az egész csapat így van még akkor is ha az eredmények még nem jönnek úgy ahogyan azt mindenki elvárná tõlünk. De hát a foci már csak ilyen…
-A Bologna elleni gólja gyönyörû volt…
”Egy csatárnak a legfontosabb dolga a gólszerzés, ettõl lesz meg az önbizalom ami elengedhetetlen a játékhoz. Hogyha pedig mellette az a gól szép is akkor semmi gond mert beszél róla mindenki. De számomra nincs jelentõssége hogyan szerzem, csak legyen meg!”
-A hétvégén találkozik Cristiano Ronaldoval is. Ki lesz a jobb?
”Teljesen különbözõ játékosok vagyunk. Róla nem is kell sokat mondani: egy klasszis játékos az egyik legjobb a világon és ezt mindenki tudja. Az hogy melyikünk a jobb nem az én tisztem eldönteni, erre megvannak az alkalmasabb személyek is.”
ez az ember :_ASDS😄ASD:
Oct. 7. 08:00 -MILANO- Csak a betörõk tudták tönkretenni a brazil játékos szombat estéjét, akinek a hazaérkezésig minden tökéletesen alakult. Újra behívták a válogatottba, kezdõ volt az Interben, nyert a csapat ráadásul majd egy év után ismét gólt szerzett a csapat mezében bajnoki meccsen. Aztán mikor hazaérkezett a San Fermo della Battagliaban lévõ villájához kellemetlen meglepetés várta. Gyakorlatilag ameddig a pályán volt addig kipakolták az egész házat a betörõk…
Kihasználva a távollétét eliminálták a biztonsági berendezéseket, majd igen sok mindent, többek között a páncélszekrényt is eliminálták. Nem kinyitották hanem kibontották a falat és elvitték az egészet, illetve rengeteg személyes dolgot. A mûszaki cikkeken kívül a ruhatárat és amit találtak. A biztonsági kamerák azért valamit rögzítettek így Adrianon lesz a sor hogy a felvételek alapján tud-e valakit azonosítani. A betörõk biztosan ismerték a terepet és mint tudjuk régebben a támadó igen kétes alakokkal járt szórakozni elképzelhetõ hogy közülük került ki a tettes.
FORZA INTER!
Viszont a széleken(mindkettõn) látszódhatna a címer..
★ 汤姆 李
REAL MADRID
😄
+
FORZA INTER!
-/+
részemrõl: -
A mostani háttér helyett lenne egy szerintem jobb háttér. Csesza szerint meg ez a jobb.
De mivel nem cak mi járunk ide ezért nézzétek meg a topikomban a hátteret és döntsetek ti hogy a mostani vagy az új -e a jobb..
(topikom: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162409728)