FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018
Már most is jöhetett volna Drogba legalább kölcsön, jó lenne egy csatár még mert Cruz, Crespo és Balotelli(amikor játszott nem váltotta meg a világot, azóta meg csak duzzog) nem valami jó mostanában...

soha nem fog megférni egymás mellett Ibra,Adri és Drogba

és itt nem pályán lévõ felállásról beszélek :S

pAtOcA
természetesen Drogba csak írni nem tudok xD

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

pAtOcA
Hát igen,kölcsöndobtuk,remélem jó lesz és akkor José papa visszahozza! ha nem akkor jön cserébe Drogbe^^

Hát szerintem eddig tartott RQ Interes karrierje... Kár érte.

hivatalos

chelseabe ment kölcsönbe

ForzaInter
már hivatalos, fél év kölcsön.

Yo, Bitch!

pAtOcA
Portugál források szerint a Chesea megszerezte az Internél csalódást okozó Quaresmát. Mi azért még várnánk az ujjongással... A Chelsea ugyanakkor cáfol.

ForzaInter
Dacourt a Fulhamben folytatja, várható volt, nem volt rossz Olivier, mikor játszott akkor élt a lehetõségel, de Jose már nem számított rá, sok sikert neki!

Yo, Bitch!

fsgh
Quaresma elvileg már Londonban van....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Jenas nem fog jönni, nagy valószínûségel.

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó hát én se a két csodaszélsõnkre mondtam, hogy beváltak😊 de még van idejük hátha... de ha az elmult 5 évet nézük akkor ugy az igazolásaink 60%-a bevált, ellenben elõtte borzasztó igazolásink voltak, jó ha 1-2 bevált akkoriban, mikor jött Mancini ugy jobbak lettek az igazolásaink is sztem, bár idén tényleg nem igazoltunk a legjobban.

Yo, Bitch!

csak az ár/játszott meccs vagy teljesítmény a gáz nálunk 😊

én nem azt mondtad h ez így most mennyire rossz, csak Matyi úgy írta h õk szarul igazolnak, ellenben velünk az utóbbi idõkben

Muntari felét sem tudja itt nyújtani annak, mint amit a Portsmouth-ban csinált...

persze cserének beváltak, de én nem is a csere igazolásokról beszéltem

hát mennyi pénzt adtunk ki Mancinire és Quaresmara?
vettük õket több tíz milliókért és már is próbálunk megszabadulni tõlük, most természetesen csak az egyikrõl van szó, amikor lehet h elkapnának egy olyan formát mint Adriano, csak kicsit másképp kellene hozzá állni a dolgokhoz

csak errõl beszéltem, mert tény h vannak bomba igazolásink is 😊

ForzaInter
de amugy itt vannak az elmult 5 év igazolásai:

A teljes lista:

2008/09 (4 új játékos) José Mourinho:

Mancini (nem), Muntari (sztem be), Quaresma (nem) Obinna (csak ránk ragadt😄)

2007/08 (7 új játékos) Roberto Mancini:

L. Jimenez, N. Rivas, C. Chivu,
Maniche, G. Pelé, D. Suazo, E. Alfonso

ebbõl elsõ 3 beváltak.

2006/07 (8 új játékos) Roberto Mancini:

P. Vieira, D. Maicon, A. Maxwell, O. Dacourt,
H. Crespo, Z. Ibrahimovic, F. Grosso, M. Gonzalez

Grosso és Gonzalez kivételével legtöbb bevált, bár Vieira sokat sérült, de ha játszik nem rossz, Cresponak elmult 2 szezonja nem volt vmi jó, de elsõ szezonja pl nagyon jó lett neki.

2005/06 (8 új játékos) Roberto Mancini:

J. Cesar, W. Samuel, L. Figo, P. Orlandoni
A. Cesar, P. Wome, D. Pizzaro, S. Solari

elsõ 4 itt is bevált, Orlandoni 3 számú kapusnak tökéletes, Cesar és Samuel kurva jók, és Figo is jó volt az elsõ 2 évében, most kezdett visszesni, de nem meglepõ. bár többi négy nem vált be az igaz.

