34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#19991 hmm, Quaresma nagyon él :) -
#19990 feltétlen :DDD -
#19989 Kurva korán keltem ma (8 óra) szal sztem nem tudok fentmaradni.:D -
#19988 de ha előtte egy ilyen jó meccset nézhet az ember, megéri kivárni -
#19987 LA Galaxy.
Jó nektek, 1-ig még maradnék, de 4 az már korai kelésnek, éjszakázásnak meg hosszú :D -
#19986 =)
itt lehet válogatni
ti kivel meccseltek amúgy? :D -
#19985 dobhacc :P 04:00től úgyis néznék meccset :D -
#19984 itteni idő szerint hajnali 1től Club Americával játszunk, streamet keresek, ha valakit érdekel -
Tomy Lee #19983 Köszi! -
#19982 hát igen, nem is tudom kit illetne meg amúgy a 9 és a 11 most... -
#19981 Elvesztek a klasszikus számozások... :/ mostmár bárkinek odadobják a 10-est meg a 11-est, régen azt ki kellett ám érdemelni, de keményen :) -
#19980 Orlandonit nem tudom, Muntari lett amugy a 11. -
Tomy Lee #19979 Motta 8-as akkor.
Orlandoni?Arról lehet tudni valamit?
Köszi!! -
faláb #19978 Ibra lett a 10-es. -
Tomy Lee #19977 Ezek után,hogy alakulnak mezszámok?
Ibra 8-as
Milito 22-es
Motta 10-es
Ez így lesz?Orlandoni választ másikat 22-es helyett? -
#19976 Jó lenne ha maradna végül. Persze azért nem sírnák ha létrejönne az üzlet. :D -
Tomy Lee #19975 Ibrahimovic nem ért el megállapodást Barcelonával
-
#19974 vb előtt 1 évvel nem a pénz a lényeg, hanem a játéklehetőség. ha sneijder / vdv-nak jó, hogy a padon ül a vb előtt, hát hajrá -
#19973 pénz beszél -
icemankimi #19972 eto'o is 40-50 millióba kerül!!!!!! -
#19971 +Eto' és Hleb, nem hinném hogy lenne olyan klub aki erre nemet mondani, Manchester is eladta legnagyobb sztárját jó pénzért, anno Beckamet is még is sikeresek és van nélkülük is élet arrefelé.. -
Tomy Lee #19970 Valahogy így kell megbecsülni játékost.Nálunk éppen többet ér 40 millio a "klubbnak" mintha egy jó játékos ittmaradna -
Rudee #19969 Pellegrini nem fogja elengedni, szerencsére. -
Tomy Lee #19968 Mind1 befejeztem,innentől nem érdekel ki megy ki marad.
Lényeg:Motta,Milito,Lució az újoncok közül -
#19967 Gondolom sokat láttad őket játszani.. -
Tomy Lee #19966 Ha Ibra elmegy akkor az a vezetőség szemétsége.Itt már alapból vissza kéne utasítani az ilyen ajánlatot!!
Hleb-hez és ehez az Arnautovic-hoz véleményem röviden
Felőlem aztán itt játszhatnak de k...ára nem fognak érdekelni:((
-
#19965 na jah, de 2 játékos pótolja akkor Ibrát... :) senki nem képes ilyen eredményes lenni, gólpassz és gólból is legtöbbet egy csapatban. ez ilyen C.Roni, Messi, Gerrard szint kb. nem azért nem lehet pótolni, mert más nem lő ennyi gólt, de nincs még egy ilyen technikás csatár aki ennyit letesz 1 szezon során -
#19964 Igen de jön érte egy hasonló kaliber hozzánk, és azért a Milan is biztos befeketet vmennyi majd a pénzből, Serie A-t nem kell félteni, máskor is mentek el sztárok, de összeségében mi erősödünk, a Juve is, a középcsapatok is nagyon jó játékosokat igazolnak (Genoa,Napoli).
