34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Rudee #20311 Idén nyáron igazolt a Bordeaux-hoz, tehát az UEFA szabályi szerint már nem válthat csapatot a nyáron.
Wesley meg nem fog megrohadni a kispadon. Ő nem Vieira. -
#20310 Ő pedig 10-15 ért elhozható lenne, és nem is rosszabb sztem Sneijdernél, Moratti még vmit mondott is róla, hogy figyeljük:D -
#20309 szerintem VDV se lesz,előhúztok egy új nevet a kalapból -
#20308 A legújabb hírek szerint 25 milliot ajánlunk Gourcuffért. -
#20307 Hát akkor jön más, Vaart is jó lesz:D
Kiváncsi leszek ki fog jönni, Sneijder kilőve akkor, megrohad a madrid kispadján majd:D Deco hálistenek nem jön, Elano galatáé, hleb stuttgarté, mondjuk ezek közül Sneijder és Elano aki ér vmit, másik kettőt inkább hagyjuk.
Vdv a legesélyesebb most már sztem. -
#20306 Sneijder ma kijelentette hogy marad -
#20305 Sneijder ügy elég komoly, állítólag már közelednek az állaspontok, egy irányító pedig mindenképp jön, ezt megmondta Moratti és Mourinho is. VDV vagy Sneijder kettős közül vki biztos jön. -
#20304 jah, csak egyértelműen nem a bajnokság megnyerése az elsődleges cél. a keretünk kiemelkedik Itáliában, a BL-ben kell domborítani immár. ha a bajnokságra összpontosítanánk, nem kellett volna igazolnunk kb -
#20303 kivételesen:) egyetértek Rudeeval
ha kellene már rég lett volna konkrét megkeresés,nem csak újságírói faszságok.szerintem VDV és Gourfuff ügyében sem volt semmi hivatalos.nem tudom miért nem lehet megérteni,hogy az Inter geci nagy pénzügyi mínuszban van évről évre.a Zlatan biznisszel ebből akarnak kimászni.abszolút megértem Morattit hogy nem akar megint x milliót csak úgy hasraütésszerűen bebaszni a klubba,miközben csakúgy mint a szurkolói,úgy gondolja hogy simán nyerik a bajnokságot -
#20302 miért ne adnánk? igaz, hogy minket nem támogat az állam, de ha megfelelőnek találja a Mister a kiszemeltet, biztos kifizeti a kért összeget Moratti =) 25milla pedig egy Inter-szintű klubnál nem egy vagyon. pláne, hogy egy irányító hiányzik a keretből, és általa igen acélos lehet a csapat -
#20301 Moratti rafinált, Perez meg hülye :D -
Rudee #20300 Én meg kétlem, hogy annyit adnátok érte. Ha annyira kell, akkor már jött volna érte ajánlat. -
#20299 kétlem, hogy egy 25m körüli ajánlat esetén ne engedné el perez bácsi -
Rudee #20298 Pellegrini nyilatkozta a D.C. United elleni meccs után, hogy kell neki Sneijder. -
#20297 Legalább akkor az ő fizetésétől is megszabadulna Moratti. -
Tomy Lee #20296 OO
Legyen is a mesterük! -
#20295 Nem kifejezetten Inter, csak Mancini
Az olasz Roberto Mancini az egyik lehetséges jelölt az orosz Zenit megüresedett kispadjára. Az Internazionálétól való távozása óta munka nélkül álló Mancini szeretne már visszatérni a labdarúgás vérkeringésébe, és készen áll az új kihívásra.
A Zenitnél a héten jelentették be a holland Dick Advocaat távozását Huszti Szabolcs csapatától. -
#20294 remélem a héten sikerül leigazolni , és akkor 2 hetet készülhet szezon előtt, az máris több, mint a semmi. -
#20293 Ja -
#20292 Gourcuff irányító? -
#20291 Nem adja a Chelsea hálistennek:D
Sneijder, Van der Vaart, Gourcuff van most a kalapban, ezek közül bármelyik jó lenne szvsz. -
lac556 #20290 Gourcuff most irt alá a bordeux ba 3 évre nem? idén nyáron mondott le rola a milan... -
Csesza #20289 remélem így Deco kikerült akkor már a listáról :) -
#20288 :DDD -
#20287 Állítólag érdeklődünk Gourcuff iránt is, nem gyengén jó igazolás lenne, kurvajó már most, és csak jobb lesz, na meg elég fiatal, és a Milan verhetné a fejét a falba hogy az elherdált tehetségüket mi visszük el, és biztos nagy lenne a srácban a bizonyítási vágy is. -
#20286 mwahah, állítólag Gourcuff lehet Sneijder vagy VdV alternatívája, ha egyik sem jön =D -
#20285 Áh nézem az összefoglalókat ez a Milito egy állat, meg Eto'o is ahogy cselez meg amilyen lazán mozog a védők közt.. Ennél durvább csatársora egyik csapatnak sincs. Embertelenek, ha Balotelli még hozzájuk szokik nem lennék egyik csapat védőinek helyében sem. Jó a taktika amit José nyomat most, csak hát bekellene lőni a 100%-os helyzeteket :D
Ha megkapjuk az irányítót akkor onnantól minden csapat bukik ellenünk úgy érzem -
#20284 jó hát lazio egyértelmű h bemákolta a kupát ezen nem is lehet vitatkozni -
Tomy Lee #20283 Ja és köszi,örülök,hogy tetszik! -
Tomy Lee #20282 Ha nem veszi meg akkor bebizonyosodik az Ibra féle állításom a cserével kapcsolatban.
Azonnal ki kell fizetni ezt a pénzt,kiváncsi vagyok a fejleményekre de nagyon!! -
#20281 José: "A Lazioé a szuperkupa, miénk a jövő"
Az a szöveg. -
#20280 jó lett a banner, mourinho a legnagyobb :D
25milliot kér a real sneijderért, nem hiszem el hogy Moratti nem tud ennyit adni érte, juve kifizetett ennyit diegoért, akkor nehogy már egy sneijderért ne adjunk ennyit :s -
#20279 Tanti auguri Capitano! -
#20278 Hát akkor jó nagy hülyék, azért ha vki egy kicsit is konyít a focihoz nem mond ilyet..
Carloval meg még talán jól is jártunk, mert Joséval nem nagyon komázzák egymást, így nem akar eladni nekünk senkit, na meg csak a városi riválisnál volt edző évekig, és hálistennek ő már hagyományosan ragaszkodik a vén rókákhoz:D -
#20277 én ezzel tökéletesen tisztába vagyok. de érdekes, saját riválisaink szerint középszerű játékosokból áll a keret, ehhez képest ... =D
amúgy jó hír, hogy ancelotti ragaszkodik decohoz, így remélhetőleg ő nem érkezik, mint irányító. ha ennyire portugált akar Zsozé, akkor Moutinhot igazolja le :D -
#20276 Ibra hiánya eddig egyáltalán nem látszott meg, a játék jó, a támadásaink gördülékenyebbek gyorsabbak, és nem olyan egysíkú sablonos a játékunk. A keretünk meg a legjobb Olaszországban, ez nem kérdés. -
Tomy Lee #20275 Majd jó,hogy nem mondják azt,hogy Inter a legerősebb,Inter lesz a legjobb:DD
Evidens ezt állítani nekik nem kell ezen fennakadni.Adva van nekik 1 téma mivel tényleg új a keret és ezzel találtak kis rést,hogy kibeszéljék a csapatot.Meglátjuk későbbiekben miképpen nyilatkoznak.. -
#20274 már mind1, nincs értelme ezen a meccsen rágódni :) Capitano elmondta, MI fociztunk, de ők nyertek, evvan =/
viszont olvasgatva mindenféle oldalt, rengeteg rosszindulató komment éri a csapatot a vereség miatt (hirtelen felbukkant juve, lazio és milan drukkerek :D), főleg Ibra hiányát emelik ki, és hogy a keretünk gyenge, ezzel van tele a külföldi sajtó, fórumok, stb. csak nehogymár egy juve drukker állítsa már ezt rólunk, az ő keretük a miénkhez képest sehol sincs, és ilyenek oltanak minket :D ez zavar csak igazán :D -
Tomy Lee #20273 Jó lett volna pedig az újakat nálunk ezzel a kis kupával köszönteni:)
De hát így jött össze,tényleg sok frankó helyzetet hagytunk ki.. -
Csesza #20272 egy szezonra való helyzetet hagytunk ki...