34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#21600 Cassilas tényleg nem érdemli meg az első helyet,főleg nem ilyen fölénnyel. -
#21599 idén ősszel szerintem magához képest nagyon sokat hibázott JC,ettől függetlenül simán ők a top Buffonnal.Casillas helyezését tartom nevetségesnek,de nem is húzom fel magam inkább ezeken a szar iffsh listákon -
#21598 I.Casillas:230pont
Buffon:150
J.Cesar:124
V.D.Saar:87
Cech:75
Valdés:53
Reina:19
Akinfejev:CSZKA 17
Howard:Everton 7
Adler:Leverkusen 6
ááááááááá nevetséges
buffon azért van ott mert neki ott kell lennie mert mindig ott van
na mind1 nem rossz eredmény de julio azért jobb volt náluk
-
#21597 Tény, és tényleg nem lenne reális ilyen játékosok elhozatala a klubbjaikból, De míg a Chelseanél nem volt anyagi gond addig elvileg a Poolnál van. Na ha ez most tényleg igaz hogy ekkora ott a baj akkor lehet esély bárki elhozására onnan. -
#21596 Nah jó kis példa:D
1.Sneijdert, nem akarta a madrid megtartani
2.Sneijder nem a "fő" sztár volt madridban, mint Gerrard a poolban Lampard a nálunk:)
dimenziók a különbségek, ezen játékosok megszerzésében:) -
#21595 vannak meg nem valósult igazolásaink is. jól látod. De volt amikor meg sikerült. lsd: Sneijder. Szal két esélyes a dolog:) -
#21594 Remek, Stanko is kidőlt 2 hétre... -
#21593 ja persze... két éve már nem tudom hányszor leigazoltátok Lampardot:DDD -
#21592 hááát, ha ez bekövetkezik, én leszopom magam :D
Gerrard szerintem a poolból fog visszavonulni, de bárcsak ne így lenne... :D -
#21591 „Gerrard nyáron az Interbe igazol!”
Gerrard és Torres is elhagyhatja a Liverpool fedélzetét
Az év legnagyobb szenzációja lenne, ha Steven Gerrard az idény végén valóban elhagyná szeretett Liverpoolját. A 29 éves középpályásról a januári átigazolási időszak elején is az a hír járta, hogy nyáron szinte biztosan az olasz bajnoki címvédő Internazionaléhoz igazol, most pedig újabb megerősítést nyert ez az információ. Már régóta tudjuk, José Mourinho tárt karokkal várja.
Egy kiadós sokk leselkedik a Liverpool-hívekre, Steven Gerrard ugyanis fél éven belül klubot válthat. A 77-szeres angol válogatott középpályás ugyanis szinte bizonyosan Milánó kék-fekete szegletébe szegődik. Legalábbis ezt állítja az egyik legbefolyásosabb játékosügynök, Claudio Pasqualin.
„A csapatok már gőzerővel készítik elő a nyári átigazolásokat - kezdte Pasqualin a Radiounónak adott nyilatkozatában. - Most mondom, lesznek meglepetések. Az Inter például Steven Gerrard megszerzésén munkálkodik, kihasználván a Liverpool gazdasági instabilitását. A középpályás neve José Mourinho vezetőedző listájának élén áll.”
A bennfentes úgy véli, nemcsak az angol fiú szerepel a kívánságlistán, ugyanakkor további neveket nem óhajtott világgá kürtölni.
José Mourinho a témával kapcsolatban csupán annyit mondott a Siena elleni szombati, hihetetlen fordulattal végződött bajnoki összecsapást követően a Sky Sports Italiának: „Hát, nem csatárt keresek, az biztos!”
Már korábban megírtuk, a Daily Express 40 millió font körüli összegről beszél. Nem szabad elfelednünk, hogy 2004-ben egyszer már megpróbálta a portugál mester elcsábítani a labdarúgót. Akkor a Chelsea kis híján megkaparintotta Stevie G-t, a mostani megerősítések viszont azt sejtetik, ez 2010-ben össze is jöhet neki...(Mi lesz a Mersey-partiakkal, ha Fernando Torres is elmegy?)
Közben a liverpooli drukkerek üzentek a Special One-nak: „Mou, ha kell neked Gerrard, akkor gyere és légy te csapatunk menedzsere. Köszi.”
