FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
Adriano <-> Balotelli
Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Tetszik vagy nem, azt kell mondanom, hogy a jelenlegi Inter nem érdemelne gyõzelmet, még a döntetlenhez sem ártana jelentõsen javulni, mert ennek így nem lesz jó vége... (Persze, nekem könnyû így megfogalmazni, független szurkolóként... 😄)
ritkán mondok ilyet, de momentán agyonnyom titeket a MU
rossz nézni amit csinálunk
adri meg ibra labdába se értek még
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 16 Burdisso, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.
Manchester United: 1 Van der Sar; 22 O'Shea, 5 Ferdinand, 23 Evans, 3 Evra; 13 Park, 24 Fletcher, 16 Carrick, 11 Giggs; 9 Berbatov, 7 Ronaldo.
Subs: 12 Foster, 10 Rooney, 17 Nani, 18 Scholes, 20 Fabio, 28 Gibson, 32 Tevez.
Coach: Sir Alex Ferguson.
Referee: Luis Medina Cantalejo (Spain).
FORZA INTER!
Túl sokan köszöntenek ahhoz képest h milyen jó fej más csapatok szurokolóival😛😄Dd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy Boldogot 😛
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Feb. 24. 09:40 -APPIANO GENTILE-
A Bajnokok Ligája továbbjutás érdekében, Adriano tett most egy visszalépést mivel van olyan dolog amire emlékeznie kell ahhoz hogy a jövõben még jobb legyen. Andrea Elefante beszélgetett a támadóval tegnap Appiano Gentilében, ezt olvashatjátok.
-Térjünk vissza kicsit január elejére, mikor Ön és Mourinho leültek egymással beszélgetni. Mik voltak azok a szavak amelyek végül a változást elindították Önben?
”Azt mondta: -Azt akarom hogy maradj itt velünk, itt mindenki szeret téged és mindenki más is ezt szeretné. Annyi a feladatod hogy elvárások szerint dolgozz, de ebben nem tudok segíteni mert ez csak tõled függ. Én éppen akkor tértem vissza Brazíliából és nem igazán tudtam hogy mi lesz a sorsom. Eladnak? Kölcsön adnak? De miután ez a beszélgetés és egy másik Brancaval lezajlott megnyugodtam és onnantól tényleg csak a munkával kezdtem el foglalkozni.”
-Innentõl Mourinho is felhagyott az Ön ’kínzásával’?
”Egy nagyon jó tulajdonsága van, mert mikor az embert kétségek gyötrik akkor õ azt megérzi és tudja hogy mit kell mondania az illetõnek hogy azt megnyugtassa. Csomó mindenben Prandellire emlékeztet mint ember, de mint edzõ teljesen különbözõek.”
-Miben különböznek?
”Ezt most elég nehéz lenne szavakba önteni egyszerûbb ha hozok egy példát hogy mint mondott nekem Mourinho egy napon. ’-Tudod, nekem két fiam van, az egyik otthon van a másik viszont te vagy.’ Nagyon sok edzõ csak beszélt hozzám, de nem találtuk meg a közös hangsúlyt, ezzel pedig többet ártott mint amit használni akart. Ha valaki azt mondja és azt is akarja ami nekem a legjobb azzal nekem sincsen sok problémám.”
-És mostanában miket mond Önnek Mourinho?
”Azt hogy csak ilyen akarattal és alázattal menjek a pályára mert ha ez megvan és hiszek magamban akkor nincs olyan védõ aki meg tudna állítani.”
-Ezek szerint akkor a Manchester ellen egy igazi fenevadnak kell majd kifutnia a gyepre…”
”Ha valami amiben Ibrahimoviccal jók vagyunk az a fizikumunk, jól tudjuk védeni a labdát így a csapatnak van ideje felzárkózni a támadásokhoz. A cseleket pedig kimondottan szeretem, jó lenne velük az õrületbe kergetni mondjuk Ferdinandot is, azért mondom õt mert ellene már játszottam válogatott meccsen. Nagyon erõs védõ, de azért nem ijedek meg tõle és mindent meg fogok tenni azért hogy megkeserítsem az életét.”