2004/05 (9 új játékos) Roberto Mancini:

E. Cambiasso, N. Burdisso, J. Veron, G. Favalli,
Ze Maria, E. Davids, Choutos, Carini, S. Mihajlovic,

Cambiasso bevált, Burdisso fogjuk rá bevált, Veron jó volt, és Mihajlovic is, többi fos😄

elõtte azért sokkal több olyan játékosok voltak akik nem váltak be, persze ezzel nem azt mondom mindenki bevált, de azért elmult 5 évben sokkal több játékosunk bevált, tökéletesen meg nem lehet igazolni.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Muntari nem rossz, azért nem mondanám, hogy nem vált be, Rivas és Jimenez is keveset játszott, de mikor játszottak jók voltak, csereembernek hoztuk õket, tökéletesek, 06/07-es igazolásainkból sok bevált, nem azt mondtam hogy mindenki bevált, de nagyobb százalékban mint régen, tökéletesen meg egy csapat se tud igazolni.

Yo, Bitch!

kik voltak mostanában azok az igazolások akik olyan jól beváltak volna?

Quaresma nem
Mancini nem
Muntari nemnagyon

talán Chivu megy Maicon a legutolsó jó igazolások, õket a 07/08as szezon elõtt hoztuk

ForzaInter
azt azért nem mondanám, legtöbb játékosunk azért bevált mostanság, régen kb 5-bõl 4 szar igazolás volt😄

Yo, Bitch!

még most se...

limperatore
anno mi se a jó igazolásokról voltunk híresek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
bl-be összes meccsen játszott, ugyanolyan szarul mint a bajnokságban...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Defoet is visszavették vagy 2*es áron😄D
összevissza igazolnak ész nélkül.

Yo, Bitch!

ForzaInter
ugy tudom az, szvsz Lucho lenne a legjobb, rohatt jó játékos, de nem hinném hogy eltudnánk hozni, Jenas nem lenne rossz, kölcsönbe jönne, nem veszítenénk vele semmit...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Bolzoni kell a nevezés miatt...

Yo, Bitch!

ForzaInter
Luchot ide azonnal😄

Amugy Quaresma kölcsönbe menne csak, egy félév lehet jó tenne neki.

Yo, Bitch!

de Veloso nem inkább védekezõ jellegû?

pAtOcA
Császtok,ezek közül egyértelmûen Sporting - Miguel Veloso jöhetne ^^

fsgh
Veloso nem lenne rossz😄

Am meg nehogy már visszamenjen a Portóba Luchoért. Hülyét azért ne csináljunk már magunkból...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lehetõségek:

Quaresma:

Tottenham - Jemaine Jenas

Porto - Lucho Gonzalez

Sporting - Miguel Veloso

Ezt a baromságot.Nemrég vettük,alig játszott és már kölcsönbe adják,pff.
Most szegény gondolhatja magában,hogy inkább maradt volna régi csapatában(sikeresebb lenne mint így):Sss

★ 汤姆 李

WuFraZselic
remek... ezért valóban megérte kiadni 30millió eurót... inkább játszatnám, mert a padról nem fog belejönni az olasz ritmusba... de nvm...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ez a spurs mekkora egy nyomorék csapat, kb annyira mint az edzõjük...

uccsó nap Keane,Balotelli és Quaresma is kéne nekik, inkább ész nélküli igazolgatás helyett a csapatépitésre koncentrálnának

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

fsgh
Nem is baj. Tottenhambe legalább játszana...

bubu13
Mourinho a nyilatkozatában megemlítette, hogy sok a csatárunk de kevés a középpályásunk szóval lehet hogy tényleg fog jönni

