34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20031 én azért még bízom Ibra maradásában =/ azt nem értem, hogy Moratti hogy mehet bele az üzletbe, ő is látta hogy a tavalyi szezon gyakorlatilag Ibrára épült, miatta értük el azt a "keveset" is, amit. ha a BL a csapat célja, nem azt kéne eladni, akiben egyedüliként volt potenciál -
faláb #20030 Tényleg ideje lenne már megszabadulni Vieirától, nem szeretném ha a nyakunkon maradna -
#20029 Ibráé már nem érint minket, majd a Barca orvosai meggyógyítják.. Vieirát meg sürgősen elkell adni, vagy most már vonjuk le kezelési költségeket a fizetéséből.:D -
#20028 Ibra csuklóficam, Vieira (szokásához híven) szintén megsérült, az egyik ujjában sérült a szalagja, műteni kell -
ladi7 #20027 életveszélyes sérülés:D -
faláb #20026 És a fogprobléma minek számít? -
#20025 fakk :( -
#20024 csak súlyos sérülés esetén bukik meg valaki az orvosin, a kéztörés enyhe kategóriának számít -
#20023 ahhha, éééértem :)
ez lehet hogy csúnyán hangzik, de így elvileg nem mehet át az orvosin Ibra ha -sajnos- létrejön az üzlet -
#20022 Obit cseréld meg Burdissoval, mert összekverték, ő elvileg irányító, egyébként a Chelseas Obi Mikel unokatestvére ha vki nem tudná.:) Jó kis játékos, america ellen nem volt rossz, és Khrin mellett ő kapott még normális mezszámot, valószínű az első csapattal fog mindkettő maradni. -
faláb #20021 A meccsen látszódott hogy fáj a keze, de azt nem gondoltam volna hogy el is tört :O -
#20020 Inter: Ibrahimovic megsérült, lehetséges, hogy eltört a keze
Zlatan Ibrahimovic megsérült az Inter Chelsea ellen 2–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésén, és a Gazzetta dello Sport információi szerint a svéd támadónak eltört a keze.
A csatárnak jegelni kellett a kezét a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett kaliforniai meccsen, de nem cserélték le a játékost. -
#20019 már csak arra lennék kiváncsi, hogy a Cambiasso, Zanetti, Vieira, Motta, Burdisso középpályából hogy jött ki a 4-3-2-1es felállás :D burdisso irányított? :D -
#20018 Hát ja, a kezdőből ítélve sok következtetést ebből a meccsből sem érdemes levonni. -
#20017 legalább annyit lehet mondani a csapat védelme érdekében, hogy a Chelsea komolyan vette ezt a meccset, a mi kezdőnk pedig a egy olasz kupameccs C1-es ellenfél elleni kezdőjének felelt meg -
#20016 Chelsea - Inter 2-0
Chelsea - Inter 2-0 (1-0)
Időpont: 2009. július 22. - 05:00
Helyszín: California, Rose Bowl
Játékvezető: Ricardo Salazar
Nézőszám: 81. 224
Gólszerző(k): Drogba (11.), Lampard (50. - büntető)
Sárga: Ivanovic (59.)
Piros: -
Chelsea
Menedzser: Carlo Ancelotti
Felállás (4-1-4-1): Cech (Turnbull 63,); Ivanovic (Mancienne 63.), Carvalho (Alex 46.), Terry (c), A. Cole (Hutchinson 79.); Mikel; Malouda (Deco 46.), Essien (Belletti 63.); Lampard (Di Santo 88.); Drogba (Anelka 46.), Kalou (Sturridge 46.)
Cserepadon maradt: Hilario, Sinclair, Shevchenko, Pizarro
Inter
Menedzser: José Mourinho
Felállás (4-3-2-1): Belec; Santon, Cordoba, Obi (Milito 46.), Chivu (Mancini 59.); Cambiasso (Krhin 80.), Zanetti; Vieira, Motta (Ibrahimovic 59.), Burdisso; Balotelli (Quaresma 80.)
Cserepadon maradt: Orlandoni, Materazzi, Destro
Gól:
Drogba(11.)
Lampard (50. - büntetõ) -
#20015 50millió + eto'o :OOOO szép összeg -
ladi7 #20014 Eto'o megegyezett az Interrel!
Samuel Eto'o ügynöke dolga végeztével elhagyta Milánót, a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, egyezségre jutott az olasz Internazionale vezetőivel. Eszerint évi 10 millió euróért, öt esztendőre igazol a kameruni klasszis a fekete-kékekhez az FC Barcelonától. Így már nincs akadálya annak, hogy Zlatan Ibrahimovic a katalán sztárcsapat játékosa legyen, a svédért Eto'ót, Alekszandr Hlebet (kölcsönben) és ötven milliót kap az Inter a legfrissebb hírek szerint!
