FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Bologába szerintem jó lesz😊

Nem tudjátok hogy õ már akár játszhat is hétvégén? (César)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Mihajlovic szerint mi nyerjük a Juve elleni meccset és a scudettot is😊 próféta szóljon belõle😄

Cesar meg a Bolognához igazolt, Sinisánál bérelt helye lesz😄

Yo, Bitch!

fsgh
na mi lenne ha az Interrõl is lenne szó?😊 Angol témát meg angol topikban kéne tárgyalni😊 szerintem.

(de ha már írok😛 Olasz meccseken kívûl angolt tudok még megnézni, nekem pl a Spanyol Német meccsek rosszak.)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
elismerem hol tartanak, csak más fórumokon a sok nagyképû tizenkét éves szurkolói idegesítenek ahogy éltetik angol focit, közbe meg 5 éve azt se tudták mi az a MU😄 az hogy elsõszámú lenne? nem tudom, sztem három nagy bajnokság között minimális különbségek vannak, mindenkie elfogult vmennyire kedvenc bajnokságával szemben... volt olyan mikor olaszt mondták elsõszûmúnak meg olyan is mikor spanyolt, sztem ezt igazán nem lehet eldönteni, mert mindenkinek más tetszik, de ha BL-t vesszük alapul akkor most PL a legerõsebb...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
dedededede irtam már hogy Unitedet megvették, és semmi nem történt, abban az évben senkit nem vettek, 1 évre rá jöttek 2en portugáliából + heargraves + tevez kölcsön 😄 ezt nem tartom azért olyan jelentõs befektetõi megnyilvánulásnak mint anno Abra...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nem tapostál ám bele, csak tulságosan általánositottál, és eltuloztad a dolgot, csak nem épp pozitiv irányba 😊 azt meg látod Te is tökéletesen leirtad, "kis és középcsapatok végig szívósan védekeznek és..." hát ezaz, nyiltsisakos játék for the win! 😄 amugy lehet hogy a szurkolók is befolyásolják, ott ülnek kb 3m-re a pályától, jobban buzditják õket fakktudja de mégis teljesen más a miliõ, rossz nézni néha a szenvedést, még -hát sajnos...- az Inter részérõl is... ez van, de az angol foci nem a miliárdosoktól tart ott ahol, ezt elismerheted, szerintem eleget tettek le az asztalra utobbi 2-3 évben hogy elsõszámu bajnokság legyen, ugyérzem ez nem érdemtelen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
ForzaInter
MU-t is megvették amerikai milliárdosok😄 Man city😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó olasz foci mint írtam teljesen más stílusó, itt sokkal több múlik a taktiktán, és olyat mint a Reggina-Interen max a nagycsapatok sztárjaitól látsz, kis és középcsapatok végig szívósan védekeznek és küzdenek, ez pont rohadtul nem jellemzõ rájuk, nagyobb csapatokra már inkább, az hogy melyik meccs milyen izgalmakot hoz meg hagyjuk, régen azért szidták olasz focit hogy kevés a gól, ez mára teljesen megváltozott, de az olasz vagy spanyolok mentalitása teljesen más mint az angolóké, különbözõ stílusok, kinek melyik jön be, neked jobban bejön ha egész meccsen hajtanak, olaszoknál kevesebb a hajtás, de nekem akkor is jobban tetszik, ki nek melyik jön be, de attól hogy neked angol színvonalasabb még másnak nem biztos hogy az😊 a hírességet meg lehet eltúloztam, de azért azt te sem vitathatod hogy ma már sokkal több rajngója van PL-nek mint régen, az okába ne menjünk részletesen bele, mert ez már ugyis sok off... nem gondoltam hogy azzal a hszel ilyen mélyen beletaposok az lelketekbe, sry😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
és légyszi mondj már milliárdos befektetéseket és olyanmértékû csapatépitést mint anno a Chelseanél? Man. City, mert leigazolták robinhot és van pénzük? ettõl függetlenül ki fog odaigazolni? kiégett "nagy" nevek kb... huuu, biztos nekik szurkolok mostantól

