34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    nemtudom, gondolom.

De én semmit se hiszek el már. majd ha inter.it-n Inter mezt lenget az orra előtt akkor...
  • WuFraZselic
    éseztugye a Lineta / Malpensa reptéren lőtték?
  • fsgh
  • WuFraZselic
    hát ebből szerintem nem lesz semmi, nagy a csend... bár remélem az a cikk totál fals volt, és gazetta információi a hitelesek....
  • fsgh
    Hát ja. Valaki hazudik.
  • WuFraZselic
    amúgy a "holland megérkezett Milánóba" és a "nem ül fel semmilyen repülőre" közt nem érzek túl sok párhuzamot... itt vmeik nem stímmel, remélem az utóbbi... addig nem is reagálok igazolási hírekre, míg nincs Inter.it-n, mert vicc hogy mi folyik itt a sajtóban
  • fsgh
    úgy kell majd megveretni hogy idejöjjön? Nevetséges.
  • WuFraZselic
    de tudtam hogy ez nem lesz ilyen egyszerűűűű :DDD
  • fsgh
    2009.08.25.
    16:02 Az Antena 3 szerint igaz Milánóba várják Sneijdert, ő azonban közölte a Real Madrid sportvezetésével, hogy nem ül fel semmilyen repülőre sem, marad Madridban. A sportvezetés erre válaszolva elképzelhető, hogy kitiltja a játékost a csapat edzéseiről.

Kurva jó...
  • Fabio Capello
    szép fogás, végre lesz aki rendesen kiszolgálja a csatársort, illetve ő sem riad meg pár szólótól...

Remélem sikerül megújulnia és megint a toppon lesz

[Na majd a derbin Diego vs. Sneijder :D]
  • limperatore
    Sneijder megérkezett Milánóba!

José Mourinho megtalálta a hiányzó láncszemet! Wesley Sneijder lesz az Inter játékmestere. A Real Madrid és a fekete-kékek már korábban megállapodtak tizenöt millió eurós vételárban, a játékos jó ideig habozott, de végül kedden igent mondott az olaszoknak. Évi három és fél millió eurós körüli fizetéssel kell megelégednie.

Massimo Moratti, az Inter elnöke már korábban egyezségre jutott a Real Madrid elöljáróival, melynek értelmében az irányító tizenötmillió euróért cserébe érkezhet a Giuseppe Meazzába. Az összeg tizennyolc millióra is emelkedhet a játékos teljesítményétől függően.

A játékossal sem volt könnyű dűlőre jutni, a hét elején arról szóltak, évi fél millió euró választja el a feleket. Kedden aztán dűlőre jutottak egymással. Hogy nem kacsáról van szó, azt az is bizonyítja, hogy a La Gazzetta dello Sport szerint a holland megérkezett Milánóba!

A 25 éves, holland válogatott futballista évi három és fél millió euró körül kereshet a kék-feketéknél.
  • ForzaInter
    kedd, 13:49 - A La Gazetta szerint Sneijder és az Inter között teljes a megállapodás és a holland játékos már ma délután Milánóba repül. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de az olasz lap szerint hamarosan erre is sor kerül.
  • WuFraZselic
    jó,de ott írkáltak ilyet :)
  • 9csöves9
    na ha valaki,akkor én nem adok az ilyen lófasz hírforrásokra
  • ForzaInter
    Sky Sport Italia szerint már milánóban van, hogy lezárják a dealt, sztem ez már eldőlt.:)

• WuFraZselic
    képet vagy hazucc

közel sem biztos, hogy ez így van, ilyen gólpontkomnak nem nagyon lehet hinni... :)
  • limperatore
    Hát ja muszáj egy irányító

