34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20511 nemtudom, gondolom.
De én semmit se hiszek el már. majd ha inter.it-n Inter mezt lenget az orra előtt akkor... -
#20510 éseztugye a Lineta / Malpensa reptéren lőtték? -
#20509 -
#20508 hát ebből szerintem nem lesz semmi, nagy a csend... bár remélem az a cikk totál fals volt, és gazetta információi a hitelesek.... -
#20507 Hát ja. Valaki hazudik. -
#20506 amúgy a "holland megérkezett Milánóba" és a "nem ül fel semmilyen repülőre" közt nem érzek túl sok párhuzamot... itt vmeik nem stímmel, remélem az utóbbi... addig nem is reagálok igazolási hírekre, míg nincs Inter.it-n, mert vicc hogy mi folyik itt a sajtóban -
#20505 úgy kell majd megveretni hogy idejöjjön? Nevetséges. -
#20504 de tudtam hogy ez nem lesz ilyen egyszerűűűű :DDD -
#20503 2009.08.25.
16:02 Az Antena 3 szerint igaz Milánóba várják Sneijdert, ő azonban közölte a Real Madrid sportvezetésével, hogy nem ül fel semmilyen repülőre sem, marad Madridban. A sportvezetés erre válaszolva elképzelhető, hogy kitiltja a játékost a csapat edzéseiről.
Kurva jó... -
#20502 szép fogás, végre lesz aki rendesen kiszolgálja a csatársort, illetve ő sem riad meg pár szólótól...
Remélem sikerül megújulnia és megint a toppon lesz
[Na majd a derbin Diego vs. Sneijder :D] -
#20501 Sneijder megérkezett Milánóba!
José Mourinho megtalálta a hiányzó láncszemet! Wesley Sneijder lesz az Inter játékmestere. A Real Madrid és a fekete-kékek már korábban megállapodtak tizenöt millió eurós vételárban, a játékos jó ideig habozott, de végül kedden igent mondott az olaszoknak. Évi három és fél millió eurós körüli fizetéssel kell megelégednie.
Massimo Moratti, az Inter elnöke már korábban egyezségre jutott a Real Madrid elöljáróival, melynek értelmében az irányító tizenötmillió euróért cserébe érkezhet a Giuseppe Meazzába. Az összeg tizennyolc millióra is emelkedhet a játékos teljesítményétől függően.
A játékossal sem volt könnyű dűlőre jutni, a hét elején arról szóltak, évi fél millió euró választja el a feleket. Kedden aztán dűlőre jutottak egymással. Hogy nem kacsáról van szó, azt az is bizonyítja, hogy a La Gazzetta dello Sport szerint a holland megérkezett Milánóba!
A 25 éves, holland válogatott futballista évi három és fél millió euró körül kereshet a kék-feketéknél.
-
#20500 kedd, 13:49 - A La Gazetta szerint Sneijder és az Inter között teljes a megállapodás és a holland játékos már ma délután Milánóba repül. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de az olasz lap szerint hamarosan erre is sor kerül. -
#20499 jó,de ott írkáltak ilyet :) -
#20498 na ha valaki,akkor én nem adok az ilyen lófasz hírforrásokra -
#20497 Sky Sport Italia szerint már milánóban van, hogy lezárják a dealt, sztem ez már eldőlt.:)
-
#20496 képet vagy hazucc
közel sem biztos, hogy ez így van, ilyen gólpontkomnak nem nagyon lehet hinni... :) -
#20495 Hát ja muszáj egy irányító
Sneijder Milánóban van már egyébként :D
Remélem ugyanúgy megfog táltosodni mint Cambiasso tette vagy Walter -
#20494 lehet a saját szátok íze szerint bárhogy színezni a dolgot,én nem örülnék egy olyan játékosnak aki előrébb tartja a Madrid padját/lelátóját mint a csapatomat.persze nálatok most a szükség nagy úr -
#20493 kérdezték Morattit alternatívákról, elkezdi: Cassanot nem akarja Mourinho, mivel gólt szerzett ellenünk xD és ezt is nyilatkozta forduló előtt Mou, azért nem kellett neki Acquafresca sem, viszont Milito igen mert ő nem lőtt ellenünk gólt :D -
#20492 Tuti jönni fog... Nincs mezszáma, el van tiltva az edzésektől. Gondolom VB-n ott akar lenni. -
#20491 Nem akar elmenni a realból, de muszáj lesz neki, mert mezszámot sem kapott, és a 25 fős keretbe se fogják nevezni a spanyol bajnokságba.
