34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21279 és azt sem flémkeltésképp -
#21278 én nem szóltam be, úgy emlékszem
csak annyit mondtam , hogy milan specialitás a 90+ percben megnyerni egy meccset (cáfold meg, ha nem) -
#21277 te vagy szánalmas ezzel a lekezelő fasz viselkedéseddel, kurváramegmondomafrankótmatyi, mennyé inkább pakold tele murinnyó poszterrel a szobád -
#21276 :DDDDD
hallod annyira szánalmasak vagytok annyi önbizalmatok van a fos csapatotokra, nektek túl élés a serie a -
#21275 ti meg azé ne szójjatok be, egy 11 emberrel védekező Cataniát is nehéz legyűrni végén tört meg a jég. nem baj 7végén zárkózunk. -
#21274 meg a bírón amiért nem adta meg samu gólját meg militon amiért kihagyott párat meg etoon amiért kihagyta a lehetetlent :D -
#21273 azért egy Milan drukkernek szava ne legyen a büntetőkkel megnyert meccsekre... :) nem 1-2 volt már :) mi pedig végigtámadtuk a meccset, Freyen múlott hogy nem lett 4-5 gólos a különbség -
#21272 nektek elég büntetés h milanosok vagytok :D -
#21271 de mi legalább szép gólokkal húztuk be a meccset nem egy büntetővel -
#21270 lol? :D:D:D:D:D -
#21269 lál:D -
#21268 :DDDDDDd -
#21267 upsz ez nem ide :D
ja, akkor értem :) -
#21266 péterék megfognak erőszakolni egy busznyi nyugdíjast!!! -
#21265 Azért van fent mert a Seria A egyik ha nem a legdrágább igazolása,ahhoz képest meg elég sovány...
Ilyen összegnél azért klasszis szinten kéne tolnia:) -
#21264 jó az a Melo, de Cambiasso többet tett le az asztalra :)
(azt viszont nem értem hogy minek van fent az "aranykuka" jelöltek közt, szerintem nem volt olyan szar idénye) -
#21263 Felipe Péló???
Atyaúristen no comment
Többe került mint Diego:D -
#21262 Melo tuti nem férne be.. Cambiasso sokkal jobb játékso minden szempontból, most nem írom le miért.. Diego igen ha Sneijder eggyel hátrébb megy, Buffon meg nem jobb Julional egyszint.. Am Chiellini sem hinném hogy jobb lenne Samuelnél, ő évek óta a legmegbízhatóbb védőnk, igazi tanár a pályán, persze néha akad 1-2 hibája, de bakizni nem szokott, ellenben Chiellini elég sokat szokott hibázni, bár mostanában egyre kevesebbet, ettől függetlenül klasszis ez nem vitás. -
#21261 összeállítottak egy juve inter legjobb 11 kezdőt
Buffon
Maicon - Lucio - Chiellini - Chivu
Zanetti - Felipe Melo - Sneijder
Diego
Milito - Eto'o
érdekes mert juvebol diego és chiellini tényleg "beférne" de Buffon amilyen gólt most is benézett, meg Felipe Melo akit mindenhol szidnak nem igazán..
-
#21260 Arsenal 30 milliot adna Balotelliért de Mourinho inkább cserélné Fabregasra -
#21259 Quaresma a meccshiánynak köszönhetően összeszedett egy szalaghúzódást, 1 hónapra kidőlt... -
#21258 pedig ez Milan-ismertetőjel :D :D
Eto'o a félpályás-futásos-100%os-elbaszós zicceréről
"Óriásit védett Frey!" hát baszki, 200 lehetőség közül pont azt az egyet választotta, amivel nem lehet gólt szerezni =/
Milito is elmondta, hogy mennyi helyzetet elszórakozott... ezen sürgősen javítani kell -
#21257 Bazz azt hittem mi nyertünk mázlival erre a Milan rámcáfol:D 89.percig még 0-0 erre 0-2 a vége:D -
#21256 tudom, és csöves, forza meg capello kivételével igazi elvakult barmok vannak, akik az Intert jobban utálják, mint a saját csapatukat szeretik... meccs közben is nem azzal van némelyik elfoglalva hogy égnek szardínián, hanem hogy mi majdnem gól kaptunk... remélem a jövőheti derbyre felépül Sneijder, vagy egy gólbiztosabb csatársorunk lesz. mert ilyen helyzetkihasználással egy unalmas 0-0ra tippelnék -
Tomy Lee #21255 NEM MÁZLI HA BÁRKI IS 11-ESSEL NYER!!