Egyébként ha Hleb beválik akkor a gólpasszait és kreativitását ő pótolhatja, Eto'o meg a góljait, meglátjuk.. Amugy a gazzetta szerint Ibra igent mondott a barcának, Hlebnél és Eto'onál korábban pedig azt írták jönni akarna, gyakorlatilag elkönyvelhetjük az üzletet, Laporta is azt mondta megvan a megegyezés a klubok között, csak a játéksooknak kell dönteni.. -
#19963 és az se mindegy, hogy milyen Zlatan megy el :) aki rohadt sok asszisztot ad, gólkirály lett és legtöbb gólt lövi a csapatba 3 szezon óta, vagy aki anno önzőzött és eredménytelen volt egy másik csapatnál :D ez a Zlatan kulcsember, és nem azért volt ilyen formában, mert rá játszottunk... azért játszottunk rá, mert ő volt az egyetlen nem-impotens támadónk
sajnos ha már az elnök nyilatkozza, akkor már elkezdhetünk aggódni. ez a nyári átigazolási szezon nem a seria a-jé, kaka ibra elmegy, eléggé esik a színvonal. -
#19962 Sztem már tuti hogy elmegy, meglátjuk mi lesz, keret továbbra is erős nagyon, és azért itt van a világ egyik legjobb edzője is, erősebb azoknál a kereteknél amikkel semmit nem nyertünk, és akkoriban elég nagy fejetlenség is volt, mindne évben 10-15 játékos érkezett és távozott, le lett cserélve évente a fél keret és mindig uj edző volt minden évben, mert Moratti türelmetlen volt, így nem is csoda hogy semmit nem nyertünk, de aztána ahogy lett egy edző aki mellett kitartot Moratti jöttek is az eredmények, nem volt fejetlenség, posztokra igazoltunk, lett a csapatnak egy gerince, és az évek során 2004/05tól egy nagyon jó kis csapat alakult, én azért bízok benne hogy továbbra is sikeresek leszünk. -
#19961 "Zlatan nélkül volt Inter és lesz is"
csak nem mindegy,hogy milyen Inter.amelyik amióta nálatok van nyeri a bajnokságokat,vagy amelyik előtte 18 éven keresztűl nem tudott odaérni?(tudom reflexből jönne a bundázós válasz,de ti is tudjátok hogy nem azért nem jött össze)
egyébként szerintem nem fog elmenni -
#19960 nem véletlen közölte Mou, hogy július 12-ig döntse el mindenki hogy marad vagy megy... -
#19959 Hát ha létre jön az üzlet is ugyanolyan erős a keret, sőt talán még erősebb, de Ibra nagyon hiányozni fog, de a keret nem gyengül, 40 milliot meg Moratti nem fogja már igazolásokra költeni, ha nem beteszi a klub kasszába és befekteti vmi másba. Lucio, Motta, Hleb, Milito, Eto'o, Arnautovic, veretes névsor és Ibrán kívül csak felesleges játékosok távoznak, meglátjuk mi lesz az idény kezdetével és mennyire fog Ibra hiányozni, de ne feledjük az ő távozásával teljesen más lesz a játékunk, eddig ráépült az egész Inter, mindneki őt kereste a labdával, túlságosan függöttünk tőle, egy másfajta taktikával és rendszerel talán jobbak leszünk, én már beletörődtem hogy megy a svéd, Zlatna nélkül volt Inter és lesz is. -
faláb #19958 Szerintem abból a 40 millából kb. annyira fog költekezni Moratti mint a Milan a Kakából kapott összegből :S -
#19957 Ez most igaz???
Barcelona: megállapodtak az Interrel Ibrahimovic ügyében
Megegyezett egymással a Barcelona és az Inter a Samuel Eto’o, Zlatan Ibrahimovic cseréről – adta hírül péntek este a katalán csapat.
Joan Laporta elnök elmondása szerint így már csak azon múlik az üzlet, hogy a játékosokkal meg tudnak-e egyezni a klubok. -
#19956 a MU 51 millát ajánlott Agüeroért és semmi. de Eto'o még mindig egy befejező, Ibra meg egy nem is tudom... irányitó, visszavont csatár, aki kibaszott gólerős, és rendkivül kreativ, és ontja a gólpasszokat. ilyen csatárból nagyon kevés van... akárkit igazolnánk a helyére (jó, kb Messit leszámítva), úgy is gyengül a csapat. és Hlebet meg nehogymár ne tudnánk megszerezni (legalább kölcsönbe, ahogy arról cikkeznek) Ibra eladása nélkül -
#19955 de kapunk helyette egy irányítót, egy olyan csatárt aki nem csak a bajnokságban tud gólt lőni és ha szorul a kötél akk nem fossa össze magát meg még 40 milliot amiből remélem jön Sneijder/Cassano/Agüero közül vmelyik. -
faláb #19954 Remélem nem lesz belőle semmi. -
lac556 #19953 sneijder kéne nagyon sztem szukségunk vagy egy ilyen kreativ szervező kp ra -
#19952 végre mikor kezd kialakulni a keret, elkezdünk tárgyalni Ibra eladásáról... amugy én azt olvastam, Moratti csak Hleb kölcsönvételéről tárgyal :S