WuFraZselic
"max csak MU volt régen híres arrafelé" -> Pool, Arsenal, soroljam? és ezek többek közt azért voltak híresek, mert jelentõs erõt képviseltek már akkor is. nemtudom, focizom 6 éve és ezért állok ugy hozzá, hogy ha 90 percig tart a meccs akkor a pályán meghalok ha kell, és ezt a PL testesiti meg leginkább. tudom hogy más a kettõ, de mivel a futball bizonyos átlafonfelüli teljesitményrõl is szól (fizikai ÉS technikai), és ott mind2 szempontnak megfelelõen teljesiten a pénzükért. csak példának felhozva, reggina - inter 2:3, nem azért lett ilyen szoros a meccs mert a reggina olyan hudejó volt, hanem mert tragikusan játszottunk. angliában azért 4:4 az arsenal és az akkor tökutolsó tottehham meccse, mert küzdenek, és felnõnek egymás szintjére. sok gól, látványos támadójáték, lendületes 90 perc... szerintem ez tesz jóvá egy meccset. ettõl függetlenül szeretem a Seria A-t, de elég nyilvánvaló hogy egy fulham-middlesbrough több izgalmat hoz mint egy lazio - fiorentina

ForzaInter
haggyad õket, elõbbukkantok az angol fanok, túlerõben vannak😛

Yo, Bitch!

ForzaInter
fórumokon nézz körül, itt is van jó pár, többirõl meg inkább ne beszéljünk...

Yo, Bitch!

ForzaInter
tipikus elvakult angol drukker... sajnos anno sport tvn végig szenvedtem az angol meccseket mert nem volt más, szal egy ideig néztem... de látom te se értetted meg mit írtam, sehol nem írtam olyat hogy nem voltak sehol, csak azt hogy sokkal népszerûbbek lettek, attól meg nem lesznek jobb meccsek mert minden labdára futnak, van elég sok ismerõsöm aki pl nem bírja nézni angol focit, és csak spanyolt és olaszt szereti, kinek melyik stílus jön be, az olasz egy teljesen más stílusó/mentalitású bajnokság, van aki ezért rajong van aki másikért, attól hogy te angolt jobban szereted még nem lesz színvonalasabb...

Yo, Bitch!

elég szarfajta kis tizenévesek lehetnek felétek, ha mind1iknek angol kedvence van ^^

ízlések és pofonok 😛

FORZA INTER!

ForzaInter
ki írt olyan hogy sehol nem voltak? azt írtam 10 éve kutyát nem érdekelte angol foci, ez nyilván irónia, arra akartam vele célozni hogy messze nem volt ennyi rajongója, max a MU-nak, most meg hogy hirtelen ellepték milliárdosok a PL-t, minden kis tizenéves focizseni vmék angol csapatnak drukkol...

Yo, Bitch!

ezen csak nevetni tudok, fõleg azon hogy 10éve sehol nem voltak

WuFraZselic
off: nemazért, de eltévedtél kicsit 😄 10 éve is a United és Arsenal meghatározó volt európában, chelsea-be 2003ban fektettek pénzt, most a Citybe, semmi nagyobb milliárdos beruházás, United és Pool-t megvették de semmi hirtelen elszállás, a bajnokság szinvonala messze üti bármelyiket, és szerintem max a chelsea amiért mostanában megvannak õrülve és eddig nemigazán volt meghatározó... többet játszanak bárkiné,l és egy olyat nem látok mint pl Ibrától hogy alibizik és 3m-re lévõ labdáért nem mozdul meg... szóval ha nem nézed , mert nem bírod, ahogy emlitetted, akkor ne véleményezd már légyszi 😊 mind2 bajnokságban érdekelt vagyok jó 10 éve, de a 2 bajnokság szinvonala ég és föld kb...

limperatore
hát pedig jobbak mint az olasz meccsek ( 1-2-t kivéve )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

énsem bírom az angol meccseket....

