34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Yulcsa
    grat nektek érte, kiváló játékos
  • limperatore
    Pandev játékát mindig is szerettem kis aktív cselezős erős gyerek

és ne feledjük h itt más társak vannak mint a lazioban :D
  • ForzaInter
    Mondjuk már sztem nem jön senki, de azért nem lenne rossz vétel, de nem létfontoságú.

Mancini, Quaresma, Kerlon, Suazo négyesből még fog az utolsó napokban vki távozni, 2 sztem tuti.
  • fsgh
    Attól függ mennyiért.
  • ForzaInter
    Szó van arról hogy Pandev "hazatér".

A lazioban átadólistán, nem lenne rossz vétel, bővülnének vele Mourinho variációs lehetőségei is, és csatár melett irányítót is sokszor játszott a lazioban.
  • ForzaInter

• ForzaInter
    Kazany: (Mi szeptember 29-én játszunk)

Szeptember: átlag minimum: 7C átlag maximum: 16C rekord minimum: -5C rekord maximum: 32C

Október: átlag minimum: 1C átlag maximum: 8C rekord minimum: -23C rekord maximum: 23C

November: átlag minimum: -6C átlag maximum: -1C rekord minimum: -37C rekord maximum: 15C

Kiev: (Mi november 4-én játszunk)

Október: átlag minimum: 4C átlag maximum: 12C rekord minimum: -12C rekord maximum: 30C

November: átlag minimum: -1C átlag maximum: 4C rekord minimum: -21C rekord maximum: 23C

December: átlag minimum: -5C átlag maximum: -1C rekord minimum: -30C rekord maximum: 15C
  • LasCar16
    de szép is lenne első körben a spanyolokat,Bayernt majd az angolokat megszivatni...
  • ForzaInter
  • WuFraZselic
    na, UFFICSÁLE: Wesley Sneijder è dell'Inter.
  • WuFraZselic
    ne is mondd, szeptember 29-én megyünk oroszokhoz, szerintem ott már akkor mínusz fok lesz =D
  • Grove4
    A ti csoportotok is nagyon kemény,az a két keleti csapat kemény lesz szvsz. meg ugye a Barca.A ti csoportotokon kívűl még a Milan-é meg a miénk lesz kemény.
  • WuFraZselic
    13:30kor lesz a meccs előtti sajtótájékoztató, gyanítom Sneijder is ott fog ülni Mourinho mellett (remélem :) )
  • ForzaInter
    Sneijder érkezése milánóba.
  • WuFraZselic
    nádzson helyes
  • ForzaInter
    Sneijder ma érkezett meg Milánóba egy külön géppel.
  • ForzaInter
    ja, sztem direkt így rakták, hogy korán tudjuk le, barca ellen mikemény lesz, ibrát kiváncsi vagyok amjd hogy fogadja a nord:D
  • WuFraZselic
    azért örülök, hogy a Kazant letudjuk viszonylag korán...
    de az bazmeg, hogy az a rohadt m*cskos digisport fogja adni a Barca elleni meccsünket, meg ugy egy csomó meccset alapból is, áááá de felkúúúr....
  • WuFraZselic
    Wednesday 16 September: FC Internazionale v Barcelona
    Tuesday 29 September: Rubin Kazan v FC Internazionale
    Tuesday 20 October: FC Internazionale v Dynamo Kiev
    Wednesday 4 November: Dynamo Kiev v FC Internazionale
    Tuesday 24 November: Barcelona v FC Internazionale
    Wednesday 9 December: FC Internazionale v Rubin Kazan

OMG már csak 20 nap a meccsig xD
  • WuFraZselic
    óh, közben olvastam Julio Cesar nyilatkozatát (sorsolás előtt megmondta, hogy neki a Barca kell, és tessék xD), és mondta hogy "Sneijder? Szombatra már itt lehet a derbyn"
  • ForzaInter
    Már tuti.:) Sneijder a hivatalos honlapján megerősítette, hogy hozzánk igazol 4 évre, holnap lesz elvileg hivatalos azt írják az oldalán.
  • WuFraZselic
    na már csak Sneijder hivatalos bemutatása hiányzik. vagy legalább egy aprócska hír inter.it-en róla :(
  • fsgh
    Remélem hogy a Barcát legalább egyszer megverjük. Nem lenne rossz erőfitogtatás.
  • WuFraZselic
    idegenben lesz a gond, igen... amugy keret alapján már most a legjobb 4 közé tenném a csapatot kb, de az Inter tud csodákat művelni (mint ahogy tavaly is 2. lettünk abban a "halálcsoportban"), nagyon remélem hogy a BL-re lesz új taktikája Zsozénak, mert ez a tavalyi nyilatkozata hogy "azért 4-3-3 mert a BL-ben támadófocit szabad játszani" hát nemtom :D
  • ForzaInter
    keret alapján simának kéne lennie, csak az idegenbeli meccsek lesznek rázósak:S
  • WuFraZselic
    hát ja, meg oroszok ellen a BL-be nagyon nem szereplünk jól... és az a -20 fok , meg a kőkemény keleti foci... baszki... viszont legalább 6kor lesz a meccsünk, és adja talán tv2 xD
  • ForzaInter
    na bazmeg utazhatunk -20 fokba:S Van egy olyan érzésem hogy a barca és mi is megszenvedünk a nagy télben majd:S
  • WuFraZselic
    a kurva életbe... Rubin, Kyiv, hiányoztak nagyon
  • WuFraZselic
    na most csak ne a Rubint kapjuk a többi jó
  • WuFraZselic
    na basszameg...
  • WuFraZselic
    Debrecen, légyszíves!
  • ForzaInter
    az jó, most már csak ne a wolfsburg az a lényeg
  • WuFraZselic
    Dinamo Kyev
  • WuFraZselic
    csak ne a marseille-t xD
  • ForzaInter
    :D
  • WuFraZselic
    mi jövünk...
    Barca
    Inter
  • bubu13
    Barca-Inter egy csoport
  • WuFraZselic
    sorsolás
  • WuFraZselic
    én is, de szinte biztos azt kapunk :) a Sevilla, és a Bayern tűnik (jelenlegi forma alapján) gyengébbnek, a 4 angol közül a Poolnak örülnék legkevésbé (nemtudom miért), viszont a 3. kalapból is elkéne kerülni a marseillet mindenképp :) bárcsak hozzánk jönne az Inter :)
  • szucsy89
    hát annyi hogy aki első az ugye másodikat kap...