Undorító szabálytalanságot követ el az ellenfél.Sportszerűtlen,büntetést érdemel!Gondoljunk már bele ha mindenki rugdosna mindenkit 16-on belül büntetés nélkül ezért a legszigorúbb szabály amit érdemel a hibát elkövető csapat,hogy kapnak 1 gólt.
Mi a mázli?Az,hogy ha nem megy be a büntető,na az mázli a szabálytalankodó csapatnak.. -
#21254 nem az a lényeg hanem a juve nem is érdekli őket vágod? csak vhova bekell írnia vmit az Interről meg oda másolgat híreket miközben ott senkit nem érdekel mert a többi az rendes juve drukker, őket nem érdeklik hogy az Interről mien pletykák vannak meg ilyenek, mondom 2 juve forumos írta nekem -
#21253 ja veszem észre, ez egy balfasz. aki szerint ezt a meccset szerencsével húztuk be, az vagy nem ért a focihoz, vagy nem ért a focihoz. 1 lehetősége volt a fiorentinának, az pont kapufa lett, és akkor húúú micsoda mázlink van. de a mi 15 kidolgozott helyzetünkről elfelejtenek említést tenni... na mind1 -
#21252 hagyd ezt a breki gyereket nem juve drukker hanem antiinteresl, juvesok mondták a forumrol hogy nem birjak ok se, 2 is mondta nekem :))))
-
Tomy Lee #21251 Jah,annyi lett volna a dolga.Vagy kilsővel megtolja vagy elhúzza.Lazán meg lehetett volna oldani erre választotta,hogy 1 méterről a kapussal szemben megpróbálja ellőni mellette a labdát OMG,kezdők e vagyunk eto-kám?:DD
-
Tomy Lee #21250 Győzelem persze a miénk mára! -
Tomy Lee #21249 Nem hát,nem kéne bizony.Jönnek,lesznek tét meccsek.Precízebben kell ezt majd csinálni.
Sneijder meg remélem kiveszi a részét már miharabb,nagyon kellene.
Muntari nem illik ide,magánvélemény.Jelenleg nem jó,mintha nem lenne tisztában mi is a dolga pontosan vagy szabadon játszik nemtom Muo mit csinál vele de nem tiszta valami. -
#21248 Ja igen, és juve vereség 8 pont előny, jövőhéten növelni kell. -
#21247 Nagyon jó iramú, hajtós meccs volt, és a hangulat is nagyon jó volt. Megszenvedtek a fiúk a győzelemért, de megértdemelt volt, mert sokkal több helyzetünk volt, a 2. félidőt végig támadtuk, Q tényleg jól játszott végre, így kéne minden meccsen hajtani mint itt akkor nem szenvednénk annyira a blben, tizi sztem jogos volt, elhúzta a lábát Militonak, mondjuk ezt a meccset elébb is ellehetett volna dönteni ha nem minden játékos egymaga akarta volna megnyerni a meccset, bl meccs után lélektanilag mindnképp fontos volt a győzelem. FORZA INTER! -
Ledezma #21246 öcseM mez az Eto'o ilyet kihagyni kapus mellett elhuszta volna vagy hamarabb rugja az bisztos gól, de nekem az 1-0 tökéletesen megfelel :D kikapott a juve hehe xD -
#21245 és már is 8 pont a különbség jövőhéten ez 11-re nő és vége ;) -
#21244 Eto'o kb 2, Milito 3-4, Muntari 2 , Quaresma 1 óriási ziccert szórakozott el... nem szabad így játszani... -
#21243 Eto'o te úristen, 50 méteres szóló 1 v 1ben, erre elszórakozza =/ -
Tomy Lee #21242 Azért Eto-nak ilyet be kéne ám rugni na mind1 -
#21241 Milito 1-0!
jogos büntető, és teljesen megérdemelt vezetés -
Tomy Lee #21240 Ez bennt lesz itt a győztes gólunk!