FORZA INTER!

limperatore
Adriano bekerült a brazil keretbe, Ronaldinho nem

Carlos Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya a csapat héten sorra kerülõ barátságos találkozójára meghívót küldött az Inter legutóbbi meccsein keretbe sem kerülõ, edzõjével korántsem jó viszonyban lévõ Adrianónak, aki így pályára léphet honfitársaival együtt szerda este Portugália ellen. A kapitány a Milannál egyre jobb formát mutató Ronaldinhót azonban továbbra is mellõzi, igaz, elmondása szerint ez csak átmeneti állapot, irányítóját ugyanis pótolhatatlannak tartja. „Tudom, hogy Ronaldinho jól és keményen dolgozik Milánóban, de ezen a meccsen õt nem kell tesztelnem. Szeretném õt tökéletes fizikai állapotban tudni, amilyen hamar csak lehet, mert számunkra õ egy olyan játékos, akit nem lehet helyettesíteni senkivel" - magyarázta Dunga.

<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
mer nem az? 10 éve kutyát nem érdekelte az angol bajnokság, most hogy hirtelen ellepték milliárdosok a PL-t véletlen az egész világon rohadt sok rajongója lett... olyan csapatokért vannak megõrölve amikrõl korábban csak elvétve hallottak😄 max csak MU volt régen híres arrafelé, ha neked meg angolkák tetszenek nézd azt, egészségedre, én pl ott nem tudom megnézni a meccseket... nyilván amugy semmi nem történik😄D

Yo, Bitch!

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

divatbajnokság? mirõl beszélsz? azért mert ott szezononként van 5 meccs amin nem hajtanak, Inter meccseken kívül alig bírok megnézni egy pár olasz bajnokit mert lófasz nem történik :S

😄D<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
jó hát jelenleg a PL a divatbajnokság, mindenki azt nézi, pár éve meg spanyolt nézett mindneki azelõtt meg olaszt, ez siker függõ arra felé

Yo, Bitch!

banok
de, kevesebben néznek olasz focit mint pl. PL-t. És, hogy miért fontos Ázsia? Hát mert hatalmas piac és rengeteg bevételt hozhat a kluboknak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
kit érdekel ázsiában mijen népszerû az olasz foci, amugy nem hinném hogy kevesebben néznek olasz focit mint spanyolt vagy angolt, mellesleg kínában az Inter a legnépszerûbb foci csapat, és vmék arab országban...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Murinnyó nyilatkozata az olasz fociról

Hát.. egyrészt neki nem azzal kéne foglalkozni hogy mennyire eladható az olasz foci, másrészt látványossággal nem lehet bajnokságot nyerni, csak eredményekkel <#hehe>

Na fél évig nem leszek itthon,stream-en is csak néha-néha tudok majd meccset nézni😞
Innen fogok mindenrõl értesülni,köszi nektek elõre is<#worship>

Ja mán leírtad,sry😛pp

Mirõl beszélsz teeee.
Nem szép gólokat tud lõni Ibra?lool
Utolsón is,hogy be csavarta.Tõle látom a legszebb gólokat Seria A-ban és igen,van olyan jó mint bárki más kiemelt játékos a bajnokságban és még nincs kiöregedve mint egyesek......

limperatore
azt õk mondják hogy "majd akkor magyarázzá amikor ti is magabiztosan hozzátok a meccseiteket "

D😄😄😄😄:

ForzaInter
még szábalytalanság se volt, ráadásul tizenhatoson kívül, elmult meccsen 4/4 tizi😄DD

Yo, Bitch!

limperatore
nah milan nyert egy kamu 11-essel szokás szerint 😄

ForzaInter
távol álljon tõlem hogy neked essek😊 pont neked?:d
csak tényket írtam le.

Yo, Bitch!

fsgh
Hát jah tud unszimpatikus lenni az tény

fsgh
nem szép??? A tegnapi elsõ gólt nézd meg még1x... Gyönyörû csavart labda... Lõdd már el így légyszíves hogy csak belebikázol a labdába😄

Fabio Capello
ehh azért nem kell nekem esni... én nem igazán kedvelem, nem jön be a stílusa, ennyi az egész 😊

ForzaInter
nem mellesleg minden évben a gazzetta és más olasz ujságok szerint a 3 legjobban teljesítõ játékos közt volt az átlagosztályzatai szerint, és most is, de biztos ez is véletlen:\

Yo, Bitch!

ForzaInter
és most jöhet a hsz hogy elvakult Ibra rajongó vagyok, pedig nem tartozik kedvenc játékosaim közé, de term. csípem, mert Inter játékos.