A keddi nap sorsfordító az évtized két kiemelkedő, világklasszis csatára, Samuel Eto'o és Zlatan Ibrahimovic számára. José Maria Mesalles, Eto'o ügynöke és Marco Branca az Inter sportigazgatója egymás kezébe csaptak a milánóiak székházában. A milánói sportnapilap szerint egyezség van, aláírás még nincs, de ha minden igaz, az is csak szerdáig várat magára.
Eto'o eredetileg évi 12 millió eurós fizetést kért, az Inter első ajánlata kilenc millióról szólt. Hétfőn egy millióra olvadt a különbség, kedden pedig tíz millió eurónál találkoztak az álláspontok. Ötéves szerződést kap a 28 éves afrikai zseni. Talán csak órák, talán még egy nap van hátra a hivatalos bejelentésig.
Mindez azt jelenti, hogy Zlatan Ibrahimovic új otthona a Camp Nou szentélye lesz. A Serie A elmúlt idényének gólkirályáért Eto'o mellett kölcsönben támadó középpályását, a fehérorosz Alekszandr Hlebet is átengedi a gránátvörös-kék klub, nem mellesleg pedig ötven, azaz ötven milliót is utal az Inter számlájára!
-
#20013 hajnali 5-től -.- Chelsea - Inter , koránkelőknek itt a link streamhez :D de ez még ottani idő szerint is este 11 =/ remélem már egy korrekt kezdővel futunk ki a pályára -
#20012 hbd! Imcsike -
Tomy Lee #20011 Van közületek valaki kreatív aki szivesen készítene új banner-t?
Lehet kéne új,ha gond nem szóltam!! -
#20010 Thx mindenkinek:) -
Csesza #20009 HBD Imike! :) -
ladi7 #20008 én már láttam Maxwell 4,5 millióé a Barcába
-
#20007 Hihetetlen hogy a real nagybevásárlása óta mindenki mennyire vérszemet kapott, nagycsapathoz még nem láttam 10 millió alatti igazolást... -
#20006 hbd
fejlemény ibra ügyben, hogy 1, ibra nem tudott megegyezni a barcával, 2,eto'o 12 millás alapfizetést akar + teljesitmény függvényében mégtöbbet, mi max 9et adnánk neki (eddig 8at keresett, hozzátenném...). remélem mindenki marad a helyén -
faláb #20005 Boldog születésnapot! :) -
#20004 hjaja, boldogat :) -
#20003 köszi:) -
Tomy Lee #20002 Imre,HBD!!! -
#20001 Szögleteknél nem a egy támadónak kell figyelnie az emberre, én azt nem varnám a nyakába a védőknek kellett volna jobban figyelni. -
#20000 én úgyláttam, hogy quaresma hibázott pont a gólnál :D bár nemvagyok benne biztos :D -
Tomy Lee #19999 Hát ettől jóval több kell majd és rendes kezdőcsapattal! -
Tomy Lee #19998 Quaresma és Milito tényleg jól játszott,jól helyezkedtek és voltak szép helyzeteik.Nem sok múlott első félidőben,hogy legyen 1-2 gól:)
Mintha Burdisso megint hibázott volna a gólnál amit kaptunk,úgyláttam...
-
#19997 Öszefogalaló
Az öszefogalalóból ítélve nem voltunk rosszak, voltak szép számmal helyzetek és szép összejátékok is, és ahogy hallom Kvar jól mozgott, ennek örülök és a Motta és Milito sem volt rossz azt írták, Córdoba gólja szép volt, Balotelli meg mijen lazán rúgta be a tizit. :D Jó lesz ez, közel sem a kezdőcsapat volt ez még, bíró jó nagy fasz volt, Obit a semmiért kiszórta pedig állítólag nem volt rosz, ő meg Krhin valószínű belesznek építve és az elsőcsapat tagjai lesznek, mert rendes mezsszámozást kaptak. -
#19996 a pozitivum az mindenképp Quaresma és Milito, jól mozogtak, voltak helyzeteik. amúgy tényleg jó kis pörgős meccs volt, bár azért közelsem a kezdőnk játszott, nincs ok az aggodalomra -
Tomy Lee #19995 Annyit talán a tegnapi meccshez,hogy Balotelli holt gyenge volt,Cambiasso is,Ibra amíg benntvolt semmit szinte nem csinált,Viera-nak meg ha dupla akkora kapu lett volna ott akkor se talál be 11-esnél a végén(szó szerint).
Érdekes módon nem úgy kellett itt a hajnali órákban a végignézéssel küzdenem mert jó kis meccs volt de mintha csatársorunk nem lett volna:Ss
Ettől azért jobbat várunk a jövőben de jó volt végre látni a csapatot pályán.
Ja volt egy 11-es amit Belec megfogott de újra rugatták a Mexikóival és az már bennt volt:( -
Tomy Lee #19994 1-1
Cordoba -
Tomy Lee #19993 0-1
vezetnek:(
Ibra be
-
#19992 eddig egész pörgős meccs, mexikóiak nem szaroznak, ha így folytatódik akkor kv sem kell majd