34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Rudee
    Nem erőlködök, csak nem akarom, hogy feleslegesen kergessetek egy álmot.

Pellegrini megmondta, hogy kell neki Sneijder.
    Sneijder megmondta, hogy maradni akar.
    Ilyenkor mi a legjobb módszer a lapok eladására? Hát ez.
  • Csesza
    legalább ennyi élményük hagy legyen 1 szezon alatt :DASDasd
  • ForzaInter
    gazzettatól vették át, nem ők találták ki, és amit mondott az is a gazzettában jelent meg, az újságban volt a 4. oldalon.

Amugy ne erőlködj már ennyire, nem láthatsza dolguk mögé, nem vagy ott madridban hogy lásd ki jár arra tárgyalni, majd meglátjuk mi lesz az ügy vége, de az biztos hogy ez már nem csak az újságírók fantáziája..
  • 9csöves9
    mi is ratyi kerettel megyünk,lehet dobunk egy csontot a Milannak:D
  • Rudee
    Nem a véleménye változik, hanem az újságírók fantáziája.
  • Rudee
    Kár, hogy egy olasz se járt Madridban.
    Goal.com
  • ForzaInter
    Sneijder legújabb nyilatkozatában azt mondja szívesen jönne:D

Azt mondta örül annak hogy José 1. számú választottja, és ha elhagyná a madridot, az Inter jó választás lenne.

Gyorsan változik a véleménye, remélem jön.
  • limperatore
    nem, inkább Gourcuff :D
  • WuFraZselic
    olyan játékost ne igazoljunk, aki nem szívesen jönne ide =/ inkább VdV-t kéne akkor már
  • limperatore
    Sneijder fél lábbal már az Interben

Sneijder ügyében a Real és az Inter megállapodott, már csak a játékoson múlik minden

A Real Madrid és az Internazionale megegyezett Wesley Sneijder vételárában, a középpályás 19 millió euróért igazolhat Milánóba. Az összeget két részletben utalnák át a blancók bankszámlájára. A játékos azonban vonakodik a Nerazzurriktól, és még nem mondta ki a „boldogító igent”.
    Wesley Sneijdernek csupán az epizodista szerepe jut Madridban, aminek hatására rövidesen az Internazionaléban köthet ki.

A két klub már megegyezett a vételárban, a 19 millió eurót két részletben kell majd átutalniuk a milánóiaknak: idén nyáron 8,5; jövő júniusban pedig 10,5 milliót kell kicsengetniük.

A játékos azonban még nem bólintott rá az Inter ajánlatára, és elmondása szerint nem túl szívesen futballozna a San Siróban a következő szezonban.

Amennyiben az üzlet kútba esik, úgy a Nerazzurrik a bordeaux-s Yoann Gourcufföt próbálnák meg becserkészni.

-------------------------------------------------

nem tudom mit játssza itt a faszát, nem hogy eljönne egy jobb csapatba inkább ott hokizik a padon
  • limperatore
    goal.com
  • WuFraZselic
    mimimi??? forrás? :D

este TIM Trophy, sok fiatal van a keretben, köztük 3 aki most került be először a felnőttek közé, nem kell sokat várni a 2 meccstől, hadd örüljön a juve és a milan ha esetleg legyőznek :D
  • limperatore
    Na most még Gourcuff jöjjön mellé és késsz :P
  • limperatore
    Megegyeztünk a reallal, 19 millio

Gyere Sneijdikém :D
  • limperatore
    akkor legyen már 5 és fél :D:D:
  • 9csöves9
    igen,de ti "legjobb" esetben is csak 2011-ben éritek ezt el;)
  • limperatore
    5 a legtöbb akkor?
  • ForzaInter
    Volt, Juventus és a Torino 5* nyerte meg zsinórban, bár a Torino első scudettoja után 2 szezon a háború miatt kimaradt és aztán nyert 4-et.
  • 9csöves9
    igen.mindkét csapat torinói
  • limperatore
    Volt már ilyen amúgy hogy egy csapat egymás után 5x szerzi meg a scudettot?
  • limperatore
    Egyébként Eto'o szerintem jobb játékos mint Ibra, a lazio ellen is miket cselezett meg milyen lazán mozog az ember. Remélem az összes meccsén is így fog játszani és meglesz a gólkirályi cím olaszban is
  • ForzaInter
    Sztem motivációval nem lesz gond, José azonnal ki bassza a keretből azt aki nem azt csinálja amit ő mond, és nem tűri a lazsálást. Ő neki ugyanolyan fontos a scudetto is, megnyerte első évében most meg is akarja azt védeni, és több játékos jött a keretbe is akiknek uj kihívás az egész, 3-4 igazolás lesz a kezdőben, ők még motiváltabbak lesznek, és Ibra hiánya az eddigi meccseken egyáltalán nem látszott meg, a játék szebb és jobb eddig mint tavaly, nem olyan sablonos nem egy emberre épül, és sztem rohadt jól igazoltunk eddig, ettől a szezontól sokat várok, a keretünk jobb mint tavaly vagy tavalyelőtt, az edzőnk is a világ egyik legjobbja, minden adott a sikerhez, scudettot muszáj megnyerni, a blben meg meglátjuk mire megyünk, az a fő cél de az nagy szerencsejáték, és még jön egy klasszis irányító akkor még jobbak lehetünk. A Juve komoly ellenfél lesz, mert jól erősítettek, legalább olyan jól mint mi, viszont a védelmükkel gond lehet idén, ott gyengébbek-

Amugy a legújabb hírek szerint Vaartot ingyen is elhozhatjuk, ha ez igaz azonnal lekell rá csapni.
  • 9csöves9
    nekem valahogy Materazzi vélemény mérvadóbb,ő az ellenkezőjét mondta;)
  • limperatore
    4;)
  • WuFraZselic
    hát ha Mancini lenne az edzőnk, elfogadnám. na de Mourinho aztán egy kőkemény edző, kétlem hogy Ő elviselne bármilyen lazsálást, ha valaki nem 150%on teljesít, stb... küzdeni fogtok, hogy letaszítsatok a trónról, ok... de mi is, hogy ott maradjunk in my op :)
  • 9csöves9
    már írtam,hogy nem a keretek erőssége fog dönteni,a tiétek egyértelműen erősebb még akkor is ha nem hoztok már senki.szerintem mentalitásban fogunk fölétek nőni,Ferrara a szart is kihajtja majd abból aki nem teljesít a klub nevéhez méltóan.egy rakkolós,darálós,hajtós Juventus lesz amelyik az utolsó pillanatig küzdeni fog.emelett valamilyen szinten egyértelműen elkényelmesedik majd az Inter 3 zsínórban nyert bajnoki cím után
  • limperatore
    erre én is kíváncsi vagyok
  • WuFraZselic
    :DD jó hát holtszezonba muszáj ilyeneket kitalálni, amíg nincs foci

amúgy egy kérdésem lenne, kicsit sok idiótát találok külföldi fórumokon (tehát nem az ezsgés juvésok ellen akarok kirohanni most ), szóval miért olyan biztosak abban, hogy az Inter nem lesz idén bajnok? az tény hogy erősödtetek, de már volt különbség tavaly is, és szerintem mi mégjobban erősödtünk :D szóval ez igy hogy?
  • 9csöves9
    ráadásul Maxi Rodrigezzel párban:D kiváncsi vagyok milyen arcoknak az agyából pattan ki ilyen
  • WuFraZselic
    Vélhetően ha a United 37 millás ajánlatát elutasították, akkor ott fog kikötni :D
  • limperatore
    ja kedvenc hírem, juve agüerot akarja :D:D
  • limperatore
    3 címet?:D Barcát biztos nem veritek még meg a bajnokságban

Sneijder kijelentette hogy marad és akkor mi van? Ne csináljunk úgy mint ha nem tudnánk hogy pénz beszél...

Kaká is maradt a milanban meg Beckham is a manchesterben meg mindenki maradt a helyén aki 100x mondta h marad. :D

• Rudee
    Pontosan.
  • Rudee
    Nem.
    Egészen július 1-ig a Milan tulajdona volt, a Bordeaux-hoz kölcsönszerződés kötötte. Idén nyáron igazolták le a kölcsönvételkor rögzített kivásárlási áráért cserébe.

Pellegrininek meg 3 címet kell besöpörnie, amihez a csapat megfelelő rotálása elengedhetetlen. Így Sneijder is meg fogja kapni a maga lehetőségét, ahogy már a felkészülés alatt is megkapta.
  • ForzaInter
    Most vették meg írtam, de tavaly váltot csapatot.
  • 9csöves9
    annyit jelenthet az egész,hogy Brancáék nem keresték meg,egyszerűen az újságok bedobtak egy izgalmas nevet a kalapba
  • WuFraZselic
    mondjuk ez igen valószinű, kétlem hogy Brancáék nem ismernék az UEFA szabályait, és ajánlatot tennének Gourcuffért :D bár én szerintem csak kölcsönbe volt tavaly, így kvázi most vették meg. hmpft, nemtom :D
  • WuFraZselic
    örülnék, ha legalább a padon ülhetne Vieira, csak hetente megsérül kb...
  • ForzaInter
    Nem idén nyáron váltott ha nem tavaly, csak idén vette meg végleg a Bordó, tehát válthat csapatot.

Sneijder meg kezdő tuti nem lesz, csak sérülések esetén kezd max..
  • WuFraZselic
    jaja, biztos rendszeres játéklehetőséget fog kapni :) VB előtt merész húzás, GG.

Gourcuff kétlem hogy jönne, most vette csak meg Bordeaux =/
    Mou húz egyet, és Moutinhot leigazolja :P