Yo, Bitch!

ForzaInter
mert eddig nem tudta használni? sztem mióta az Interben van sokkal jobb, elég csak megnézni mutatóit, jó elismerem van mikor zsinórban van pár rossz meccse, és olyankor engem is idegesít hogy bénázik😄 de el kell ismerni hogy klasszis játékos, és meccseket tud eldönteni a villanásaival, eddig játszott az Interben 83 meccset (ez csak BL és bajnokság) lõtt 44 gólt, és addot kb 30 gólpasszt, azért ez elég jó mutatók, gyakorlatilag minden második meccsen betalál, és azt mondom inkább legyen egy olyan visszavont csatárunk mint Ibra aki minden szezonban meglövi 15-20 gólját, és ad kb 10 gólpasszt, mint egy olyan beffejezõcsatár aki egyik szezonban lõ 25-30 gólt másik be meg jó ha 10-et, õ legalább minden évben egyenletes teljesítményt tud nyujtani, és nem szidni kell állandóan mikor szarul játszik, minden meccsen nem lehet jól játszani, Ajaxban sem a góljai miatt szerették elsõsorban szurkolók, soha életében nem az a jtáékos volt aki 25-30 gólt lõ, mert nem befejezõ csatár.

Yo, Bitch!

Fabio Capello
az egy dolog ha a képesség megvan, tudni kell azt használni is 😄

amúgy azt nem szeretem benne hogy elegancia szinte nulla... a juvéban is meg nálatok is csak olyan gólokat látok, hogy megy mint egy tank, aztán izomból megcsûri.. gól, gól, de nem szép... én így vagyok vele

ForzaInter
amugy ha észrevettétek a cikk az volt hogy vagyok olyan jó, nem az hogy jobb... azt pedig nem kérdés van olyan jó mint említett játékosok, bár csapatunkból páran ezt elmondhatják még, képessége alapján Adriano is van olyan jó mint õk.

Yo, Bitch!

ForzaInter
azt se mondhatod hogy rosszabb náluk, mert képessége alapján simán van olyan jó mint említett játékosok, és nem fog semmilyen hisztit levágni õ maga mondta hogy C. Ronaldonak adná, ami nem kérdés...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
azér ez is jó emberekkel tudja összehasonlítani magát...

Következõ cikk majd: "Jobb vagyok mint Messi, C. Ronaldo és Fernando Torres egybevéve"

ego rulz 😄

szerk.: figyeld meg ha nem kapja meg az aranylabdát, mi hisztit fog levágni, hogy hülyék az emberek mert nem õt választották, meg õ mindenkinél jobb, estébé..

ForzaInter
hát õket nem nehéz felúlmulni mostanában😄

Yo, Bitch!

limperatore
Ibrahimovic: Vagyok olyan jó, mint Kaká vagy Ronaldinho

Zlatan Ibrahimovic sohasem a szerénységérõl volt híres, bár kétségtelen, neki legalább van mire nagyképûnek lennie. Ezúttal az Aranylabdával kapcsolatos gondolatait osztotta meg a L’Equipe újságírójával: „Számomra nem kétséges, hogy méltó lennék az Aranylabdára. Úgy gondolom, hogy Kaká vagy Ronaldinho semmivel nem jobb nálam. Képviselem azt a szintet, amit õk. Balszerencse, hogy ahhoz, hogy elnyerd ezt a díjad, elõbb csúcsra kell érned a Bajnokok Ligájában. Ez egy elengedhetetlen feltétel.” Mivel Ibrahimovic ez utóbbit nem mondhatja el magáról, megnevezte azt a játékost, aki szerinte jogosult a megtiszteltetésre: „Cristiano Ronaldónak adnám, annak ellenére is, hogy nem sikerült annyira jól az Európa Bajnokság számára. Ha viszont csak az EB-t néznénk, akkor Iker Casillas érdemelné a kitüntetést.”

van olyan jó mint a 2 kiégett brazil 😄

limperatore
persze h nem mivel del piero tudja lõni õket, zlatan meg nem 😄

nem volt rossz ez a taktika amúgy, fõleg ha muntari helyett egy Diego lett volna 😄