FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
már cserélném is amúgy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
gyere fifázni mOST!!!!!!!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
Scolarira cserét bármikor😊

ForzaInter
amugy fura az is hogy szurkolókat mennyire nem érdekli a bl, bár sztem ez az ellenfelek miatt van, Nord mindig tele szokott lenni, kb most üres volt, jó ha 20 ezren voltak kinnt... csak hozzávetõleg bajnokságban egy Reggina ellen is kimennek 50 ezren... mondjuk ha azt nézzük ez elmult években is így volt, csoportkörben nem nagyon voltak max 20-30 ezren, csak akkor voltak többen ha komolyabb volt ellenfél, bár kiesés szakaszban, azért már sokkal többen vannak.

Yo, Bitch!

ForzaInter
azé a Napoli ellen remélem nyerünk, jó lenne élõben egy gõzelmet látni, bár amennyire szerencsém szokott lenni kikapunk vagy xelünk:SD

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez viszont igaz, vhogy az olasz mentalitás is olyan, ha nincs tét szarnak az egész meccsre, bár nálunk sok olasz nincs😄 :S

Yo, Bitch!

9csöves9
ez most az egész olasz foci legnagyobb betegsége

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
ez volt Mancininél is a fõ baj, ezt mondta Jose mikor idejött, hogy ki kell verni a fejekbõl ezt a hozzáállást, hát eddig nem sikerült, viszont a bajnokságban teljesen más a kép, mert ott játszottunk szarul, de ilyen alibiz játéksot nem nyujtottunk azért, blben van ez a hozzállás mert nem vették komolyan a csoportot...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
ahogy egy kedves barátom fogalmazta meg:

a bajnokság nyeréséhez hozzáállás kell, a hozzáállás meg nem az, hogy jáccunk, jáccunk, lesz ami lesz, csak tartsuk meg az elsõ helyet.

Na nálatok pont ez a gond, számomra valahogy hiányzik az a mentalitás hogy kimegy a csapat, és mindenkinek az jár a fejében, hogy beleadok 200%-ot, mert CSAK jó teljesítménnyel lehet tartósan jó focit csinálni. Ez ami most folyik, ez ilyen tengés-lengés, mindenkiben az van hogy áhh úgyis van x pontunk elpocsékolni, akkor minek törjem itt magam, féltem a lábikómat...

EZ NEM HOZZÁÁLLÁS kéremszépen... Anno amikor még kéziztem, minden meccsen úgy kellett kimenni, hogy igenis a belem kirohad úgy fogok hajtani a csapatért, és ezt az edzõnk komolyan is vette, máig rémlik a meccseken való ordibálása, hogy menjek már a jobb átlövõ kettõvel többet lõtt már mint én (bal átlövõ voltam), húzzak bele és nyomjam... és megvolt a hatása, a bajnokságban abban a négy évben amíg õ edzett minket, mindig megnyertük a bajnokságot, nem is kis fölénnyel, és akkor érezhettük, hogy igen, kurvajók voltunk.

Számomra ezt jelenti mind a klubhûség, mind a jó játék... De persze lehet hogy csak Béla bá nevelése szól belõlem... 😄

limperatore
tiszta statisztikusok vagytok 😄 mindjárt írok egy hipotézis vizsgálatot a meccsrõl

ForzaInter
gólig mindenki alibizett sajna, mert nem vették komolyan a meccset, aki nézte a mérkõzést az ezt észrevette, és ez nem Mourinho hibája, gól után már jobbak voltunk, Cruz lehetett volna megint a megmentõ kb 2 gólt lõhetett volna, egyetlen pozitívum Quaresma, õ most viszonylag jó volt...