Sneijder Milánóban van már egyébként :D

Remélem ugyanúgy megfog táltosodni mint Cambiasso tette vagy Walter
  • 9csöves9
    lehet a saját szátok íze szerint bárhogy színezni a dolgot,én nem örülnék egy olyan játékosnak aki előrébb tartja a Madrid padját/lelátóját mint a csapatomat.persze nálatok most a szükség nagy úr
  • WuFraZselic
    kérdezték Morattit alternatívákról, elkezdi: Cassanot nem akarja Mourinho, mivel gólt szerzett ellenünk xD és ezt is nyilatkozta forduló előtt Mou, azért nem kellett neki Acquafresca sem, viszont Milito igen mert ő nem lőtt ellenünk gólt :D
  • fsgh
    Tuti jönni fog... Nincs mezszáma, el van tiltva az edzésektől. Gondolom VB-n ott akar lenni.
  • ForzaInter
    Nem akar elmenni a realból, de muszáj lesz neki, mert mezszámot sem kapott, és a 25 fős keretbe se fogják nevezni a spanyol bajnokságba.

Amugy azt nem mondta hogy nem jönne az Interbe, azt mondta maradni akar a realban, de ha elhagyná a realt az Inter jó választás lenne, meg még mondott vmit Joséről, hogy mijen jó edző.

Real egyértelműen megakar tőle szabadulni, ha már az edzésről is kitoltották akkor 100% hogy nem marad, sztem még a héten Inter játékos lesz, teljesítményével meg nem lesz gond sztem, duplán bizonyítani akar majd a realnak sztem hogy hiba volt eladni.
  • WuFraZselic
    nem akarja elhagyni a madridot, de 4 millás fizetést akar 3.5 helyett... akkor hogy is van ez? :) amúgy ha nekem mondta volna az edzőm, hogy nem számit rám, nem is nevez a meccsekre, ezek után biztos ott maradnék... bár ha valakiben nincs büszkeség...
  • 9csöves9
    fogalmam sincs miért mentek olyan ember után aki láthatólag nem akarja elhagyni a Madridot/nem akar az Interbe menni

ha netán leigazoljátok meg csókolgatni fogja a címert abban biztos vagyok:)
  • WuFraZselic
    de kibaszott bonyolultá kezd válni ez az ügy...
  • limperatore
    2009.08.25.
    10:52 A Corriere dello Sport szerint Sneijder és az Inter a következő órákban rendezik a lezáratlan ügyeket, s hamarosan létrejön az átigazolás.

2009.08.25.
    10:12 A La Gazzetta dello Sport szerint tegnap este nem született megállapodás Soren Lerby és az Inter között Sneijder ügyében. A holland játékos továbbra is 4 millió eurót akar, míg az Inter legfeljebb 3,5-öt ajánl. A megbeszélések ma folytatódnak, ám az Inter két új alternatíván is gondolkozik.

2009.08.25.
    10:10 A Marca szerint Sneijder nem vetette el annak a lehetőségét, hogy keresetet adjon be a Real Madrid ellen, mivel nem csak a mezétől fosztották meg, hanem lényegében az edzésekről is kitiltották. Ha a játékost nem sikerül eladni, és a következő szezonra nem kap mezt, akkor télen valószínűleg ingyen távozhat.
  • limperatore
    17:41

Sneijder: "Realistának kell lenni, de úgy tervezem, hogy maradok, és a szurkolók is ezt szeretnék. Elseje után már nem adhatnak túl rajtam, így megnőnek az esélyeim a csapatba kerülésre. Úgy érzem, hogy hasznos lehetek a klub számára, az edző pedig számol velem, mindig csak ezt mondta."

18:51

Olasz értesülések szerint Lerby, Sneijder ügynöke Milánóban tartózkodik, s az Inter vezetőségével tárgyal a holland középpályás ügyében. Az olaszok öt évre közel 4 milliót ajánlhatnak, ami magasabb a mostani kereseténél. A klubok között már korábban létrejött a megállapodás 15 millió euróban + 3 millió opció.
  • nagy hős
    Sneijder nem nagyon akar interezni :)
  • limperatore
    rajtatok legalább pénzt nyertem :D
  • Grove4
    Nem kell elkeseredni,ez a Bari a tegnapi játékával bármely csapatot meg tudja szorongatni szvsz. meg mondjuk mi sem remekeltünk a Chievo ellen a 2. félidőben.
  • WuFraZselic
    Moutinhot is szívesen látnám, bár lehet Mou abból indul ki, hogy Quaresma sem játszott túl jól, lehet másik portugál is ezt produkálná. pedig ő nagyon kreatív kp :)
  • fsgh
    Van der Vaart elvileg kijelentette hogy ő csak Német vagy Angol csapathoz hajlandó igazolni... Tehát ő kiesik.

