34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Én meg kívánom hogy kapjunk a csoportba vmi komoly ellenfelet, mert sztem eddig az is baj volt a kiesés szakaszban, hogy mindig ugy kezdtünk hogy előtte ilyen hurkacsapatokal voltunk egy csoportban, így legalább jól felpöröghetünk, az meg hogy 1 vagy 2 leszünk sztem tök mindegy..
  • ForzaInter
    Nem lehet tudni, mi volt igaz abból amit a média megírt.. De a motiváltságával sztem nem lesz gond, bizonyítani akart majd realnak is hogy nem kellett volna elküldeni, és következő évben vb azt se felejtsük, erőnlétével sincs gond, egész nyárt végigedzette, nem ugy mint tavaly Quaresma, jó végre hogy van egy klasszis irányítónk, remélem beválik.
  • szucsy89
    háát Barcát én nem kívánnám a csapatomnak:)
  • ForzaInter
    Remélem Barcát vagy Mut megkapjuk, eddig mindig hurka csoportokba voltunk, tavalyit el is komolytalankodtuk, talán jó is hogy 2. kalapban vagyunk.

Egy, Barca, Inter, Bordeaux, Wolfsburg kemény lenne:D

Lokit remélem megkapjuk, meg a Barcát vagy MU-t.
  • WuFraZselic
    lehet hogy a média kitalációja is benne volt azokba a hírekbe, nem tudni. viszont 1 nappal később ilyet nyilatkozna akkor kettős személyisége lenne kb :D valamelyik tuti fals volt, inkább a hétfő-keddi "nyilatkozat"

amúgy nem azért, de a 3. kalapba egyáltalán nem egyszerű csapatok kerültek, (Fiorentina, Olympiakosz, Olympique Marseille, Dinamo Kijev, VfB Stuttgart, Atlético Madrid, Girondins Bordeaux, Besiktas), a 2 franciát és az atleticot elkéne kerülni, bár ha mondjuk egy sevillát vagy bayernt kapnánk...

• szucsy89
    peersze, előtte meg semmi áron nem akart az interbe igazolni..nem tudom hogy milyen nagy kedvvel fog játszani, bár kívánom neki hogy jól játsszon..
  • WuFraZselic
    most hogy van irányítónk, koncentráljunk másra :)
    szerintetek milyen csoporba kerülünk?
    tippem:
    Arsenal
    Inter
    Olympiakosz
    Debrecen (túl szép lenne, de már vagy 4 hete ez az érzésem :D)
  • WuFraZselic
    huuu... el se hiszem :) de nagyon örülök. de ha ezt nyilatkozta, akkor kicsit zavaró hogy tegnap kb átbaszott minket, bár ki tudja, lehet nem is volt akkor még végleges az ügy... mindenesetre Ajax-os formáját hozzá remélem, és bemutatkozik hétvégén!
  • ForzaInter
    Sneijder: "A távozásom nem visszalépés, mivel a világ egyik legnagyobb klubjához jövök, ami az elmúlt négy évben bajnok volt hazájában. Az elmúlt hetekben Mourinho több sms-t is küldött nekem, amelyekben arról írt, mennyire szeretné, ha nála játszanék. A derbi? Az edző dönt, de készen állok rá."

www.madridista.hu
  • ForzaInter
    Ja, már arról is beszélt hogy a hétvégén készen áll hogy kezdjen a derbin.
  • Tomy Lee
    Most mégis lesz Sneijder LOL:DD
  • Monoton
    Már Sneijder is lenyilatkozta állítólag. Sajnálom, hogy távozik tőlünk sok sikert neki :)
  • WuFraZselic
    gazettán is kintvan... hááát én már semminek sem hiszek... majd ha inter.it, akkor esetleg :) de inkább ha látom a két szememmel a pályán :D
  • ForzaInter
    Ez jobb mint a barátok közt, ennyi csavar sehol nincs.
  • WuFraZselic
  • ForzaInter
    BREAKING NEWS: Inter Sign Wesley Sneijder - Report