-
#21590 kb én is így voltam :D -
#21589 ezdebeteg xD
-
#21588 Hát igen, tudjuk csak ő a profi, csalásban. -
#21587 Moggi azt mondta h Mourinho egy amatőr -
#21586 ezzel én is így vagyok még, hogy Sneijdert nem lett volna szabad elengedni. Inkább van der Vaartot. De hát ez van, fasz a vezetőségünk -
#21585 Sneijder: "Soha nem adjuk fel"
MILAN - Wesley Sneijder 2 nagyon fontos szabadrúgás gólt lőtt. "Nagyon nehéz mérkőzés volt," mondta a holland középpályás az Inter Channelnek. "Siena jól játszott. Nem volt könnyű ellenük játszani. Nagyon jók voltak, de a végén mi jöttünk ki jobban, és a sok nehézség ellenére nyerni tudtunk, pl Stankovic sérülése. Igen, a góljaim nem voltak csúnyák, de Samuel gólja sokkal fontosabb volt!"
-
#21584 Chivut kiengedték a korházból, ma tért vissza Milánóba
remélem látjuk még a pályán ebben a szezonban... mondjuk a BL-döntőben :) -
#21583 a 3. percben már lőhetett volna egy gólt, szerintem nagyon jó lesz, csak már előre félek hogy ki fog kimaradni :D durva támadósorunk van :D -
#21582 Jaja Pandeven látszik a meccshiány még de voltak jó jelek, 2 ember között pillanatok alatt bemegy és lő! Jó lesz csak a kondiját még turbózni kell! -
Tomy Lee #21581
FORZA INTER!!! -
Ez kb reális, bár Arna és Pandev nálam megkapná 6,5-et, Sneijdernek meg 9 járna.. -
#21579 Pandev bár nem lőtt gólt elmult 2 meccsen, de ahoz képest mennyit kihagyott rendeben van, gólpassz is mekkora volt amit adott, és ha az elején bemegy az a ziccere, alakul ez.
Azért ez a Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Arnautovic ötös brutál, és möggöttük ha van Sneijder..:D Még Sneijder mellé kéne egy hasonló tkp. -
#21578 Mondtan én jó a srác, ahogy beállt végig kapart mint állat, és sztem rendben volt, nem értem páran miért húzzák le. Reméléem nem engedjük el a nyáron, mert nagy tehetség, és még így is maradni akart hogy alig játszott, azt mondta bizonyítani akar. -
#21577 Pont nem tudtam nézni a meccset tegnap:( De telóról követtem az eredményt:) Meg megnéztem az összefoglalót. Mekkora gólokat lőtt SNeijder:O atyavilág:D
szép volt. FORZA INTER!! -
#21576 Samuel gólja előtt Arnautovic milyen szépen tette oda a labdáét Pandevnek! -
#21575 hát ugyanúgy mint cambiasso :D
Pedig ennek a kettőnek az értéke biztos van vagy 70 millió euró jelenleg
Rudee érezte h Sneijdert nem szabad elengedni, bár szerintem Sneijderben ég a bizonyítási vágy, pont a Real miatt!
Tényleg ő küzdött egyedül úgy mintha ős Interes lenne. És még csak 26 éves, egy 5-6 jó szezon benne van még.
Itt van a Scarpini által közvetített meccs, nagyon nagy tag az ember:
-
icemankimi #21574 és amadridnak nem kellett -
Hamarosan visszajövök
Cris
-
#21572 úristen ez milyen győzelem volt, én 3x kaptam infarktust a meccs alatt kb !!! Sneijderre nem találok megfelelő szavakat, ez az ember egy kibaszott zseni, óriási respekt jár neki!
GRATULA a fiúknak, az 1. félidő szégyene után összeszedték magukat az utolsó fél órára és elég is lett! ilyet többet ne... :)
FORZA INTER -
#21571 Pandev.
De a 10 az 10 attól.:D
2 gól (de még milyenek) és 1 gólpassz.
-
#21570 milanosok meg juvesok már h örülhettek :D:D:D:D:D: most meg biztos a bíró... :S :d -
#21569 utsó gólpasszt kiadta samuelnek? azt is snejder? mert akk 2 gól 2 gólpassz 10es mezhez 10es osztályzat jár -
#21568 embertelen ez a Sneijder, kb Ronaldo óta az egyik legnagyobb igazolás
nem kaptunk ki vele még :D áá nagyon nagy irányító -
#21567 ja az az öltözet kemény volt, a fejee meg kb olyan volt "bazdmeg én meg ebből kimaradtam, na elmentek a faszomba" :D -
#21566 WESLEY WESLEY SNEIJDER SNEIJDER WESLEY WESLEY SNEIJDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
#21564 grat. nem semmi. -
#21563 balotelli a végén olyan volt mint vmi néger gengszter :D -
Xtra99 #21562 BAZZ VIKTIORIA !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#21561 :dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddD