FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
én 3ra emlékszek, de lehet tévedek:d

Yo, Bitch!

limperatore
nem csak 2?:o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

<#worship><#worship>

FORZA INTER!

ForzaInter
reméljük, elmult 3 meccsen kikaptunk tõlük, most nagyon fontos meccs jön ellenük, nem fér bele hogy megint kikapjunk.

Yo, Bitch!

limperatore
az simább lesz mint ez 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Na ezt behúztuk, sima meccs volt. Jól játszott mindneki, Stanko gólal ünnepelte 100. meccsét, és Figo is betalált hosszú idõ után, Mátrix pedig jó játékkal tért vissza 8) Jöhet a Milan elleni 6 pontos derbi.

Yo, Bitch!

limperatore
pesten vok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
3-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
az tizenegyes volt

Yo, Bitch!

WuFraZselic
WTF. ezért sárga? ez a feldobás?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mi ez a passzv passzolgatós szar? 😄

este séd?

limperatore
cambi szét passzt adott

pAtOcA
Zlatan mesteeeer! Annyi 😄 0-1 ^^

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

WuFraZselic
végre! mekkora labdát adott Cambi! és végre Ibra befejezi 😄 1-0 yeah

góóól Ibra

szép akció volt

Figo-t minek kell erõltetni?

Lecce: 99 Benussi; 3 Polenghi, 2 Stendardo, 14 Fabiano, 16 Esposito; 10 Caserta, 4 Edinho, 19 Ariatti; 35 Papa Waigo, 11 Castillo, 90 Tiribocchi.
Subs: 1 Rosati, 6 Angelo, 7 Zanchetta, 9 Cacia, 21 Ardito, 40 Giuliatto, 81 Papadopoulos.
Coach: Mario Beretta.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 7 Figo, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 6 Maxwell, 18 Crespo, 26 Chivu, 33 Mancini, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.

Referee: Paolo Tagliavento (Terni).

FORZA INTER!

limperatore
<#worship>

pAtOcA
Hoppá,Balotelli 😄

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

FORZA INTER!

ForzaInter
😄D

Yo, Bitch!

ööö már nincs itt 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyanis nem szabadna alreggel fórumozni 😛

ForzaInter
selfézs az xd

Yo, Bitch!

és amúgy sincsenek valenSZIA drukkerek az ezsgén 😛

nincs kit mekksérteni

kepper egy sicska xd

ForzaInter
valenszija? gabber észre ne vegy xD

ja Barca meccsei teltházasak általában, de amugy realé se mindig, én emlékszek olyanra, mikoer ott is csak 50-60 ezren (de kevés😄DDD) lézengtek😄 bár lényegtelen😄

Yo, Bitch!

hát fasznak építettek ekkora stadionokat?! 😄

jah azért írtam én is kérdõjelesen a valensziját

de azért Barca nem 80ezres 😛

ForzaInter
ja de Angliában azért stadionok is sokkal kisebbek, Olaszban még egy Barinak is 60 ezres stadionja van xD így nem meglepõ hogy nem töltik meg.
+olaszban sokkal rosszabbak az életkörülmények, nem nagyon tehetik meg az emberek, hogy minden héten meccsre járjanak😞
mondjuk sztem 45-50 ezer nézõszám is szép, csak 80 ezres stadionban kevésnek néz ki😄 de 3 topliga közül, olaszban a legjobb a szurkolás😛

amugy a Valenciának azért elég foghíjasok a lelátói, ahogy meccseket nézem, bár rangadón ott se😄

Yo, Bitch!

és ebbõl 30.000 bevándorló 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
veled az élen 😛

jah természetesen én sem vettem bele a lezárásokat 😊

akkor csak a Roma ellen nincs telt ház

és csak bajnokságokról beszéltem és arról h Angliában, Németországban nem nagyon tudsz olyan elsõ osztályú csapatot mondani ahol nincs szinte minden meccsen telt ház és ugye itt most az Interrõl van szó nem a Sunderlandrõl

spanyoloknál is barca,real, valencia(?) meccsek mindig telt házas meccsek

ezzel csak arra akartam kilyukadni h nem éppen alap ha telt ház van egy meccsen, mert nem minden héten van bl meccs 😊

ForzaInter
hát nem töltenék meg a Meazzát xD

Yo, Bitch!

limperatore
bammeg Szekszárdon meg 40.000 ember lakik 😄:😄

ForzaInter
viszont a roma ellen nem szokott teltház lenni, pedig annak szokot tûnni😄
de a milan és a juve ellen igen, elmult években 75-80 ezer közt volt a nézõk száma, de ez fog a szektor lezárásoktól, meg változik is a befogadóképesség...

Yo, Bitch!

ForzaInter
ennyien voltak a Juve ellen: 76437

ez kb teltház, egy szektor ott levolt zárva, de az is tele lett volna ha engedtek volna szurkolókat, csak a balhé miatt lezárták.

Milan ellen meg mindig teltház van, ott asszem nem szoktak egy szektort se lezárni. BL-ben meg a nagycsapatok ellen detto teltház, az nem meglepõ hogy kis meg középcsapatok ellen nincs teltház, azér egy rangadó több embert érdekel, ez így megy, ott is vannak azért 45-50 ezren.

Yo, Bitch!

ForzaInter
juve és a milan ellen mindig telt ház van, ez a 2 legfontosabb meccs a szezonban, max azért nem tûnik teltháznak, mert 1-2 szektort van mikor lezárnak, így oda nem mehetnek szurkerek.

Yo, Bitch!

hát erre én nem így emléxem, de ha dobsz nekem valami infot h mennyien voltak legutobb a 2 meccsen, akkor bocsánat mert tudatlan vagyok, de én ugy emlékszem h esélytelen

ForzaInter
meg a juve és a roma ellen.

Yo, Bitch!

hát ahhoz ilyen meccsek kellenek, mert bajnokságban max milan ellen telik meg a San Siro

pAtOcA
így van <#idiota> (info óra powa..)

ForzaInter
nagy meccseken alap.

Yo, Bitch!

pAtOcA
az tény de sztem az h MU ellen lesz teltház az alap 😄 baon jó meccs lesz

WuFraZselic
és sajnos nélkülem 😞 február 4tõl árulták volna a jegyeket onlány, erre elfogyott minden órák alatt... áááá

olasz országban nem éppen alap 😄

pAtOcA
Ez alap.

telt ház lesz a Manchester ellen!

mákos..pff
amiota a murinho az interbe van azota nézd meg h mekkora potya golokkal nyernek...
a chelseabe is ez volt a baj, h jo edzö meg minden, csakhát azok az 1-0ás mecsek szar játékkal...
tény a juve se jácik jol...
limperatore
mekkora mákos csapat ez a juve ....
remélem most már döntõbe kerülnek azt rendesen elkenjük a szájukat

fsgh
Hát teperjen is mert ha ott nem mutat valamit lehúzhatja a karierjét a wc-n...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!