Baptista meg csak egy szükség megoldás lenne...Sokat nem javulnánk.

Baptista érkezését Sneijder mellé tudnám elképzelni de nem helyette...
  • WuFraZselic
    tök korrekt, nem fogunk rá pocsékolni 1 hónapot, hogy aztán végül padot melegítsen a realban.
  • limperatore
    Az Inter 24 órát adott Sneijdernek, hogy döntsön a jövőjéről. Amennyiben Sneijder erre nem reagál, vagy válasza negatív lesz az olaszok szempontjából, az Internazionale Van der Vaartot vagy az ex-madridista Julio Baptistát próbálja majd szerződtetni.

Bazdmeg de jó lenne ha eljönne végre. Megint látszott az üresség, mert szűrők jók voltak nagyon pillanatok alatt elvették a labdákat de ilyenkor nincs aki csatárt jól megjátsza. Eto'o meg Milito egyébként kurva erős csatár sort fognak alkotni. Már most voltak olyan megmozdulásaik hogy nem értettem hogy tudták megcsinálni.
  • WuFraZselic
    #20470-el tökéletesen egyetértek, egy az egyben ezt akartam leírni, de inkább elmentem focizni és kiélni a dühöm... jogtalan tizit kicsit bántam, de addigra már rég elkellett volna dönteni a meccset... annyira tipikus ez a gólt lövünk, és leülünk. ezt kb a juve, milan, roma hármas ellen nem csináljuk... a Bari pedig tökéletesen azt csinálta, amit egy kiscsapatnak kell ellenünk... és működött... annyira éreztem hogy kapunk egy gólt, és tessék. most az első 3-4 fordulóba nem az Intert látom a tabella élén, ennyi legyen a legnagyobb bajom... :) a Milan ellen remélem felszivja magát a csapat + lesz egy irányítónk!
  • fsgh
    de legalább próbálkozott és támadott. Motta, Vieira, Muntari, Stankovic nem trükközget és a labdáik se kötnek ki a kapus kezében mert a 16os közelébe nem kerülnek...

Csak az hibázik aki próbálkozik.

(Kell ide Sneijder de nagyon!)
  • ForzaInter
    Csak éppen semmi hasznára nem volt a csapatnak, cselezgetett, trükközgetett szép volt meg minden csak szart nem ért... Mert az összes beadása vagy a kapu mögött vagy a kapus kezében landolt.:\
  • fsgh
    Quaresma most tetszett. Jól játszott a meccs vége felé. volt egy középpályásunk aki legalább támadott.

De ez az 1-1... Annyira tipikus eredmény egy kis csapa ellen.
  • limperatore
    De azért vicc h 3. éve nem nyerünk az első fordulóban :D

nem mintha izgatna, de 1:0-nál mikor visszaálltunk éreztem h 1:1 lesz.

Quaresma meg tanuljon már meg nem elesni, olyan mint Suazo. Vége fele már összejöttek a cselei meg a beadása is kurva szép volt, de pontosan kéne megtanulni először. De legalább nem adja fel próbálkozik :D
  • ForzaInter
    Szabálytalankodtak Milito ellen, így tizi, de ha jogtalan lett volna se szólhattak volna, mert ugye előtte volt egy kezezés ahogy írtad, és nem fújta be a bíró, de mindegy nem kell foglalkozni a többiekkel, had örüljenek hogy xeltünk, tavaly és tavalyelőtt is 1-1-el kezdtünk és mi nyertük a scudettot.:)
  • limperatore
    Bírom hogy mindenki a "kamu" 11-esel jön, miközben Lúcio fejesénél nem adták meg a kezezésnél a jogosat. Bár ez is jogos volt..