34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #20471 az utolsó mondattal 1et tudok érteni...kb ennyi a meccsről, tőlem :S -
#20470 Hihetetlen gyengék voltunk azaz igazság!
Cuchu játéka nagyon hiányzott, és emellett egy kreatív irányító is, teljesen impotens volt támadásban a középpályánk, védekezésel nem volt gond, de támadásban nullák voltunk. Ez a Bari pedig nagy felszívta magát erre a meccsre, nagyon jól védekeztek és kontráztak, az ilyen csapatok ellen nagyon nehéz játszani sajna, nem is voltunk jók, néha voltak felvillanásai a csapatnak, de nem volt játék, ennek ellenére helyzet az volt bőven, de mindet elpuskáztuk. :? A tizi pedig sztem jogos volt Milito ellen szabálytalankodtak. Gól után szokás szerint kieresztettünk, és elkezdtekl lazsálni a fiúk, elvégre 1 gólal vezetünk miért is ne?! :? Meg is lett az eredménye, a nyári felkészülési meccsek alapján sokkal többet vártam a csapattól, szép és jobb is volt a játék mint tavaly, erre ebből itt csak néha-néha láttunk villanásokat, az bebizonyosodott hogy sürgősen kell egy kreatív támadó középpályás, mert hihetetlen defenzívv a kpnk, még szerencse hogy ez csak az első forduló volt, lehet javítani, de azért elég égő hogy egy ujonc csapatot nem tudtunk megverni.. Ennél már csak jobb jöhet! -
#20469 Ugyanaz a játékunk mint tavaly. Sürgősen kell venni egy irányítót. -
#20468 de tipikus gólt kaptunk baszki :) faszért kell 65. perctől lazázni, ahelyett hogy hajtanánk... -
#20467 te jó ég Eto'o mit lőtt mellé... nemár gyerekeeeek =/ -
#20466 de miééééééért etoo rúgta :@ elbaszta a fogadásom -
#20465 tizi, ezt szépen csinálta Milito, egyértelmű -
#20464 Vieira le, Quar be, remélem kicsit javul a játékunk, győzni KELL! FORZA INTER -
#20463 Materazzi valóban egy állat, Mario túl laza és kicsit idegesít a szabálytalanságaival... a játékunk kb ugyanaz, mint tavaly, hisz még mindig hiányzik az összeköttetés a csatárok és a kp között... azonban lőhettünk volna 2-3 gólt így is, remélem olyan lesz a 2. félidő mint a tegnapi MU meccs, és 5öt bepakolunk 40 perc alatt :):) -
#20462 Materazzi egy állat :S -
#20461 Muntarival mi lett? mindjárt sír kb ott magányában -
#20460 na baszki, az ilyenektől félek...szerencse hogy a 16os vonala előtt rombolta le vieira -
#20459 FORZA INTEEER -
#20458 Mindjárt kezdődik!
FORZA INTER!!! -
#20457 nah még 52p -
#20456 Mancini lehet Genoában köt ki kölcsönben... durva csapat épül ott :) -
#20455 Én is várom már nagyon:) Remélem szép játékkal nyerünk. -
#20454 hát, ez a KP megint rohadt passzívnak tűnik :S remélem Motta valami kis kreativitást visz a játékba, benne bízom :D már csak alig 2 óra, és kezdőőőőődik baszki, erre várok 2 hete kb, számolom vissza a napokat, és vééégre egy 3-0ra tippelek
FORZA INTER!!!! -
#20453 Santon miért nem kezd? -
Csesza #20452 Gazzetta szerint:
(4-3-1-2)
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, J. Zanetti - Muntari, Vieira, Thiago Motta - Stankovic - Eto'o, Milito
pad:
Toldo, Santon, Samuel, Cordoba, Quaresma, Balotelli, Suazo
-
#20451 ha 15be állapodtunk meg, 20at akar hirtelen a real, adja magát a ~18 körüli ár, azt az 500 ezer eurót meg megkéne adni, megértem hogy nem karrierje csúcsán van épp, de hiányposztra érkezne, lehet megkéne adni. bár most néztem, Quaresma "csak" 2.5 millát keres, pedig azthittem őt tuti valami nagy fizuval szereztük meg. (Eto'o 10.5öt keres, magasan a legtöbbet a ligában) szóval lehet reális az a 3.5 Sneijdernek -
#20450 opció nincs asszem mégse
más:
2009.08.23.
11:08 A Corriere dello Sport szerint a holnapi nap kritikus lesz Sneijder ügyében. A játékos ügynöke ma este vagy holnap Milánóba érkezik, hogy folytassa az egyeztetéseket. Sneijder 4 milliót szeretne évente, az Inter 3,5-öt ajánl. A klubok már megállapodott egy 15 milliós árban, de a Real Madrid most már 20-at akar. -
#20449 pedig őt edzésen készült képeken sem láttam, szerintem tuti elment valahova :D amúgy Burdisso 1 év kölcsön + opció szezon végén -
#20448 Az kamu volt sajnos. -
#20447 Obinna 4m-ért Napoliba ment közös tulajdonba, nem? :o -
#20446 emlékszem régebben FM-ben mindenki őt ajánlotta, akkor ezt benézték :) igaz, az ideiben már nem egy csodagyerek -
#20445 Nem tudom vagy 3 éve volt az u17-es vbn 5-6 jó meccse, ennyi. Azóta egy nagy nulla, kb 15 felnőtt meccsel a háta mögött, és állandóan sérült, kötve hinném hogy belőle lesz vmi. -
#20444 Kerlon nagy tehetségnek van kikiáltva, még fiatal is, szerintem nem kéne megválnotok tőle, max kölcsön. -
#20443 Miket mond?
Amugy Burdisso a romához igazolt, végre eladtunk egy felesleget, még Rivast, Obinnát, Kerlont kell eladni, de Suazo, Vieira és Mancini hármas helye sem biztos. -
#20442 Ezt olvassátok el, Mourinho az idei csapatról, stb.
de a legkeményebb az uccsó bekezdésben: "I wouldn't take Cassano because he scored against Inter just like Acquafresca did, while Milito didn't."
paszmek -
#20441 Ha padon akar ülni akkor ne jöjjön. -
Rudee #20440 Negredot is sikerült eladni, plusz pénz.
[URL=http://www.as.com/futbol/articulo/representante-sneijder-quiere-seguir-madrid/dasftb/20090821dasdasftb_23/Tes]Su agente: "Sneijder quiere quedarse"[/URL]
Sneijder maradni akar. -
Tomy Lee #20439 Hát ha azt a Ibra játékára emlékeztet akkor hajrá-hajrá legyen már valami emlékem legalább -
Tomy Lee #20438 Szerintem Capello nem értette bele azt,hogy hozzánk jön.Eddig mi volt vele ő arra gondolt.. -
#20437 csütörtök, 17:55 - Ernesto Paolillo (az Inter képviselője): "A Sneijder ügy még nem zárult le. Amikor lesz valami konkrétum, hivatalos formában is tudatni fogjuk."
A két klub elvileg már megegyezett, ezt már Sneijder ügynöke is megerősítette, már csak a játékoson múlik a dolog, de állítólag még nem döntött, és elvileg kevesli a fizetést 4 milliot akarnak, 3,5 milliot adnánk. -
#20436 Arnautovic ma már a csapattal edzett, ha csak kis időre is, majd egyéni edzést folytatott. na ő jólenne, sok videót láttam róla, nem véletlen hasonlítják Ibrához bizonyos szempontból, remélem jól fogja tolni, pláne ha elmegy Eto'o 1 hónapra, szükség lesz rá -
#20435 Miért csúszna lefelé? Azzal hogy ha hozzánk jönne, feljebb léphetne, nem lefelé, és jó szezonja volt a románál is, 9 gólt rugott és 4 gólpasszt adott vmi 27 meccsen, ez elég jó. Realos kitérője nem sikerült jól, de ott elég sok klasszis beégett és aztán uj klubjában jó lett, erre jó példa Baptista is. -
#20434 lefelé? hát ha a Romától hozzánk jönne, az kb karrierje csúcsa :D -
#20433 szerencsétlen baptista, amióta a real elküldte azóta csak csúszik lefele...
pedig bírtam, nem kis gólokat tud akasztani néha :D -
#20432 én ugy tudom hogy 1 az 1ben cserélnék suazora, és burdissoért + 1 év mancini kölcsönért adnának 7milkát . persze lehet hogy rosszul tudom :D
jaja, én is ugy hallottam, remélem a héten lezárul az ügy!