Yo, Bitch!

fsgh
Persze én se Mou elzavarását sürgetem. Csak aggályaimat fejezem ki. Pl jó 50%-on pörgünk csak. De egy Pana ellen nem tudjuk feljebb vinni 75%-ra ha égünk othon 0-1-re? Tudni kéne váltani is pl..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
én nem látom messze olyan borúsan a helyzetet, bajnokságot vezetjük 3 pontal, ki nem szarja le milyen játékkal? ameddig jönnek az eredmények nem érdekel, blben bénázunk, de nem azért mert gyengébbek lennénk mint a többi, ha nem azért mert a fiuk elbízták magukat, és azt hitték hogy ide elég egy 50%-os teljesítményt nyujtani, a hozzáállás miatt történt mindez, látszik Mourinhon is hogy ideges emiatt, mit gondoltok ugy küldte ki õket pályára hogy jó a 0-0 is?😄 errõl híres Mourinho mi? egynes kiesés szakaszban ahol már sokkal nagyobb tét lesz, biztos vagyok bene hogy nem így fognak hozzá állni a meccshez, még 20 meccsen se ült a padon Jose de már néhányan elzavarnátok, minden edzõnek kell idõ, legyen az akárki, pont azért nem értünk el addig sikereket míg nem jött Mancini mert egy edzõnek se adtunk idõt, 1 rossz szezon után már zavartuk el azonnal, idõvel sokkal jobb lesz ez a csapat, nem kell aggódni, é bizakodó vagyok, pedig nem vagyok az a típus😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem az edzõvel és a taktikával van bajom! hanem ezzel a "játékkal" amit a csapat produkál. és sajnos ebbe benne van az hogy nem tüzeli ugytûnik eléggé a játékosokat, és lenyilatkozza hogy igen megvan a továbbjutás. vagy nemtudom. de nememléxem nagyon olyan Inter meccsre amikor ne lõttünk volna gólt. vagy legalábbis igy játszott volna a csapat egy ilyen szintû ellenfél ellen. amugy azt észrevette valaki hogy ez a 8. meccs kb mikor nincs középpálya csak csatársor (elõl álló emberek...)? szóval igy összegezve ha Mou szerint jobb a mentalitás mint anno, akkor nem értem még mindig miért játszik ilyen passzivan a csapat már jóideje

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Csalodotság ide vagy oda annyiban Tomi mellé kell álnom hogy míg Mancini elsõ szeonjában kb bl helyet alig érte el ahoz képest jó Mou szezonja eddig. Nem kell itt arról papolni hogy jó de a mostani keret erõsebb... Hol? Quaresma vagy Mancini jobb mint anno Van der meyde? Stanko jobb mint Emre pl?

Mancsnak türelmi idõ volt. Gondolom Mou is megkapja jelzem jogosan. És nem is akarok olyan átjáróházat a kispadon mint pl a Palermonál van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
mondom a blben tavasszal kell bizonyítani, jó lesz az a játék idõvel, nyáron mindenkit itt sírt hogy jöjjön Mourinho és menjen Mancini, most itt van, 18 tétmeccs után már azonnal zavarnátok el, annak megint sok értelme lenne ha idehoznánk egy uj edzõt....

Yo, Bitch!

WuFraZselic
csak most ne az 1. körig birjuk :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
de neharagudj, milyen csodát kéne tennie? bazmeg, ez nem egy középcsapat, hanem a legjobbak a seria a-ban évek óta, európában is azért jelentõs erõt képvisel a csapat, és ez a csapat mégerõsebb lett... én nem csodát várok, csak minimum normális játékot. papiron erõsebbek lettünk, elvileg már fejben is, de ezt mégse látom...

ForzaInter
majd tavasszal kell blben bizonyítani, ha akkor is ilyen szarok leszünk, és kihullunk azonnal, akkor van baj

Yo, Bitch!

Ez szégyen.

Fabio Capello
én kérek elnézést, Chelsea, offkorsz, csak az FM-es megszokás... 😄

Fabio Capello
cselszkinél ment... 😄

ForzaInter
istenem ezt ennyi idõ alatt eldöntötted, bazmeg mit vártál idejön oszt aztán simán vezetünk mindenhol? 3 hónap alatt õ se tud csodát tenni... nem tudom mit vészmadárkodtok itt...

Yo, Bitch!

limperatore
hát el de ha ennyire vak vagy akkor bizakodj csak moruinhoba

hazai meccsen 7 rugott gol? fu de geci jok vagyunk aztrohadt

fsgh
Hát elõre nem léptünk Mancinihez képest... Csoportkörön vele is átjutottunk...

ForzaInter
fogunk is majd idõvel

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezt eldöntötted kb 20 meccs alatt, grat😄D n

Yo, Bitch!

Fabio Capello
nekem kívülállóként több kárt okoz mint hasznot, bevallom, ti ennél sokkal jobban is tudnátok teljesíteni

9csöves9
nem vágom pontosan,de szerintem Mancinivel is így álltatok két évig

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
mit problémáztok? kieséses szakaszban ugyse így fognak a meccshez hozzá állni, ha nem mint a Juve ellen kb, semmi gond nincs, bajnokságot vezetjük 3 pontal, blt lazán vették a srácok mert azt hitték elég 50%-os teljesítmény is ahoz hogy továbbjussunk (mondjuk elég is lett😄)

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mert a mutatott játék siralmas, eredményesebbek sem vagyunk, ráadásul egy hullagyenge csoportból ahol 5ösöket kéne rugdosni kb épphogy továbbmegyünk

limperatore
ja de milyen teljesítménnyel? ez az ember nem ide való ennyi

fsgh
FT Inter Milan 0 - 1 Panathinaikos

Ezt rakják ki az ablakba...

Mou helyébe senkinek se adnék se pályára lépési díjjat se semmi bónuszt ezért a meccsért...:@

ForzaInter
looooooooool, miért is? bajnokságot vezetjük 3 pontal, blbõl ennek ellenére továbbjutottunk

Yo, Bitch!

fsgh
Én máshogy fogalmaznék. Ha az volt a cél hogy ne csak a bajnokságban hanem a bl-ben is jók legyünk akkor kábé helyben maradtunk mert a vezetõségnek sikerült idehozni Mancini2-t...

limperatore
hét lippi szindróma 😄

kb ezzel a kerettel ezt az eredményt bárki megcsinálja

limperatore
legközelebb 5 támadóval kezdünk

Fabio Capello
Kurvára nem jártatok jól murinnyóval, ami az eddigi teljesítményt illeti...

fsgh
És elmondhatunk csöndben egy imát mert a Werder kiegyenlített és így továbbjutottunk. (Hacsak a Pana nem nyer 5góllal és mi nem szopnk a Werdertõl..)

WuFraZselic
idegenbe werder ellen? az kemény lesz

fsgh
Mourinho azért lenne itt elvileg hogy motiváljon vagy mi a szösz... Ezután mit csiál? kirakja 15embert a keretbõl?! Vizhordókkal állunk ki a Napoli ellen...

limperatore
ha eljutunk oda 😄

ForzaInter
haggyadmá, elbízták magukat a fiuk, asszitték hogy sima lesz tovvábjutni me csak ilyen nudlicsapatok az ellenfelek, elhiheted hogy az egyenes kiesés szakaszban nem így fognak hozzá állni a meccsekhez...

Yo, Bitch!

limperatore
íjj Adriano milyen passzt adott :\

fsgh
Szánalmas!!!

Mit akarunk csinálni majd ha egyáltalán továbbjutunk? Kapunk egy 5öst a Barcától? Nem baj legalább lesz fent 5 csatár -.-

Olaszon belül jók vgyunk kívûl meg ilyen Görög és ciprusi csapatok aláznak meg folyamatosan...

ForzaInter
támadni kell nincs mese

Yo, Bitch!

limperatore
hát még mindig jobb mint cúper idején ellenfél vezet azt behoz egy védõt 😄

fsgh
Ez az! középpálya megint nincs. Labda meg majd terem ott elöl valahol nem? Estleg bedobhatnak 1et a labdaszedõk hogy ne unatkozzanak ott elöl... Középpálya nélkül hogy kap labdákat az 5 csatár??

áhh... Nagy taktika. B@sszuk be az összes csatárt aztán majd lesz valami

ForzaInter
ilyenkor kell elkezdeni támadni...

Yo, Bitch!

fsgh
ez nekünk nagyon nem jó.. Mi kikapunk és Werder kikap akkor egy 7,8,8 pontos felállás lesz ami kurv**a nem hiányzik az utolsó meccsünk szempontjából...