Amugy azt nem mondta hogy nem jönne az Interbe, azt mondta maradni akar a realban, de ha elhagyná a realt az Inter jó választás lenne, meg még mondott vmit Joséről, hogy mijen jó edző.
Real egyértelműen megakar tőle szabadulni, ha már az edzésről is kitoltották akkor 100% hogy nem marad, sztem még a héten Inter játékos lesz, teljesítményével meg nem lesz gond sztem, duplán bizonyítani akar majd a realnak sztem hogy hiba volt eladni. -
#20490 nem akarja elhagyni a madridot, de 4 millás fizetést akar 3.5 helyett... akkor hogy is van ez? :) amúgy ha nekem mondta volna az edzőm, hogy nem számit rám, nem is nevez a meccsekre, ezek után biztos ott maradnék... bár ha valakiben nincs büszkeség... -
#20489 fogalmam sincs miért mentek olyan ember után aki láthatólag nem akarja elhagyni a Madridot/nem akar az Interbe menni
ha netán leigazoljátok meg csókolgatni fogja a címert abban biztos vagyok:) -
#20488 de kibaszott bonyolultá kezd válni ez az ügy... -
#20487 2009.08.25.
10:52 A Corriere dello Sport szerint Sneijder és az Inter a következő órákban rendezik a lezáratlan ügyeket, s hamarosan létrejön az átigazolás.
2009.08.25.
10:12 A La Gazzetta dello Sport szerint tegnap este nem született megállapodás Soren Lerby és az Inter között Sneijder ügyében. A holland játékos továbbra is 4 millió eurót akar, míg az Inter legfeljebb 3,5-öt ajánl. A megbeszélések ma folytatódnak, ám az Inter két új alternatíván is gondolkozik.
2009.08.25.
10:10 A Marca szerint Sneijder nem vetette el annak a lehetőségét, hogy keresetet adjon be a Real Madrid ellen, mivel nem csak a mezétől fosztották meg, hanem lényegében az edzésekről is kitiltották. Ha a játékost nem sikerül eladni, és a következő szezonra nem kap mezt, akkor télen valószínűleg ingyen távozhat. -
#20486 17:41
Sneijder: "Realistának kell lenni, de úgy tervezem, hogy maradok, és a szurkolók is ezt szeretnék. Elseje után már nem adhatnak túl rajtam, így megnőnek az esélyeim a csapatba kerülésre. Úgy érzem, hogy hasznos lehetek a klub számára, az edző pedig számol velem, mindig csak ezt mondta."
18:51
Olasz értesülések szerint Lerby, Sneijder ügynöke Milánóban tartózkodik, s az Inter vezetőségével tárgyal a holland középpályás ügyében. Az olaszok öt évre közel 4 milliót ajánlhatnak, ami magasabb a mostani kereseténél. A klubok között már korábban létrejött a megállapodás 15 millió euróban + 3 millió opció. -
nagy hős #20485 Sneijder nem nagyon akar interezni :) -
#20484 rajtatok legalább pénzt nyertem :D -
#20483 Nem kell elkeseredni,ez a Bari a tegnapi játékával bármely csapatot meg tudja szorongatni szvsz. meg mondjuk mi sem remekeltünk a Chievo ellen a 2. félidőben. -
#20482 Moutinhot is szívesen látnám, bár lehet Mou abból indul ki, hogy Quaresma sem játszott túl jól, lehet másik portugál is ezt produkálná. pedig ő nagyon kreatív kp :) -
#20481 Van der Vaart elvileg kijelentette hogy ő csak Német vagy Angol csapathoz hajlandó igazolni... Tehát ő kiesik.
Baptista meg csak egy szükség megoldás lenne...Sokat nem javulnánk.
Baptista érkezését Sneijder mellé tudnám elképzelni de nem helyette... -
#20480 tök korrekt, nem fogunk rá pocsékolni 1 hónapot, hogy aztán végül padot melegítsen a realban. -
#20479 Az Inter 24 órát adott Sneijdernek, hogy döntsön a jövőjéről. Amennyiben Sneijder erre nem reagál, vagy válasza negatív lesz az olaszok szempontjából, az Internazionale Van der Vaartot vagy az ex-madridista Julio Baptistát próbálja majd szerződtetni.
Bazdmeg de jó lenne ha eljönne végre. Megint látszott az üresség, mert szűrők jók voltak nagyon pillanatok alatt elvették a labdákat de ilyenkor nincs aki csatárt jól megjátsza. Eto'o meg Milito egyébként kurva erős csatár sort fognak alkotni. Már most voltak olyan megmozdulásaik hogy nem értettem hogy tudták megcsinálni. -
#20478 #20470-el tökéletesen egyetértek, egy az egyben ezt akartam leírni, de inkább elmentem focizni és kiélni a dühöm... jogtalan tizit kicsit bántam, de addigra már rég elkellett volna dönteni a meccset... annyira tipikus ez a gólt lövünk, és leülünk. ezt kb a juve, milan, roma hármas ellen nem csináljuk... a Bari pedig tökéletesen azt csinálta, amit egy kiscsapatnak kell ellenünk... és működött... annyira éreztem hogy kapunk egy gólt, és tessék. most az első 3-4 fordulóba nem az Intert látom a tabella élén, ennyi legyen a legnagyobb bajom... :) a Milan ellen remélem felszivja magát a csapat + lesz egy irányítónk! -
#20477 de legalább próbálkozott és támadott. Motta, Vieira, Muntari, Stankovic nem trükközget és a labdáik se kötnek ki a kapus kezében mert a 16os közelébe nem kerülnek...
Csak az hibázik aki próbálkozik.
(Kell ide Sneijder de nagyon!) -
#20476 Csak éppen semmi hasznára nem volt a csapatnak, cselezgetett, trükközgetett szép volt meg minden csak szart nem ért... Mert az összes beadása vagy a kapu mögött vagy a kapus kezében landolt.:\ -
#20475 Quaresma most tetszett. Jól játszott a meccs vége felé. volt egy középpályásunk aki legalább támadott.
De ez az 1-1... Annyira tipikus eredmény egy kis csapa ellen. -
#20474 De azért vicc h 3. éve nem nyerünk az első fordulóban :D
nem mintha izgatna, de 1:0-nál mikor visszaálltunk éreztem h 1:1 lesz.
Quaresma meg tanuljon már meg nem elesni, olyan mint Suazo. Vége fele már összejöttek a cselei meg a beadása is kurva szép volt, de pontosan kéne megtanulni először. De legalább nem adja fel próbálkozik :D -
#20473 Szabálytalankodtak Milito ellen, így tizi, de ha jogtalan lett volna se szólhattak volna, mert ugye előtte volt egy kezezés ahogy írtad, és nem fújta be a bíró, de mindegy nem kell foglalkozni a többiekkel, had örüljenek hogy xeltünk, tavaly és tavalyelőtt is 1-1-el kezdtünk és mi nyertük a scudettot.:) -
#20472 Bírom hogy mindenki a "kamu" 11-esel jön, miközben Lúcio fejesénél nem adták meg a kezezésnél a jogosat. Bár ez is jogos volt..