EEE 1899

😮

Jenas? hát nem éppen az a pozíció mint Quaresma

akkor valaki középrõl kispadra kényszerül

bubu13
Quaresmát állítólag kölcsönbe adjuk a Tottenham-nek és leigazoljuk Jenas-t

EEE 1899

WuFraZselic
hát ez szerintem elég gáz, hogy bolzoni bekerült, és quaresma pl nem... nem mondom hogy jól megy neki, de a bl teljesen más mint a bajnokság, azt a légkört már megszokta szerintem, ott adhatnának neki bizonyitási lehetõséget...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Crespo-t én tuti nem hagytam volna ki :S

bubu13
'A' LIST

1 Francesco Toldo;
12 Julio Cesar;
22 Paolo Orlandoni;

2 Ivan Ramiro Cordoba;
4 Javier Zanetti;
6 Maxwell;
13 Maicon;
16 Nicolas Burdisso;
23 Marco Materazzi;
24 Nelson Rivas;
25 Walter Samuel;
26 Cristian Chivu;
37 Andrea Mei;
39 Davide Santon;

5 Dejan Stankovic;
7 Luis Figo;
11 Luis Jimenez;
14 Patrick Vieira;
19 Esteban Cambiasso;
20 Sulley Muntari;
33 Alessandro Amantino Mancini;
36 Francesco Bolzoni;

8 Zlatan Ibrahimovic;
9 Julio Ricardo Cruz;
10 Adriano.

'B' LIST

38 Luca Caldirola (defender);
41 Mattia Destro (striker);
42 Joel Chukwuma Obi (midfielder);
43 Luca Stocchi (goalkeeper);
44 Luca Tremolada (midfielder);
45 Mario Barwuah Balotelli (striker);
46 Rene Krhin (midfielder);
51 Vid Belec (goalkeeper).

Crespo,Obinna,Quaresma kimaradt :S
Quaresmának így biztos lesz önbizalma a tövábbiakban

EEE 1899

pAtOcA
Tökön rúgás 😄

limperatore
önbizalom kell neki

kell neki egy gól vagy vmi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Quaresma mikor kb 10 meccsen mindig kezdõ volt és Jose erõltette, akor is szar volt, én is csípem nagyon Q-t, de ez harmatgyenge amit itt csinál, ez még a Chievoba is kevés lenne... Figoval pedig felesleges volt hosszabítani, kezdõként már nem jó, néha csereként jó, de már nem nagycsapat szint... de ahogy patoca írta: nyugodjunk meg😄 Avanti!

Yo, Bitch!

pAtOcA
Nah nyugodjunk meg,tekintsünk elõre!

Figo? ugyanmár...

most ezzel nem tudok mit csinálni, egy ilyen játékosnak produkálni kell abban a kevés idõben is, amikor lehetõséget kap

meg esküszöm legszívesebben levágnám a lábát amikor a jobb külsõs beadásaival próbálkozik ÁLLANDÓAN! :@

pAtOcA
Hát azért Figo felszokta pörgetni a meccset ha beáll de ma õ is álmos volt..sajnos!

fsgh
Quaresma sose lesz jó ha 5meccsenként kap átlag 20percet... Komoly meccshiánya van. Egy Figo helyett ármikor beraknám, õ se csinált többet.

pAtOcA
"az ilyen meccseket szép játékkal kéne behúzni" ez a minimum és amiket a végén kihagytunk azon nagyon kiakadtam,Quaresma mennybe mehetett volna ha berúgja és talán Mourinho a köv meccsen már játszatta volna kezdõként ehelyett elkapkodta és fölé durrantotta.. de ne aggódjunk ez a hét így is nyereséges lehet és csak elõre! Forza Inter

remélem Quaresma nem mostanában fog játszani :S

amugy kábé a meccs végéig egy megye 3as meccset láthattunk

egy bajnok csapatnak az ilyen meccseket szép játékkal kéne behúzni...