goal.com
  • Tomy Lee
    Nahát épp ezért kéne mert tud lőni:D
    Muo bakker észnél legyél most kit választasz
  • WuFraZselic
    cassano tuti nem jön, Mourinho lenyilatkozta, hogy gólt lőtt ellenünk, így nem veszi meg
  • Tomy Lee
    ok,kösz.Cassano-t ide!
  • ForzaInter
    elmult 5 év eredményei számítanak (bl, uefa kupa)
  • WuFraZselic
    amúgy milyen gáz már, hogy ha minden igaz, 2. kalapba kerülünk a sorsoláson??? és a milan lesz az 1. kalapban... nem azt mondom hogy bánom, mert így tuti lesz 1 másik nagy csapat, és adja a meccsünket a tv (mindig milyen hulladék csoportba voltunk utóbbi évekbe, igaz, tavaly csoda hogy továbbmentünk -.-), de azért tényleg felháborító hogy 4 éve bajnokok vagyunk, és nem vagyunk kiemeltek...
  • WuFraZselic
    szerintem ő se tudja... de itt nem arról van szó, hogy van lehetősége, marad vagy megy, a real alig várta hogy kapjon érte egy megfelelő ajánlatot, mint már írtam közölték vele hogy sziaheló, 10es mezt megkapta diarra, etc... és ezek után is... áh csak felb*szom magam, pedig jó lett volna ha Derbyn már van egy igazi irányítónk :(
  • paly90
    ez is igaz....., nem értem miért akar annyira maradni, játszani ugyse nagyon fog.....
  • paly90
    De sok esélyetek nincs elvinni..:)
  • WuFraZselic
    ha Sneijder nem b*szakszik velünk 3 héten át, lehet már rég meglenne a megfelelő ember, és nem 5 nap alatt kéne 1et választani gyorsan, és később megbánni... na mind1...
  • paly90
    Sztem ezek közül Gourcuff lenne a legjobb nektek, nekünk se kellett volna elengedni....:S
  • WuFraZselic
    lehet hogy nem fogadta el, de a csapata eladta, nem számít rá többet, megfosztották a mezétől... vicc
    #20524 van der vaart, baptista, ibagaza , deco, gourcuff, hamsík, cassano - velük hoztak szóba az utóbbi hetekben, nem tudni ki lesz a befutó... de valaki kell...
  • Tomy Lee
    Kiért tettünk még ajánlatot?
  • Tomy Lee
    Na pénteken Ibra Mester megmutat még pár trükköt Barca-nak
  • Monoton
    Nem fogadta el az Inter ajánlatát, csak a média kavart.
  • WuFraZselic
    5 napunk van...
  • Tomy Lee
    Ki ez a Sneijder maradjon már,nem akkora sztár volt ő Real-ban,hogy ott kéne megöregednie.Amennyire szimpatikus volt úgy el is játszotta ezt ezzel a mostani viselkedéssel
    Jön más helyette no problem
  • limperatore
    :D:D:D: persze mindenki látni akarja a kedvencét :D
  • Grove4
    Mindenki azt reméli,hogy egy csoportba kerül a szeretett csapatával a LOKI.Nézz be a többi topicba:D
  • faláb
    Hagyjuk már Baptistát Nem is értem hogy merülhetett fel.
  • WuFraZselic
    elvileg Rivas-t leigazolta a Livorno
    Hamsík: Csak az Interért hagynám el Nápolyt
    Baptista az egyik alternatíva, 9m-ért érkezne, Sneijder biztosan nem jön
  • limperatore
    Reméljük a Debrecen egy csoportba kerül az Interrel :D
  • limperatore
    remélem ott rohad meg a lelátón de kiröhögöm
  • ForzaInter
    Ez kb féléves kép.

Sneijder meg legújabba hírek szerint mégis maradni akar, nem a pénz ha nem a büszkesége miatt, hogy bizonyítson a realnak, vicc ez az ember, már gyakorlatilag elzavarták, megmondták neki kerek-perec hogy takarodjon, elfogadja az Inter ajánlatát már utazna milánóban aztán mégse, rohadjon meg akkor a bernabeu lelálótájon, szánalmas amit csinál most már, ezek utána ha jön is minden szurkoló előtt duplán kell bizonyítania, mondjuk vicc már a mezszámát is elvették, sztem a 25 fős keretbe sem fogják nevezni, a vb előtt ő meg inkább ül egész évben a lelátón? Sok esze van mit ne mondjak.
  • WuFraZselic
    gazettán van egy cikk, de igy a spanyol és francia tudásommal azt hoztam ki, hogy maradni akar, semmi előrelépés nem történt, és folytatódnak a megbeszélések... de ha van vmi olaszul tudó akkor csekkolja gazetta honlapját, és fejtse meg :D