FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Megint ki lövi a gólt?😄 Ez is jelez valamit hogy megint csak neki ment...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Itt nem arról van szó hogy jól járunk-e... Azok a játékosok mentek ki a pályára elvileg feltüzelve akik eddig pad közelbe se nagyon voltak ugye aztán lósz@rt nem csinálnak. Szánalom s kész. Mourinhonak igaza volt így tovább jutni nemhogy nem dicsõség hanem inkább szégyen egy ilyen csoportból.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Zlatan 2-1 szép gól volt

Yo, Bitch!

bubu13
2:0 :S

EEE 1899

Nem igaz hogy ettõl a Diego nélküli Brementõl is kikapunk...

ForzaInter
hát elég gyengék, MAncini albizott, Quaresman legalább látszik hogy akar, és emellet legalább fut, és nem sétál, Adrianot meg már lecserélték, Muntari helyén meg most Balotelli, amugy tök mindegy hanyadikak leszünk, nem járunk jobban akkor se ha elsõk leszünk, Pana vezet így jelenleg másodikak vagyunk

Yo, Bitch!

fsgh
És folytatódik fantasztikus bl szereplésünk. Meccset nem látom de ezek szerint az eddig kegyvesztett Mancini,Adriano,Quaresma trió nem most jöttek bele a játékba...

ForzaInter
mondjuk ahogy nézem tök mindegy, így is ugy is nehéz ellenfelet kapunk szvsz

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja, mondjuk talán jobb lenne 2-nak lenni, nem kéne elsõkörben Realt vagy esetleg Chelseat vagy Pool kapni:S

Yo, Bitch!

bubu13
1:0 a Brémának :S

EEE 1899

limperatore
azért annyira nem mert azok úgy is kiesnek, míg werdernek van esélye egy jó eredményre az uefa kupába 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
kicsit nagyobb tét a csoportból való továbbjutás nem?😄

Yo, Bitch!

fsgh
Van. De pl a Werdernek is van😄 Uefások még lehetnek.

ForzaInter
talán mert van tétje?

Yo, Bitch!

szégyen...

FORZA INTER!

fsgh
20:30

UEFA Bajnokok Ligája

Panathinaikosz - Anorthoszisz (élõ)

Ezen kiakadok. Az oké hogy egy Real meccset elõbb leadnak de már ez nézettebb mint egy Inter meccs?
Tudom a mienknek nincs már tétje de akkor is..

fsgh
Ez az!!!😊))

kár hogy nem láttam😞

limperatore
senki nem állíthat meg minket <#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Szépen teljesít a csapat,így tovább!!<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
zsinórban hatodik gyõzelmünk, és az 5 nehéz meccsünkbõl mind az ötöt megnyertük, SZÉP VOLT! <#worship><#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Ezt az okostojás Puhlt most se sikerült megkedvelnem.

<#worship><#worship>

FORZA INTER!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

SZÉP VOLT!!!

WuFraZselic
3-0!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
...ha egyszer tényleg jó meglátás volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
jaja iszonyat jo volt , ilyen jo passzt meg nem lattam de az tetszett benne hogy elnézett balra és utána passzolt, sztem egész lazio megette a cselt azért is lett a gól

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nájsz 😄

0-2

WuFraZselic
azmekkora öngól!

ibra szép labdát adott azé 😊

limperatore
lool milyen gol 😄😄😄😄

WuFraZselic
lal, pes2009-es szponzori meze van lazionak 😄

nem, tegnap voltam lenn Szexárdon, ma meccs után itt vmelyik kocsma azt szevasz xd

WuFraZselic
húdeszépfejes volt bászki 😊

limperatore
jössz ma sédbe?

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

SZEMJUEEEL 😄

0-1

limperatore
gyors volt 😄😄

góóóóóóóóól 😄

FORZA INTER!

WuFraZselic
naa, primaverában Balotelli 2õt lõtt!!

EDIT: 1-0!!!! SAMUEL!

Inter (4-3-1-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 9 Cruz.
Subs: 22 Orlandoni, 7 Figo, 16 Burdisso, 18 Crespo, 23 Materazzi, 33 Mancini, 77 Quaresma.
Coach: José Mourinho.

WuFraZselic
naakkorkérem: FORZA INTER! gyõzni kell!

nah, kezdünk 😊

HAJRÁHAJRÁ!!!

ForzaInter
igaza van, Zanetti is megszólalt az ügyben, mondjuk ilyen fiatalon tényleg elfogadhatatlan hogy meccseken sétáljon meg lazsáljon, mert sokszor ezt csinálta... kicsit nagy az arca, epdig még csak 18 éves, jól mondta Zanetti és Mourinho is, hogy a képessége megvan hozzá hogy világklasszis játékos legyen, de ahoz rohadt sokat kell dolgoznia...

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Mourinho-pedagógia a gyakorlatban: Balotelli visszakerült az ifikhez

Kemény döntés, pedagógiai alapon: José Mourinho, az Internazionale vezetõedzõje kihagyta a Lazio elleni idegenbeli rangadóra készülõ keretébõl Mario Balotellit, ráadásul a fiatal csatárt ideiglenesen vissza is irányította a Primavera-csapatba. Adriano sem lesz kerettag, a szezonban eddig gyengén teljesítõ Ricardo Quaresma viszont igen.

Elégedetlen Mario Balotelli edzéseken és mérkõzéseken nyújtott teljesítményével José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának trénere, és pedagógiai célzattal az ifibe küldte vissza a tehetséges csatárt.

Balotelli így a Lazio elleni római rangadó helyett a Treviso ificsapata ellen készülhet a Primaverában. És hogy mi az oka a mellõzésnek?

„Örülök, hogy nem csak én, hanem rutinos játékosaim, Javier Zanetti és Hernán Crespo is úgy gondolják, a tehetség önmagában nem elég az érvényesüléshez. Nagyon szeretem Mario játékát, de ki akarom hozni belõle a legjobbat. Nem elég tõle az átlagos teljesítmény, nem lehet belõle átlagos játékos – ennél sokkal többre hivatott” – nyilatkozta Mourinho.

„Még csak tizennyolc éves, és ilyen korban jót tesz a játékosoknak egy-két lecke. Remélem, helyesen fogja fel. Nem választottam be a kerettagok közé, a Primavera-csapattal játszik a hétvégén. Ebbõl megtanulja, mi a különbség az ifibajnokság szintje és a Serie A között” – indokolta döntését.

Mourinho olasz sajtóértesülések szerint rendkívül elégedetlen volt a fiatal támadó hozzáállásával és edzéseken mutatott teljesítményével.

A Lazio elleni rangadón nem lesz kerettag a betegségébõl lábadozó, több edzést mulasztó Adriano sem, viszont a csapatba kerülhet az idény során rendkívül gyenge teljesítményt nyújtó Ricardo Quaresma.

„Quaresma nagyon jól mozgott a héten az edzéseken, hozzáállásával is elégedett vagyok, így bekerült a keretbe” – mondta a portugál szakember.

Mourinhónak lassan már minden csatárával volt konfliktusa a 2008–09-es szezonban: elõször a BL-keretbõl kimaradó Hernán Crespo elégedetlenkedett, aztán Adriano került „parkolópályára”, és a kevés lehetõséget kapó Júlio Cruz is összezördült a trénerrel – kérdés, Balotelli hogyan reagál az ideiglenes számûzetésre.

van valaki akivel még nem rúgta össze a port? <#idiota>

ForzaInter
itt a harmadik, ez volt az egyik elgjobb mikor a játéksok nevét mondták be😊

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
itt a [url=http://www.youtube.com/watch?v=EnWNPmI9zBs]második meccs végén kis pazza inter😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
itt az elsõ video amit csináltam, Nordban😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát a Nordba rohadt jó volt a hangulat, alig várom hogy ujra mehessek, Milan ellen jó lenne, de az elgé sokba van:S Lazio vagy Fio ellen tavasszal még kimegyek.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
"a nagy élmény volt" alatt természetesen a kalandos bejutást is értem 😄

WuFraZselic
tudom 😊

amugy biztos nagy élmény volt, én tavaly voltam 3 meccsünkön, mostanában viszont akkor tudtam volna kimenni mikor pont Palermo ellen játszottunk idegenben 😞 viszont igy a Nord közelébe lenni nagyon ütõs dolog... 😊 egyszer megkell játszani 😊

ForzaInter
mrgfizethetõ😄
egyáltalán nem vészes, kb annyiért árulják itt MO-n is cuccokat...

Yo, Bitch!