-Mit gondol holnap vagy az Old Traffordon fogja belõni a továbbjutást érõ gólt?
”Azt hiszem ha ez sikerülne akkor az a gól lenne a legfontosabb az eddigi pályafutásom során. Lõttem már gyõztes gólt derbyn, az is fontos volt, de derby van egy évben kétszer is még ilyen párharc nem sok akad egy játékos életében.”
-A kezeit viszont majd a dereka mögé kellene szorítania…
”És akkor honnan veszek majd lendületet az ugráshoz? Van hogy az ember pont úgy találja el fejjel a labdát hogy az megpattant a vállán vagy más testrészén, de ez a lényegen nem sokat változtat.”
-Ibraval az oldalán elõl könnyebb a játék?
”Azt mondom hogy igen, de errõl szerintem õ is hasonlóképpen vélekedik. Õ mindig elmondja hogy nekünk egyszerre kell a pályán legyünk mivel remekül kiegészítjük egymást. Ebben teljes mértékben egyetértek vele.”
-Mi a véleménye a Manchester támadó játékáról?
”Nagyon egységesek, sok olyan játékosuk van akik egy villanásukkal is meg tudják változtatni a mérkõzés menetét, ráadásul nagyon gyorsak is. De taktikailag jobbak vagyunk mint õk, mivel mi pontosan tudjuk hogy mit kell tegyünk ahhoz hogy elérjük a céljainkat akár egy meccsen belül is. Az lesz a nagy kérdés hogy tudunk-e majd 90 percen keresztül ugyanolyan fegyelmezetten játszani, mert fejben fog eldõlni minden.”
-Mi ma a fontosabb? Gólt lõni vagy pedig nem kapni?
”Az elsõ meccs mindig fontos, de ennek a párharcnak 180 perc után lesz legkorábban gyõztese. Két teljesen különbözõ meccs lesz és a San Siroban õk biztos nyugodtabban fognak játszani mint a visszavágón. Viszont ha Ibra és én jól teljesítünk akkor meglesz a lehetõség rá hogy a kérdésben megfogalmazott mind két dolgot teljesítsük. Ehhez viszont a közönség segítségére is óriási szükségünk lesz majd…”
-Azt tudja hogy most akkora lesz az érdeklõdés a San Siroban mint talán korábban még soha sem…
”Tudom és nagyon boldog vagyok emiatt és amiatt is hogy egy ilyen stadionban lehetek majd ott egy ilyen meccsen. Igaza van Mourinhonak abban is hogy egy ilyen nagyszerû alkalomnak örülni kell és élvezni minden percét mivel nem mindennap adatik meg az embernek. A szorongást félre kell most tenni mindenkinek és felszabadultnak kell majd legyünk.”
-De azért a felelõsség terhe csak a vállukon van…”
”Igen, de nincs ezzel semmi gond. Egy dolgot megértettem, ha jól vagyok azzal csak segíteni tudok a csapatnak így az én egyetlen felelõsségem az hogy minden tõlem telhetõt megtegyek azért hogy jól teljesítsek és ha ez megvan akkor nem lehet baj.”
-És akkor ez most jó lesz az Internek?
”Azt mondom hogy amelyik csapat ebbõl a párharcból továbbmegy, az megnyerni a trófeát! Azt ne kérdezze tõlem hogy miért, egyszerûen így érzem és kész.”
-És Adriano jó lesz?
”Ahogy az elõbb elmondtam igen! Ha azt mondanám hogy fizikálisan száz százalékos vagyok hazugság lenne, mert ahhoz hogy ugyanolyan szinten játsszak kilencven percen keresztül fejben is ott kell legyek. De személy szerint felkészültem a kedd estére!”
-Az hogy fejben ott van végig kompenzálja az állóképességet?
”Igen, mert ha elhiszem a fejemmel hogy elérek egy labdát akkor azt a lábaimmal is el fogom érni. Belül nagyon sok tartalékom van, de ezt nem is kell mindenkinek látnia. Nem azt mondom hogy visszatért a régi Adriano de lépésrõl-lépésre haladok abba az irányba hogy ez így legyen. Szerintem jó úton haladok és bízok benne hogy a célomat minél elõbb el is fogom érni.”
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio