34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#20431 És még kérnék Burdissot, és Mancinit kölcsönbe, oszt adnának még 7 millio eurót:D Ebbbe belekéne menni, elmenne 3 felesleges, és jönne egy jó irányító Sneijder cseréjének jó lenne.
Am a gazzetta azt írja Sneijderrel is megegyeztünk, 15 milliot fizetünk elvileg a realnak. -
#20430 Burdisso szerződését állítólag felbontja a klub (hál' isten)
ez pedig egy nagyon vad dolog, de vicces lenne: Suazoért Baptistát adná a Roma -
#20429 Real topikból, a forrásuk gondolom madridista:
"Sneijder többet már nem lép pályára a Madrid színeiben. Erről Valdano és Pellegrini határozott, akik már tudatták is a játékossal, hogy többé nem számítanak szolgálataira. Az Interrel szinte teljes az egyezség, Sneijdert azonban még nem győzte meg az olasz gárda fizetési ajánlata.
Az AS arról is beszámol, hogy Valdano mintegy fél órán át tárgyalt Dortmundban a játékossal és annak ügynökével, mialatt az érintett tudtára hozta az Inter ajánlatát. A holnapi nap kulcsfontosságú lehet az ügyben." -
#20428 jaj hagyjuk már, a madridistán is leközölték hogy megkezdtük a tárgyalásokat Sneijderért Madridban. ha meg szerinted Perez kiadott 240 millát úgy, hogy nem számitott egy minimum 60-70 millás bevételre játékos eladásokból... -
Rudee #20427 3-4 napja is "meg volt" a megegyezés. Meg meg lesz 1 hét múlva is, csak másik újságnál. -
#20426 igen, remélem hogy igazak a hírek, és nálunk köt ki. mivel ha ő elúszik, akkor "marad" VdV, akiért az Arsenal, Ti, és mi is érdeklődünk :D -
#20425 A legújabb hírek szerint meg is van a megyegyezés, de kitudja mi igaz belőle, vmi már van az biztos, ez már több mint pletyka. -
#20424 vele szerintem nagyon jól járnátok, főleg ennyi pénzért.
(nem tudom, mi miért nem csapunk le rá :S) -
#20423 La Gazzetta dello Sport szerint a Real vezetői engedtek Sneijder árából, és a 20 helyett végül 15 millió euróért cserélhet klubot a holland
reméljük, minél előbb létrejön -
#20422 valamelyik csapatból minden évben lerúgnak egy kulcsembert... :/ -
#20421 Októberben térhet vissza állítólag. -
#20420 Ja Cuchut Isten éltesse! -
#20419 Én ott akkor sem erőltetném.
Am állítólag Perez 15 millio euróért is odaadná Sneijdert a mai hírek szerint, csak azt azonnal fizessük ki nekik. Az ajánlatunk 20 millio euro volt, és úgy hogy az első évben 8-at a másodikban pedig 12-öt fizettünk volna részletben. -
#20418 Cuchu ma 29 éves mielőbbi gyógyulást! -
#20417 Quaresma belsőként játszott vasárnap, és nagyon megvoltak vele elégedve -
#20416 A két csodaszélsőnk csak 4-3-3-ban vagy 4-4-2-ben ahol szélsők is vannak tudnának játszani, 4-3-1-2 lesz nagy valószínűséggel az alaptaktika, ott meg nincsenek szélsők a kpn, szal ők sehogy sem férnek be, de én nem is bánom, rombuszt jobban favorizálom. -
#20415 baszki, én reménykedtem hogy a "rehab néhány nap múlva elkzedődik" infó alapján hogy max 1 hónap... de aztán rájöttem, hogy amikor egy sérülés utáni rehabilitációról van szó, az vélhetően nem egy egyszerű sérülés =(
á amikor meg lerúgták inkább nc mert juvésok lepnék el a topicot :)
Muntari mehetne középre, és akkor Quaresma /Mancini játszhatna bal oldalon, elég meggyőzőek voltak a felkészülés alatt -
Csesza #20414 -
#20413 beszélnek 45 napról, 6 hónapról, legrosszabb esetben pedig 8!! hónapról, kurvannyát ennek fos tim cuoának, lekellett volna mondani idén is a gecibe, ezért sok értelme volt rajta részht venni, az egyik kulcsemberünk,. aki talán a legpótolhatatlanabb kidől:\ ha jön Sneijder akkor Stanko pótolhatná, tavaly felkészülési meccseken José ott játszatta, és jó volt ő is elégedett volt vele, játszhatna ott Vieira vagy Motta is csak lassúak és keveset futnak így nem valók oda, Stanko mellett még Muntarit akit odalehetne rakni, ők ketten olyan játékosok akik sokat futnak, ütköznek és szerelnek mint Cambiasso, de Motta és Vieira nem nagyon szeretnek futni:D
Am a madridistán azt írták Brancáék madridba utaztak a Sneijder ügyben, és állítólag 20 millio eurót ajánlanánk a hollandért, most már tényleg kéne, amugy is kell egy irányító, de Cuchu kidőlésével mindenképp kell vki mert akkor ha jön Sneijder, Stanko hátramehet a helyére, és reménykedjünk azok a hírek nem igazak hogy több hónapra kidől Cambiassso. -
#20412 nagyszerű, Cambiasso térdét ma műtötték... hát ő sem lesz bevethető egy ideig -
#20411 1:0-ra nyertünk Mancini góljával
-
#20410 fél8tól (tehát most) játszunk Bahrein ellen, uccsó felkészülési meccs valahol Ausztriában
Kezdőnk: 1 Toldo; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 7 Quaresma, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 22 Milito
Pad: 22 Orlandoni, 24 Rivas, 26 Samuel, 39 Santon, 15 Krhin, 20 Obi, 30 Mancini, 48 Crisetig, 45 Balotelli -
#20409 Inter szakvezetője szerint a játékvezető végzetesen belenyúlt a Juventus elleni meccs alakulásába.
:D
Egyébként Rivasnak köszönhető csak mert a juvenak helyzete volt vagy 2 -
#20408 na akkor hajrá milan:D -
#20407 ezt a meccset behúztuk, pedig jóval gyengébben játszottunk mint juve ellen. Stankovic is nagyon jó volt, élt a pályán, szép megmozdulásai voltak! 4 ponttal zártunk, ha nem nyer a juve akkor megnyertük ezt a fontos trófeát :D -
#20406 Na nyertünk 1-0-ra. -
#20405 szép volt -
#20404 gyönyörű gól! Quaresma remek szabadrúgás, Mario fejese szintén! -
#20403 na láttad, Cannavaro ott paktált egy milánossal, tuti megbeszélték, és ellenünk van mindenki :( =D
amugy jah, Vieira kimondottan jól játszott, meg is lepődtem. végülis maradhat, pénzt nagyon nem kapnánk érte, de remélem nem lesz sérült és hozzátehet valamit az idényhez -
#20402 Vieira amugy egész jó volt eddig, ha így fog játszani cserének maradhat felőlem, vb előtt csak összeszedi már magát, legalább lesz ami motiválja. -
#20401 :D
amugy elég langyi meccs, Balotelli szabadrugáson kívül ami felső léc lett szinte semmi nem történt, azt se bánnám ha nem nyernénk, legalább hamar vége lenne számunkra ennek a bohóctornának:D -
#20400 tuti vmi juvés meghekkelte a rendszert, és akkor így nem kell a milan ellen játszaniuk és ők nyerik a hármastornát :D -
#20399 elromlott a világítás, szünetel a meccs:D -
#20398 jézusom, a világítás meghalt :) -
#20397 Abate 2. mészárló megmozdulása 4 perc alatt. hűtsük már le egy sárgával :) -
#20396 Rivas remélem már összecsomagolt és felült a helyi járatra Milánó felé -
#20395 na, jöhet a 2. meccs. kicsit jobban koncentrálunk és nem szórakozzuk el a helyzeteinket, akkor ez meglesz így látatlanban is :) -
#20394 Ezek szerint játszhat, mert kezd. -
#20393 Matrix kivételével sztem mindneki játszhat. -
#20392 ezért van (volt :( ) mellette Cambiasso =D amúgy 2. meccsen lehet azokat játszatni akik már voltak Juve ellen vagy hogyvanez?